29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Liontina napsal(a):
protoze je nevera necudna? Nespolecenska? a kdo tyto pravidla urcil? asi krestani...
Modroočka napsal(a):
Judyna napsal(a):
a coz takhle nazor, ze nevera byla,je a bude?? tak kdyz uz, tak alespon na nejake urovni,ne?
A ty si fakt myslíš, že jsi na úrovni? Konečně, myslet si můžeš, co chceš.Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.
Nevera komplikuje život - viac ako iné partnerské vzťahy. Ale samozrejme, že má aj svoje plus, inak by neexistovala. Ide o to ustriehnuť, kedy mínusy prevážia plusy - toť fše. A fakt je, že v hre je priveľa premenných -aj takých, na ktoré ty nemáš žiadne vplyv. Môže sa milá nevera prevaliť, ona ho vyhodí -a ty máš milenca nasťahovaného doma, zoznamujúceho sa s deťmi... a možno si to na začiatku ani nechcela, ani neplánovala.
Není tady
Někdo bere net jako anonymní a v reálném životě nemá potřebu o svém vztahu mluvit. Vypovídá se tady a je to.
Není tady
helena napsal(a):
z toho , ze potrebuje milenku
Grainne, ty jsi slutečně tak naivní, že to považuješ za téměř jistej důsledek toho, "ze to doma neni uplne ok"?
protoze je nevera necudna? Nespolecenska?
Ale prd a vořech... spíš proto, že tvoje "nikoho neohrozuji, nikoho neoznacuji" je jen představa... a možná i touha zveřejnit, označit, ohrozit. Sice jakoby anonymně, ale ten správnej odkaz do správnýho ouška by svý udělal...
tak vycházím z vlastní zkušenosti
Není tady
tak vycházím z vlastní zkušenosti
Nemůžeš paušalizovat... když v hospodě narazíš na mizernou vepřovou neznamená to, že je stejně mizerná všude.
Není tady
Pozorovatelka napsal(a):
Já vážně miluju, když milenky dávají "dobře" míněné rady manželkám! Bože, trochu soudnosti!
Co kdybys naopak zkusila poradit milenci, aby na hory a na výlety místo tebe vzal svojí ženu?
Aby to hezký prožíval s ní? Aby doma nechali děti a udělali si čas jen pro sebe?
Co kdyby ses ho zeptala, jestli nezapomíná svojí ženu pochválit, jestli jí někdy poví, že je hezká, že jí má rád...
To néé co? To se ti do krámu nehodí. Chápající a rozumná Liontino.
A proč by to všechno dělala?
Hm?
Ona je jeho MILENKA nikoliv CVOKAŘKA, chápeš?
Není jeho terpautka a nemá potřebu ho zachraňovat, protože on ani zachránit nechce a nepotřebuje. On potřebuje přesně to, co ona mu dává.
Chápeš to?
Asi nee...
Když něco nechápu, neznamení to, že je to špatné, odsouzeníhodné, amorální, ble ble fuj.
Znamená to jen jedno: nechápu to.
A to zase neznamená, že jsem dementní a nechápavá.
Prostě to cítím jinak.
Tečka.
Liontině rozumím i když si nemyslím, že toto je nejlepší řešení nějakého partnerství.
Ale jí to tak zatím vyhovuje. Až to bude chtít změnit, změní to a nebo už to možná ani změnit chtít nebude..nebo to možná už ani nepůjde... to se časem uvidí. Je to její život, nějaké moralizovaní není vůbec na místě.
Není tady
Liontina napsal(a):
nu ja se jako spatna necitim, to se mi tu snazite naimplantovat vy, damy
ale zaroven me zajima vas pohled na vec, jelikoz jste tu vlastne vsechny vdane - nebo skoro vsechny.
tudiz je to pohled zen, ktere ziji ve stastnych ci nestastnych svazcich
Já si taky myslím, že ti nikdo nic neimplantuje.
Jsem (semtam podváděná) manželka a byla jsem semtam (podvádějící) milenka - a dělala jsem to jako ty, s tím rozdílem, že PŘESTO že jsem byla zamilovaná. A ani tak by mně nenapadlo o tom zakládat vlákno - proč jako? Nevidím prostě důvod - ty ho zjevně vidíš.
Není tady
Wikina napsal(a):
Myslím, že autorka vlákna se stejně nic nového nedozví, vše o vztahu v trojúhelníku si tady mohla přečíst za celá léta co sem chodí x krát, probrat to zprava, zleva, ale nic nového se stejně nedozví.
O vztahu v trojúhelníku ne, ale o sobě..jůůůůůůvajs auvajs
Není tady
No jen aby
Není tady
Liontina napsal(a):
evidentne jsem vas skoro vsechny rozezlila..nu i to je jeden z duvodu, proc mam za pratele ci poradce radeji muze nez zeny....ale co, nazor jako nazor
myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu ze ne kazda milenka musi byt ta spatna...protoze je jen malo nazoru podobnych mym.
a stojim si za tim, ze ne kazda nevera musi byt spatna....
prijde mi to, jako kdyz se rozkdakalo spoustu slepic
nechtela jsem se CHLUBIT, pouze rozjet DEBATU
Tohle je dost důležitá informace - pro tebe o tobě.
A možná, že muži,kteří nejsou tvými "přáteli" či "poradci", jsou tvými velkými nepřáteli a soupeři..... máš to buď tak a nebo přesně naopak...hm?
Není tady
Judyna napsal(a):
Stojíš o názor? Tak tady je - ne, podle mě nejsi ta nej (lepší). Nemáš se čím chlubit. Tobě o nic nejde, ale zahráváš si s city ženatého muže, potažmo i jeho dětí a manželky. Jsi bezohledná. Protože na sex si najdeš i chlapa svobodného - akorát je tam těžší vytyčit hranice - aby se Ti nenastěhoval domů. Ale takhle je to jednodušší, viď.
Jinými slovy: chováš se prostě jako chlap
Není tady
Eva. napsal(a):
Liontino, proč tajíš svého partnera před svými dětmi? Tomu nerozumím. Vysvětlíš?
I ja tajila,protoze byl zenaty.
Není tady
Tys měla ještě dost malé děti. To bych pochopila.
Ale proč, jestli jsou už děti velké? Napadá mě - bojí se, že by ji soudily? Nebo aby nemluvily? Zajímá mě to.
Proto, že já to svým dětem netajím, i když jsem je dlouho nechtěla seznámit.
Není tady
Pandorro, děkuju, žes mi to takhle objasnila! Bez tebe bych na to nepřišla!
Reagovala jsem na rady lkajícím manželkám. To mi přijde vážně už moc.
Není tady
Ale proč, jestli jsou už děti velké?
Skoro na začátku píše, že děti jsou v pubertě... to ještě tak velký nejou - aspoň ne na podobnou informaci, myslím si.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Myslím, že autorka vlákna se stejně nic nového nedozví, vše o vztahu v trojúhelníku si tady mohla přečíst za celá léta co sem chodí x krát, probrat to zprava, zleva, ale nic nového se stejně nedozví.
Ano přesně tak
O sobě
Nechtěla jsem to napsat natvrdo.
Není tady
Pozorovatelka napsal(a):
Tak pochopitelně rádo se stalo
Reagovala jsi emocionálně a tedy, sorry, nikoliv pozorovatelsky, ale hloupě.
Když ti to přijde už moc, tak proč se do toho necháváš tak silně zatahovat? Je tam něco tvého? Pokud ano, soustřeď se na to a neztrácej čas pitomostma. Věř mi, že čas je to jediné, co skutečně máš, tak proč s ním neefektivně plýtváš nějakým rozčilováním se nad něčím, co stejně NEMŮŽEŠ ovlivnit, i kdybys se rozkrájela na nudličky.
Není tady
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ano přesně tak
O sobě
Nechtěla jsem to napsat natvrdo.
Tak to mě zase problém nedělá.
Tohle vlákno je dost legrační petřínské zrcadlové obludárium
Kdo ví, oč jde, ten se baví.
Kdo to neví, ten se čertí a pohoršuje.
Každému, co jeho jest.
Není tady
A kde je Zklamča?
Není tady
Ty máš nějakou bojovnou, Draku, nebo co?
Není tady
Ale vůbec né Jen mi tady chybí. Co to čtu, porád si říkám, co mi to chybí. A ona to Zklamča
Není tady
Dlouho tu nebyla. Ale přiznám se, že mně nechybí
Není tady
No počkáát....já jsem jí onehdá přičarovávala milence...(z vlastní škodolibé iniciativy ) tak možná, že.... nemá čas
Není tady
haiel napsal(a):
No počkáát....já jsem jí onehdá přičarovávala milence...(z vlastní škodolibé iniciativy
) tak možná, že.... nemá čas
Aha, já spíše myslela Pozorovatelku, ale víš co to znamená myslet.
Jinak já před více jak dvaceti lety ve dvaceti si taky říkala, jak jsem lepší než manželka mého milence. On si se mnou rozuměl, s ní ne.
Není tady
Pozorovatelka napsal(a):
Ty si nejaká hovorkyňa lkajících manželiek? Tá "liontinina" možno o ničom ani nevie... Ale tu má asi niekto pocit, že mu šliapli na kurie oko...
Upravil(a) Selima (3. 2. 2014 22:23)
Není tady