18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já jsem v tomhle rozpolcená: na jedné straně mu nepřeju nic zlého, na druhé bych mu přála, aby aspoň jeden den zail takovou stralivou bolest, jakou mi způsobil svým odchodem.
já to takhle nemám. nepřeju mu, aby to zail. za prvé je mi ukradenej, za druhé - co z toho, proč by to měl zaít. co by to změnilo, čemu by to prospělo ?
mel by z toho clovek dobry pocit , aby si kazdy prozil na vlastni kuzi to co dokaze zpusobit jinym
Není tady
Eva. napsal(a):
Nikdo z nás neví, co zaíval partner, který opoutěl. Třeba zaíval jetě stralivějí bolest, ne partner, který byl opoutěn.
O tom dost pochybuju
Není tady
mel by z toho clovek dobry pocit , aby si kazdy prozil na vlastni kuzi to co dokaze zpusobit jinym
Ty bys fakt měla "dobry pocit" z toho, e je druhýmu blbě?
Není tady
helena napsal(a):
Pochybuju o tom, e ten, kterej odchází k někomu jinýmu, nějak výrazně trpí.
Moná co se vztahu k dětem týče... tam to můou bejt minimálně smíený pocity.
Jene naim bylo 18 a 20. S několikaměsíční pauzou u syna se normálně stýkali dál.
Není tady
Jene naim bylo 18 a 20.
Jene já nepíu o "vaich"...
Není tady
helena napsal(a):
Jene naim bylo 18 a 20.
Jene já nepíu o "vaich"...
Já vím. Jen jsem chtěla podotknout, e u mého BM to nemohl být blbý pocit kvůli oputění dětí, i kdy v jiných případech to tak být můe.
Není tady
u mého BM to nemohl být blbý pocit kvůli oputění dětí
Nevím... ale řekla bych, e nějaký "blbý pocit" mají skoro vichni - s výjimkou anetickejch psychopatů a jim podobnejch příerek. I kdy to třeba navenek nepřiznají - a někdy ani sobě.
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já jsem v tomhle rozpolcená: na jedné straně mu nepřeju nic zlého, na druhé bych mu přála, aby aspoň jeden den zail takovou stralivou bolest, jakou mi způsobil svým odchodem.
já to takhle nemám. nepřeju mu, aby to zail. za prvé je mi ukradenej, za druhé - co z toho, proč by to měl zaít. co by to změnilo, čemu by to prospělo ?
Asi jak který. Podle mě, je lepí se od jakýchkoliv emocí odstřihnout a začít ít svůj ivot bez toho hajzlíka.
Moná jsem divná, ale pro mě je to u naprosto cizí člověk a absolutně k němu nic necítím.
Jo, natve mi třeba, kdy mi nechá na maturitním plese tchýni a beze slova odejde, ale to je jeho blbost.
Jen doufám, e se děti ke mě takhle chovat nebudou, i kdy ... jiný vzor nemají. Moje máma je u 17 let mrtvá a to byly malé, aby viděly, jak se k sobě s tátou chovali hezky.
Není tady
Já bych neměla dobrý pocit z toho, kdyby se mému BM třeba nevyvedl nový vztah, jen bych měla asi pocit zadostiučinění, kdybych věděla, e taky zail takovou bolest. Jen proto, e by si uvědomil jaké to je. A i tak bych se za svoje pocity vůči němu styděla a cítila bych se jako hrozná mrcha. Take je asi pro vechny lepí, kdy se mu bude dařit i nadále.
Není tady
helena napsal(a):
Ty bys fakt měla "dobry pocit" z toho, e je druhýmu blbě?
asi jo , bohuzel .... nevim, jestli to vylozene nazvat dobrym pocitem , ale poznat tu samou situaci ... to mi prijde docela fer , at si kazdy prozije i tu opacnou stranu
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já to takhle nemám. nepřeju mu, aby to zail. za prvé je mi ukradenej, za druhé - co z toho, proč by to měl zaít. co by to změnilo, čemu by to prospělo ?mel by z toho clovek dobry pocit , aby si kazdy prozil na vlastni kuzi to co dokaze zpusobit jinym
Asi jak který. Podle mě, je lepí se od jakýchkoliv emocí odstřihnout a začít ít svůj ivot bez toho hajzlíka.
Moná jsem divná, ale pro mě je to u naprosto cizí člověk a absolutně k němu nic necítím.
Jo, natve mi třeba, kdy mi nechá na maturitním plese tchýni a beze slova odejde, ale to je jeho blbost.
Jen doufám, e se děti ke mě takhle chovat nebudou, i kdy ... jiný vzor nemají. Moje máma je u 17 let mrtvá a to byly malé, aby viděly, jak se k sobě s tátou chovali hezky.
ano , pokud nekdo ovlada rozum do te miry , ze s nim dokaze potlacit emoce je to idealni , ale takovych uvedomelych lidi podle mne zase tak moc nebude . A nepisu samozrejme o bm , s tim jsem v pohode , ale o tom priteli , co se mnou tak vybehl .
Není tady
Modroočka napsal(a):
Cíti sa blbo a bojí sa da najavo svoje nesmierne astie - aby zbytočne neprovokoval k Itálii a domácemu násiliu. (A niektorí manelia temperamentnejích harpyjí sa mono boja o kontakt s demi a vysporiadanie ).
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já to takhle nemám. nepřeju mu, aby to zail. za prvé je mi ukradenej, za druhé - co z toho, proč by to měl zaít. co by to změnilo, čemu by to prospělo ?mel by z toho clovek dobry pocit , aby si kazdy prozil na vlastni kuzi to co dokaze zpusobit jinym
Môu vás ma ako odstraujúci príklad ...
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Ty bys fakt měla "dobry pocit" z toho, e je druhýmu blbě?asi jo , bohuzel .... nevim, jestli to vylozene nazvat dobrym pocitem , ale poznat tu samou situaci ... to mi prijde docela fer , at si kazdy prozije i tu opacnou stranu
Ako ty, nie?
Upravil(a) Selima (29. 1. 2014 13:37)
Není tady
at si kazdy prozije i tu opacnou stranu
To je zas jen druh "odvety"... nehledě na to, e kadej reagujeme a proíváme i stejný situace odlině - zlomená noha je objektivně fraktura, ovem subjektivně "ta nae" bolí víc ne sousedova
Upravil(a) helena (29. 1. 2014 13:42)
Není tady
Selima napsal(a):
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
mel by z toho clovek dobry pocit , aby si kazdy prozil na vlastni kuzi to co dokaze zpusobit jinymAsi jak který. Podle mě, je lepí se od jakýchkoliv emocí odstřihnout a začít ít svůj ivot bez toho hajzlíka.
Jen doufám, e se děti ke mě takhle chovat nebudou, i kdy ... jiný vzor nemají. Moje máma je u 17 let mrtvá a to byly malé, aby viděly, jak se k sobě s tátou chovali hezky.Môu vás ma ako odstraujúci príklad ...
nechapu , jak to myslis ? Tezko mohl tusit , jak mne je , kdyz mne totalne odstrihl a zadny kontakt uz neprobehl
Není tady
Tezko mohl tusit , jak mne je , kdyz mne totalne odstrihl
Se ví úctou - proč by ho to jetě mělo zajímat?
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Cíti sa blbo a bojí sa da najavo svoje nesmierne astie - aby zbytočne neprovokoval k Itálii a domácemu násiliu. (A niektorí manelia temperamentnejích harpyjí sa mono boja o kontakt s demi a vysporiadanie ).
Myslí, e kadá opoutěná manelka musí být harpyje?
Není tady
helena napsal(a):
Tezko mohl tusit , jak mne je , kdyz mne totalne odstrihl
Se ví úctou - proč by ho to jetě mělo zajímat?
Jasne, ze ne ... mne to taky nezajima, kdyz to s nekym ukoncim, jsem rada, ze to mam s krku . Ale o tom rec nebyla.
Není tady
Ale o tom rec nebyla.
Jak to, e ne?
Pořád se to motá kolem toho, jak by měl taky poznat...
Není tady
helena napsal(a):
Ale o tom rec nebyla.
Jak to, e ne?
Pořád se to motá kolem toho, jak by měl taky poznat...
no ze by bylo fajn, kdyby zazil to same od nekoho na kom mu bude zalezet , ale ja to stejne nebudu vedet , takze je to jedno . Je to jen takove prani .
Není tady
ze by bylo fajn, kdyby zazil to same od nekoho na kom mu bude zalezet , ale ja to stejne nebudu vedet , takze je to jedno
Ty má teda divný přání...
Není tady
helena napsal(a):
ze by bylo fajn, kdyby zazil to same od nekoho na kom mu bude zalezet , ale ja to stejne nebudu vedet , takze je to jedno
http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Ty má teda divný přání...
moná, v kadým případě se neplní ... tak o nic nejde
Není tady
Jestli odcházející partner trpí?
Záleí na okolnostech vztahu i na jeho svědomí a osobní statečnosti- tedy postavení se problému čelem.
Jetě jedna varianta - "odcházející" nevěrného mue:
vekerou vinu předá na bedra manelce, jakoto jedinému viníkovi rozpadu manelství. Tudí ho svědomí netrápí, ale trpitelský a zrazený výraz oběti prezentuje dostatečně dlouho.
Není tady
Grainne napsal(a):
asi jo , bohuzel .... nevim, jestli to vylozene nazvat dobrym pocitem , ale poznat tu samou situaci ... to mi prijde docela fer , at si kazdy prozije i tu opacnou stranu
Od toho, co je fér, je tady bůh, ne my. A ten doopravdy funguje. Člověk by neměl mít v sobě takovou pýchu, aby rozhodoval, co je fér. Člověk si má ít to své, rozhodovat o tom a řeit pouze to, co je jeho.
Není tady