29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Liontina napsal(a):
ano, mas pravdu, je samozrejme jednodussi mit zadaneho nez svobodneho.
Bezohledná? Asi ano..ale lapardóóón, tahle doba tu bezohlednost vyzaduje, jinak bychom se vsichni rozplynuli tou nasi "ohlednosti"
a coz takhle nazor, ze nevera byla,je a bude?? tak kdyz uz, tak alespon na nejake urovni,ne?
zahravat si s city ostatnich...proc a nac? clovek je zodpovedny za sve jednani a jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva![]()
ani nemam pocit, ze delam neco spatneho, jelikoz je kazdy zodpovedny za SVUJ zivot
proc bych mela myslet na cizi zenu? nemam duvod
ale jak tak ted premyslim, asi je ten nas vztah vyjimkou..Judyna napsal(a):
Stojíš o názor? Tak tady je - ne, podle mě nejsi ta nej (lepší). Nemáš se čím chlubit. Tobě o nic nejde, ale zahráváš si s city ženatého muže, potažmo i jeho dětí a manželky. Jsi bezohledná. Protože na sex si najdeš i chlapa svobodného - akorát je tam těžší vytyčit hranice - aby se Ti nenastěhoval domů. Ale takhle je to jednodušší, viď.
Ano, vražde je, byla a bude, krádež je, byla a bude, nevěra byla, je a bude - to je jako omluva tvého chování? Že jako když se nějaká nepravost vyskytuje, tak to vlastně až taková nepravost není?
Bezohlední lidé byli v každé době, takže omlouvat svou vlastní bezohlednost dobou je poněkud mimo. A proč bys měla myslet na cizí ženu? Proč nemyslet jen na sebe, vždyť je taková doba, co si neurvu, to nemám, že?
Čím víc se rozepisuješ, tím víc se mi z tebe dělá nanic. Nedivím se, že máš přátele spíš mezi muži, protože když se zmíníš o svém vztahu, tak muž si obvykle představuje sebe na místě toho milence (jsem dobrej, mám milenku!), zatímco žena si obvykle představí sebe na místě té podváděné manželky ( a je jí z toho smutno).
Není tady
a coz takhle nazor, ze nevera byla,je a bude?? tak kdyz uz, tak alespon na nejake urovni,ne?
A ty si fakt myslíš, že jsi na úrovni? Konečně, myslet si můžeš, co chceš.
Není tady
ale kdepak
to o te zavislosti jsem myslela tak nejak obecne
kdyz jsem byla mladsi, taky jsem mela potrebu byt zavisla na svem partnerovi, nastesti ne financne - coz pro mnohe z vas je samozrejme zavazujici - ale citove. A zjistila jsem jednu zivotni pravdu - cim vic toho druheho k sobe privazujeme a chceme, aby byl s nami, tim vic od nas chce dotycny pryc. To je FAKT
A ony ty finance - mezi nami -jsou dost podstatne. Z celeho srdce je mi lito zen, ktere - ac vsema deseti by chtely - od sveho partnera odejit nemuzou, jelikoz by to samy nezvladly.
Ja sve meze znam a nepopiram, ze kdybych byla s detmi na socialnich davkach ci pracaku ci zavisla pouze na tom, co mi da muj byvaly muz, asi taky zacnu ucelove hledat...ale to je pak jedna velika spirala...
penize - bohuzel -znamenaji svobodu
tahle doba nejakych spasitelskym vizim moc nepreje
sahleb napsal(a):
Liontina napsal(a):
A myslim, ze je ted s nim o hodne vic spokojena nez v dobe nez me poznal..je vic usmevavejsi,vice doma pomaha a je na ni milejsi. Nu a ja jsem taky velice spokojena....
V zivote me potkalo spoustu kotrmelcu a nekdy si rikavam, ze v duchodu sepisu sve pameti...dnes jsem velice rada a jsem na sebe pysna, kdyz se dokazu o deti postarat, aniz bych k tomu POTREBOVALA partnera.
V tehle dobe, ktera nepreje manzelstvi a partnerstvi jako takovemu, je zcela nevhodne byt na nekom zavisly, natoz mit potrebu nekoho vlastnit!To je tedy roztomile, takze manzelka je vlastne spokojenejsi nez driv...kdyz tu milenka nebyla...Mimochodem odlud to vis?
Za b) Tou vetou neprimo utocis na manzelku. Ale tvoje psani ma vypadat, ze na ni nechces utocit....
Není tady
Modroočka napsal(a):
Asi má, holka, ňákej problémek
Ma a furt, je to Majkafa...rekla bych.
Není tady
hihihihi...nejsem
opravdu nejsem
nu a problemy ma snad v tehle dobe kazdy,ne?
sahleb napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Asi má, holka, ňákej problémek
Ma a furt, je to Majkafa...rekla bych.
Není tady
Tak ti mi připadá, Liontina, že tvůj příspěvek je jen vyjádření latentní touhy, aby to ten tvůj už rozsekl.
Promiň, ale žena, která si je svým životem jistá, to nemá potřebu vytrubovat do světa.
Proto se tady dočteš spíš o těch problematických.
Není tady
Judyna napsal(a):
A ty si fakt myslíš, že jsi na úrovni? Konečně, myslet si můžeš, co chceš.
Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.
Není tady
asi ano, asi mas pravdu
me jen zajimaji vase pohledy na vec
Jessika napsal(a):
Tak ti mi připadá, Liontina, že tvůj příspěvek je jen vyjádření latentní touhy, aby to ten tvůj už rozsekl.
Promiň, ale žena, která si je svým životem jistá, to nemá potřebu vytrubovat do světa.
Proto se tady dočteš spíš o těch problematických.
Není tady
protoze je nevera necudna? Nespolecenska? a kdo tyto pravidla urcil? asi krestani...
Modroočka napsal(a):
Judyna napsal(a):
A ty si fakt myslíš, že jsi na úrovni? Konečně, myslet si můžeš, co chceš.Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.
Není tady
Liontina napsal(a):
protoze je nevera necudna? Nespolecenska? a kdo tyto pravidla urcil? asi krestani...
Modroočka napsal(a):
Judyna napsal(a):
A ty si fakt myslíš, že jsi na úrovni? Konečně, myslet si můžeš, co chceš.Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.
No,když to nevíš, asi jsi fakt trošku jednodušší.
Proč? Protože je milenka, ne manželka, protože mu nechce rozvrátit rodinu, protože ho chce jen na hezký chvilky, poskytuje mu klid a pohodu. Nemá potřebu to troubit do světa. protože nechce, aby to vyšlo jakkoli ven, protože chce dál být jen milenka. Je to dáma na úrovni. Ne knedla, která se tím někde chlubí.
Není tady
jak kratkozrake....v poradku je tedy vztah tutlat?
nikoho neohrozuji, nikoho neoznacuji
ty jsi ponekud otrejsi, myslim ze tva nepristupnost k nazorum druheho te cini jeste jednodussi nez jsem tedy ja
jelikoz kdo vse vidi jen cernobile jest hlupcem nejvetsim...
Modroočka napsal(a):
Liontina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.No,když to nevíš, asi jsi fakt trošku jednodušší.
Proč? Protože je milenka, ne manželka, protože mu nechce rozvrátit rodinu, protože ho chce jen na hezký chvilky, poskytuje mu klid a pohodu. Nemá potřebu to troubit do světa. protože nechce, aby to vyšlo jakkoli ven, protože chce dál být jen milenka. Je to dáma na úrovni. Ne knedla, která se tím někde chlubí.
Není tady
Liontina napsal(a):
jak kratkozrake....v poradku je tedy vztah tutlat?
nikoho neohrozuji, nikoho neoznacuji
Nikdy nevíš, kde tě kdo může poznat.
Ano,je v pořádku takový vztah tutlat. Ohrožuješ. Jen si to nedokážeš uvědomit.
Inteligentní milenka to ví a řídí se tím. Ta druhá to troubí do světa.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Liontina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Kdyby skutečně měla úroveň, tak by jako milenka ženáče držela hubu. Stejně tak Majkafa. Tohle by totiž milenka, která je SKUTEČNĚ na úrovni, nikdy neudělala. Nechlubila by se tím NIKDE.No,když to nevíš, asi jsi fakt trošku jednodušší.
Není tady
z toho , ze potrebuje milenku
Grainne, ty jsi slutečně tak naivní, že to považuješ za téměř jistej důsledek toho, "ze to doma neni uplne ok"?
protoze je nevera necudna? Nespolecenska?
Ale prd a vořech... spíš proto, že tvoje "nikoho neohrozuji, nikoho neoznacuji" je jen představa... a možná i touha zveřejnit, označit, ohrozit. Sice jakoby anonymně, ale ten správnej odkaz do správnýho ouška by svý udělal...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Judyna napsal(a):
SOuhlas. Gentleman mlci.
Není tady
Tak nevím jestli jsem já tak naivní nebo tady většina z vás trpí stihomamem.
Není tady
modrovous napsal(a):
Proč?
Není tady
Liontina napsal(a):
ja opravdu nechci, aby se rozvedl. A jeho zenu neresim, jelikoz nemam duvod ji resit, a pokud mu da nuz na krk, tak samozrejme vyklidim pole!! . A myslim, ze je ted s nim o hodne vic spokojena nez v dobe nez me poznal..je vic usmevavejsi,vice doma pomaha a je na ni milejsi. Nu a ja jsem taky velice spokojena....
Mne to takhle vyhovuje a nerada bych neco menila. Ani mi nevadi, ze me musi pred manzelkou zapirat a tajit, jelikoz fakt, ze je zenaty a sve zeny si vazi, mi sdelil hned,jak po mne vyjel a ja do toho sla s timto vedomim. Ja ho zase tajim pred mymi detmi...
Mozna je muj pohled na vec dan i vekem, jelikoz nejsem ani mladice ani svobodna bez deti. Obcas se musim smat, kdyz mi rikava, ze jsem optimalni milenka![]()
V zivote me potkalo spoustu kotrmelcu a nekdy si rikavam, ze v duchodu sepisu sve pameti...dnes jsem velice rada a jsem na sebe pysna, kdyz se dokazu o deti postarat, aniz bych k tomu POTREBOVALA partnera.
V tehle dobe, ktera nepreje manzelstvi a partnerstvi jako takovemu, je zcela nevhodne byt na nekom zavisly, natoz mit potrebu nekoho vlastnit!
Jak jsem psala, mam odrozeno, deti mi delaji radost, jsou jiz v puberte a tudiz partaci....
Skrze me zivotni peripetie jsem si uvedomila to podstatne co ja od zivota ocekavam a snad jsem trebas prilis nezavisla..nevim..
pročpak? když je to tak ideální vztah?
Není tady
To je jenom domněnka Modroočky, že se milenka chlubí. Pak já můžu říct, že ona se svým motorkářem taky chlubí. A přitom vím, že prostě to prostě jenom sděluje. Nebo že by se chlubila a podle toho posuzovala i ostatní ženy?
Není tady
Liontino, proč tajíš svého partnera před svými dětmi? Tomu nerozumím. Vysvětlíš?
Není tady
To sa teraz chváliš, sťažuješ, radíš manželkám, alebo....? Nechápem, o čo ti vlastne ide...
Ja som tiež bola milenka ženatého, neplánovala som to (pol roka som to ani netušila, on si zariadil taký veľmi voľný manželský život) a nebola som z toho nadšená. Tiež sa chcel rozvádzať (nie kvôli mne - mali problémy už predo mnou a majú ich podľa mňa dodnes), ale vyhovorila som mu to, lebo - pravdupovediac - ten chlap sa ani trochu nehodil do akéhokoľvek "vážnejšieho" vzťahu a mať také niečo "doma", asi by ma drblo. Po čase sme sa rozišli (zmenila sa mu práca a mal na mňa stále menej času, až skoro žiaden..), po cca 3 rokoch znovu dali na chvíľu dokopy a po asi roku sa znovu rozišli. Dnes by som ho už nechcela asi za nič - som niekde inde a nepochybne aj on.
Ak obidvaja viete, čo chcete - a ak chcete naozaj to isté - môžete zažiť nejaké pekné obdobie, na ktoré budete na staré kolená s nostalgiou spomínať... Inak vás čakajú skôr prúsery. Ale je to (ako inak) na vás a myslím, že nejaké cudzie príbehy sú celkom nanič. Každý príbeh je iný (ja si nemyslím, že scenáre sú úplne rovnaké - vo výsledku sa to môže zdať, ale to "za tým", emócie, dojmy, spomienky, je zakaždým né). Ja neľutujem, ale už nemám potrebu túto skúsenosť opakovať.
Není tady
Grainne napsal(a):
Pozorovatelka napsal(a):
Já vážně miluju, když milenky dávají "dobře" míněné rady manželkám! Bože, trochu soudnosti!
Co kdybys naopak zkusila poradit milenci, aby na hory a na výlety místo tebe vzal svojí ženu?
Aby to hezký prožíval s ní? Aby doma nechali děti a udělali si čas jen pro sebe?
Co kdyby ses ho zeptala, jestli nezapomíná svojí ženu pochválit, jestli jí někdy poví, že je hezká, že jí má rád...
To néé co? To se ti do krámu nehodí. Chápající a rozumná Liontino.proc by to mel delat .... zrejme si to uziva lepe s ni nez s rodinkou .... kdyby byl doma spokojeny , ani ho to nenapadne
Možná proto, že má doma dvě děti.
Není tady
Modroočka napsal(a):
modrovous napsal(a):
Proč?
No protože mě by prostě ani nenapadla takováhle krkolomná konstrukce, jako že sem něčí milenka nadrásá svoji story, aby dohnala milence k opuštění manželky díky tomu, že se jejich vztah konečně provalí.
Připadá mi to zbytečně složitý a hodně přitažený za vlasy.
Ale možná jsem fakt naivní.
Není tady
Liontina napsal(a):
evidentne jsem vas skoro vsechny rozezlila..nu i to je jeden z duvodu, proc mam za pratele ci poradce radeji muze nez zeny....ale co, nazor jako nazor
myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu ze ne kazda milenka musi byt ta spatna...protoze je jen malo nazoru podobnych mym.
a stojim si za tim, ze ne kazda nevera musi byt spatna....
prijde mi to, jako kdyz se rozkdakalo spoustu slepic
nechtela jsem se CHLUBIT, pouze rozjet DEBATU
Tak ono, keď si vezmeš na akom si vlákne... stále celkom nechápem, načo máš potrebu rozoberať svoje šťastie a deliť sa oň s tými na druhej strane - ale asi som tiež kotkodák... Tak to si choď radšej pokecať chlapmi, tí ťa radi prefiknú a spokojnosť sa ešte prehĺbi. Ja som ako milenka nemala potrebu ani to nejako rozširovať, ani si o tom pokecať - a je fakt, že keď som sa o to pokúsila, spokojnosť sa výrazne narušila (=zvolila som si na spovednicu - resp. on si zvolil - slepicu). Najlepšie šťastie je to tiché, ktoré zdieľate len vy dvaja. Akonáhle sa z toho stane "vec obecná", čaro je fuč... Tak to proste je (často dokonca aj u slobodných - len naivky majú potrebu vykrikovať svoje šťastie alebo neviemčo do sveta).
Upravil(a) Selima (3. 2. 2014 18:40)
Není tady
aby dohnala milence k opuštění manželky
Ale fuj... takhle nechutně přímočaře...
Červíček, brouček nasazenej... "já nic"...
Není tady