Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 25. 1. 2014 21:10

AlisaKarásková
♥------
Registrovaný: 15. 11. 2013
Příspěvky: 10

Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

V prosinci jsem dělala výstavu ve prospěch útulku. Tuto akci jsem měla ohlášenou dopředu víc jak čtvrt roku. 3 týdny před akcí jsem dala na vědomí i datum,kdy se bude výstava konat. Místní partě mladých lidí,se kterými někdy pořádám akce pro děti jsem informaci poslala i elektronicky s tím, zda neplánují v daný termín  nějakou akci pro děti, v případě že by se to křížilo s výstavou, domluvili bychom se. Neodpověděl mi nikdo. 3 dny před výstavou mi volala kamarádka, že mi to asi zkomplikují, protože ve výstavním sálu budou chtít večer před výstavou mikulášskou diskotéku. Otvírací doby výstavy jsem měla ale následující den od rána, takže bych výrobky nestihla naaranžovat ani sál uklidit. Po domluvě doma jsme jim navrhli, že by bylo třeba aby s diskotekou skončili v 18 nebo 19 hod, abychom měli aspoň chvilinku připravit to základní. Mikuláše nakonec přesunuli jinam (nevím jestli se neurazili) a my jsme mohli výstavu nachystat už ten večer. Následující výstavu mi ale nikdo z této mladé party nepřišel ani jejich děti (pro které spolupořádám několikrát do měsíce hry a kreativní tvoření). Přišla jen hrstka lidí ani ne čtvrtina z naší vesnice, ale za tuto čtvrtinu jsem moc vděčná a považuji je za přátele (nevím jestli oni mě ale to je jedno).  Jinak, pokud se v místě mého bydliště koná nějaká akce účast je vždycky hojná, nevím jestli ona neúčast na mojí výstavě nebyla pomsta za to, že jsem jim nevyhověla v jejich plánech Mikulášské diskotéky. Rozhodně bych nechtěla nikoho urazit, nebo křivě obviňovat ale daný stav mě hodně mrzí a chtěla bych znát pravdu.  Nevím jestli se nějak opatrně zeptat nebo to nechat být. Díky mockrát za radu.  Na vesnici nás někteří nesnášejí proto, že se tátovi dařilo v práci, opravili jsme si domeček. Já měla dříve selektivní mutismus, ze kterého jsem se dostávala hodně dlouho a ještě teď mám občas problém, v 28 letech nemám přítele a nemůžu mít děti.

Není tady

 

#2 25. 1. 2014 21:34

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Aliso, rozumím asi tvému zklamání, jen mě napadá, jak bychom ti tady s tím mohli pomoct? Dalas do toho hodně energie, věřím. Ale některé věciprostě nedopadnou. Jestli to byl nějaký šprajc nebo náhoda, to nikdo neví, to se dozvíš od těch co se jich to týká...nebo taky ne.
Takhle to bývá. Můžes se zlobit nebo být smutná. Co taky jiného.

Není tady

 

#3 25. 1. 2014 21:47

AlisaKarásková
♥------
Registrovaný: 15. 11. 2013
Příspěvky: 10

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Já jsem dřív spíš chtěla věřit té náhodě. Jenže když si zpětně vzpomenu na léto kdy mě známá pozvala abych se spoluúčastnila tvorby dětského odpoledne. Pár dnů před tím jsme se sešli v hospodě abychom to naplánovali. Jedna maminka tam začala napadat mého tátu, že nechal špatně posekat hřiště,že to bylo určitě schválně. Schválně to nebylo, ale pracovníci obecního úřadu to špatně pochopili, hned druhý den byla možná náprava. Ale i tak to té paní stálo za to vykřikovat po celé zahradě, jak mám hrozného otce. Zakopaný pes byl možná i v tom, že před touto letní akcí chtěli přístřešek pro muzikanty, akce doprovázené hudbou se tam konají jen v létě dvakrát nebo třikrát do roka. Táta ale viděl jako potřebnější postavit přístřešek u zdejšího dřevěného obchůdku s občerstvením, aby si měli návštěvníci letní hospůdky kam sednout.  Manžel od té maminky mu nadal do komunistů, jen proto že nebylo podle přání kapely.

Není tady

 

#4 25. 1. 2014 21:54

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Hmm,tyhle neshody mezi lidmi jsou a budou. Člověk se s tím buďto smíří nebo se pustí do sporu, nebo se trápí. Máme vždy volbu, jak s tím naloží. Co s tím můžeš udělat ty?

Není tady

 

#5 25. 1. 2014 22:00

AlisaKarásková
♥------
Registrovaný: 15. 11. 2013
Příspěvky: 10

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Já nevím, nadávali nám s bráchou kvůli rodičům už od malička několikrát. Byli to věty typu že nás tu nikdo nechce a se vystěhujeme a podobně. A to mnohdy jen proto že si naši za našetřené peníze opravili domeček, 2x jsme jeli k moři atd. Mamka je zdejší rodačka, původně tu naše rodina bydlí od založení vesnice. Já bych odsud nechtěla kvůli tomu odejít, líbí se mi příroda, máme 3 zvířátka,kteří jsou moji kamarádi, žiju tu už téměř 30 let. Po pravdě ale netuším jak z toho ven. Známý se kterým jsem dělala dětská odpoledne už se mnou taky nekomunikuje, nevím vůbec proč. O Vánocích jsem lidem odsud na které mám kontakt odeslala přáníčka na Štědrý den, nikdo z nich mi neodpověděl. Nevím jak mám odčinit ten důvod proč jsou na mě naštvaní.

Není tady

 

#6 25. 1. 2014 22:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Tak ja by som sa buď  naučila púša to jedným uchom dnu a druhým von - alebo odahovala. trápi sa kvôli žabomyším dedinským vojnám nemá zmysel (ja som to zažila len na chate, ale zato dos v plnej paráde, cez starých rodičov sme boli dos známi, zaangažovaní - a tiež buď prijímaní alebo kritizovaní... čo už s tým?)


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#7 16. 4. 2014 17:00

karfice
♥♥♥♥---
Registrovaný: 28. 2. 2014
Příspěvky: 276

Re: Nevím co si o tom myslet, ale dost mě to mrzí

Nechala bych to být a příště bych žádnou výstavu nedělala. Kvůli tomu se netrap, lidi jsou zvláštní tvorové.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů