Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 1. 2014 8:49

jalina
Zablokovaný

Zivot vasich EX po rozvodu a nevere

Pokud vam vas EX nebo EXka byl neverny a doslo i k rozvodu nebo rozchodu ,jaky maji zivot ted? Jsou tedy stastnejsi bez vas ,tak jak si to vysnili nebo je ty pomyslne bozi mlyny pomalu melou ,pokud vam ublizili? Tak muj BM mi byl neverny mockrat a ted pry jenom chlasta a chtel by mne zpet ,ale to samozrejme jen pres mojo mrtvolu.Ponizeni s nim jsem si zazila az az...Nevery ,chlast ,nadavky.Myslim ,ze mu to osud zacal vracet ,odstehoval se tehdy k nejake te jeho zenske ,ale vubec jim to neklape ,oná ho vyhodila a on nepracuje a chlasta.Potkala jsem ho pred vanocama a byl hrozne seslej -neupravenej a tahl z neho chlast. Dobre mu tak .Nelituji ho ani v nejmensim

Není tady

#2 27. 1. 2014 12:06

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Re: Zivot vasich EX po rozvodu a nevere

Muj BM taky  nedopadl moc dobre ,ma sice partnerku a holduji spolecne alkoholu .Od znamych vim ,ze stastny neni a ani si s tou zenou nerozumi . Spojuje je jenom to piti . Je mi to jedno ,nechovam k nemu zadne negativni , ale ani pozitivni pocity. Jen jsem rada , ze jsem  tehdy odesla .

Není tady

#3 27. 1. 2014 12:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tak po rozvodu byl muj byvaly vyhubly,sesly.neupraveny.Kdyz deti u nej byli v cizine darilo se mu dobre.Jak se mu dari ted nevim.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 27. 1. 2014 12:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Vám, holky, přináší vědomí, že BM je na tom po rozchodu s váma špatně, uspokojení?

Můj BM žije normální život, znovu se oženil, mají pětiletýho syna, postavil dům,má dobrou práci. Jestli je nebo není spokojenej, to fakt nevím a v zásadě je mi to jedno, není to moje věc a nevidím důvod, proč se o to zajímat. Je to jeho život, já mám svůj a že bych čekala, že na tom bude po rozvodu se mnou špatně, abych mohla mít pocit zadostiučinění, to opravdu ne. Proč taky?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#5 27. 1. 2014 12:54

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Modroočka napsal(a):

Vám, holky, přináší vědomí, že BM je na tom po rozchodu s váma špatně, uspokojení?

Můj BM žije normální život, znovu se oženil, mají pětiletýho syna, postavil dům,má dobrou práci. Jestli je nebo není spokojenej, to fakt nevím a v zásadě je mi to jedno, není to moje věc a nevidím důvod, proč se o to zajímat. Je to jeho život, já mám svůj a že bych čekala, že na tom bude po rozvodu se mnou špatně, abych mohla mít pocit zadostiučinění, to opravdu ne. Proč taky?

Zadne uspokojeni se nekona.me je to osobne jedno ,jestli se mu dari dobre nebo spatne.Od rozvodu jsem se na neho nikdy neptala ,nemam tu potrebu se na nej informovat.Za to znamy  i rodina tu potrebu maji ,mne informovat. Je to nekdy smesne

Není tady

#6 27. 1. 2014 13:07

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mě teda taky zajímalo vždy hlavně to, jak se chová k našemu synovi a taky to, aby řádně platil výživné.Ale pokud vím, žije si teď asi docela dobře. I když - v době, kdy od něj utíkala i druhá žena, trošku zadostiučinění jsem cítila, to jo.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#7 27. 1. 2014 13:17

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Můj BM je o hodně spokojenější a šťastnější, než byl se mnou - podle toho, co říkají děti. Znovu se oženil, jeho žena je všecko, jen ne uťápnutá chudinka s depresí, mají šestiletého chlapečka, dům na venkově, nově zařízený, zahradu, nové auto, mají se dobře.
A o svého BM se zajímám, protože ho mám pořád ráda.

Není tady

#8 27. 1. 2014 15:09

jalina
Zablokovaný

Modroocko ,takova fajn baba .Hod si sprchu

Není tady

#9 27. 1. 2014 15:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Už jsem se sprchovala, 2x lol

Hele, Jali, vážně mě zajímá, jestli máš třeba ty pocit zadostiučinění, že je BM v žalostným stavu?
Já chápu, že tenhle pocit máš a že BM nelituješ, nakonec proč bys ho měla litovat.
Ze začátku jsem si taky říkala, že třeba nebude s tou druhou šťastnej.
Ale přešlo mě to velice rychle, umřelo jim desetidenní miminko. Takový peklo jsem mu nepřála. Vede asi spokojenej život, ale s tímhle bude žít až do konce života.

Není tady

#10 27. 1. 2014 15:43

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Nerozváděla jsem se kvůli nevěry, ale to snad pro tento příspěvek nevadí. Můj BM se pravděpodobně skrývá před dluhy někde v zahraničí, prý se mu nevede dobře. Po rozvodu mě a synovi nadělal spoustu nepříjemností, ale nějaké zadostiučinění nebo nenávist už dávno necítím. Nejvíce stejně ublížil sobě, nic nemá, nebude brát důchod, dluhy kam se podívá...

Není tady

#11 27. 1. 2014 18:06

jalina
Zablokovaný

Modroočka napsal(a):

jalina napsal(a):

Už jsem se sprchovala, 2x lol

Hele, Jali, vážně mě zajímá, jestli máš třeba ty pocit zadostiučinění, že je BM v žalostným stavu?
Já chápu, že tenhle pocit máš a že BM nelituješ, nakonec proč bys ho měla litovat.
Ze začátku jsem si taky říkala, že třeba nebude s tou druhou šťastnej.
Ale přešlo mě to velice rychle, umřelo jim desetidenní miminko. Takový peklo jsem mu nepřála. Vede asi spokojenej život, ale s tímhle bude žít až do konce života.

Blaznis dvakrat se sprchovat ,vzdyt voda je draha

Není tady

#12 27. 1. 2014 20:28

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

jalina napsal(a):

Hele Jal, zkus se naucit aspon zakladni pravidla pravopisu... Pak muzes zkusit "soudit, komentovat a poucovat" o vecech, o kterych nemas ani SAJNU... dudlik

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#13 28. 1. 2014 8:33

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Me ne,spise me ho bylo litoPrala jsem mu fajn zenskou se kterou by mu bylo dobre.Ani ted mu nepreji nic spatneho.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#14 28. 1. 2014 8:45

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem v tomhle rozpolcená: na jedné straně mu nepřeju nic zlého, na druhé bych mu přála, aby aspoň jeden den zažil takovou strašlivou bolest, jakou mi způsobil svým odchodem.

Není tady

#15 28. 1. 2014 9:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Já jsem v tomhle rozpolcená: na jedné straně mu nepřeju nic zlého, na druhé bych mu přála, aby aspoň jeden den zažil takovou strašlivou bolest, jakou mi způsobil svým odchodem.

Jo, tomu rozumím, tohle prožívá spousta opuštěných partnerů.

Není tady

#16 28. 1. 2014 18:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

já to takhle nemám. nepřeju mu, aby to zažil. za prvé je mi ukradenej, za druhé - co z toho, proč by to měl zažít. co by to změnilo, čemu by to prospělo ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#17 28. 1. 2014 18:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nikdo z nás neví, co zažíval partner, který opouštěl. Třeba zažíval ještě strašlivější bolest, než partner, který byl opouštěn.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#18 28. 1. 2014 19:23

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Nikdo z nás neví, co zažíval partner, který opouštěl. Třeba zažíval ještě strašlivější bolest, než partner, který byl opouštěn.

máš na mysli svého ex?

Není tady

#19 28. 1. 2014 19:29

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nemám na mysli nikoho konkrétního.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#20 28. 1. 2014 22:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som najprv cítila zadosťučinenie, keď sa mu vrátilo to - ani nie čo, ale AKO mi to urobil, lebo rozísť sme sa mali už asi dva roky predtým, len sme to neodkázali... ale potom mi prišlo ľúto, že keď už sme sa my dvaja museli rozísť (a jeho syn sa dostal do problémov, vyvádzal a tak), že sa ani jeden nemáme dobre a že ten rozchod len niečo rozbil a nič dobré vlastne nepriniesol. Dnes už si to nemyslím - dnes sa mi zdá, že priniesol dobré to, že sme sa rozišli a ideme každý svojou cestou, naša spoločná už sa aj tak končila a ďalej by to bolo len trápenie. Lenže to chce akosi čas, aby človek získal aký-taký nadhľad. Dnes viem zhruba ako žije, ale netuším, či niekoho má, a ani do detailov, ako sa cíti a ako sa má.

Upravil(a) Selima (29. 1. 2014 13:30)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 29. 1. 2014 10:02

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ten pán mi zajímá, asi jako loňský sníh.. 
Zrovna včera u mně byl táta a telefonoval si s ním přede mnou. Pak mi říkal co je a co není.. Musela jsem ho zarazit. Je mi úplně fuk, jestli má nebo nemá práci. Na holku mi peníze posílá, kdyby přestal, musela by si to již řešit ona.
Děti s ním mají dobré vztahy a to jediné je pro mne podstatné.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#22 29. 1. 2014 10:54

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

To si právě nejsem jistá. Vnímala jsem to právě naopak - on byl už rozhodnutý, byl v pohodě, naprosto chladný a racionální. A já jsem myslela, že bolestí umřu. Bylo to mnohem horší, než když mi zemřel tatínek nebo maminka.

Není tady

#23 29. 1. 2014 11:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

naprosto chladný a racionální
Taky způsob, jak zakrejt emoce...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#24 29. 1. 2014 11:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pochybuju o tom, že ten, kterej odchází k někomu jinýmu, nějak výrazně trpí.

Není tady

#25 29. 1. 2014 11:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pochybuju o tom, že ten, kterej odchází k někomu jinýmu, nějak výrazně trpí.
Možná co se vztahu k dětem týče... tam to můžou bejt minimálně smíšený pocity.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí