Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#326 8. 2. 2014 18:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: z pohledu milenky

PPavlaa napsal(a):

helena napsal(a):

majkafa a její milý už se objevuje pomalu i na kuchyňce
V kuchyňce to taky jde... tongue

lol

o sexu se nemá žvanit, ten se má dělat! tongue

Jasně, praxe je vždycky lepší než teorie

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#327 8. 2. 2014 18:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můžeš bejt ráda, že není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#328 8. 2. 2014 19:04

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můžeš bejt ráda, že není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Bože můj! Ty mᚠteda zvrhlou fantazii! lol lol lol

Ale dneska jsem zrovna četla, že fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají. Tak možná kdyby se mi do kuchyně soukal stylem Jezinek, tak by mě to třeba vyléčilo. lol
Třeba bych si ho nakonec i oblíbila nebo dokonce ponechala! lol lol lol

Upravil(a) modrovous (8. 2. 2014 19:04)

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#329 8. 2. 2014 19:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají
Jsou situace, kdy bych jednoznačně dala přednost fobii... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#330 8. 2. 2014 19:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

modrovous napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Já jsem si dokonce uvědomila, že nechci znovu začínat,všechno znovu ..a  tušila jsem, že dělám blbost , ve dvaceti jsem to řešila opravdu jinak.
Už nechci.

Joooo, holka, stárnem...stolt
Korektně česky řečeno: moudříme lol

V tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost. smile

Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkušenostem - že ten tvůj pocit je správný wink par

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#331 8. 2. 2014 19:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Liontina napsal(a):

prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!

Že jsi v tom všem v poho. Protože kdybys byla, neměla bys potřebu sbírat podporu.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#332 8. 2. 2014 19:25

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

modrovous napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Joooo, holka, stárnem...stolt
Korektně česky řečeno: moudříme lol

V tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost. smile

Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkušenostem - že ten tvůj pocit je správný wink par

Já ti nevím. Tehdy jsem měla "vážný" vztah, on byl ženatý, dvě malé děti. Že to jejich manželství se sype jsem věděla, manželka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, že to trvá už dlouho a že chce odejít.
Nicméně jsem naznala, že nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, že manželka mi byla celkem šumák, strašily mě tam hlavně jejich děti.
Takže jsem to utnula dřív, než se to mohlo vůbec někam posunout, ovšem zaláskovaná jsem byla těžce. hjarta

Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse. smile

A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého muže, mám ho moc ráda, i když takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůžu říct, že bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#333 8. 2. 2014 19:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

modrovous napsal(a):

Nicméně jsem naznala, že nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, že manželka mi byla celkem šumák, strašily mě tam hlavně jejich děti.
Takže jsem to utnula dřív, než se to mohlo vůbec někam posunout, ovšem zaláskovaná jsem byla těžce. hjarta

Jo, taky tak storstark a to ani nemám "zlatýho muže" lol Ale dodnes si říkám, že jsem udělala dobře.

Není tady

#334 8. 2. 2014 19:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Liontina napsal(a):

j
sve srdce chranim rozumem nu a proc ne?

Tak to je opravdu hodně velká hovadina, ba přímo zhovadilost, kterou sama sobě děláš....
Stejný protimluv, jako kdybys řekla, že mᚠdoma živou suchou rybu stolt
Srdce žádnou ochranu rozumem nepotřebuje, ba co víc, taková ochrana je značně kontraproduktivní.

Právě tahle tvá představa o ochraně je přesně to, v čem si lžeš.
Protože tvoje srdce ví, že je to hovadina, to jen rozum, potažmo ego ti tvrdí, že je to na "jeho ochranu"
Ha ha ha, smáli se zbrojnoši.
(Viky já radši zůstanu u těch zbrojnošů, přijde mi to akorátnější a vzhledem k pravidlům babi i víc průchodný stolt)

A aby bylo úplně jasno, já nemluvím o konkretní situaci ani o konkretním člověku, který ti opravdu může i být ukradený, mluvím o životní strategii, kterou jsi na základě nějakého zklamání, které jsi nezpracovala,  zaujala.
Protože pokud je takováhle, to už končí legrace.... to už pomalu polehounku začíná šeď, nuda, osamění, prázdnota...

Není tady

#335 8. 2. 2014 19:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

modrovous napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

modrovous napsal(a):

Já ti nevím. Tehdy jsem měla "vážný" vztah, on byl ženatý, dvě malé děti. Že to jejich manželství se sype jsem věděla, manželka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, že to trvá už dlouho a že chce odejít.

Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse. smile

A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého muže, mám ho moc ráda, i když takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůžu říct, že bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.

No vidíš. A to je právě to: když to nevyzkoušíš, tak to nepoznᚠstolt
Ale faktem je, že někdy je lepší "bleskání hlavou", než jistá jistota big_smile

Upravil(a) Pandorraa (8. 2. 2014 19:41)

Není tady

#336 8. 2. 2014 19:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Liontino, já chápu, že po dvou osudových zklamáních se možná nechceš vázat a programově sis vybrala člověka, u kterého jsou společné závazky málo pravděpodobné smile Jak vyplynulo z Tvého psaní, Tvůj ženatý milenec sice uvažuje o tom, že by se doma přiznal, nicméně tady nepadla ani zmínka o tom, že by zašel ještě dál a kvůli Tobě by se i rozvedl. Takže docela i rozumím tomu, že tenhle vztah bereš velmi prakticky pouze na hezké chvíle, protože si jsi vědoma toho, že nemá žádnou budoucnost stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#337 9. 2. 2014 10:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

Ale to je přece jasný, většina těchto ženských, milenek a podváděných manželek, si myslí, že je lepší, než ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepší?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbý lol

Aj to som zažila...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#338 9. 2. 2014 10:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Liontina napsal(a):

a prosim pekne, co si jako mam  - dle  vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .)))) prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!

Podle mě si nalháváš, že s ním nechceš žít. Taková obrana - vždy já jsem stejně nechtěla - kdyby to nedopadlo.

Prečo? va Lebo TY chceš ži so svojím milencom, tak to musí chcie každá? Ja som so svojím ženáčom ži nechcela, lebo som pomerne rýchlo pochopila, že on sa na párový život proste nehodí - s NIKÝM. on bol skvelý milenec a spoločník, ale mizerný partner... A prečo by to nejako podobne nemohla ma aj Lion?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#339 9. 2. 2014 20:06

sidala
♥♥-----

A není ten  hlavní problém slovo "ženáč" .?? Kdyby šlo o svobodného chlapa, tak by se ty názory možná trochu lišily... je přece spousta vztahů, kdy nechceme se svým milencem bydlet , právě protože je to jen milenec.......
Ale čtu to tady už moc moc dlouho a připadá mi ten příspěvek jako píchnutí do vosího hnízda a ne jako reálný příběh, ale tenhle názor už tady proběhl :-)

Není tady

#340 9. 2. 2014 21:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jasně že je. Však kvůli tomu to vlastně Liontina napsala. A nejde o to, jestli spolu chtějí bydlet, nebo ne....ale prostě do toho vstupuje spor o území, hranice, ocenění a neocenění, tajné a tušené obavy, tajné radosti a pocity naštvání, viny a odporu. A to všechno se smíchá v jeden emoční Molotovův koktejl......samozřejmě, že by byly jiné názory a reakce.......

Není tady

#341 10. 2. 2014 6:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak zase je spousta ženských, který chtějí fakt jen milence, na dovolenou, do kina, do divadla, na hezký chvilky, ale na společnej život ne. Pak chápu, že od ženatýho to riziko, že by se cpal dámě do bytu, jaksi potencionálně hrozí míň.

Není tady

#342 10. 2. 2014 9:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ale to je přece jasný, většina těchto ženských, milenek a podváděných manželek, si myslí, že je lepší, než ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepší?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbý lol

Aj to som zažila...

No však jo lol to zjištění,že manželka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?

Není tady

#343 10. 2. 2014 9:39

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Aj to som zažila...

No však jo lol to zjištění,že manželka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?

Za predpokladu, ze dalsi zivot planujes s milenkou/manzelkou, nepochybne ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#344 10. 2. 2014 10:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak zase lepší mít dobrou kámošku, než blba milence

Není tady

#345 10. 2. 2014 11:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Nebo blba manžela?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#346 10. 2. 2014 13:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Nebo blba manžela?

No, nebo wink
A znám takovej případ

Není tady

#347 10. 2. 2014 13:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Aj to som zažila...

Ale škoda tých ilúzíí (milenka mala 20)... grater kapitulation No nič, stalo sa to najlepšie čo mohlo - a ja som pochopila, že na niektorých mužoch je najlepšia ich žena. stolt

Brita

Není tady

#348 10. 2. 2014 13:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Pokiaž funguje ako milenec -tak sa to nevylučuje.. Ale mne sa (postupne, nie naraz) sprotivil. A hodne práve tým, ako fungoval v rodine (úplne inak ako so mnou - tam bol fakt dos debilný despota)...

Brita

Není tady

#349 10. 2. 2014 16:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na niektorých mužoch je najlepšia ich žena
Pravdu díš... to se takhle Nováková  po ránu kouká do zrcadla, tuhle něco natáhne, tamhle shrne, tuhle zakreje... a pak se otočí na spícího manžela a šeptne "Nováku, a to ti přeju!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#350 11. 2. 2014 9:30

jalina
Zablokovaný

Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí