29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jalina napsal(a):
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Na rozdíl od ženský, co se přilepí na chlapa kvůli prachům, viď? Ta má charakter jak křišťál.
Není tady
modrovous napsal(a):
jalina napsal(a):
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Na rozdíl od ženský, co se přilepí na chlapa kvůli prachům, viď?
Ta má charakter jak křišťál.
no každá máme svou oblíbenou disciplínu.. ne?
Není tady
Wikina napsal(a):
modrovous napsal(a):
jalina napsal(a):
Na rozdíl od ženský, co se přilepí na chlapa kvůli prachům, viď?
Ta má charakter jak křišťál.
no každá máme svou oblíbenou disciplínu.. ne?
No o tom žádná.
Není tady
No čau holky po delší době !!! Z pohledu milenky? Jak jsem zjistila že je ženatý - ádié !!! I když to bolelo (pěkný, pracovitý, prachatý. pozorný ...- na páté P si nevzpomenu). Mohl mi říkat a slibovat co chtěl (a že sliboval). Ale já hledám vztah, né šuk:par:. Za mne: NÉ !
Ale já jsem stará (věrná) škola. Volným, mileneckým ... vztahům nerozumím. (Také jsem smířena, že už asi vztah nenajdu. Nechce se mi v tom hnusu hledat. Nějak jsem přestala věřit. Snad jen dočasně. Nebo víc asi vybírám.)
Není tady
Vitaj na ihrisku! A nevzdávaj to... pro jedno kvítí...
Není tady
Selima napsal(a):
Vitaj na ihrisku!
A nevzdávaj to... pro jedno kvítí...
Není tady
Souhlasím se zakladatelkou. Také to tak mám se svým milencem a neměnila bych.
Není tady