29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
teda pardon, ale ja se nikdy nikda o muze "nestarala".... co je to pojem "starat se" ? nerozumim
Tak třeba se mu věnovat, projevit zájem, polštářek natřepat, kafe uvařit...
Není tady
Liontina napsal(a):
pravdu díš.... me proste a jednoduse zajima cizi pohled na vec a o podobnem pohledu na vec, jaky mam ja, slysim velice sporadicky...
tak snad od toho jsou tyto diskuze?
Tak asi potřebuješ slyšet, že jsi super, že seš příkladná milenka, úžasná ženská, prostě naprostá pecka.
Tak ses pochválila, jak seš nezávislá, samostatná,pohledná,k světu, chlapa k životu nepotřebuješ, jen na sex. Tak jo, bezva, tak už to všichni víme.
Není tady
nu jak ktera milenka...jak rikam, je to kus od kusu...a hlupacky, ktere si od svych zenatych milencu nechavaji nalhavat, jak jim zena nerozumi,jak je hystericka atd...tak tyto zeny si vubec se zenacema nemaji co zacinat, protoze ty je chteji jen pro sebe....
co je spatneho na tom, kdyz si milence nenarokuji pro sebe?!
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
ze muzi o svych zenach jinym zenam lzou
Muži by hlavně o svých partnerkách se svými milenkami vůbec neměli mluvit...No, ono to by to bylo nejlepší. Jenže velká část milenek ráda slyší, že ona je lepší než manželka. Ale že rozvést se nemůže, i kdyby chtěl, děti, majetek, manželka, která je něm finančně závislá, apod.
Není tady
proc na me tak nadrsno? nechapu....kazdy ma preci pravo na svuj nazor a kdybych se chtela nechat pranyrovat, tak si zajdu trebas..do zpovednice
Modroočka napsal(a):
Liontina napsal(a):
pravdu díš.... me proste a jednoduse zajima cizi pohled na vec a o podobnem pohledu na vec, jaky mam ja, slysim velice sporadicky...
tak snad od toho jsou tyto diskuze?Tak asi potřebuješ slyšet, že jsi super, že seš příkladná milenka, úžasná ženská, prostě naprostá pecka.
Tak ses pochválila, jak seš nezávislá, samostatná,pohledná,k světu, chlapa k životu nepotřebuješ, jen na sex. Tak jo, bezva, tak už to všichni víme.
Není tady
vsechno vis, vsechno znas
jen nechapu, co chces slyset vsichni ti tu rekli, ze jses proste pecka a ta nej nej
byla jsem na obou frontach, ale rozhodne jsem se tim nechlubila, ono neni cim
Upravil(a) JuliePraha (3. 2. 2014 13:30)
Není tady
nechavaji nalhavat, jak jim zena nerozumi,jak je hystericka atd.
Tak ještě jednou a p o m a l u... chlapi by o svejch "legálních" ženách měli před milenkama držet hubu.
tyto zeny si vubec se zenacema nemaji co zacinat
Jasně - to můžou jen ty, co to maj na háku... asi jako ty
co je spatneho na tom, kdyz si milence nenarokuji pro sebe?
Ale vůůůbec nic... jen nechápu tvoji potřebu se tím chlubit To je celý.
kdybych se chtela nechat pranyrovat, tak si zajdu trebas..do zpovednice
Špatný místo pro pranýřování... existuje cosi jako zpovědní tajemství...
Upravil(a) helena (3. 2. 2014 13:30)
Není tady
Asi má, holka, ňákej problémek
Není tady
Takovejch je...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kdo nemá?
Není tady
helena napsal(a):
Špatný místo pro pranýřování... existuje cosi jako zpovědní tajemství...
Zpovědnice je jeden netový portál... Tam se nejedná o zpovědní tajemství...
Není tady
Myslím, že autorka vlákna se stejně nic nového nedozví, vše o vztahu v trojúhelníku si tady mohla přečíst za celá léta co sem chodí x krát, probrat to zprava, zleva, ale nic nového se stejně nedozví.
Není tady
evidentne jsem vas skoro vsechny rozezlila..nu i to je jeden z duvodu, proc mam za pratele ci poradce radeji muze nez zeny....ale co, nazor jako nazor
myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu ze ne kazda milenka musi byt ta spatna...protoze je jen malo nazoru podobnych mym.
a stojim si za tim, ze ne kazda nevera musi byt spatna....
prijde mi to, jako kdyz se rozkdakalo spoustu slepic
nechtela jsem se CHLUBIT, pouze rozjet DEBATU
Není tady
myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu ze ne kazda milenka musi byt ta spatna
Proč?
Není tady
Stojíš o názor? Tak tady je - ne, podle mě nejsi ta nej (lepší). Nemáš se čím chlubit. Tobě o nic nejde, ale zahráváš si s city ženatého muže, potažmo i jeho dětí a manželky. Jsi bezohledná. Protože na sex si najdeš i chlapa svobodného - akorát je tam těžší vytyčit hranice - aby se Ti nenastěhoval domů. Ale takhle je to jednodušší, viď.
Není tady
sahleb napsal(a):
Ani nejak nevim, co chces slyset.
Mas milence, ktery s tebou travi vikendy a noci a chce se manzelce priznat. Me by osobne vadilo byt v takovem postaveni. Ze muj partner ma jeste jinou zenu a s ni zije i sexualne , ma s ni deti, pro me je to necpochopitelne, ze se toto da akceptovat.
Taky mi prijde zvlastni, ze se chce jako doma kat a priznat z neresti a od jineho cloveka si to necha zase zatrhnout. Mluvi vubec pravdu?
nekomu to muze vyhovovat , prave kvuli te jistote , ze nebude muset resit nejakou spolecnou budoucnost . a muze si zit svuj zivot ... a partnerem bych ho urcite nenazyvala
Není tady
Pozorovatelka napsal(a):
Já vážně miluju, když milenky dávají "dobře" míněné rady manželkám! Bože, trochu soudnosti!
Co kdybys naopak zkusila poradit milenci, aby na hory a na výlety místo tebe vzal svojí ženu?
Aby to hezký prožíval s ní? Aby doma nechali děti a udělali si čas jen pro sebe?
Co kdyby ses ho zeptala, jestli nezapomíná svojí ženu pochválit, jestli jí někdy poví, že je hezká, že jí má rád...
To néé co? To se ti do krámu nehodí. Chápající a rozumná Liontino.
proc by to mel delat .... zrejme si to uziva lepe s ni nez s rodinkou .... kdyby byl doma spokojeny , ani ho to nenapadne
Není tady
ano, mas pravdu, je samozrejme jednodussi mit zadaneho nez svobodneho.
Bezohledná? Asi ano..ale lapardóóón, tahle doba tu bezohlednost vyzaduje, jinak bychom se vsichni rozplynuli tou nasi "ohlednosti"
a coz takhle nazor, ze nevera byla,je a bude?? tak kdyz uz, tak alespon na nejake urovni,ne?
zahravat si s city ostatnich...proc a nac? clovek je zodpovedny za sve jednani a jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva
ani nemam pocit, ze delam neco spatneho, jelikoz je kazdy zodpovedny za SVUJ zivot
proc bych mela myslet na cizi zenu? nemam duvod
ale jak tak ted premyslim, asi je ten nas vztah vyjimkou..
Judyna napsal(a):
Stojíš o názor? Tak tady je - ne, podle mě nejsi ta nej (lepší). Nemáš se čím chlubit. Tobě o nic nejde, ale zahráváš si s city ženatého muže, potažmo i jeho dětí a manželky. Jsi bezohledná. Protože na sex si najdeš i chlapa svobodného - akorát je tam těžší vytyčit hranice - aby se Ti nenastěhoval domů. Ale takhle je to jednodušší, viď.
Není tady
tahle doba tu bezohlednost vyzaduje
Ano? Takže tobě taky nevadí, když se k tobě někdo zachová bezohledně? A nemyslím jen ve vztahu...
proc bych mela myslet na cizi zenu?
Třeba proto, že " jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva"
Upravil(a) helena (3. 2. 2014 14:42)
Není tady
Modroočka napsal(a):
To je zase téma
![]()
Milenka ví, že lepší než manželka, ale toho chlapa doma nechce.
Holky, mě by zajímalo, jak moc jste ochotny si připustit, že to může být i jinak, než si myslíte, že to je.
muze to byt vselijak, ale ze to doma neni uplne ok , bude skoro jistota ne ?
Není tady
ze to doma neni uplne ok , bude skoro jistota ne ?
Z čeho usuzuješ? Z toho, že to jeden nebo druhá říkají???
Není tady
Liontina napsal(a):
evidentne jsem vas skoro vsechny rozezlila..nu i to je jeden z duvodu, proc mam za pratele ci poradce radeji muze nez zeny....ale co, nazor jako nazor
myslela jsem, ze se tady rozjede diskuze neco ve stylu ze ne kazda milenka musi byt ta spatna...protoze je jen malo nazoru podobnych mym.
a stojim si za tim, ze ne kazda nevera musi byt spatna....
prijde mi to, jako kdyz se rozkdakalo spoustu slepic
nechtela jsem se CHLUBIT, pouze rozjet DEBATU
Máš problém s tím, jestli jsi nebo nejsi špatná, když jsi milenkou ženatého muže? Proto sem píšeš? Chceš slyšet, že nejsi špatná?
Tohle si ale musíš vyřešit sama se sebou, jak se ty cítíš.
Není tady
ty si fakt fandis
a coz takhle nazor, ze nevera byla,je a bude?? tak kdyz uz, tak alespon na nejake urovni,ne?
skoro kazda druha ti tady napsala, ze byla na obou frontach a uroven rikas cemu?
ja, ja, ja ... jenom ja to vis, ze nejses ta spatna milenka, ja jsem taky ta spatna tehdy nebyla
jses nejlepsi, vsak ti to sam pan dokonaly rekl, ze jses primo dokonala
Upravil(a) JuliePraha (3. 2. 2014 14:54)
Není tady
nu ja se jako spatna necitim, to se mi tu snazite naimplantovat vy, damy
ale zaroven me zajima vas pohled na vec, jelikoz jste tu vlastne vsechny vdane - nebo skoro vsechny.
tudiz je to pohled zen, ktere ziji ve stastnych ci nestastnych svazcich
Není tady
Liontina napsal(a):
A myslim, ze je ted s nim o hodne vic spokojena nez v dobe nez me poznal..je vic usmevavejsi,vice doma pomaha a je na ni milejsi. Nu a ja jsem taky velice spokojena....
V zivote me potkalo spoustu kotrmelcu a nekdy si rikavam, ze v duchodu sepisu sve pameti...dnes jsem velice rada a jsem na sebe pysna, kdyz se dokazu o deti postarat, aniz bych k tomu POTREBOVALA partnera.
V tehle dobe, ktera nepreje manzelstvi a partnerstvi jako takovemu, je zcela nevhodne byt na nekom zavisly, natoz mit potrebu nekoho vlastnit!
To je tedy roztomile, takze manzelka je vlastne spokojenejsi nez driv...kdyz tu milenka nebyla...Mimochodem odlud to vis?
Za b) Tou vetou neprimo utocis na manzelku. Ale tvoje psani ma vypadat, ze na ni nechces utocit....
Není tady
helena napsal(a):
ze to doma neni uplne ok , bude skoro jistota ne ?
Z čeho usuzuješ? Z toho, že to jeden nebo druhá říkají???
z toho , ze potrebuje milenku
Není tady