29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.já otevřu kočce tlamičku,tak jak už tu bylo psáno,vezmu dlouhou pinzetu a strčím ji tabletu co nejdál do krku.Až získáte praxi ,jde to dobře.
Není tady
Nadrobit na kousíčky do jídla amodlit se, že si toho nevšimnou nebo si vzájemně jídlo nesežerou, ajaj, věčný boj
Není tady
Dnes už existují na odčervení pipetky co se aplikují za krk/mezi lopatky zvířete, stejně jako pipetky proti blechám, nebo klíšťatům. Zrovna včera jsem je byla u veterinářky kupovat, nejsou drahé, jedna vyjde na 45,- /samozřejmě jak kde/ Mám dva kocoury, takže 90,- není moc. Aplikuji 1x za dva měsíce.
Není tady
Odčervovací tabletu jim davam nenapadně...mazlim, mazlim a pak rychle chnapnu za ty čelisti, otevřu a hodíme tabletu. O poznání lepší je to pak s probiotickými tabletami, ty prostě vysypu na konzervu a je to
Není tady
Nacpu do kousku maska, kt. ma rada.Udelam co nejhlubsi dirku, nozem, nacpu do ni, a pak tajne sleduju.Kdyz vyplyvuje, volim fakt "drastickou" metodu: nacpat co nejdal do tlamicky, a pak podrzet, az polkne...
Není tady