6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) xana (17. 3. 2014 13:42)
Není tady
xana napsal(a):
Ahoj vichni,
nehledám ani tak radu, protoe tohle nikam nepovede, ale potřebuji se spíe někomu svěřit a poslechnout si něčí nezainteresovaný názor.
Dlouhou dobu jsem si myslela, e jsem vůči lásce "imunní". Opustil mě před 2 roky přítel, se kterým jsem byla 5 let a já se lásce dlouho bránila. Mám teď sice přítele, se kterým je mi dobře, mám ho velmi ráda, ale vím e do tohoto vztahu nedávám celé srdce.
Minulý týden jsem ale potkala někoho, kdo mé city znovu oivil. Problém je ale ten, e je to cizinec a dva dny po naem setkání se vracel z půlročního pobytu v Čechách domů. Od té doby si píeme a já tím tak akorát sypu sůl do otevřené rány. Musím na něj neustále myslet a přehrávám si pořád dokola nae setkání a to, jak byl ke mně galantní a pozorný jako nikdo předtím. Kontakt s ním ale ztrácet nechci. Ani nevím jestli jsem se mu také tak dostala pod kůi, bojím se mu to říct, stejně by to nic nezměnilo, akorát by to ná "kamarádský vztah" mohlo poničit.
Jen tak ho z hlavy nevymau (i kdybych chtěla). Máte některá podobnou zkuenost?
** takovou dobu jsem hledala někoho jako on, a kdy jsem ho nala, u ho moná nikdy v ivotě neuvidím**
Tohle je jenom tvá iluze. Za pár dní nelze zjistit, e je to on, koho jsi hledala.
Není tady
Upravil(a) xana (17. 3. 2014 13:42)
Není tady