18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
majkafa a její milý u se objevuje pomalu i na kuchyňce
V kuchyňce to taky jde...
o sexu se nemá vanit, ten se má dělat!
Jasně, praxe je vdycky lepí ne teorie
Není tady
jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můe bejt ráda, e není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie...
Není tady
helena napsal(a):
jsou věci, kterých se děsím... je to i majkafin milý v kuchyňce
Můe bejt ráda, e není ve tvý kuchyňce... to by teprvá byla fobie... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Boe můj! Ty má teda zvrhlou fantazii!
Ale dneska jsem zrovna četla, e fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají. Tak moná kdyby se mi do kuchyně soukal stylem Jezinek, tak by mě to třeba vyléčilo.
Třeba bych si ho nakonec i oblíbila nebo dokonce ponechala!
Upravil(a) modrovous (8. 2. 2014 19:04)
Není tady
fóbie se léčí postupným přivykáním na situace, které ji vyvolávají
Jsou situace, kdy bych jednoznačně dala přednost fobii...
Není tady
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já jsem si dokonce uvědomila, e nechci znovu začínat,vechno znovu ..a tuila jsem, e dělám blbost , ve dvaceti jsem to řeila opravdu jinak.
U nechci.Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudřímeV tom případě já byla "moudrá" u kdysi "zamlada". Ale dodneka mám z té tehdejí moudrosti občas takový divný pocit, e to byla spí kardinální blbost.
Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkuenostem - e ten tvůj pocit je správný
Není tady
Liontina napsal(a):
prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
e jsi v tom vem v poho. Protoe kdybys byla, neměla bys potřebu sbírat podporu.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudřímeV tom případě já byla "moudrá" u kdysi "zamlada". Ale dodneka mám z té tehdejí moudrosti občas takový divný pocit, e to byla spí kardinální blbost.
Tipla bych si - s přihlédnutím k vlastním zkuenostem - e ten tvůj pocit je správný
Já ti nevím. Tehdy jsem měla "váný" vztah, on byl enatý, dvě malé děti. e to jejich manelství se sype jsem věděla, manelka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, e to trvá u dlouho a e chce odejít.
Nicméně jsem naznala, e nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, e manelka mi byla celkem umák, straily mě tam hlavně jejich děti.
Take jsem to utnula dřív, ne se to mohlo vůbec někam posunout, ovem zaláskovaná jsem byla těce.
Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse.
A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého mue, mám ho moc ráda, i kdy takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůu říct, e bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.
Není tady
modrovous napsal(a):
Nicméně jsem naznala, e nechci být ta, která k tomu rozpadu přispěje, přiznávám, e manelka mi byla celkem umák, straily mě tam hlavně jejich děti.
Take jsem to utnula dřív, ne se to mohlo vůbec někam posunout, ovem zaláskovaná jsem byla těce.
Jo, taky tak a to ani nemám "zlatýho mue" Ale dodnes si říkám, e jsem udělala dobře.
Není tady
Liontina napsal(a):
j
sve srdce chranim rozumem nu a proc ne?
Tak to je opravdu hodně velká hovadina, ba přímo zhovadilost, kterou sama sobě dělá....
Stejný protimluv, jako kdybys řekla, e má doma ivou suchou rybu
Srdce ádnou ochranu rozumem nepotřebuje, ba co víc, taková ochrana je značně kontraproduktivní.
Právě tahle tvá představa o ochraně je přesně to, v čem si le.
Protoe tvoje srdce ví, e je to hovadina, to jen rozum, potamo ego ti tvrdí, e je to na "jeho ochranu"
Ha ha ha, smáli se zbrojnoi.
(Viky já radi zůstanu u těch zbrojnoů, přijde mi to akorátnějí a vzhledem k pravidlům babi i víc průchodný )
A aby bylo úplně jasno, já nemluvím o konkretní situaci ani o konkretním člověku, který ti opravdu můe i být ukradený, mluvím o ivotní strategii, kterou jsi na základě nějakého zklamání, které jsi nezpracovala, zaujala.
Protoe pokud je takováhle, to u končí legrace.... to u pomalu polehounku začíná eď, nuda, osamění, prázdnota...
Není tady
modrovous napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
modrovous napsal(a):
V tom případě já byla "moudrá" u kdysi "zamlada". Ale dodneka mám z té tehdejí moudrosti občas takový divný pocit, e to byla spí kardinální blbost.
Já ti nevím. Tehdy jsem měla "váný" vztah, on byl enatý, dvě malé děti. e to jejich manelství se sype jsem věděla, manelka na něj chodívala do práce ječet buď osobně nebo se hádali po telefonu, od kolegů jsem věděla, e to trvá u dlouho a e chce odejít.
Pochopitelně se rozvedl rok poté, já v té době čekala prvního mimíse.
A ani s odstupem času opravdu neodhadnu, jestli jsem udělala dobře nebo ne. Mám zlatého mue, mám ho moc ráda, i kdy takový ohňostroj citů se rozhodně nekonal. Asi prostě mám to, co zrovna potřebuju. A nemůu říct, e bych někdy litovala. Jen mi občas bleskne hlavou, jaké by to asi bylo.
No vidí. A to je právě to: kdy to nevyzkouí, tak to nepozná
Ale faktem je, e někdy je lepí "bleskání hlavou", ne jistá jistota
Upravil(a) Pandorraa (8. 2. 2014 19:41)
Není tady
Liontino, já chápu, e po dvou osudových zklamáních se moná nechce vázat a programově sis vybrala člověka, u kterého jsou společné závazky málo pravděpodobné Jak vyplynulo z Tvého psaní, Tvůj enatý milenec sice uvauje o tom, e by se doma přiznal, nicméně tady nepadla ani zmínka o tom, e by zael jetě dál a kvůli Tobě by se i rozvedl. Take docela i rozumím tomu, e tenhle vztah bere velmi prakticky pouze na hezké chvíle, protoe si jsi vědoma toho, e nemá ádnou budoucnost
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale to je přece jasný, větina těchto enských, milenek a podváděných manelek, si myslí, e je lepí, ne ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepí?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbý
Aj to som zaila...
Není tady
Eva. napsal(a):
Liontina napsal(a):
a prosim pekne, co si jako mam - dle vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .)))) prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
Podle mě si nalhává, e s ním nechce ít. Taková obrana - vdy já jsem stejně nechtěla - kdyby to nedopadlo.
Prečo? Lebo TY chce i so svojím milencom, tak to musí chcie kadá? Ja som so svojím enáčom i nechcela, lebo som pomerne rýchlo pochopila, e on sa na párový ivot proste nehodí - s NIKÝM. on bol skvelý milenec a spoločník, ale mizerný partner... A prečo by to nejako podobne nemohla ma aj Lion?
Není tady
A není ten hlavní problém slovo "enáč" .?? Kdyby lo o svobodného chlapa, tak by se ty názory moná trochu liily... je přece spousta vztahů, kdy nechceme se svým milencem bydlet , právě protoe je to jen milenec.......
Ale čtu to tady u moc moc dlouho a připadá mi ten příspěvek jako píchnutí do vosího hnízda a ne jako reálný příběh, ale tenhle názor u tady proběhl :-)
Není tady
Tak jasně e je. Vak kvůli tomu to vlastně Liontina napsala. A nejde o to, jestli spolu chtějí bydlet, nebo ne....ale prostě do toho vstupuje spor o území, hranice, ocenění a neocenění, tajné a tuené obavy, tajné radosti a pocity natvání, viny a odporu. A to vechno se smíchá v jeden emoční Molotovův koktejl......samozřejmě, e by byly jiné názory a reakce.......
Není tady
Tak zase je spousta enských, který chtějí fakt jen milence, na dovolenou, do kina, do divadla, na hezký chvilky, ale na společnej ivot ne. Pak chápu, e od enatýho to riziko, e by se cpal dámě do bytu, jaksi potencionálně hrozí míň.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale to je přece jasný, větina těchto enských, milenek a podváděných manelek, si myslí, e je lepí, ne ta druhá. Někdy jo, někdy ne. Ale co je to - jsem ta lepí?
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbýAj to som zaila...
No vak jo to zjitění,e manelka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nakonec jsou třeba fakt obě ty baby fajn a za jiných okolností by si dobře rozuměly a pitomec je třeba fakt u toho ten chlap. No a někdy si i ty dvě rozumí opravdu a ten "pitomec" to má hodně blbýAj to som zaila...
No vak jo to zjitění,e manelka je fajn baba, milenka je fajn baba a chlap je úplnej debil, no není to krása?
Za predpokladu, ze dalsi zivot planujes s milenkou/manzelkou, nepochybne ...
Není tady
Tak zase lepí mít dobrou kámoku, ne blba milence
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nebo blba manela?
Není tady
Eva. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nebo blba manela?
No, nebo
A znám takovej případ
Není tady
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale koda tých ilúzíí (milenka mala 20)... No nič, stalo sa to najlepie čo mohlo - a ja som pochopila, e na niektorých muoch je najlepia ich ena.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pokiaž funguje ako milenec -tak sa to nevylučuje.. Ale mne sa (postupne, nie naraz) sprotivil. A hodne práve tým, ako fungoval v rodine (úplne inak ako so mnou - tam bol fakt dos debilný despota)...
Není tady
na niektorých muoch je najlepia ich ena
Pravdu dí... to se takhle Nováková po ránu kouká do zrcadla, tuhle něco natáhne, tamhle shrne, tuhle zakreje... a pak se otočí na spícího manela a eptne "Nováku, a to ti přeju!"
Není tady
Nechapu , co ty zensky na tech zenatych chlapech vidi .Takovej chlap ,kterej podvadi svoji zenu stoji charakterove za kulovy
Není tady