19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jak na prezidentskou volbu vzpomínáte, co Vám dala nebo naopak vzala. Pokud by se letos konaly prezidentské volby volili by jste jinak?
Není tady
Samozřejmě bych opět volil kníete. Kdyby byl prezidentem, tak nová vláda ji min. dva měsíce úřaduje. Na volbu vzpomínám s potěením, osobně jsem se s ním seel. To co předvádí Zeman při jmenování nové vlády vstoupí do dějin. Myslím si, e mnozí, kteří Zemana volili se k tomu ji nehlásí. Důkazem toho je, e jeho popularita hluboce klesla. Dnes by volby ji nevyhrál.
Není tady
Volila bych Karla. Na mé volbě se nic nemění.
Jsem ráda, e u uběhl rok a zkrátil se čas, co se budu stydět za to, jakého prezidenta zvolili někteří spoluobčané naí republice. Je mi líto, e jsem se nemýlila. e se prezident chová jetě hůř, ne jsem se obávala.
Není tady
V prvnim kole bych nevolila Vladimira Franze, ale Zuzanu Roithovou. V druhem kole Karla (nehraju na kdyby, ale predpokladam, Petre, ze bychom se prave zacali chystat na radne volby a rok 2013 by neskoncil tak vysokym schodkem).
Nicmene musim rict, ze Zeman me nezklamal a do puntiku splnil vsechna ma ocekavani ... Nektera dokonce jeste prekonal. Spolu s Janem Sokolem se mohu jen ptat: Mel tohle zapotrebi?
Není tady
Já na ni vzpomínám jako na ohromnou zábavu Nevzala mi nic, ale volila bych dneska jinak. Dala bych v prvním kole hlas Roithové, kterou jsem zbaběle opustila v domnění, e třítím hlasy a podobně........u to nedělám a v parlamentních volbách jsem volila podle sebe a ne podle svého kalkulu.
Není tady
Já volila v 1. kole paní Roithovou, v 2. kole pana Schwarzenberga. Po zkuenostech z loňska bych volila pana kníete u v 1. kole. Je veliká koda, e jsme místo vlastenectví,lidskosti,pokoře a úctě k lidem, dali přednost aroganci,prolhanosti, podrazům a sebestřednosti. Pana kníete znám zprostředkovaně přes jednoho jeho přítele, jsem přesvědčená e je to inteligentní člověk s dobrým srdcem i cennými zkuenostmi.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já na ni vzpomínám jako na ohromnou zábavu
Nevzala mi nic, ale volila bych dneska jinak. Dala bych v prvním kole hlas Roithové, kterou jsem zbaběle opustila v domnění, e třítím hlasy a podobně........u to nedělám a v parlamentních volbách jsem volila podle sebe a ne podle svého kalkulu.
Tak prozraď kterou stranu jsi volila.
Není tady
Prezidenta mi zvolili, protoe jsem byl delí dobu na druhém konci planety, nicméně jsem byl rád, e lidi nezvolili člověka hájícího předevím cizí zájmy. Ze Zemana nejsem nadenej, ale myslím, e ve finále lidi zvolili tu pepí variantu z těch patných
Není tady
Jsem realista,snaím se lidi i věci brát tak jak jsou,proto mi volby nic nevzaly.Dnes bych v prvním kole určitě volila Vladimíra Franze,pokud by druhé kolo bylo ve stejném sloení jako vloni,svoji volbu bych neměnila,mezi slepými je jednooký králem.
Není tady
A takhle to po roce vidí pan Franz.
Franz vidí skutečnost, e se prezident volil přímo, jednoznačně pozitivně. Argumentoval tím, e nedlouho před prezidentskými volbami proběhly krajské volby. Ty podle Franze vypadaly, jakoby občané na svoje volební právo rezignovali. Naopak prezidentskou volbu občané pojali podobně jako televizní ou Česko hledá talent.
Obhajoval také svou podporu Miloi Zemanovi ve druhém kole prezidentské volby. Kdyby proti Zemanovi kandidoval člověk, jako je Jan Sokol nebo Jaroslava Moserová, neváhal bych, komu dát hlas. Ale vzhledem k tomu, jaká se objevila mediální kampaň okolo Schwarzenberga, jsem dal přednost syrové realitě před pouhým zdáním, uvedl Franz, jemu jeho přítomnost v panoptiku prezidentských kandidátů spolu s nezaměnitelným vzezřením vynesla přezdívku Avatar".
Na otázku, jak je spokojen s tím, jak si Zeman v úřadu počínal první rok, poznamenal, e Zeman před svým zvolením nedával najevo, e by se příli změnil. Klaus, kdy se stal prezidentem, zejména v prvním volebním období působil jako kouzelný dědeček. To u Zemana nehrozilo, podotkl a dodal: U Schwarzenberga jsem nezaregistroval, e by za 20 let, co je v politice, něco pro občany udělal.
Franz také nevyloučil, e bude na prezidenta kandidovat znovu.
Upravil(a) taonata (26. 1. 2014 23:29)
Není tady
AlisaKarásková napsal(a):
Jak na prezidentskou volbu vzpomínáte, co Vám dala nebo naopak vzala. Pokud by se letos konaly prezidentské volby volili by jste jinak?
Vzala mi poslední zbytek iluzí, přidala mi nekonečnou dávku cynismu.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Nevzala mi nic, ale volila bych dneska jinak. Dala bych v prvním kole hlas Roithové, kterou jsem zbaběle opustila v domnění, e třítím hlasy a podobně........u to nedělám a v parlamentních volbách jsem volila podle sebe a ne podle svého kalkulu.
Promiň, Petře, ale tobě to opravdu nesdělím - nemám ani trochu chuti stát se terčem té tvojí naivní propagandistické kampaně Ale můu ti v klidu říct, e v prezidentských jsem volila varcenegra, to tě zajisté nechá v klidu
Není tady
Axi napsal(a):
To jsi váně taková třtina, větrem se klátící???
Není tady
Axi napsal(a):
To jsi váně taková třtina, větrem se klátící???
Taky zírám....
Přece kadý blb se nejprve musí historicky znemonit, tak proč to tomu Miloovi nedopřejete?
Proč to předevím nedopřejete vem jeho voličům?
Není tady
Já taky zírám. Copak nejste schopni vidět, e tohle není o tom, e se jeden blb znemoní? e důsledky jeho debility poneseme vichni?
Není tady
Tak nezirej a proste prijmi fakt, ze veci se deji, jak se deji a ne tak, jak ty by sis prala.
Vsechno souvisi se vsim, chapes to?
Není tady
Ty jo, to u je váně rok? to letí, mně ten rok straně utekl, jako kdyby to bylo včera. zase o rok starí
Není tady
Petr100 napsal(a):
Promiň, Petře, ale tobě to opravdu nesdělím - nemám ani trochu chuti stát se terčem té tvojí naivní propagandistické kampaně
Ale můu ti v klidu říct, e v prezidentských jsem volila varcenegra, to tě zajisté nechá v klidu
Nečekal jsem nic jiného. Levičáci se stydí napsat, koho volili. Koho jsi volila já tuím. Jedna z výjimek je zde Judyna a proto si ji váím i kdy je na druhém břehu.
Není tady
Tafiky se rozdávají. Co na to Itván? Máte dobrého prezidenta.
Milionový sponzor Zemana dostal od Koníčka státní místo.
Ostrava - tědrý sponzor volební kampaně prezidenta Miloe Zemana a místopředseda SPOZ v Moravskoslezském kraji Frantiek Gajdo získal krátce před odchodem prezidentovy úřednické vlády významný post ve státní správě.
A to bez výběrového řízení...
Obsadit pozici vedoucího inspektora bez soutěe je podle zjitění Insideru skutečně výjimečnou věcí. Za posledních sedm let se něco podobného nestalo ani jednou.
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot … ?id=800440
Upravil(a) Petr100 (29. 1. 2014 7:03)
Není tady
dusička napsal(a):
Ty jo, to u je váně rok? to letí, mně ten rok straně utekl, jako kdyby to bylo včera.
zase o rok starí
Ejhle clovek!
Dusi, gratuluji - mam to stejne Zemana neprozivam, muj zivot ovlivnit NEMUZE.
S temi roky je to horsi, ale cas je jedna z mala skutecnych spravedlnosti na svete: plyne vsem STEJNE
Není tady
Tafiky se rozdávají.
Petře, trochu objektivity by to chtělo... i kdy v tvém případě asi nesplnitelný přání.
KDO KDY trafiky nerozdával?
Není tady
helena napsal(a):
Tafiky se rozdávají.
Petře, trochu objektivity by to chtělo... i kdy v tvém případě asi nesplnitelný přání.
KDO KDY trafiky nerozdával?
Samozřejmě má pravdu, ale socani jsou přece kříálově čistí a myslí jen na obyčejné lidi.
Není tady
Volba prezidenta mi nedala ani nevzala nic. Na politice a jejích představitelích nestojí moje ivotní těstí a spokojenost. A volila bych stejně, v prvním kole určitě, ve druhém bych se moná ji nezúčastnila.
Není tady
Heleno, znas to prece:
ANO (my taky), ALE... (oni vic)
To uz neni ani k smichu ani k placi...
Není tady
ANO (my taky), ALE... (oni vic)
Já vím... "vy zase bijete černochy"...
Není tady