27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj.já otevřu kočce tlamičku,tak jak u tu bylo psáno,vezmu dlouhou pinzetu a strčím ji tabletu co nejdál do krku.A získáte praxi ,jde to dobře.
Není tady
Nadrobit na kousíčky do jídla amodlit se, e si toho nevimnou nebo si vzájemně jídlo neseerou, ajaj, věčný boj
Není tady
Dnes u existují na odčervení pipetky co se aplikují za krk/mezi lopatky zvířete, stejně jako pipetky proti blechám, nebo klíatům. Zrovna včera jsem je byla u veterinářky kupovat, nejsou drahé, jedna vyjde na 45,- /samozřejmě jak kde/ Mám dva kocoury, take 90,- není moc. Aplikuji 1x za dva měsíce.
Není tady
Odčervovací tabletu jim davam nenapadně...mazlim, mazlim a pak rychle chnapnu za ty čelisti, otevřu a hodíme tabletu. O poznání lepí je to pak s probiotickými tabletami, ty prostě vysypu na konzervu a je to
Není tady
Nacpu do kousku maska, kt. ma rada.Udelam co nejhlubsi dirku, nozem, nacpu do ni, a pak tajne sleduju.Kdyz vyplyvuje, volim fakt "drastickou" metodu: nacpat co nejdal do tlamicky, a pak podrzet, az polkne...
Není tady