6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jalina napsal(a):
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Na rozdíl od enský, co se přilepí na chlapa kvůli prachům, viď? Ta má charakter jak křiál.
Není tady
modrovous napsal(a):
jalina napsal(a):
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Na rozdíl od enský, co se přilepí na chlapa kvůli prachům, viď? Ta má charakter jak křiál.
no kadá máme svou oblíbenou disciplínu.. ne?
Není tady
Wikina napsal(a):
modrovous napsal(a):
jalina napsal(a):
no kadá máme svou oblíbenou disciplínu.. ne?
No o tom ádná.
Není tady
No čau holky po delí době !!! Z pohledu milenky? Jak jsem zjistila e je enatý - ádié !!! I kdy to bolelo (pěkný, pracovitý, prachatý. pozorný ...- na páté P si nevzpomenu). Mohl mi říkat a slibovat co chtěl (a e sliboval). Ale já hledám vztah, né uk:par:. Za mne: NÉ !
Ale já jsem stará (věrná) kola. Volným, mileneckým ... vztahům nerozumím. (Také jsem smířena, e u asi vztah nenajdu. Nechce se mi v tom hnusu hledat. Nějak jsem přestala věřit. Snad jen dočasně. Nebo víc asi vybírám.)
Není tady
Vitaj na ihrisku! A nevzdávaj to... pro jedno kvítí...
Není tady
Selima napsal(a):
Vitaj na ihrisku! A nevzdávaj to... pro jedno kvítí...
Není tady
Souhlasím se zakladatelkou. Také to tak mám se svým milencem a neměnila bych.
Není tady