18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To vis, Lion ty ataky uz vzdala, setrvaly jenom otrlejsi natury...
Není tady
čím dál víc mám pocit, e u nemá smysl na tohle forum chodit. mělo by se to přejmenovat na majkafinet.
Není tady
Wikina napsal(a):
Nevím, jestli tento příspěvek dohledá a naváe na svoji otázku - té uvědomělosti.
Já nebyla hrdinka statečná, uvědomělá, Hujer, nic takového - ...pos.rala jsem se strachy.
Dolo mi co vechno riskuju (to co buduju-jeme téměř 15let). A psala jsem, e jeliko jsem jeitná, tak mi zájem velmi imponoval, páč to byl lákavý pán.
V tom co dělám se se mnou můj partner vdy shodnul, neměli jsme ádné větí rozpory, vyhovuje mi, voní mi, haranty jsme řeili společně, budujeme společně. Z jeho strany vnímám toté. Nemám důvod ho nechtít. Tohle byl jenom lákavej dortík za sklem. A nebudu přemýlet, jestli by byl lepí, osudovej, ..a takový kraviny. Kdy nebudu fantazírovat a vytvářet si o něm nějaký představy "ideála", tak nebude. Zůstal z něj "klient" a můe mě pěkně zvát na oběd....
Wiki, tohle je pohoda.
Srdce mlčí, protoe ho to nezajímá, hlava si v klidu řeí a řeí racionálně.
Pak to jde.
Ale ne vdycky je to tak jednoduché.
Není tady
dusička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Dorka napsal(a):
- ha ha ha, ty vole, to je ale p.covina...
Pfuj, az mi prsty vykrutilo...Hm...Viky, má taky ten pocit, e současní puberáci u nemají takovou fantazii?
Pan - dva pubertáky mám doma, dvě pubertačky chodí na návtěvu a maj fantazii, e by mohli rozdávat.
Mluvím s nima uplně v pohodě. Nemám pocit, e by měli mení slovní zásobu ne dřív my. Kolikrát rozebíraj věci, nad kterými se musím zamyslet.
Tak o otm nepochybuji.
Já se ale ptala na konkretní "slogan". Nejspí taky nebude ve vech vrstvách a ve vech regionech stejný.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Já si hlavně myslím, e nemusí nikomu nic vysvětlovat.
Obhajovat svá rozhodnutí.
(Jo a kdy budu prudce ftipná, tak ti sdělím, e tohle má za trest
Za to, jak jsi odsuzovala co by zhrzená manelka, e ty bys tedy NIKDY...
Já vím, e rozumí, jak to myslím )
Nikdy je nikdy a teď je teď.
Má to, jak to má a nikomu po tom nic není.
Pokud to někdo urejduje, tak prostě víc poslouchá hlavu ne srdce a nebo si prostě po nějaké době jen zhodnotí, zasejc hlavou samozřejmě, jestli mu to stojí za to.
Přesně tak, jak hezky napsala Wiki. Pokud nestojí, hodí zpátečku, pochybuju, e se musí nějak moc "potlačovat". Protoe pokud to udělá, je to jeho volba a z mého pohledu i jeho blbost. Stejně ho to doene. Třeba v tom, jak píe Mía, e to podvědomě dává serat partnerovi a dětem (sranda, co? kvůli nim přece zůstal, ha ha) a tak jsou neastní nejen on, ale i vichni kolem.
Pokud to někdo neurejduje, větinou se řídí jen momentálně omámeným srdcem, nejspí si tím potřebuje projít. Podívat se do různých zrcadel a něco se o sobě dozvědět.
Někdy to "vyjde", vztah je legalizován a ili byli spolu a do smrti, jindy to taky "vyjde", vztah byl legalizován a ili byli rali se ne přila dalí...nu a někdy to "nevyjde", dozví a naučí se, co jsi potřebovala a jde zase dál...
Časem vichni pochopí, e tohle "spřeení" - Rozum a Cit - musí cválat jedním směrem.
Pokud jde jeden doleva a druhý doprava, vůz se vdycky převrátí a vechno v něm skončí dost blbě...
Pan, nejspí u to tak bude, e to mám za trest.
To je hezky napsané, Rozum a Cit. A hlavně pravdivé.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
čím dál víc mám pocit, e u nemá smysl na tohle forum chodit. mělo by se to přejmenovat na majkafinet.
Tak nahoď nějaké téma, které zajímá tebe. Kdy se to tu jmenuje "Z pohledu milenky", tak je jasné, e Majka má k tomu asi co říct.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Nevím, jestli tento příspěvek dohledá a naváe na svoji otázku - té uvědomělosti.
Já nebyla hrdinka statečná, uvědomělá, Hujer, nic takového - ...pos.rala jsem se strachy.
Dolo mi co vechno riskuju (to co buduju-jeme téměř 15let). A psala jsem, e jeliko jsem jeitná, tak mi zájem velmi imponoval, páč to byl lákavý pán.
V tom co dělám se se mnou můj partner vdy shodnul, neměli jsme ádné větí rozpory, vyhovuje mi, voní mi, haranty jsme řeili společně, budujeme společně. Z jeho strany vnímám toté. Nemám důvod ho nechtít. Tohle byl jenom lákavej dortík za sklem. A nebudu přemýlet, jestli by byl lepí, osudovej, ..a takový kraviny. Kdy nebudu fantazírovat a vytvářet si o něm nějaký představy "ideála", tak nebude. Zůstal z něj "klient" a můe mě pěkně zvát na oběd....Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.
Ale ne vdycky je to tak jednoduché.
Já vím. Můe to být větí rána.
popisuju to dost zjednodueně, byla jsem taky rozhozená, ale kadopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak u bylo ono souznění a jasno.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak já se děsila, e to bude zase o grainne a jejích problémech s chlapama a koukám, e tohle vlákno je opět o majkafě a jejím milém. jako vlastně pomalu větina vláken.
chce se mi z toho zvracet.
Kdybys chtěla , tak nějaký můj problém přidám :)
Není tady
Ivana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak nahoď nějaké téma, které zajímá tebe. Kdy se to tu jmenuje "Z pohledu milenky", tak je jasné, e Majka má k tomu asi co říct.
kecá ivano. majkafa a její milý u se objevuje pomalu i na kuchyňce.
Není tady
Grainne napsal(a):
Kdybys chtěla , tak nějaký můj problém přidám
ale jdi, grainne. ty jsi přece se současným spokojená, tak si toho uívej a problémy nech spát
Není tady
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
V tom co dělám se se mnou můj partner vdy shodnul, neměli jsme ádné větí rozpory, vyhovuje mi, voní mi, haranty jsme řeili společně, budujeme společně. Z jeho strany vnímám toté. Nemám důvod ho nechtít. Tohle byl jenom lákavej dortík za sklem. A nebudu přemýlet, jestli by byl lepí, osudovej, ..a takový kraviny. Kdy nebudu fantazírovat a vytvářet si o něm nějaký představy "ideála", tak nebude. Zůstal z něj "klient" a můe mě pěkně zvát na oběd....Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.
Ale ne vdycky je to tak jednoduché.Já vím. Můe to být větí rána.
popisuju to dost zjednodueně, byla jsem taky rozhozená, ale kadopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak u bylo ono souznění a jasno.
Prostě nejsi ádný třetidlo rozvrkočené, nepálí mosty a ví, co chce.
S tím "spícím" srdcem jsem to myslela tak, e tě ten pán asi zase a tak neoslovil...asi víc pracovala hlava - potěení zájmem - a hormony.
Srdce se ti probudilo asi a ve chvíli, kdy sis uvědomila, co riskuje - to lo z něj
Take i kdy to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce moná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal jeitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.
Není tady
majkafa a její milý u se objevuje pomalu i na kuchyňce
V kuchyňce to taky jde...
Upravil(a) helena (8. 2. 2014 18:03)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.
popisuju to dost zjednodueně, byla jsem taky rozhozená, ale kadopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak u bylo ono souznění a jasno.Prostě nejsi ádný třetidlo rozvrkočené, nepálí mosty a ví, co chce.
S tím "spícím" srdcem jsem to myslela tak, e tě ten pán asi zase a tak neoslovil...asi víc pracovala hlava - potěení zájmem - a hormony.
Srdce se ti probudilo asi a ve chvíli, kdy sis uvědomila, co riskuje - to lo z něj
Take i kdy to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce moná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal jeitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.
Já jsem si dokonce uvědomila, e nechci znovu začínat,vechno znovu ..a tuila jsem, e dělám blbost , ve dvaceti jsem to řeila opravdu jinak.
U nechci.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.
popisuju to dost zjednodueně, byla jsem taky rozhozená, ale kadopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak u bylo ono souznění a jasno.Prostě nejsi ádný třetidlo rozvrkočené, nepálí mosty a ví, co chce.
Děkuji Wiki.
No u mě to bude asi sloitějí. Mám pocit, e pro mého mue pracuje rozum a srdce je někde jinde - tedy u někoho jíného. Ten někdo je můj kamarád, kterého nechci ztratit a nechci mu ublíit. S mým muem jsme spolu 10 let, nedovedu si představit jak se to zpřetrhává a nejenom ná vztah, ale vechny ostatní vazby s rodinou, s přáteli...
Vím, e mi nikdo neporadí co mám dělat, spí tak přemýlím pomocí psaní.
Někdy si říkám, na co čeká, lásku má na dosah a ivot je tak krátký. Pak si představuju co by se vechno mohlo podělat, a e u to nepůjde vrátit zpátky.
Kdyby lo jen o mě, tak klidně ten krok do neznáma udělám, dám v sázku vechno. Mám ale strach, co by to rozpoutalo kolem mě, e bych ublíila. Měla bych si asi říct, e můj ivot za mě nikdo ít nebude a řídit se svým srdcem, jene to momentálně nedokáu.
Není tady
helena napsal(a):
Jen to přivolávej!
Není tady
Jen to přivolávej!
Zbabělče...
Není tady
a prosim pekne, co si jako mam - dle vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .))))
prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
Wikina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ona ale asi neví, e le sama sobě. Myslím si, e si skutečně le.
e ten její postoj je obranná reakce proti zranění.Ano le si, a u situaci probírá na kterémkoliv vlákně a z kohokoliv pohledu. Ale pokud u se to dozví po sté a sto prvé, tak u by skutečně mohla otevřít oči a NĚCO udělat.
Jo, zraní se, pobrečí, ale zase se sebere a jede dál. Mnohem čistějí styl. Jinak bude denno denně přemýlet, vymýlet, doufat, zoufat, blafovat, zakládat vlákna, dotazovat se , probírat to dokola - pořád se bude dozvídat to samé.
alář nejtemnějí.
Není tady
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já vím. Můe to být větí rána.
Take i kdy to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce moná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal jeitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.Já jsem si dokonce uvědomila, e nechci znovu začínat,vechno znovu ..a tuila jsem, e dělám blbost , ve dvaceti jsem to řeila opravdu jinak.
U nechci.
Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudříme
Není tady
helena napsal(a):
o sexu se nemá vanit, ten se má dělat!
Není tady
o sexu se nemá vanit, ten se má dělat!
Třeba i v kuchyňce...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Wikina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Prostě nejsi ádný třetidlo rozvrkočené, nepálí mosty a ví, co chce.
Take i kdy to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce moná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal jeitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.Já jsem si dokonce uvědomila, e nechci znovu začínat,vechno znovu ..a tuila jsem, e dělám blbost , ve dvaceti jsem to řeila opravdu jinak.
U nechci.Joooo, holka, stárnem...
Korektně česky řečeno: moudříme
V tom případě já byla "moudrá" u kdysi "zamlada". Ale dodneka mám z té tehdejí moudrosti občas takový divný pocit, e to byla spí kardinální blbost.
Není tady
ja neverim v cisty svazek bez podvadeni
je to VSUDE
i mi rodice meli kazdy toho sveho mileho....- a jsou spolu stastni jiz 40let
ano, ja se samozrejme zklamala, to nepopiram. Jako mlada - 25 let - jsem verila v lasku na cely zivot s tim, ze ani jeden nesejde z cesty a blablalba....
sve srdce chranim rozumem nu a proc ne?
samozrejme myslivam obcas na to, ze zanedlouho zustanu "sama", ale ja jsem NIKDY svuj soukromy zivot nezastrcila kvuli detem do pozadi, jelikoz si velmi uvedomuji fakt, ze je to MUJ zivot.
Nu a moje prateta? te zemrel manzel, kdyz ji bylo 38 let a do dneska ( 85) zije sama, je to velice aktivni zena, ktere si vazim a nemam pocit, ze by se nejak trapila, ze sama je
celkove bych rekla, ze zalezi na nature zensky. Nektery si neumi zivot bez chlapa predstavin, nektery si neumi zivot s chlapem predstavit, nelze tohle zobecnovat!!!!!!!
Eva. napsal(a):
Liontina napsal(a):
protoze muj osobni zivot jiz nehodlam michat s mymi detmi...maji jednoho tatu a nevidim duvod, proc bych do naseho soukromeho zivota mela zatahovat dalsiho muze - clovek stejne nikdy nevi, jak a co bude trebas...za 10 minut
Tomu rozumím. Taky jsem nechtěla bydlet s novým partnerem, dokud byly doma děti. Měly dost problémů vyrovnat se s naím rozchodem, nechtěla jsem, aby se pak musely sívat s mým novým partnerem v jedné domácnosti.
Ale...
Liontino, tvé děti jednou dospějí a osamostatní se.
Přemýlelas u i nad tím? Vím, zítra tady u nemusíme být. Ale taky můeme. Ani do svého soukromého ivota u nechce ZATAHOVAT dalího mue? Proč právě výraz zatahovat? To mě pratilo do očí. On s tebou třeba bude chtít být naprosto dobrovolně a nemusí ho nikam tahat. Co ti tím říká tvé podvědomí? Nehodlám, zatahovat, napakovala...
Není tady
helena napsal(a):
Jen to přivolávej!
Zbabělče... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ano, pokorně přiznávám, e jsou věci, kterých se děsím. Kromě pavouků a výek nad dva metry je to i majkafin milý v kuchyňce.
Není tady
Liontina napsal(a):
ja neverim v cisty svazek bez podvadeni
To, e ty v něj nevěří, neznamená, e neexistuje.
Není tady
Liontina napsal(a):
a prosim pekne, co si jako mam - dle vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .)))) prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!
Podle mě si nalhává, e s ním nechce ít. Taková obrana - vdy já jsem stejně nechtěla - kdyby to nedopadlo.
Není tady