Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 8. 2. 2014 13:29

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Re: z pohledu milenky

To vis, Lion ty ataky uz vzdala, setrvaly jenom otrlejsi natury...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#302 8. 2. 2014 13:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

čím dál víc mám pocit, že už nemá smysl na tohle forum chodit. mělo by se to přejmenovat na majkafinet.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#303 8. 2. 2014 13:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wikina napsal(a):

Nevím, jestli tento příspěvek dohledᚠa navážeš na svoji otázku  - té uvědomělosti.
Já nebyla hrdinka statečná, uvědomělá, Hujer, nic takového  - ...pos.rala jsem se strachy.
Došlo mi co všechno riskuju (to co buduju-jeme téměř 15let). A psala jsem, že jelikož jsem ješitná, tak mi zájem velmi imponoval, páč to byl lákavý pán.
V tom co dělám se se mnou můj partner vždy shodnul, neměli jsme žádné větší rozpory, vyhovuje mi, voní mi, haranty jsme řešili společně, budujeme společně. Z jeho strany vnímám totéž. Nemám důvod ho nechtít. Tohle byl jenom lákavej dortík za sklem. A nebudu přemýšlet, jestli by byl lepší, osudovej, ..a takový kraviny. Když nebudu fantazírovat a vytvářet si o něm nějaký představy "ideála", tak nebude. Zůstal z něj "klient" a může mě pěkně zvát na oběd.... big_smile

Wiki, tohle je pohoda.
Srdce mlčí, protože ho to nezajímá, hlava si v klidu řeší a řeší racionálně.
Pak to jde.
Ale ne vždycky je to tak jednoduché.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#304 8. 2. 2014 13:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Dorka napsal(a):

- ha ha ha, ty vole, to je ale p.covina... dumbom
Pfuj, az mi prsty vykrutilo... skurt

Hm...Viky, mᚠtaky ten pocit, že současní puberáci už nemají takovou fantazii? wink

Pan - dva pubertáky mám doma, dvě pubertačky chodí na návštěvu a maj fantazii, že by mohli rozdávat. smile
Mluvím s nima uplně v pohodě. Nemám pocit, že by měli menší slovní zásobu než dřív my. Kolikrát rozebíraj věci, nad kterými se musím zamyslet.

Tak o otm nepochybuji.
Já se ale ptala na konkretní "slogan". Nejspíš taky nebude ve všech vrstvách a ve všech regionech stejný.

Není tady

#305 8. 2. 2014 14:24

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Já si hlavně myslím, že nemusíš nikomu nic vysvětlovat.
Obhajovat svá rozhodnutí.
(Jo a když budu prudce ftipná, tak ti sdělím, že tohle mᚠza trest stoltstoltstolt
Za to, jak jsi odsuzovala co by zhrzená manželka, že ty bys tedy NIKDY...
Já vím, že rozumíš, jak to myslím big_smile )
Nikdy je nikdy a teď je teď.
Mᚠto, jak to mᚠa nikomu po tom nic není.

Pokud to někdo urejduje, tak prostě víc poslouchá hlavu než srdce a nebo si prostě po nějaké době jen zhodnotí, zasejc hlavou samozřejmě, jestli mu to stojí za to.
Přesně tak, jak hezky napsala Wiki. Pokud nestojí, hodí zpátečku, pochybuju, že se musí nějak moc "potlačovat". Protože pokud to udělá, je to jeho volba a z mého pohledu i jeho blbost. Stejně ho to dožene. Třeba v tom, jak píše Míša, že to podvědomě dává sežrat partnerovi a dětem (sranda, co? kvůli nim přece zůstal, ha ha) a tak jsou nešastní nejen on, ale i všichni kolem.

Pokud to někdo neurejduje, většinou se řídí jen momentálně omámeným srdcem, nejspíš si tím potřebuje projít. Podívat se do různých zrcadel a něco se o sobě dozvědět.
Někdy to "vyjde", vztah je legalizován a žili byli spolu až do smrti, jindy to taky "vyjde", vztah byl legalizován a žili byli žrali se než přišla další...nu a někdy to "nevyjde", dozvíš a naučíš se, co jsi potřebovala a jdeš zase dál...

Časem všichni pochopí, že tohle "spřežení" - Rozum a Cit - musí cválat jedním směrem.
Pokud jde jeden doleva a druhý doprava, vůz se vždycky převrátí a všechno v něm skončí dost blbě...

Pan, nejspíš už to tak bude, že to mám za trest. smile
To je hezky napsané, Rozum a Cit. A hlavně pravdivé.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#306 8. 2. 2014 14:37

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

čím dál víc mám pocit, že už nemá smysl na tohle forum chodit. mělo by se to přejmenovat na majkafinet.

Tak nahoď nějaké téma, které zajímá tebe. Když se to tu jmenuje "Z pohledu milenky", tak je jasné, že Majka má k tomu asi co říct.

Není tady

#307 8. 2. 2014 14:48

Wikina
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Nevím, jestli tento příspěvek dohledᚠa navážeš na svoji otázku  - té uvědomělosti.
Já nebyla hrdinka statečná, uvědomělá, Hujer, nic takového  - ...pos.rala jsem se strachy.
Došlo mi co všechno riskuju (to co buduju-jeme téměř 15let). A psala jsem, že jelikož jsem ješitná, tak mi zájem velmi imponoval, páč to byl lákavý pán.
V tom co dělám se se mnou můj partner vždy shodnul, neměli jsme žádné větší rozpory, vyhovuje mi, voní mi, haranty jsme řešili společně, budujeme společně. Z jeho strany vnímám totéž. Nemám důvod ho nechtít. Tohle byl jenom lákavej dortík za sklem. A nebudu přemýšlet, jestli by byl lepší, osudovej, ..a takový kraviny. Když nebudu fantazírovat a vytvářet si o něm nějaký představy "ideála", tak nebude. Zůstal z něj "klient" a může mě pěkně zvát na oběd.... big_smile

Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.

Já vím. Může to být větší rána.
popisuju to dost zjednodušeně, byla jsem taky rozhozená, ale každopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak už bylo ono souznění a jasno.

Není tady

#308 8. 2. 2014 15:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak já se děsila, že to bude zase o grainne a jejích problémech s chlapama a koukám, že tohle vlákno je opět o majkafě a jejím milém. jako vlastně pomalu většina vláken.
chce se mi z toho zvracet.

Kdybys chtěla , tak nějaký můj problém přidám :)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#309 8. 2. 2014 15:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tak nahoď nějaké téma, které zajímá tebe. Když se to tu jmenuje "Z pohledu milenky", tak je jasné, že Majka má k tomu asi co říct.

kecᚠivano. majkafa a její milý už se objevuje pomalu i na kuchyňce.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#310 8. 2. 2014 15:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Kdybys chtěla , tak nějaký můj problém přidám smile

big_smile

ale jdi, grainne. ty jsi přece se současným spokojená, tak si toho užívej a problémy nech spát smile

Není tady

#311 8. 2. 2014 17:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wikina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.

popisuju to dost zjednodušeně, byla jsem taky rozhozená, ale každopádně rozum byl tahounem. Srdce se přidalo za chvíli. Pak už bylo ono souznění a jasno.

Prostě nejsi žádný třeštidlo rozvrkočené, nepálíš mosty a víš, co chceš.

S tím "spícím" srdcem jsem to myslela tak, že tě ten pán asi zase až tak neoslovil...asi víc pracovala hlava - potěšení zájmem - a hormony.
Srdce se ti probudilo asi až ve chvíli, kdy sis uvědomila, co riskuješ - to šlo z něj stolt
Takže i když to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce možná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal ješitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.

Není tady

#312 8. 2. 2014 18:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa a její milý už se objevuje pomalu i na kuchyňce
V kuchyňce to taky jde... tongue

Upravil(a) helena (8. 2. 2014 18:03)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#313 8. 2. 2014 18:08

Wikina
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.

S tím "spícím" srdcem jsem to myslela tak, že tě ten pán asi zase až tak neoslovil...asi víc pracovala hlava - potěšení zájmem - a hormony.
Srdce se ti probudilo asi až ve chvíli, kdy sis uvědomila, co riskuješ - to šlo z něj stolt
Takže i když to tak na první pohled nevypadá, tvoje srdce možná jen uzemnilo tvůj rozum, který si začal ješitně čechrat pírka... Kdo ví, jak to bylo.

Já jsem si dokonce uvědomila, že nechci znovu začínat,všechno znovu ..a  tušila jsem, že dělám blbost , ve dvaceti jsem to řešila opravdu jinak.
Už nechci.

Není tady

#314 8. 2. 2014 18:08

Market
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wiki, tohle je pohoda.
Pak to jde.

Děkuji Wiki.
No u mě to bude asi složitější. Mám pocit, že pro mého muže pracuje rozum a srdce je někde jinde - tedy u někoho jíného. Ten někdo je můj kamarád,  kterého nechci ztratit a nechci mu ublížit. S mým mužem jsme spolu 10 let, nedovedu si představit jak se to zpřetrhává a nejenom nᚠvztah, ale všechny ostatní vazby s rodinou, s přáteli...
Vím, že mi nikdo neporadí co mám dělat, spíš tak přemýšlím pomocí psaní.
Někdy si říkám, na co čekáš, lásku mᚠna dosah a život je tak krátký. Pak si představuju co by se všechno mohlo podělat, a že už to nepůjde vrátit zpátky.
Kdyby šlo jen o mě, tak klidně ten krok do neznáma udělám, dám v sázku všechno. Mám ale strach, co by to rozpoutalo kolem mě, že bych ublížila. Měla bych si asi říct, že můj život za mě nikdo žít nebude a řídit se svým srdcem, jenže to momentálně nedokážu.

Není tady

#315 8. 2. 2014 18:18

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jen to přivolávej! lol

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#316 8. 2. 2014 18:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jen to přivolávej!
Zbabělče... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#317 8. 2. 2014 18:24

Liontina
♥♥-----

a prosim pekne, co si jako mam  - dle  vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .))))

prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!

Wikina napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ona ale asi neví, že lže sama sobě. Myslím si, že si skutečně lže.
Že ten její postoj je obranná reakce proti zranění.

Ano lže si, a už situaci probírá na kterémkoliv vlákně a z kohokoliv pohledu. Ale pokud už se to dozví po sté a sto prvé, tak už by skutečně mohla otevřít oči a NĚCO udělat.
Jo, zraní se, pobrečí, ale zase se sebere a jede dál. Mnohem čistější styl. Jinak bude denno denně přemýšlet, vymýšlet, doufat, zoufat, blafovat, zakládat vlákna, dotazovat se , probírat to dokola - pořád se bude dozvídat to samé.
Žalář nejtemnější.

Není tady

#318 8. 2. 2014 18:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wikina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Já jsem si dokonce uvědomila, že nechci znovu začínat,všechno znovu ..a  tušila jsem, že dělám blbost , ve dvaceti jsem to řešila opravdu jinak.
Už nechci.

Joooo, holka, stárnem...stolt
Korektně česky řečeno: moudříme lol

Není tady

#319 8. 2. 2014 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

lol

o sexu se nemá žvanit, ten se má dělat! tongue

Není tady

#320 8. 2. 2014 18:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

o sexu se nemá žvanit, ten se má dělat!
Třeba i v kuchyňce... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#321 8. 2. 2014 18:36

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Wikina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Už nechci.

Joooo, holka, stárnem...stolt
Korektně česky řečeno: moudříme lol

V tom případě já byla "moudrá" už kdysi "zamlada". Ale dodneška mám z té tehdejší moudrosti občas takový divný pocit, že to byla spíš kardinální blbost. smile

Jan Werich

Není tady

#322 8. 2. 2014 18:36

Liontina
♥♥-----

ja neverim v cisty svazek bez podvadeni

je to VSUDE
i mi rodice meli kazdy toho sveho mileho....- a jsou spolu stastni jiz 40let

ano, ja se samozrejme zklamala, to nepopiram. Jako mlada - 25 let - jsem verila v lasku na cely zivot s tim, ze ani jeden nesejde z cesty a blablalba....
sve srdce chranim rozumem nu a proc ne?

samozrejme myslivam obcas na to, ze zanedlouho zustanu "sama", ale ja jsem NIKDY svuj soukromy zivot nezastrcila kvuli detem do pozadi, jelikoz si velmi uvedomuji fakt, ze je to MUJ zivot.

Nu a moje prateta? te zemrel manzel, kdyz ji bylo 38 let a do dneska ( 85) zije sama, je to velice aktivni zena, ktere si vazim a nemam pocit, ze by se nejak trapila, ze sama je smile

celkove bych rekla, ze zalezi na nature zensky. Nektery si neumi zivot bez chlapa predstavin, nektery si neumi zivot s chlapem predstavit, nelze tohle zobecnovat!!!!!!!

Eva. napsal(a):

Liontina napsal(a):

protoze muj osobni zivot jiz nehodlam michat s mymi detmi...maji jednoho tatu a nevidim duvod, proc bych do naseho soukromeho zivota mela zatahovat dalsiho muze - clovek stejne nikdy nevi, jak a co bude trebas...za 10 minut

Tomu rozumím. Taky jsem nechtěla bydlet s novým partnerem, dokud byly doma děti. Měly dost problémů vyrovnat se s naším rozchodem, nechtěla jsem, aby se pak musely sžívat s mým novým partnerem v jedné domácnosti.
Ale...
Liontino, tvé děti jednou dospějí a osamostatní se.
Přemýšlelas už i nad tím? Vím, zítra tady už nemusíme být. Ale taky můžeme. Ani do svého soukromého života už nechceš ZATAHOVAT dalšího muže? Proč právě výraz zatahovat? To mě praštilo do očí. On s tebou třeba bude chtít být naprosto dobrovolně a nemusíš ho nikam tahat. Co ti tím říká tvé podvědomí? Nehodlám, zatahovat, napakovala...

Není tady

#323 8. 2. 2014 18:38

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jen to přivolávej!
Zbabělče... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ano, pokorně přiznávám, že jsou věci, kterých se děsím. Kromě pavouků a výšek nad dva metry je to i majkafin milý v kuchyňce. rodna

Jan Werich

Není tady

#324 8. 2. 2014 18:41

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Liontina napsal(a):

ja neverim v cisty svazek bez podvadeni

To, že ty v něj nevěříš, neznamená, že neexistuje. smile

Jan Werich

Není tady

#325 8. 2. 2014 18:41

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Liontina napsal(a):

a prosim pekne, co si jako mam  - dle  vas -nalhavat? ze se rozvede? nechci. Ze me miluje? - co je to laska?? ja vim, ze si nic nenalhavam .)))) prosim, napiste, co si dle vas nalhavam, velice me to zajima!

Podle mě si nalháváš, že s ním nechceš žít. Taková obrana - vždy já jsem stejně nechtěla - kdyby to nedopadlo.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí