6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
majkafa a její milý už se objevuje pomalu i na kuchyňce
V kuchyňce to taky jde...
o sexu se nemá žvanit, ten se má dělat!
Jasně, praxe je vždycky lepší než teorie
Není tady
jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můžeš bejt ráda, že není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie...
Není tady
helena napsal(a):
jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můžeš bejt ráda, že není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Bože můj! Ty máš teda zvrhlou fantazii!
Ale dneska jsem zrovna četla, že fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají. Tak možná kdyby se mi do kuchyně soukal stylem Jezinek, tak by mě to třeba vyléčilo.
Třeba bych si ho nakonec i oblíbila nebo dokonce ponechala!
Upravil(a) modrovous (8. 2. 2014 19:04)
Není tady
fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají
Jsou situace, kdy bych jednoznačně dala přednost fobii...
Není tady
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já jsem si dokonce uvědomila, že nechci znovu začínat,všechno znovu ..a tušila jsem, že dělám blbost , ve dvaceti jsem to řešila opravdu jinak.
Už nechci.Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudřímeV tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost.
Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkušenostem - že ten tvůj pocit je správný
Není tady
Liontina napsal(a):
prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
Že jsi v tom všem v poho. Protože kdybys byla, neměla bys potřebu sbírat podporu.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudřímeV tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost.
Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkušenostem - že ten tvůj pocit je správný
Já ti nevím. Tehdy jsem měla "vážný" vztah, on byl ženatý, dvě malé děti. Že to jejich manželství se sype jsem věděla, manželka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, že to trvá už dlouho a že chce odejít.
Nicméně jsem naznala, že nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, že manželka mi byla celkem šumák, strašily mě tam hlavně jejich děti.
Takže jsem to utnula dřív, než se to mohlo vůbec někam posunout, ovšem zaláskovaná jsem byla těžce.
Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse.
A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého muže, mám ho moc ráda, i když takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůžu říct, že bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.
Není tady
modrovous napsal(a):
Nicméně jsem naznala, že nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, že manželka mi byla celkem šumák, strašily mě tam hlavně jejich děti.
Takže jsem to utnula dřív, než se to mohlo vůbec někam posunout, ovšem zaláskovaná jsem byla těžce.
Jo, taky tak a to ani nemám "zlatýho muže" Ale dodnes si říkám, že jsem udělala dobře.
Není tady
Liontina napsal(a):
j
sve srdce chranim rozumem nu a proc ne?
Tak to je opravdu hodně velká hovadina, ba přímo zhovadilost, kterou sama sobě děláš....
Stejný protimluv, jako kdybys řekla, že máš doma živou suchou rybu
Srdce žádnou ochranu rozumem nepotřebuje, ba co víc, taková ochrana je značně kontraproduktivní.
Právě tahle tvá představa o ochraně je přesně to, v čem si lžeš.
Protože tvoje srdce ví, že je to hovadina, to jen rozum, potažmo ego ti tvrdí, že je to na "jeho ochranu"
Ha ha ha, smáli se zbrojnoši.
(Viky já radši zůstanu u těch zbrojnošů, přijde mi to akorátnější a vzhledem k pravidlům babi i víc průchodný )
A aby bylo úplně jasno, já nemluvím o konkretní situaci ani o konkretním člověku, který ti opravdu může i být ukradený, mluvím o životní strategii, kterou jsi na základě nějakého zklamání, které jsi nezpracovala, zaujala.
Protože pokud je takováhle, to už končí legrace.... to už pomalu polehounku začíná šeď, nuda, osamění, prázdnota...
Není tady
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
modrovous napsal(a):
V tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost.
Já ti nevím. Tehdy jsem měla "vážný" vztah, on byl ženatý, dvě malé děti. Že to jejich manželství se sype jsem věděla, manželka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, že to trvá už dlouho a že chce odejít.
Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse.
A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého muže, mám ho moc ráda, i když takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůžu říct, že bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.
No vidíš. A to je právě to: když to nevyzkoušíš, tak to nepoznáš
Ale faktem je, že někdy je lepší "bleskání hlavou", než jistá jistota
Upravil(a) Pandorraa (8. 2. 2014 19:41)
Není tady
Liontino, já chápu, že po dvou osudových zklamáních se možná nechceš vázat a programově sis vybrala člověka, u kterého jsou společné závazky málo pravděpodobné Jak vyplynulo z Tvého psaní, Tvůj ženatý milenec sice uvažuje o tom, že by se doma přiznal, nicméně tady nepadla ani zmínka o tom, že by zašel ještě dál a kvůli Tobě by se i rozvedl. Takže docela i rozumím tomu, že tenhle vztah bereš velmi prakticky pouze na hezké chvíle, protože si jsi vědoma toho, že nemá žádnou budoucnost
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale to je přece jasný, většina těchto ženských, milenek a podváděných manželek, si myslí, že je lepší, než ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepší?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbý
Aj to som zažila...
Není tady
Eva. napsal(a):
Liontina napsal(a):
a prosim pekne, co si jako mam - dle vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .)))) prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
Podle mě si nalháváš, že s ním nechceš žít. Taková obrana - vždyť já jsem stejně nechtěla - kdyby to nedopadlo.
Prečo? Lebo TY chceš žiť so svojím milencom, tak to musí chcieť každá? Ja som so svojím ženáčom žiť nechcela, lebo som pomerne rýchlo pochopila, že on sa na párový život proste nehodí - s NIKÝM. on bol skvelý milenec a spoločník, ale mizerný partner... A prečo by to nejako podobne nemohla mať aj Lion?
Není tady
A není ten hlavní problém slovo "ženáč" .?? Kdyby šlo o svobodného chlapa, tak by se ty názory možná trochu lišily... je přece spousta vztahů, kdy nechceme se svým milencem bydlet , právě protože je to jen milenec.......
Ale čtu to tady už moc moc dlouho a připadá mi ten příspěvek jako píchnutí do vosího hnízda a ne jako reálný příběh, ale tenhle názor už tady proběhl :-)
Není tady
Tak jasně že je. Však kvůli tomu to vlastně Liontina napsala. A nejde o to, jestli spolu chtějí bydlet, nebo ne....ale prostě do toho vstupuje spor o území, hranice, ocenění a neocenění, tajné a tušené obavy, tajné radosti a pocity naštvání, viny a odporu. A to všechno se smíchá v jeden emoční Molotovův koktejl......samozřejmě, že by byly jiné názory a reakce.......
Není tady
Tak zase je spousta ženských, který chtějí fakt jen milence, na dovolenou, do kina, do divadla, na hezký chvilky, ale na společnej život ne. Pak chápu, že od ženatýho to riziko, že by se cpal dámě do bytu, jaksi potencionálně hrozí míň.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale to je přece jasný, většina těchto ženských, milenek a podváděných manželek, si myslí, že je lepší, než ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepší?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbýAj to som zažila...
No však jo to zjištění,že manželka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbýAj to som zažila...
No však jo to zjištění,že manželka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?
Za predpokladu, ze dalsi zivot planujes s milenkou/manzelkou, nepochybne ...
Není tady
Tak zase lepší mít dobrou kámošku, než blba milence
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nebo blba manžela?
Není tady
Eva. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nebo blba manžela?
No, nebo
A znám takovej případ
Není tady
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale škoda tých ilúzíí (milenka mala 20)... No nič, stalo sa to najlepšie čo mohlo - a ja som pochopila, že na niektorých mužoch je najlepšia ich žena.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pokiaľ funguje ako milenec -tak sa to nevylučuje.. Ale mne sa (postupne, nie naraz) sprotivil. A hodne práve tým, ako fungoval v rodine (úplne inak ako so mnou - tam bol fakt dosť debilný despota)...
Není tady
na niektorých mužoch je najlepšia ich žena
Pravdu díš... to se takhle Nováková po ránu kouká do zrcadla, tuhle něco natáhne, tamhle shrne, tuhle zakreje... a pak se otočí na spícího manžela a šeptne "Nováku, a to ti přeju!"
Není tady
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Není tady