Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 2. 2014 15:37

Mmarta
Zablokovaný

Valentýn je za rohem

Ahooj :-) za necelých 14 dní tu máme Valentýn, pište prosím tipy na originální, ale i klasické dárečky, které své drahé polovičce kupujete nebo plánujete koupit.

Není tady

#2 3. 2. 2014 17:03

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Valentýn je za rohem

Mám raději 1.máj. Svatý Valentýn mě nijak nebere.

Není tady

#3 3. 2. 2014 17:41

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Ale když k tomu 1. máji se nehodí tolik reklam. tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#4 3. 2. 2014 18:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

modrovous napsal(a):

Ale když k tomu 1. máji se nehodí tolik reklam. tongue

no jo no,  mávátka moc nefrčí lol

Není tady

#5 3. 2. 2014 18:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zas to vezmi objektivně... tolik reklamy, jako bejvalo transparentů v průvodu, neuvidíš ani dneska...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#6 3. 2. 2014 18:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nejaký zážitok, ideálne spoločný - na darčeky, hlavne gýčovité, ma až tak neužije. Ale u nás som cez víkend videla zábavný vankúš so srdiečkom a nápisom "Dnes áno, miláčik" na jednej, svetlej strane, a "Dnes nie, miláčik" na druhej, tmavej. Ja nie som v situácii na taký darček, ale pobavil ma ako vtipný potenciálny dar...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 5. 2. 2014 15:04

Baruu
♥------

My jsme si objednali víkendový wellness pobyt, žádné překvápko, ale bude to příjemné odreagování smile Jako originální dárek k Valentýnovi jsem jednou byla odvezena limuzínou do restaurace, tam na mě čekal můj oblíbený tatarák a pak jsme jeli na večerní koupání :-)

Není tady

#8 5. 2. 2014 15:34

clare01
♥------

My plánujem nějakou dobrou večeři ve dvou. Asi někde ve steak housu, manžel potřebuje nějaký pořádný kus masa, to má hned lepší náladu smile. A třeba si dáme ještě dobré pivečko storstark a vůbec si uděláme pěkný den.

:hjarta:Valentýna mám ráda , je to pěkný zvyk, ikdyž se to může zdát kýčovité.

Není tady

#9 10. 2. 2014 18:27

nikola144
Zablokovaný

Ahoj, my prve chtěli na večeři a pak do kina, ale nakonec jsme se domluvili, že si zajdeme do restaurace Lavička na večeři, protože jsme tam měli první rande a pak si dáme procházku po Praze a film si pustíme třeba doma a dáme si k tomu vínko. Ještě přemýšlím, že bych koupila nějakou maličkost, ale nic moc mě nenapadá, na sladké není.

Není tady

#10 10. 2. 2014 18:49

Dvořka
♥♥-----

Njn, když to neni děda mráz, santa klaus nebo "helouvín" tak je to svatý valentýn. Hlavně z těhle emerickejch pitomostí úplně nezblbněte roll

Není tady

#11 11. 2. 2014 6:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dívala jsem se za roh, nikdo tam není lol

Jinak tento Valentýn pochází z Říma wink

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#12 11. 2. 2014 7:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dívala jsem se za roh, nikdo tam není
A koukala ses pořádně?
Třeba je tam Valentýn s pytlem dárečků - pro tebe! No představ si, že bys ho přehlídla... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 11. 2. 2014 8:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Synové svátek zamilovaných drží smile ale my s manželem ne. Mno, my si ani nepřipomínáme výročí svatby 17.2. ale výročí seznámení každý rok. smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#14 11. 2. 2014 8:47

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem byla ještě s manželem, tak jsme to nikdy neslavili, ale teď, co jsem sama, tak mi ta kampaň leze na nervy, připomíná mi to, že nemám nikoho, kdo by mě miloval a je mi z toho vždycky smutno. Uleví se mi pokaždé, když je konečně po Valentýnovi.

Není tady

#15 11. 2. 2014 9:13

jalina
Zablokovaný

Mam novyho mladyho pritela ,tak to bude hezkej Valentyn ,se tesim

Není tady

#16 11. 2. 2014 15:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Valentýna nedržíme. Svatbu jsme zatím neměli a výročí seznámení máme na mužovy narozeniny. A i po svatbě budeme "slavit" výročí seznámení, ne kdy jsme se vzali.

Není tady

#17 11. 2. 2014 19:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivana napsal(a):

Když jsem byla ještě s manželem, tak jsme to nikdy neslavili, ale teď, co jsem sama, tak mi ta kampaň leze na nervy, připomíná mi to, že nemám nikoho, kdo by mě miloval a je mi z toho vždycky smutno. Uleví se mi pokaždé, když je konečně po Valentýnovi.

Me to leze priserne na nervy taky.

Je to tak pitomy, ze se doporucuje nakup erotickeho CERVENEHO pradla. Ehm..........uplne to samy do puntiku, co se doporucuje na Vanoce.  Kdyby mne nekdo dal cerveny pradlo.....tak budu jen zoufala.

V podstate je to jen komerce.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#18 11. 2. 2014 19:28

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Modroočka napsal(a):

Valentýna nedržíme. Svatbu jsme zatím neměli a výročí seznámení máme na mužovy narozeniny. A i po svatbě budeme "slavit" výročí seznámení, ne kdy jsme se vzali.

Ja vim kde jsem se s manzelem seznamila, ale presny datum nevim. Asi 10 tydnu nedz doslo na "lamani chleba"...gloria

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#19 11. 2. 2014 20:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

:storstark:my den po manželovým svátku smile

Není tady

#20 12. 2. 2014 15:06

Wikina
♥♥♥♥♥--

A žádná reklama? Teď nebudu vědět co koupit??! roll
Mno, nic.
výročí, svátek  jakékoliv národnosti neberu osobně. Datum žádný si nepamatuju, jen upálení Husa a pak vím, že Husák měl svátek 10.1. A to, pravda, moc nepoužiju.
Tím jsem skončila. A partner? Zhruba bych spočítala možná roky co jsme spolu.
Jo!! vlastně ano -Vánoce - ty ano, ty beru jako svoji součást.

Není tady

#21 12. 2. 2014 16:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A tak teda jsem mamince k Valentýnovi podarovala vlastnoručně vyrobenou ošatku lol
Nebo v předstihu k MDŽ wink
Valentýn nevalentýn, neslavíme.
Letopočty si nepamatuju, ostuda, vím, pamatuju si jen Zlatou bulu silcilskou 1212
Valentýn Ital, bula ze Sicílie,to je skoro podobný lol

Není tady

#22 12. 2. 2014 17:36

Wikina
♥♥♥♥♥--

Modroočka napsal(a):

A tak teda jsem mamince k Valentýnovi podarovala vlastnoručně vyrobenou ošatku lol
Letopočty si nepamatuju, ostuda, vím, pamatuju si jen Zlatou bulu silcilskou 1212

jo bulu si taky pametám big_smile

Není tady

#23 12. 2. 2014 20:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Já si pamatuju akorát Bitvu na Bílé hoře 1620 jinak taky nic. vissla

Není tady

#24 12. 2. 2014 22:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja veľkú Moravu, Karlovu univerzitu (ale aj Academiu Istropolitanu), Husa, Bielu Horu, Francúzsku revolúciu a potom revolučný rok 1848... vissla Možno svetové vojny... stolt Nemám pamäť na čísla, u ľudí si pamätám znamenia, ale dni určite nie. cool Výročie - ak je tam nejaký pomocný pamätný bod (napr. okolo mojich narodiek) tak áno, inak nie. Ale uznajte, že dátumom ako Valentín, Halloween, Mikuláš, Nový rok.. Veľká noc... sa dnes už nedá uniknúť, valia sa odvšadiaľ... človek sa bojí aj konzervu otvoriť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 13. 2. 2014 8:26

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem si docela pamatovala letopočty, to mi nedělalo až tak velký problém. Pamatuji si i důležitá data ze svého života a narozeniny všech svých kamarádek, co jsem je kdy měla, i když už se 30 let nestýkáme. Zato zapamatovat si telefonní čísla, to je pro mě nepřekonatelný problém.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí