18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobry den,
Jsem milenkou zenateho muze, ktery ma 2 deti. Nas vztah trva jiz pres rok a zatim se mu dari vse tutlat diky me pomoci pred zenou. Proc pisu - docela hodne jsem precetla nazory milenek i manzelek a nevim, jestli ja jsem vyjimka nebo existuji i podobne smyslejici zeny jako ja ( pokud ano, prosim, ozvete se ).
Ja jsem jiz 9 rokem rozvedena ( rozvod byl z meho popudu,ale ne kvuli nekomu tretimu ) se dvema detmi. Manzelstvi nebylo ruzove,oba jsme udelali spoustu chyb a po tech 9 letech nam jiz i komunikace ohledne nasich deti funguje, je zde pravidelny styk deti s otcem, alimenty plati a jako otec se v ramci moznosti o deti stara. Tak rok po rozvodu jsem si nasla pritele, ktery byl take rozvedeny a 4roky jsme spolu zili i s mymi detmi. Chvili jsem samozrejme bojovala s jejich "zarlivosti" na meho pritele, ale mela jsem ho rada a deti toto v ramci moznosti akceptovaly, ale z jejich strany to nikdy nebyl 100% fungujici "otcim". Bohuzel - nebo spise bohudik - ale v nasem zivote nastal dalsi zvrat a z cloveka, kt.jsem znala skoro 5let, se stala diky alkoholu absolutni troska. Jelikoz to nebyl otec mych deti, nemela jsem ty zhoubne myslenky co mivaji nektere blahove zeny - MUSIM ZACHOVAT RODINU - a rozesla jsem se s nim.
Jsem financne nezavisla,mam dobrou praci a po tech letech s byvalym pritelem jsem si uvedomila a ujasnila, ze jiz nechci ustupovat nekomu dalsimu, "cizimu", nekomu kdo sice me deti ma rad, ale neni jejich otec ci pribuzny,jelikoz to zvladam sama - za pomoci mych rodicu ( zde muj tata plne supluje chybejiciho otce pres tyden a funguje to vyborne)
Jsem pohledna zena, ktera nikdy nemela ( a nema) problem s nezajmem muzu. Nu a tak se stalo, ze jsem uvizla v hledacku meho momentalniho pritele. Vytahnul si me z toho pomyslneho rybnika a ja si rekla - proc to nezkusit.
A ted k jadru veci. Slysim spoustu narku podvadenych manzelek, jak TA milenka jim nici manzelstvi, ze ony jsou pricinou rozpadu jejich 20-ti leteho souziti. U me je to jinak. Ja nikomu nic rozbijet nechci, mne vyhovuje sveho mileho videt 2xtydne na par hodin, obcas u me prespi, jezdime na vylety,hory, uzivame si toho zamilovaneho stesti, ktere samozrejme denodennim spolecnym zivotem musi zakonite za par let vyprchat!!! Ale ani za boha by me nenapadlo tlacit ho k doznani,ze ma mimomanzelsky vztah, ze me miluje a nedej boze ho nutit k rozvodu. Je to majetny muz a manzelka je na nem absolutne zavisla,bez profese a vzdelani. On uz mel parkrat tendence se doma priznat, ale vzdy jsem mu to rozmluvila. Samozrejme, pro nej by bylo optimalni mit oficialne 2 zeny , aby stale sve zene nemusel lhat kam a s kym jede. Ale to je jeho vec,ne moje.
Biologicke hodiny mi jiz netikaji, sama jsem zustala z vlastniho rozhodnuti. Po zkusenosti s byvalym pritelem jsem se taktez zarekla, ze jiz nikdy SVOBODNEHO, protoze by to pak dopadlo tak, ze bych opet mela tendence jej nejakym zp. - ac minimalnim - seznamovat s mymi detmi.
Ani nemam absolutne pocit, ze jsem "TA DRUHA" - jak tady taktez byvaji milenky nazyvany. Mne je jedno zda spi ci nespi se svoji zenou, je mi jedno, zda ma na me cas dnes ci az za par dni, jelikoz sama mam sveho dost a verte, ze jsem rada, kdyz i po 2 dnech stravenych spolecne muj pritel odjede a ja si zas muzu sama oddychnout a trebas se stourat v nose, snist cely kolac na posezeni a divat se na zamilovane filmy a nikdo mi nerika co a jak a dobre ci blbe delam....
Takovy je muj pohled na vec. Nejradsi bych tento stav zachovala co nejdele to jde, tak uvidime.
Jedine, ceho se bojim je to, ze nas vztah bude chtit pred manzelkou zlegalizovat, jelikoz se do me zamiloval.
Jo a jeste rada pro ty lkajici,opustene mazelky : spise mam kamarady muze nez zeny - s nimi si moc nerozumim - a muj nazor na tuto vec mi de facto potvrdil i muj pritel - pokud je FUNGUJICI VZTAH, ani jeden z manzelu nema poteru hledat jinde. A je jedno, zda po 5-ti či 20-ti ci 30-ti letech manzelstvi. Ten muj o sve zene mluvi velice pekne a s uctou, ale odmita s nim spat. A to byl prvni podnet k tomu, aby hledal nekde jinde. Zena, ktera se svym partnerem nespi ani 1xtydne si blahove a naivne mysli, ze je to ok. NENI. A zaroven si pak tyto zeny na sve muze delaji naroky a davaji ultimata a vyhrozuji,vycitaji...ale je to vina tech zen,ne muzu!!!!!
Diky sexu jsme tu my vsichni a filozofie : JA TI NEHODLAM DAT ALE TY SE OPOVAZ HLEDAT JINDE se mi zda velice sobecka a jen hlupacka muze takhle premyslet.
Není tady
Kadý řekne to samé - u mě je to něco jiného -
já myslím, e je to hodně podobné vude, jen ten popsaný úhel pohledu je mno..troku jiný- se zdá být jiný.
Píe - e se bojí, e on bude vztah s tebou chtít zlegalizovat, páč se zamiloval..
A ty ses nezamilovala?
Ty s ním skutečně nechce být trvale (přičem se klidně můete stýkat jen 2x týdně - či jako doposud)? Ty opravdu nechce aby se rozvedl? A opravdu ti nevadí, e s manelkou spí? A tebe musí zapírat a tajit?
Já nesoudím a nechci psát co je správné, proila jsem obě varianty a kdy jsem byla milenkou, tak jsem nic neřeila, jen jsem si uívala (mladá, obletovaná, ničím nezatíená). Nikdo neví co je správné a jediné správné v té které chvíli.
Nechce, aby se rozváděl, ale zároveň můe tuit, e čas hraje pro tebe. Dříve či později se to manelka dozví a někdo bude situaci řeit. A nepůjde to mimo tebe.
Tolik jen úvahy - nevím co bych dělala já na tvém místě, moná to samé a s tím samým úhlem pohledu.
A vlastně ano jedno důleité zamylení pro mě vyplynulo - musím zrevidovat svůj vztah, zda-li jsem dostatečně sexuálně aktivní - doma myslím
Není tady
Liontina napsal(a):
dobry den,
Jsem milenkou zenateho muze, ktery ma 2 deti. Nas vztah trva jiz pres rok a zatim se mu dari vse tutlat diky me pomoci pred zenou. Proc pisu - docela hodne jsem precetla nazory milenek i manzelek a nevim, jestli ja jsem vyjimka nebo existuji i podobne smyslejici zeny jako ja ( pokud ano, prosim, ozvete se ).
Ja jsem jiz 9 rokem rozvedena ( rozvod byl z meho popudu,ale ne kvuli nekomu tretimu ) se dvema detmi. Manzelstvi nebylo ruzove,oba jsme udelali spoustu chyb a po tech 9 letech nam jiz i komunikace ohledne nasich deti funguje, je zde pravidelny styk deti s otcem, alimenty plati a jako otec se v ramci moznosti o deti stara. Tak rok po rozvodu jsem si nasla pritele, ktery byl take rozvedeny a 4roky jsme spolu zili i s mymi detmi. Chvili jsem samozrejme bojovala s jejich "zarlivosti" na meho pritele, ale mela jsem ho rada a deti toto v ramci moznosti akceptovaly, ale z jejich strany to nikdy nebyl 100% fungujici "otcim". Bohuzel - nebo spise bohudik - ale v nasem zivote nastal dalsi zvrat a z cloveka, kt.jsem znala skoro 5let, se stala diky alkoholu absolutni troska. Jelikoz to nebyl otec mych deti, nemela jsem ty zhoubne myslenky co mivaji nektere blahove zeny - MUSIM ZACHOVAT RODINU - a rozesla jsem se s nim.
Jsem financne nezavisla,mam dobrou praci a po tech letech s byvalym pritelem jsem si uvedomila a ujasnila, ze jiz nechci ustupovat nekomu dalsimu, "cizimu", nekomu kdo sice me deti ma rad, ale neni jejich otec ci pribuzny,jelikoz to zvladam sama - za pomoci mych rodicu ( zde muj tata plne supluje chybejiciho otce pres tyden a funguje to vyborne)
Jsem pohledna zena, ktera nikdy nemela ( a nema) problem s nezajmem muzu. Nu a tak se stalo, ze jsem uvizla v hledacku meho momentalniho pritele. Vytahnul si me z toho pomyslneho rybnika a ja si rekla - proc to nezkusit.
A ted k jadru veci. Slysim spoustu narku podvadenych manzelek, jak TA milenka jim nici manzelstvi, ze ony jsou pricinou rozpadu jejich 20-ti leteho souziti. U me je to jinak. Ja nikomu nic rozbijet nechci, mne vyhovuje sveho mileho videt 2xtydne na par hodin, obcas u me prespi, jezdime na vylety,hory, uzivame si toho zamilovaneho stesti, ktere samozrejme denodennim spolecnym zivotem musi zakonite za par let vyprchat!!! Ale ani za boha by me nenapadlo tlacit ho k doznani,ze ma mimomanzelsky vztah, ze me miluje a nedej boze ho nutit k rozvodu. Je to majetny muz a manzelka je na nem absolutne zavisla,bez profese a vzdelani. On uz mel parkrat tendence se doma priznat, ale vzdy jsem mu to rozmluvila. Samozrejme, pro nej by bylo optimalni mit oficialne 2 zeny , aby stale sve zene nemusel lhat kam a s kym jede. Ale to je jeho vec,ne moje.
Biologicke hodiny mi jiz netikaji, sama jsem zustala z vlastniho rozhodnuti. Po zkusenosti s byvalym pritelem jsem se taktez zarekla, ze jiz nikdy SVOBODNEHO, protoze by to pak dopadlo tak, ze bych opet mela tendence jej nejakym zp. - ac minimalnim - seznamovat s mymi detmi.
Ani nemam absolutne pocit, ze jsem "TA DRUHA" - jak tady taktez byvaji milenky nazyvany. Mne je jedno zda spi ci nespi se svoji zenou, je mi jedno, zda ma na me cas dnes ci az za par dni, jelikoz sama mam sveho dost a verte, ze jsem rada, kdyz i po 2 dnech stravenych spolecne muj pritel odjede a ja si zas muzu sama oddychnout a trebas se stourat v nose, snist cely kolac na posezeni a divat se na zamilovane filmy a nikdo mi nerika co a jak a dobre ci blbe delam....
Takovy je muj pohled na vec. Nejradsi bych tento stav zachovala co nejdele to jde, tak uvidime.
Jedine, ceho se bojim je to, ze nas vztah bude chtit pred manzelkou zlegalizovat, jelikoz se do me zamiloval.
Jo a jeste rada pro ty lkajici,opustene mazelky : spise mam kamarady muze nez zeny - s nimi si moc nerozumim - a muj nazor na tuto vec mi de facto potvrdil i muj pritel - pokud je FUNGUJICI VZTAH, ani jeden z manzelu nema poteru hledat jinde. A je jedno, zda po 5-ti či 20-ti ci 30-ti letech manzelstvi. Ten muj o sve zene mluvi velice pekne a s uctou, ale odmita s nim spat. A to byl prvni podnet k tomu, aby hledal nekde jinde. Zena, ktera se svym partnerem nespi ani 1xtydne si blahove a naivne mysli, ze je to ok. NENI. A zaroven si pak tyto zeny na sve muze delaji naroky a davaji ultimata a vyhrozuji,vycitaji...ale je to vina tech zen,ne muzu!!!!!
Diky sexu jsme tu my vsichni a filozofie : JA TI NEHODLAM DAT ALE TY SE OPOVAZ HLEDAT JINDE se mi zda velice sobecka a jen hlupacka muze takhle premyslet.
no to je pravda .... a zalezi jen na nem , jestli s ni chce zustat i tak nebo to skoncit a zkusit to znova jinde
Není tady
Ani nejak nevim, co chces slyset.
Mas milence, ktery s tebou travi vikendy a noci a chce se manzelce priznat. Me by osobne vadilo byt v takovem postaveni. Ze muj partner ma jeste jinou zenu a s ni zije i sexualne , ma s ni deti, pro me je to necpochopitelne, ze se toto da akceptovat.
Taky mi prijde zvlastni, ze se chce jako doma kat a priznat z neresti a od jineho cloveka si to necha zase zatrhnout. Mluvi vubec pravdu?
Není tady
ja opravdu nechci, aby se rozvedl. A jeho zenu neresim, jelikoz nemam duvod ji resit, a pokud mu da nuz na krk, tak samozrejme vyklidim pole!! . A myslim, ze je ted s nim o hodne vic spokojena nez v dobe nez me poznal..je vic usmevavejsi,vice doma pomaha a je na ni milejsi. Nu a ja jsem taky velice spokojena....
Mne to takhle vyhovuje a nerada bych neco menila. Ani mi nevadi, ze me musi pred manzelkou zapirat a tajit, jelikoz fakt, ze je zenaty a sve zeny si vazi, mi sdelil hned,jak po mne vyjel a ja do toho sla s timto vedomim. Ja ho zase tajim pred mymi detmi...
Mozna je muj pohled na vec dan i vekem, jelikoz nejsem ani mladice ani svobodna bez deti. Obcas se musim smat, kdyz mi rikava, ze jsem optimalni milenka
V zivote me potkalo spoustu kotrmelcu a nekdy si rikavam, ze v duchodu sepisu sve pameti... dnes jsem velice rada a jsem na sebe pysna, kdyz se dokazu o deti postarat, aniz bych k tomu POTREBOVALA partnera.
V tehle dobe, ktera nepreje manzelstvi a partnerstvi jako takovemu, je zcela nevhodne byt na nekom zavisly, natoz mit potrebu nekoho vlastnit!
Jak jsem psala, mam odrozeno, deti mi delaji radost, jsou jiz v puberte a tudiz partaci....
Skrze me zivotni peripetie jsem si uvedomila to podstatne co ja od zivota ocekavam a snad jsem trebas prilis nezavisla..nevim..
Není tady
Pokud je na manelka Liontinina milence na něm závislá finančně, tak by byla blbá,kdyby se s ním rozváděla. Moná o Liontině ví a nemá potřebu to nijak zásadně řeit. Proč taky.
A já zase vím, e ti chlapi milenkám často napovídají cokoliv, uívají si a nemají potřebu se rozvádět a zvykat si jinde, ani nechtějí, vyhovuje jim to takhle. Oni toti taky vědí, e by při trvalém souití s milenkou byla situace v podstatě stejná, jakou mají teď s manelkou. Ti chlapi nejsou pitomci, jim to taky myslí.
Není tady
Já váně miluju, kdy milenky dávají "dobře" míněné rady manelkám! Boe, trochu soudnosti!
Co kdybys naopak zkusila poradit milenci, aby na hory a na výlety místo tebe vzal svojí enu?
Aby to hezký proíval s ní? Aby doma nechali děti a udělali si čas jen pro sebe?
Co kdyby ses ho zeptala, jestli nezapomíná svojí enu pochválit, jestli jí někdy poví, e je hezká, e jí má rád...
To néé co? To se ti do krámu nehodí. Chápající a rozumná Liontino.
Není tady
ale jak se muze muz donutit k tomu, co nechce delat?!
to jsme zase u toho VLASTNENI... nikoho nedonutis delat neco, co nechce,ne? Nebo ano? Pokud mas navod jak, tak sup sem s nim
Pozorovatelka napsal(a):
Já váně miluju, kdy milenky dávají "dobře" míněné rady manelkám! Boe, trochu soudnosti!
Co kdybys naopak zkusila poradit milenci, aby na hory a na výlety místo tebe vzal svojí enu?
Aby to hezký proíval s ní? Aby doma nechali děti a udělali si čas jen pro sebe?
Co kdyby ses ho zeptala, jestli nezapomíná svojí enu pochválit, jestli jí někdy poví, e je hezká, e jí má rád...
To néé co? To se ti do krámu nehodí. Chápající a rozumná Liontino.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pokud je na manelka Liontinina milence na něm závislá finančně, tak by byla blbá,kdyby se s ním rozváděla. Moná o Liontině ví a nemá potřebu to nijak zásadně řeit. Proč taky.
A já zase vím, e ti chlapi milenkám často napovídají cokoliv, uívají si a nemají potřebu se rozvádět a zvykat si jinde, ani nechtějí, vyhovuje jim to takhle. Oni toti taky vědí, e by při trvalém souití s milenkou byla situace v podstatě stejná, jakou mají teď s manelkou. Ti chlapi nejsou pitomci, jim to taky myslí.
Take za téhle konstelace jsou vlastně spokojeni vichni zúčastnění.
Já pořád říkám, e z nevěry se dělá zbytečně velký problém.
Není tady
Lio a vis,ze ja te rozumim.Take jsem byla milenka a ty obcasne schuzky me stacili.Kdyz slo do tuheho a on uvazoval,ze se rozvede zalekla jsem se.Milovala jsem ho moc,ale byt s nim denne jsem nechtela.
Není tady
Tak jestli je mu zatěko trávit se svojí enou čas. Někam jí vzít, říct něco hezkýho...tak se nedivím, e vymizel i sex.
Pak ale nechápu tvoje rady manelkám?!
Není tady
Fajn, Liontino... pochlubila ses, jak jsi pohledná, samostatná, tolerantní a tak dál... a co vlastně chce?
Pochválit, jak to vechno zvládne? Jak jsi "sluná" milenka, kdy pánovi rozmluví, aby se doma přiznal? Nebo jen vysvětlit těm neshookajícím husičkám-manelkám, jakou dělají chybu?
Ví, ono je snadný vykřikovat, jak mu nechce zničit manelství, kdy ho má na pár hodin v tejdnu na hraní a nemusí ho "snáet" doma furt... nato pak se o něj starat. Pak se ani nelze divit, e mu rozmlouvá, aby se doma přiznal... to by byl malér, kdyby ses najednou musela přizpůsobovat, co?
Upravil(a) helena (3. 2. 2014 13:03)
Není tady
ano, vsichni spokojeni
mne nikdy med kolem pusy nemazal a mrzi me, ze si spousta lidi hned mysli, ze muzi o svych zenach jinym zenam lzou..to neni pravda, nebo alespon ve vetsine pripadu neee.
A pokud ano, tak jsou to hlupaci
Není tady
ze muzi o svych zenach jinym zenam lzou
Mui by hlavně o svých partnerkách se svými milenkami vůbec neměli mluvit...
Není tady
To je zase téma
Milenka ví, e lepí ne manelka, ale toho chlapa doma nechce.
Holky, mě by zajímalo, jak moc jste ochotny si připustit, e to můe být i jinak, ne si myslíte, e to je.
Není tady
jsem rada, ze mi rozumis. po mych predeslych zkusenostech to stejnak za chvili sklouzne do zajetych koleji a pokud se nesnazi OBA DVA, jde to pak k certu.
Nu a proc by nemohl milenecky vztah prinest ovoce i oficialnimu partnerovi? Ale taky samozrejme zalezi na te milence / ci milenci
eremuruss napsal(a):
Lio a vis,ze ja te rozumim.Take jsem byla milenka a ty obcasne schuzky me stacili.Kdyz slo do tuheho a on uvazoval,ze se rozvede zalekla jsem se.Milovala jsem ho moc,ale byt s nim denne jsem nechtela.
Není tady
ale on s ni cas travi!! je dokonce prikladny manzel
Pozorovatelka napsal(a):
Tak jestli je mu zatěko trávit se svojí enou čas. Někam jí vzít, říct něco hezkýho...tak se nedivím, e vymizel i sex.
Není tady
Kadému vyhovuje něco jiného. Já bych nechtěla být ani podváděnou manelkou, ani milenkou enatého. Nesnesla bych, abych měla partnera - pro mě nejbliího a nejmilovanějího člověka, a já byla pro něj jen jednou z mnoha.
Není tady
Liontina napsal(a):
ano, vsichni spokojeni
mne nikdy med kolem pusy nemazal a mrzi me, ze si spousta lidi hned mysli, ze muzi o svych zenach jinym zenam lzou..to neni pravda, nebo alespon ve vetsine pripadu neee.
A pokud ano, tak jsou to hlupaci
Jo tak ty ví, e větinou nelou svatá prostoto
Lou, protoe nejsou hlupáci ....... ale kdy je jim to věřeno, proč by nelhali. Jsou chytří, ne hloupí.
Budu snad jako chlap milence vykládat, jak mám fajn manelství, jen si prostě chci jetě vyzkouet něco jinýho a uít si něco navíc. To by musel být vůl, korunovanej.
Není tady
teda pardon, ale ja se nikdy nikda o muze "nestarala"....
co je to pojem "starat se" ? nerozumim
helena napsal(a):
Fajn, Liontino... pochlubila ses, jak jsi pohledná, samostatná, tolerantní a tak dál... a co vlastně chce?
Pochválit, jak to vechno zvládne? Jak jsi "sluná" milenka, kdy pánovi rozmluví, aby se doma přiznal? Nebo jen vysvětlit těm neshookajícím husičkám-manelkám, jakou dělají chybu?
Ví, ono je snadný vykřikovat, jak mu nechce zničit manelství, kdy ho má na pár hodin v tejdnu na hraní a nemusí ho "snáet" doma furt... nato pak se o něj starat. Pak se ani nelze divit, e mu rozmlouvá, aby se doma přiznal... to by byl malér, kdyby ses najednou musela přizpůsobovat, co?
Není tady
helena napsal(a):
ze muzi o svych zenach jinym zenam lzou
Mui by hlavně o svých partnerkách se svými milenkami vůbec neměli mluvit...
No, ono to by to bylo nejlepí. Jene velká část milenek ráda slyí, e ona je lepí ne manelka. Ale e rozvést se nemůe, i kdyby chtěl, děti, majetek, manelka, která je něm finančně závislá, apod.
Není tady
Co vás na tom tak hrozně drádí? Chápu, e napsat tohle na vlákno, kde podváděné partnerky vypisují své
stesky a nářky není zrovna vzor empatického chování, ale proč kdy sem někdo napíe jak to má, a jak je v tom spokojený, vdycky se najde někdo, kdo mu to bude vymlouvat a tlačit mu do hlavy, e to má vlastně úplně jinak.
A některým to stojí i za zaloení nového nicku.
Není tady
Liontina napsal(a):
Pozorovatelka napsal(a):
Příkladně oustá s tebou
Takovýho "příklada" bych chtěla mít chvilku doma.
Není tady
Liontina napsal(a):
Pozorovatelka napsal(a):
No svatá prostoto.
Tak teď teda odvolávám, co jsem odvolal a omlouvám se, e jsem se téhle stupidity kdy zúčastnila.
Není tady
pravdu dí.... me proste a jednoduse zajima cizi pohled na vec a o podobnem pohledu na vec, jaky mam ja, slysim velice sporadicky...
tak snad od toho jsou tyto diskuze?
modrovous napsal(a):
Co vás na tom tak hrozně drádí? Chápu, e napsat tohle na vlákno, kde podváděné partnerky vypisují své
stesky a nářky není zrovna vzor empatického chování, ale proč kdy sem někdo napíe jak to má, a jak je v tom spokojený, vdycky se najde někdo, kdo mu to bude vymlouvat a tlačit mu do hlavy, e to má vlastně úplně jinak.
A některým to stojí i za zaloení nového nicku.
Není tady