29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
oba jsme s manželem strašně chtěli miminko, on snad ještě více než já a teď, když jsme si řekli, že se o to budeme zase snažit na jaře to prostě vyšlo vím, že mu to udělá strašnou radost a proto mu chci udělat krásný večer a oznámit mu to, protože má moc práce teď. Napadá vás nějaké originální místo?
Není tady
Baruu napsal(a):
Dobrý den,
oba jsme s manželem strašně chtěli miminko, on snad ještě více než já a teď, když jsme si řekli, že se o to budeme zase snažit na jaře to prostě vyšlovím, že mu to udělá strašnou radost a proto mu chci udělat krásný večer a oznámit mu to, protože má moc práce teď. Napadá vás nějaké originální místo?
a co mu to tak říct třeba tam kde jsi mu to řekla poprvé?
Není tady
aprill napsal(a):
Baruu napsal(a):
Dobrý den,
oba jsme s manželem strašně chtěli miminko, on snad ještě více než já a teď, když jsme si řekli, že se o to budeme zase snažit na jaře to prostě vyšlovím, že mu to udělá strašnou radost a proto mu chci udělat krásný večer a oznámit mu to, protože má moc práce teď. Napadá vás nějaké originální místo?
a co mu to tak říct třeba tam kde jsi mu to řekla poprvé?
To už mě také napadlo, řekla jsem mu to v restauraci, protože mě zrovna ten den pozval Ale nevím, jestli to už nebude čekat, když přijdu s návrhem, že si zajdeme do restaurace
Upravil(a) Baruu (3. 2. 2014 15:29)
Není tady
M§a by viac než KDE zaujímalo AKO... s nejakým vtipným/romantickým/nezabudnuteľným nápadom...
Není tady
s nejakým vtipným/romantickým/nezabudnuteľným nápadom
Co takhle mu uložit do navigace cestu do porodnice... a vzít ho "na výlet"...
Většině chlapů, pokud zrovna nejezdí se sanitkou, ani nebude divný, kam jedou.
Není tady
helena napsal(a):
s nejakým vtipným/romantickým/nezabudnuteľným nápadom
Co takhle mu uložit do navigace cestu do porodnice... a vzít ho "na výlet"...
Většině chlapů, pokud zrovna nejezdí se sanitkou, ani nebude divný, kam jedou.
no tak, baruu udělala místo pro reklamu na nějakou hospodu a vy ji hned dáváte tipy jak to vtipně oznámit
Není tady
My jsme holt potvory...
Není tady
Já ten dotaz moc nechápu, takové věci se nejlépe říkají doma v soukromí, ne? A nebo jsem asi ze staré školy.
Není tady
Proč ne? Já jsem první děťátko manželovi ohlásila v zologické, protože jsme to měli naplánované a já si ráno než jsme šli udělala test a nestihla mu to říct doma :-D
Není tady
Jasné, proč ne :-) ale zkus něco, co by neprokoukl. Protože já manželovi (v té době přítelovi) takhle prokoukla to, že mě požádá o ruku. Seznámili jsme se spolu v restauraci Lavička, také jsme se tam spolu dali do kupy a do této pražské restaurace mě po šesti letech pozval, prve jsem nic netušila, ale pak když jsem v práci nad tím přemýšlela, tak mi to proběhlo hlavou, ale nezkazila jsem nám to a čekala až do konce a je to nezapomenutelné :-)
Není tady