29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
co je jako zvláštního na tom, že se těšíte domů ? to je snad normální, ne ? kam jinam by se měl už člověk těšit, když ne domů ?
Pomyslela jsem si přesně to samé. Ale já popravdě tuhle diskusi nepochopila
, ale tak to mám skoro vždy, když čtu Dorku, tak jí nechápu skoro nikdy, má zvláštní styl psaní a já si vždy pomyslím, jestli si v něčem nejede
uf , už jsem si myslela, že ji nechápu a nerozumím ji jenom já... a vidím, že nejsem sama.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
co je jako zvláštního na tom, že se těšíte domů ? to je snad normální, ne ? kam jinam by se měl už člověk těšit, když ne domů ?
Pomyslela jsem si přesně to samé. Ale já popravdě tuhle diskusi nepochopila
, ale tak to mám skoro vždy, když čtu Dorku, tak jí nechápu skoro nikdy, má zvláštní styl psaní a já si vždy pomyslím, jestli si v něčem nejede
uf , už jsem si myslela, že ji nechápu a nerozumím ji jenom já... a vidím, že nejsem sama.
Hlásím se do klubu!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tak pro někoho to může být i štěstí, že se těší domů. Umíš si představit, jaké to je, bát se jít domů?
Není tady
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pomyslela jsem si přesně to samé. Ale já popravdě tuhle diskusi nepochopila, ale tak to mám skoro vždy, když čtu Dorku, tak jí nechápu skoro nikdy, má zvláštní styl psaní a já si vždy pomyslím, jestli si v něčem nejede
Hlásím se do klubu!
To bude velkej klub. Já už se ani nesnažím a jenom přeskakuju.
Není tady
Hlásím se do klubu!
Můžu taky?
I když se jinak považuju za celkem schopnou porozumět psanýmu textu?
Důkazem budiž, že jsem schopná se i v vyhláškách a zákonech vyznat...
Není tady
Těším se. Po každé směně, po každém nákupu, po každém výletě, po každé dovolené. Těším se na svoje čtyřnohé kamarády, na klid, ticho, soukromí. Můj dům, můj hrad.
Není tady
Jo, jedu. V dalsim vlaku. NIKDY jsem nebyla od svych decek tak daleko. Nikdy nejely za mnou, vzdycky jen ode mne (na prazdniny, na tabory...), a tak.
A zvlastni pohled (a styl psani) mam a vim to, a co?
Vsak kdo nechce psat do vlakna, jak se tesi domu, at si pise jinam...
Není tady
Dorko, jenže já tě chci číst a chci rozumět tomu, co píšeš, ale hodně často fakt vůbec nevím, nechápu to. Taky jsem si dřív myslela, že to jenom já jsem tak hloupá a nerozumím něčemu, co je křišťálově jasné, ale asi ne. Někdy prostě napíšeš docela dlouhý příspěvek a já vůbec, ale vůbec nepochopím, o čem byl.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
někdy se tam netěšíš vůbec
já se netěším, nebo ty se nětešíš
někdo se domů třeba nemá proč těšit
Není tady
Já jsem se domů moc netěšila, když mě tam čekaly jen samé povinnosti a neměla jsem chviličku sama pro sebe, ani svůj koutek, kam bych mohla zalézt a odpočinout si. Teď se domů těším právě kvůli tomu tichu a klidu, které tam mám, to je balzám na duši.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dosť rokov som sa domov - bývajúc s rodičmi až tak netešila... Bolo tam svetlo ,teplo, tekutiny, ticho(mno, to nie vždy) tíšenie bolesti... blabla, ale nijako extra som sa netešila, skôr som si hovorila "Bože, čo zas bude hneď na úvod?".
Není tady
helena napsal(a):
Hlásím se do klubu!
Můžu taky?
Důkazem budiž, že jsem schopná se i v vyhláškách a zákonech vyznat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ja občas rozumiem aj moderným básnikom! - a to častejšie akom Dorke...
Není tady
modrovous napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak pro někoho to může být i štěstí, že se těší domů. Umíš si představit, jaké to je, bát se jít domů?
neumím. já chodím domů ráda. ale je mi to teď až blbý to říct
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dosť rokov som sa domov - bývajúc s rodičmi až tak netešila... Bolo tam svetlo ,teplo, tekutiny, ticho(mno, to nie vždy) tíšenie bolesti... blabla, ale nijako extra som sa netešila, skôr som si hovorila "Bože, čo zas bude hneď na úvod?".
vidíš, já si zrovna nějáký ten týden zpátky říkala, jak jsem vlastně ráda, že věci momentálně jsou, jaký jsou. že mi nic nechybí a že jsem ráda že můžu klepnout u našich na dveře jít za nima, protože kdo ví, jak dlouho třeba ještě budu moct. zase je pravda, že my si zalezeme do svýho a nikdo nás neprudí, vidíme se jen, když chceme.
Není tady
Ivana napsal(a):
... docela dlouhý příspěvek a já vůbec, ale vůbec nepochopím, o čem byl.
Nedavno jsempsala, ze si vetsinou pisu pro sebe... Neni to projev neucty vuci ostatnim, je to muj zpusob prispivani sem... tak mi az tak nezalezi na tom, jestli nekdo pochopi, nebo ne... Pro mne to nejaky vyznam ma, a kdyz prave nechci neco konkretniho nekomu adresne vysvetlovat, nezalezi mi na tom, jestli je to pro ostatni srozumitelne, nebo ne...
Ale je fakt, ze az takhle jsem se nad tim nikdy nezamýšlela
Není tady
Dorka napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nedavno jsempsala, ze si vetsinou pisu pro sebe... Neni to projev neucty vuci ostatnim, je to muj zpusob prispivani sem... tak mi az tak nezalezi na tom, jestli nekdo pochopi, nebo ne... Pro mne to nejaky vyznam ma, a kdyz prave nechci neco konkretniho nekomu adresne vysvetlovat, nezalezi mi na tom, jestli je to pro ostatni srozumitelne, nebo ne...
hm, pochopila bych, kdyby sis psala pro sebe "do šuplíku", ale když už píšeš veřejně tak to není jen pro "sebe".
Není tady
Selima napsal(a):
...Ja občas rozumiem aj moderným básnikom!
- a to častejšie akom Dorke...
A ja mam rada Baudelaireho... (alebo ako sa to povie, ked sa to vysklonuje...), to som ale potvora, co? No ale vasho Valka tiez. Ti moderni zberaci zaujimavych slovnych spojeni ma moc nezaujimaju...
Není tady
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ale je fakt, ze az takhle jsem se nad tim nikdy nezamýšlelahm, pochopila bych, kdyby sis psala pro sebe "do šuplíku", ale když už píšeš veřejně tak to není jen pro "sebe".
Nebo si psát blog, když si budu psát pro sebe, tak si najdu své místečko a nebudu psát do veřejné diskuse. Je to fakt zvláštní.
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
Ale je fakt, ze az takhle jsem se nad tim nikdy nezamýšlelahm, pochopila bych, kdyby sis psala pro sebe "do šuplíku", ale když už píšeš veřejně tak to není jen pro "sebe".
Nebo si psát blog, když si budu psát pro sebe, tak si najdu své místečko a nebudu psát do veřejné diskuse. Je to fakt zvláštní.
jj, to jsem myslela...
Není tady
aprill napsal(a):
... když už píšeš veřejně tak to není jen pro "sebe".
Vidis, a pro mne je... Nechci si psat blog... A je mi zcela jedno, co si o tom myslite... bez nejakeho negativniho podtextu, to je proste muj pohled na to, co se zde deje a jak ja k tomu prispivam...
Není tady
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vidis, a pro mne je... Nechci si psat blog... A je mi zcela jedno, co si o tom myslite... bez nejakeho negativniho podtextu, to je proste muj pohled na to, co se zde deje a jak ja k tomu prispivam...
ano, ty si vlastně nemůžeš psát blog, protože reaguješ na "něco" a potřebuješ diváky
Upravil(a) aprill (9. 2. 2014 15:16)
Není tady
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
ano, ty jsi vlastně nemůžeš psát blog, protože reaguješ na "něco" a potřebuješ diváky
Jj, reaguje na zdejší diskusi, ale přitom s nikým vlastně nediskutuje
Není tady
modrovous napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nepředstavuju, vzpomínám. Nerada. Teď mám naštěstí svoje vlastní doma, kam se velice moc těším. Dokonce mám na starý koulena i vlastní pokoj! Takže Viktorčin frenetický výkřik naprosto chápu
Není tady
helena napsal(a):
Hlásím se do klubu!
Můžu taky?
Důkazem budiž, že jsem schopná se i v vyhláškách a zákonech vyznat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No jo, ale není ptydepe jako ptydepe! Já na jakékoliv vyhlášce/zákonu troskotám.........ani s laskavým a poměrně inteligentním výkladem to nedám........
Není tady
Dorka napsal(a):
Ivana napsal(a):
viki, kdyby sis psala pro sebe, tak si píšeš deník, nebo něco takovýho. člověk, který tady dostal trvalý ban a stejně se sem pořád cpe, aby sem mohl psát (to neber prosím tě ve zlým, nemyslím to tak) to nedělá přece proto, aby si tu psal něco sám pro sebe. takový si vystačí sám bez těch okolo.
Není tady