29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ne, že bych si aspoň některý data nepamatovala... ale líp se mi orientuje v souvislostech - tohle bylo předtím, než tamto a onohle zas po něčem jiným.
Není tady
Dotaz: Když je Valentýn za rohem, nemohl by tam, prosím, zůstat? Mě už je z těch srdíček a červené barvy všude, kam se podívám, lehce nevolno.
Není tady
modrovous napsal(a):
Dotaz: Když je Valentýn za rohem, nemohl by tam, prosím, zůstat? Mě už je z těch srdíček a červené barvy všude, kam se podívám, lehce nevolno.
Není tady
helena napsal(a):
Ne, že bych si aspoň některý data nepamatovala... ale líp se mi orientuje v souvislostech - tohle bylo předtím, než tamto a onohle zas po něčem jiným.
ale jasně! o to za sebou - to nikdo nemůže popřít
Není tady
modrovous napsal(a):
I mně
Není tady
modrovous napsal(a):
Pripájam sa k apelu... alebo petícii? Zbieraš podpisy?
Není tady
Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Pripájam sa k apelu... alebo petícii? Zbieraš podpisy?
Začínám o tom uvažovat.
Není tady
Pripájam sa k apelu... alebo petícii?
Teda děvenky - vy vůbec nemáte pochopení pro zamilovaný... obchodníky do tržeb
Není tady
Ahojky, tak jsme nakonec byli v kině na dědictví :-D co vy? Jinak, všem, co odpovídali na to, na co jsem se ptala děkuji :-)
Není tady