29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám problém se svým synem. S manželem jsme se rozvedli jak bylo mému synovi šest let a od té doby žijeme spolu sami. Na partnery jsem nikdy moc nebyla, protože jsem byla vždycky hodně pracovně vytížená. Problém s mým synem nastal v pubertě, kdy jsem ho dvakrat nachytala jak mi přejížděl po kalhotkách, když jsem spala. Myslela jsem, že je to projev puberty, tak jsem to nijak neřešila, brala jsem, že je kluk pouze zvědavý. Bohužel si ale můj kluk všimnul, že když něco vypiju, tak tvrdě usnu. Když měl asi patnáct, tak jsem se po jedné oslavě vzbudila s jeho prsty v pipině, okřikla jsem ho a on byl úplně vystrašený a začal dělat, že spí. To však bohužel nebylo všecho, protože asi po půl roce jsem se vzbudila jak můj syn začal do mě pronikat. Začala jsem ho intenzivně tisknout stehny a on jenom tak bez hnutí měl penis ve mě a asi za dvě minuty ho vyndal a šel se osprchovat. To však bohužel taky nebylo všechno a vyvrcholilo to tím, jak jsme oslavovali narozeniny mojí matky. Syn taky něco vypil a já jak jsem se dobře bavila, tak jsem přebrala. Jak jsme přišli domů, tak jsem si lehla oblečená na postel a syna požádala, aby mi sundal boty. On souhasil a sundal mi svetr a džíny. V té chvíli však přišlo něco, co jsem absolutně nečekala, a můj syn mě začal laskat na krku. nevím co to do mě vjelo, ale jak jsem byla opilá v kombinaci se sexuálním půstem, tak jsem nijak neprotestovala. Syn mě poté začal laskat na stehnech a já jsem byla opravdu vzrušená. Potom mě posunul na kraj postele a dal mi kalhotky na stranu a chtěl do mě proniknout. Tady jsem udělala asi hodně velkou chybu, protože jsem dala nohy do stran a on do mě vniknul. Paradoxně jsem se cítila jako v sedmém nebi a syn měl po alkoholu celkem výdrž. Poté jak se do mě udělal, tak jsem se otočila na bok a předstírala, že spím. Počkala jsem až usnul a šla se osprchovat. Od té doby jsme o tomhle zážitku nikdy spolu nemluvili ani toto téma nějak nenaznačili. Nevím jak se mám k němu chovat. Navíc se bojím, že když se příště opiju, tak to na mě zkusí zase, proto se na každé oslavě hodně hlídám, aby nemohl využít příležitosti. Prosím, poraďte mi co mám dělat a jak tuto situaci vyřešit. Nikdy jsem s ním toto téma neotevřela, protože vím, že na tom sexu mám svů podíl
Není tady
§ 188 tr. z.
Soulož mezi příbuznými
Kdo vykoná soulož s příbuzným v pokolení přímém nebo se sourozencem, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta.
Není tady
trestu většinou ujde
Okolo močidla chodě, nádchy neujdeš...
Není tady
No ty vole
Není tady
Taky ji mohlo caknout sperma do oka a to by byl teprv hukot ...
Není tady
Vskutku povedená matka! Znám pár takových, co spí se svými syny, zvedá se mi z toho žaludek, jak hluboko klesly tyto ženy. Asi není schopná si udržet partnera. Možná na tom má podíl častá konzumace alkoholu, možná nízké IQ. Nevím, jakou radu čeká člověk bez morálky a charakteru. Měla by se jít udat a nést trest. Ten morální ze sebe nikdy stejně nesmyje! Je tolik možných způsobů jak přijít k sexu a ona chrápe ze synem.....jsou věci, které můj mozek nebere.
Není tady
Manžel se zachoval správně. Kdo uteče vyhraje. Kdoví co všechno jste dělali jemu.
Upravil(a) Dvořka (29. 1. 2014 16:32)
Není tady
když jsem byla malá, byl u nás v dědině pán, byl úchyl, jednou na moje kamarádky vystrkoval přirození, matka té jedné kamarádky mu vynadala a on se strašně omlouval a pak jim (ještě za komunistů) přinesl mandarinky, kakao a ještě jakýsi "nedostatkový" zboží.
Pak jsem se od mojí máti dozvěděla,že byl vlastně chudák,otec od jeho matky utekl, když on byl ještě kluk a jeho matka ho nutila s ní souložit. Ta jeho matka byla taková dost protivná bába. A na něm se tohle podepsalo.
Spát se svým synem, na sorry, ale když nechci,tak to nedělám. A chlast není omluva.
Není tady
jano, a teď tu o Karkulce
Není tady
Na erotický příspěvek je to docela slabé.
Na skutečnost je to zase dost podrobné.
Na žertíčky tedy dohromady nic moc.
Není tady
Jemine, uz je 29-teho, ja se zapomela zapsat v praci (to spis na skuhraci, zejo?)
Myslim, ze krome podivnych reklam typu "navonene snurky" a "nevite, jake hry pro dva", sem obcas vleze aj nejakej sprymar, ktery nahodi tema, obcas neco vyblafne a pak se dobre bavi, jak se tady usilovne diskutuje...
Není tady
tohle tady už přece jednou bylo. jen v kapku jiné obměně.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=32499#p1518852
Upravil(a) PPavlaa (29. 1. 2014 18:26)
Není tady
Na úchylné povídky zdejší server není zaměřen, chce to navštívit jiné diskuzní fórum. Téma uzavírám.
Není tady