27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zaloila jsem nové fórum s názvem NAE HOBBY, protoe věřím, e je mezi námi spoustu uivatelek, které mají své koníčky, svůj relax, svůj koutek, do kterého utíkají si odpočinout. Jednou ze sekcí tohoto fóra pak jsou právě tyto ruční práce. Zatím je tady zaloen icí krouek, ale protoe vím, e ručních prací jsou desítky, a vechny jsou nesmírně zajímavé, obohacující a inspirující, tak pokud chcete zde mít i svou sekci pro povídání si se stejně zaloenými uivateli (a u je to korálkování, pletení či háčkování, decoupage, tvoření z papíru, malba na cokoliv a mnoho dalích), neváhejte se na mě obrátit.
Přeji mnoho tvůrčí a obohacující inspirace.
Není tady
Doplňuji .... přidala jsem sekci háčkování/pletení.
Pokud najdu v historii vlákna vhodná do těchto skupin, přeřadím je tam, aby témata byla hezky u sebe. A dál u obsah záleí jen na vás.
Není tady
A já se tady po čase vracím, teď kdy je nae zemička v nouzovém reimu, tak je mnohem více času na tvorbu. Co vy na to? Tvoříte něco? Ruční práce nae hobby.
Není tady
Maximálně tak domácí dezinfekci viz. https://www.jakbytfit.cz/zdrave-tipy/vyroba-dezinfekce/ pro mě se toho tolik nezměnilo. Do práce chodím pořád, take zase tolik volnějího času nebylo, jedině o víkendech kdy se jetě nikam moc nemohlo, ale teď u i na mení výlety jezdíme
Není tady
Mě ruční práce zoufale nebaví. Akorát jsem si v ruce spíchla několik rouek.
Není tady
Mě ruční práce také nebaví. Vůbec, úplně to jde mimo mne. No a navíc jsem levá Zkusila jsem jednu rouku a letěla do koe
.
Není tady
S panenkami na dece - to byla jiná! Tam to jetě vypadalo, e budu ikovná vadlenka.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Mě ruční práce také nebaví. Vůbec, úplně to jde mimo mne. No a navíc jsem levá
Zkusila jsem jednu rouku a letěla do koe
.
Náhodou....já je mám docela hezký. Ta první teda taky nic moc, dala jsem ji bráchovi
Upravil(a) Judyna (14. 5. 2020 20:48)
Není tady
vrabčák napsal(a):
S panenkami na dece - to byla jiná! Tam to jetě vypadalo, e budu ikovná vadlenka.
Já jsem si vlastně s panenkama nikdy nehrála.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Jooo ití...tak to není mé hobby
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
.
Náhodou....já je mám docela hezký. Ta první teda taky nic moc, dala jsem ji bráchovi
Brácha si neviml.
Není tady
No, to jsme se tu teda sely!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
.
Brácha si neviml.
No jasný. A jetě byl rád, protoe byla maskáčová
Není tady
Celý v maskáčovém obleku a k tomu jetě zamaskovaný obličej. Poznají ho jetě aspoň jeho nejblií?
Není tady