29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky mi přijde normální těšit se domů. Pokud se někdo domů netěší má to vždycky nějaký důvod. Měla jsem období, kdy jsem se domů netěšila, teď už se zase těším
Není tady
Dorka napsal(a):
Selima napsal(a):
...Ja občas rozumiem aj moderným básnikom!
- a to častejšie akom Dorke...
A ja mam rada Baudelaireho... (alebo ako sa to povie, ked sa to vysklonuje...), to som ale potvora, co? No ale vasho Valka tiez. Ti moderni zberaci zaujimavych slovnych spojeni ma moc nezaujimaju...
Skús Joža Urbana, nech mu je zem ľahká (jeho posledné dielko bol text Voda, čo ma drží nad vodou od Elánu, aj to je dobré...). Teda neviem, či je vzor moderných básnikov , to asi celkom nie, ale zato príjemný a zrozumiteľný.
Není tady
holcina napsal(a):
Taky mi přijde normální těšit se domů. Pokud se někdo domů netěší má to vždycky nějaký důvod. Měla jsem období, kdy jsem se domů netěšila, teď už se zase těším
Všetko má viac-menej nejaký dôvod, nie? Aj keď ho nemusíme vždy poznať...
Není tady
aprill napsal(a):
...ano, ty si vlastně nemůžeš psát blog, protože reaguješ na "něco" a potřebuješ diváky
Tak nejak to bude. Muj prispevek nemusi nutne byt reakci na neco, a "divaci" taky nejsou nutni... V blogu neni ZADNA reakce, nebo opozdena, tak to je neco jineho, nez co hledam... To je neco nenormalniho? Divneho? Zakazaneho?
Není tady
LENNNA napsal(a):
...Jj, reaguje na zdejší diskusi, ale přitom s nikým vlastně nediskutuje
No, aj tak se to da nazvat...
Není tady
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
...ano, ty si vlastně nemůžeš psát blog, protože reaguješ na "něco" a potřebuješ diváky
Tak nejak to bude. Muj prispevek nemusi nutne byt reakci na neco, a "divaci" taky nejsou nutni... V blogu neni ZADNA reakce, nebo opozdena, tak to je neco jineho, nez co hledam... To je neco nenormalniho? Divneho? Zakazaneho?
je to trošku divný rozhovor, když všichni o voze a ty o koze
Není tady
Dorka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Viki, ono to žádá, aby se člověk registroval............ale to nevadí. Já se domů taky často těším
Kam, Lupi?
![]()
Ja myslela, ze se tady rozproudi debata o ...... nechci to opisovat z vedlejsiho, uz skomirajiciho vlakenka...
... a ze si treba nekdy po navratu z prace poctu... hm, se mi to nepovedlo?
![]()
debatovat s někým, kdo zároveň říká
Nedavno jsempsala, ze si vetsinou pisu pro sebe... Neni to projev neucty vuci ostatnim, je to muj zpusob prispivani sem... tak mi az tak nezalezi na tom, jestli nekdo pochopi, nebo ne... Pro mne to nejaky vyznam ma, a kdyz prave nechci neco konkretniho nekomu adresne vysvetlovat, nezalezi mi na tom, jestli je to pro ostatni srozumitelne, nebo ne...
Ale je fakt, ze az takhle jsem se nad tim nikdy nezamýšlela
mi přijde zbytečné. Co bych z toho měla? pokud dotyčnému na tom vlastně ani nezáleží a jde mu jen o to si počíst - sory, to si svého času a svých názorů vážím vic.
Upravil(a) dycinky (9. 2. 2014 18:02)
Není tady
Selima napsal(a):
holcina napsal(a):
I když ho hned nepoznám, ale vím, že se netěším domů je jasné, že je nějaký problém. Začnu o tom přemýšet a na důvod přijdu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co je jako zvláštního na tom, že se těšíte domů ? to je snad normální, ne ? kam jinam by se měl už člověk těšit, když ne domů ?
Mně se náhodou líbí tohle vlákno, líbí se mi ten obyčejný nápad pochválit tak "jednoduchou" , pro někoho normální věc, těšit se domů - moc hezky se to četlo, usmívala jsem se na ten můj monitor, než jsem se dostala k tomuhle
Není tady
holcina napsal(a):
Selima napsal(a):
holcina napsal(a):
I když ho hned nepoznám, ale vím, že se netěším domů je jasné, že je nějaký problém. Začnu o tom přemýšet a na důvod přijdu
Achá, tak takto to dáva zmysel...
Není tady
Pavli, dá se .... i těšit - na tak "obyčejnou" věc
Není tady
aprill napsal(a):
...je to trošku divný rozhovor, když všichni o voze a ty o koze
Vazne?
Není tady
sidala napsal(a):
...Mně se náhodou líbí tohle vlákno, líbí se mi ten obyčejný nápad pochválit tak "jednoduchou" , pro někoho normální věc, těšit se domů - moc hezky se to četlo, usmívala jsem se na ten můj monitor, než jsem se dostala k tomuhle
Jo, mne Pavlin komentar taky nejak "zchladil" po tom docela prijemnem uvazovani ostatnich... A jo. Ja proste ten den sla domu jaksi jinak natesena, nez za obycejnych vsednich dnu, kaceny na vode se mi zdali barevnejsi, lidi, ktere jsem mijela, rozzarenejsi, pes doma nic neprovedl a raodstne mne vital (to vzdy, ale ten den nejak raodstneji... ), tak jsem si rekla, napisu to...
No a ze tady na mne kdosi chce vychrstnout kybl studene vody z desateho patra? No a? To je taky nazor...
Není tady
Dorko, svým psaním mi připomínáš, že život je krásný právě těmi malými, obyčejnými neobyčejnými věcmi.
Až se budu zítra po dlouhém náročném dni vracet pozdě večer domů a budu se těšit na můj byt a tak všechno to kolem, vzpomenu si na tvé Jdu domů a těším se...
Není tady
lupina montana napsal(a):
modrovous napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
co je jako zvláštního na tom, že se těšíte domů ? to je snad normální, ne ? kam jinam by se měl už člověk těšit, když ne domů ?
Tak pro někoho to může být i štěstí, že se těší domů. Umíš si představit, jaké to je, bát se jít domů?
Nepředstavuju, vzpomínám. Nerada. Teď mám naštěstí svoje vlastní doma, kam se velice moc těším. Dokonce mám na starý koulena i vlastní pokoj!
Takže Viktorčin frenetický výkřik naprosto chápu
Mám to stejně. I s tím vlastním pokojem. Ovšem až na ta stará kolena. Já je namám stará, ale křupavá
Není tady
dycinky napsal(a):
Dorka napsal(a):
Kam, Lupi?
![]()
Ja myslela, ze se tady rozproudi debata o ...... nechci to opisovat z vedlejsiho, uz skomirajiciho vlakenka...
... a ze si treba nekdy po navratu z prace poctu... hm, se mi to nepovedlo?
![]()
debatovat s někým, kdo zároveň říká
Nedavno jsempsala, ze si vetsinou pisu pro sebe........ mi přijde zbytečné. Co bych z toho měla? pokud dotyčnému na tom vlastně ani nezáleží a jde mu jen o to si počíst - sory, to si svého času a svých názorů vážím vic...
Nekdo te nutil "marnit svuj cas"?
Tak kdybys NAHODOU venovala teto zbytecne debate jeste vterinku, mozna bych se ja obtezovala doplnit, ze jsem "nechtela opisovat z tohoto vedlejsiho": http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=50371&p=2, konkretne c. 37 : """myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu...""" a chtela bych se ze slusnosti omluvit za to, ze jsem neuvedla STEJNA SLOVA, a mozna v navaznosti na to a take, ze jsi tam treba ani necetla..., jsi nepostrehla souvislosti..., ale to vlastne neni dulezite a tak uz se s nejakou Dorkou nezdrzuj a sve nazory, kterych si tolik vazis, vyjadruj na duchaplnejsi vlakenka, ok?
Není tady
Eva. napsal(a):
Dorko, svým psaním mi připomínáš, že život je krásný právě těmi malými, obyčejnými neobyčejnými věcmi.
Až se budu zítra po dlouhém náročném dni vracet pozdě večer domů a budu se těšit na můj byt a tak všechno to kolem, vzpomenu si na tvé Jdu domů a těším se...
Dekuji, Majko, opravdu.
Tak ti jeste pridam, jestli dovolis:
Ja tady mela ty moje dcerusky, a jeste dvojcatkove divenky, co jsou moje vnucky. To byl siiiiilene narocny vikend (ja to asi nikdy v zivote takhle nezazila, a asi uz ani nezaziju, pac tohle bylo POPRVE ). Sla jsem domu daleko natesenejsi, nez v case zalozeni tohoto vlakenka, pac nasledujici rano, rsp. obed, uz mely postupne prijet ...
...
Jestli se tohle muze nazyvat privalem adrenalinu, tak ja vpodstate utikala pred obrovskou lavinou, od ktere jsem si prala, aby me zavalila a ja z ni byla schopna vylezt bez ztraty desitky (ci jak se to rika... )
Naraz zvonily..., a pak staly za dverma meho maleho panelakoveho pronajateho bytu..., pak bylo to a to..., ja citila ty zname vune, videla zname "stare" veci (nektere jejich obleceni, ktere znam, ponozky, ktere jsem jim koupila, bodycka pro mimina, ktere jsem sice mamce - dceri - stihla jeste pred stehovanim dat, ale uz ne videt na divenkach, ... jejich mobily, kterych se nevzdavaji a jejich penezenky, takove naducane, vizitkama, jakymasi slozenkama nebo dokladama...), ja nevim, uz brecim, no... ale dopisu to, vazne...
Není tady
Chtěla jsem se zeptat, jak dopadla návštěva To je prima, ze tvého psaní je cítit tvá radost.
Co je syn v Anglii, tak byl doma dvakrát. Pokaždé, když má přijet, úplně obživnu a vznáším se, mám takovou radost, že ho zase uvidím. Jsem ráda, že je tam v pořádku, v tom cizím světě a že se rád vrací.
Dcera je blízko, "jen" v Praze, s tou se vidím často. Někdy uvažuji o tom, že bych se do Prahy přestěhovala, abych si víc užila vnoučátek.
Není tady
holcina napsal(a):
...I když ho hned nepoznám, ale vím, že se netěším domů je jasné, že je nějaký problém. Začnu o tom přemýšet a na důvod přijdu
Treba se ti to nemusi povest...., ale duvod ke konstruktivnimu badani je HNED, ne?
Není tady
Eva. napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jak dopadla návštěva
To je prima, ze tvého psaní je cítit tvá radost.
Co je syn v Anglii, tak byl doma dvakrát. Pokaždé, když má přijet, úplně obživnu a vznáším se, mám takovou radost, že ho zase uvidím. Jsem ráda, že je tam v pořádku, v tom cizím světě...
Majko, ja se mohla zblaznit z tech DOJMU......
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jak dopadla návštěva
To je prima, ze tvého psaní je cítit tvá radost.
Co je syn v Anglii, tak byl doma dvakrát. Pokaždé, když má přijet, úplně obživnu a vznáším se, mám takovou radost, že ho zase uvidím. Jsem ráda, že je tam v pořádku, v tom cizím světě...Majko, ja se mohla zblaznit z tech DOJMU......
mít rodinu....rodinné vztahy......je hezké
Není tady
Je to krásný pocit, jít domů a těšit se. Děkuji za to. byly doby,kdy se mi domů vůbec nechtělo
Není tady