29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Šmankote ženský, nejezděte jako blbý slepice a trochu na to šlápněte a nedělejte zmatky.
Já, ikdyž jsem ženská vidím řidiče ženského pohlaví raději ve zpětném zrcátku.
Zamyslete se nad sebou.
Není tady
Poslyš, nejsi ty náhodou ta blbá slepice, co mě dneska předjížděla v obci na plné čáře a mastila to přinejmenším stovkou?
Tak takový já vidím nejradši, jak mizí v dáli.
Takový řidičky by se nad sebou měly rozhodně zamyslet.
Není tady
clare01 napsal(a):
Šmankote ženský, nejezděte jako blbý slepice a trochu na to šlápněte a nedělejte zmatky.
Zamyslete se nad sebou.
Obávám se, že svým zvoláním nic změnit nemůžeš (pokud ti o něco takového šlo).
Ženské jezdí jak nejlépe dovedou a pokud jezdí blbě, tak určitě ne schválně.
Nějaká tě dnes nasrala?
Není tady
clare01 napsal(a):
Zamyslete se nad sebou.
Jedna taková "svižná" slepice, pěkně přes plnou, zabila motorkáře.
Dodržuju předpisy, nechci se s tát vrahem na silnici. NEJSEM TOTIŽ NA TÉ SILNICI SAMA !!!!!!!
Takový "píp", co si hrají na závodníky, těm patří sebrat nejen řidičák, ale i auto.
A mimochodem, že ty taky patříš k těm slepicím
Není tady
Clare01, blbá slepice jsi ty!!
Není tady
Ahoj, to nebylo myšlený ve zlým.
Ale fakt mě jedna naštvala, protože když někdo jede třicítkou , tam kde je povoleno osmdesát a maluje si u toho řasy,tak to mě fakt nadzvedlo.
Jinak jezdím rozumně , vozím přece dítě, poklad největší.
Tak hodně štastných kilometrů vám všem.
čauvec
Není tady
Ahoj, chci se zeptat kde jste delali autoskolu ? nevim kde bych ji mohla delat chtela bych skveleho instruktora a dobrou cenu dekuji
Není tady
Nejlepší je poptat se v okolí bydliště...
Když ti řeknu, že jsem dělala úžasnou a skvělou autoškolu třeba ve Zlíně a budeš z Prahy, tak ti ta moje reference bude k prdu....
Není tady
Dobre dekuji za odpoved jsem z brna a uz jsem si nasla i pres zname www.obst.cz tak uvidim uz se tesim !
Není tady
AHoj, take se zajimam o autoskolu, mam strach sednout za volant ale snad to zmizi jak si za nej sednu uz se velice tesim
Není tady
Doporucim ti obst autoskolu www.obst.cz podivej se na jejich web tam toho najdes hodne.. dokoncila jsem a uz cekam jen na vyzvednuti papiru
vse slo hladce vsichni velice vstricni a prijemni .)
Není tady
Já jsem tu taky dělala autoškolu,dělala jsem zkoušeky zhruba před měsícem, a pohoda. Zvládla jsem to na poprvní :-) Jen jsem od té doby nejela, a trochu se bojím. Přítel má bavoráka, tak bych mu ho nechtěla hned nabourat :-) Ale budu muset začít, s mimčem by to bez auta bylo náročné ...
Není tady
To se vubec neboj. jo bavorak to je neco pritel ma zase audi a take mi ji nechce pujcit. slibil ze mi koupi taky tak uvidime
Není tady
Take se pripojuji k pozitivnim ohlasum k autoskole obst byla jsem rada velice ze jsem ji v pohode dala vsichni moc hodni a mili !
Není tady
Kdy si autoskolu delala ? rencatupa : ja se taky bala a vse v pohode
Není tady
Schíza je svinstvo, co? Bereš na to něco? Mimochodem, kdyby ses (předtím, než ses tu naklonovala) obtěžovala s přečtením pravidel, který tu platí, necpala bys sem pořád dokola debilní reklamu.
Jednak se tu za ní platí, a za druhé tu na ni není nikdo zvědav.
Takže odkazy na osvědčenou autoškolu či jiné služby si posílej prostřednictvím soukromých zpráv.
Není tady
Neni to zadna, reklama promin, ode dneska posilam do zprav
Není tady
Tak snad kazdy muze napsat jake ma zkusenosti s autoskolou a pochvalit a poslat odkaz ne ? kdyz neznam plno lidi tak tezko muzu odesilat do zprav neim jaky ma nazor pani eliska ale ja mam takovy
Není tady
.
Upravil(a) AlesBer (26. 4. 2015 20:24)
Není tady
eliskamatlova napsal(a):
Take se pripojuji k pozitivnim ohlasum k autoskole obst
byla jsem rada velice ze jsem ji v pohode dala vsichni moc hodni a mili !
Kdy jsi autoskolu dodelala ?
Není tady
Cca prelom ledna unora
Není tady