Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 1. 2014 22:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Výška

Grainne napsal(a):

Selima napsal(a):

Mne nie, ja som nervózna, keď je vyšší, hlavne o hodne... Môže byťť menší a ideál je, keď je rovnako vysoký. rodna Teda, pre mňa.

tak já bych byla hodně nervozní, kdyby byl stejný , menšího vůbec neberu do úvahy , ale jsem prcek ,tak těch menších tolik není naštěstí

big_smile To hovorí moja mama - s takým opovrhnutím - "Ja by som menšieho nechcela a nemohla mať" a môj otec realisticky "Veď menší ako ty je už len trpaslík" stolt ...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 26. 1. 2014 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

nebo si najít menší ženskou :-)))

Alebo objaviť, že chlapa nerobia centimetre... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 26. 1. 2014 23:03

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Grainne napsal(a):

Selima napsal(a):

Mne nie, ja som nervózna, keď je vyšší, hlavne o hodne... Môže byťť menší a ideál je, keď je rovnako vysoký. rodna Teda, pre mňa.

tak já bych byla hodně nervozní, kdyby byl stejný , menšího vůbec neberu do úvahy , ale jsem prcek ,tak těch menších tolik není naštěstí

big_smile To hovorí moja mama - s takým opovrhnutím - "Ja by som menšieho nechcela a nemohla mať" a môj otec realisticky "Veď menší ako ty je už len trpaslík" stolt ...

stalo se mi ... naštestí byl aspon takový robustnější a opravdu snad stejně velkej , vadilo mi to

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 26. 1. 2014 23:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nebo si najít menší ženskou :-)))

Alebo objaviť, že chlapa nerobia centimetre... tongue

jediný chlap s velkým CH , kterého znám zrovna má i ty cm smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#30 26. 1. 2014 23:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U mňa to neplatí... ale možno proste každá u Chlapa hľadáme niečo iné. wink

Brita

Není tady

#31 27. 1. 2014 8:32

jalina
Zablokovaný

Treba i trpaslik ,je mi to sumak , hlavne at ma prachy  a postaveni . Na cm opravdu nezalezi ,jsou jine priotity

Není tady

#32 28. 1. 2014 17:08

Gabca
♥♥-----

No, jak říkám.. Mně to vůbec nevadí, ne z mého pohledu. Kolik lidí co vidím denně na ulici má ten samý "problém" co já. Stejně tak i modelky. Jsou kolikrát mnohem vyšší než jejich partneři a těm to nevadí. Už stokrát jsem mu říkala, že to žádný problém není, ale jemu to prostě vadí. Je to tvrdohlavý chlap.

Asi Vás naštvu, ale jak můžete radit ať si najdu jiného? To mám nechat chlapa, kterého miluju a který mě konečně bere takovou jaká jsem, jen proto že je menší? Každý problém se neřeší rozchodem...

Kdesi jsem četla, že prý pomáhá pít mléko, existují i prášky, ale jsou drahé... A taky poslední možnost, kterou zvažoval můj otec - operativní prodloužení. Nechci aby to podstupoval, nic z toho, ale nechci aby se vedle mě cítil blbě.... stačí že se mi směje moje rodina... -.- sad

Není tady

#33 28. 1. 2014 18:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

poslední možnost, kterou zvažoval můj otec - operativní prodloužení
Promiň, ale kde tvůj otec bere tu drzost, aby "zvažoval" chirurgickej zásah u zletilýho, svéprávnýho a hlavně cizího člověka?
Tomu klukovi se ani nedivím, že to bere jako problém, když i ty říkáš "stačí že se mi směje moje rodina"... pravděpodobně mu to dobře dělat nebude, když "i (skoro) vlastním" slouží jako zdroj zábavy...

Upravil(a) helena (28. 1. 2014 18:44)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 28. 1. 2014 18:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

gabčo, jestli mléko, to nevím, ale pokud, tak v dospívání, kdy ještě tělo roste. ne v dospělosti, kdy je růst už dávno ukončený. kdyby se po mlíku rostlo, jak říkáš, mám tři metry a můj syn 4 :-/
co mě ale zaráží, že zvažuješ prášky, nebo operativní prodloužení .. mě to teda přijde hodně mimo. ještě to beru u lidí, co se narodí s nějákou poruchou růstu.
ale u chlapa, který je výškou v normálu, jen prostě nepatří mezi čahouny, je to snad blbost.

jinak gabčo, každý problém se sice neřeší rozchodem, ale u vás nemáš problém ty, ale on. a pokud mu bude dál vadit, že je menší a nedokáže se s tím smířit, pak je ta možnost rozchodu dřív nebo později docela reálná. bohužel.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#35 28. 1. 2014 18:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Gabčo, spíš si najde jinou on, když má psychický problém se svou výškou.
Ty zřejmě taky máš problém, když píšeš, že se ti směje tvá rodina.
Jak už jsem psala, jste ještě příliš mladí na vážnou známost. Takových ještě bude.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#36 29. 1. 2014 9:52

Gabca
♥♥-----

helena napsal(a):

poslední možnost, kterou zvažoval můj otec - operativní prodloužení
Promiň, ale kde tvůj otec bere tu drzost, aby "zvažoval" chirurgickej zásah u zletilýho, svéprávnýho a hlavně cizího člověka?
Tomu klukovi se ani nedivím, že to bere jako problém, když i ty říkáš "stačí že se mi směje moje rodina"... pravděpodobně mu to dobře dělat nebude, když "i (skoro) vlastním" slouží jako zdroj zábavy...

Pardon, bylo to špatně pochopeno...nebo jsem to špatně napsala... Můj otec měl taky problém s výškou a on sám zvažoval že na to zajde, ne že na to pošle mého kluka gloria

Není tady

#37 29. 1. 2014 9:55

Gabca
♥♥-----

No, on neví co si o tom má rodina myslí.... Říkají to jen přede mnou, ne před ním. A já mu to neřekla a ani to nemám v úmyslu dělat. Stejně tak si může jeho rodina myslet, že jsem obryně. big_smile Možná jsem mladá, ale taky jsem něco už zažila. Dobře, možná to není ten, kterého si vezmu, nebo s ním zůstanu do konce života, ale teď cítím, že jiného nechci a on je můj středobod všeho.

Není tady

#38 29. 1. 2014 10:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

bylo to špatně pochopeno
Možná... ale už je to jasnější.
Ale fakt by mu to stálo za to? Bolesti, možný rizika, měsíce na vozejku?
http://www.endokrinni-system.cz/novinky … amp;id=278

Není tady

#39 29. 1. 2014 10:52

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

No, každopádně je to pouze akademická debata, protože ten mladík má normální výšku (sice někomu může připadat 170 cm málo, ale není to nic patologického) a žádná "léčba" neexistuje. Ani růstový hormon, pokud tím byly myšleny ty "prášky", ani operaci na prodloužení končetin by mu nikdo neudělal.

Není tady

#40 29. 1. 2014 11:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ani operaci na prodloužení končetin by mu nikdo neudělal
V tom odkazu píšou "mohou podstoupit muži od 18 do 52 let s výškou menší než 175 cm".

Není tady

#41 29. 1. 2014 12:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

ani operaci na prodloužení končetin by mu nikdo neudělal
V tom odkazu píšou "mohou podstoupit muži od 18 do 52 let s výškou menší než 175 cm".

Tak to jo, já jsem to nečetla. Jen mi přijde nepochopitelné, že by normálnímu zdravému člověku dělali takovou zásadní operaci.

Není tady

#42 29. 1. 2014 12:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja myslim,ze na chlapa ma normalni vysku spise ty si na zenu dost velka.
Ja mam 156 cm a kdyz me bylo 16 let,uchazel se o me kluk co byl stejne vysoky jako ja.Samozrejme u me to byl problem.Byvaly manzel mel 175 cm a nikdy by me nenapadlo,ze by byl maly.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#43 29. 1. 2014 14:04

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Já mám 170 cm a když je chlap stejně velký, tak mi dělá dobře si vzít podpatky a být vyšší. Cítím nadřazenost. Ale co by mi vadilo - když by byl hubený a malý. U takových mám pocit, že je sním po večeři.

Každý to má jinak. Gabčo, když ho máš ráda, tak to neřeš. Navíc klidě ještě může růst. Já rostla do 25.

Není tady

#44 29. 1. 2014 14:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

Já mám 170 cm a když je chlap stejně velký, tak mi dělá dobře si vzít podpatky a být vyšší. Cítím nadřazenost. Ale co by mi vadilo - když by byl hubený a malý. U takových mám pocit, že je sním po večeři.

Každý to má jinak. Gabčo, když ho máš ráda, tak to neřeš. Navíc klidě ještě může růst. Já rostla do 25.

Fakt? já přestala už ve 13ti.

Není tady

#45 29. 1. 2014 15:57

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ivana napsal(a):

lepista napsal(a):

Fakt? já přestala už ve 13ti.

Holky většinou přestávají růst, když dostanou menses.
Fakt, najednou jsem vyrostla o 5 cm během asi roku a také jsem se divila. Ale má babička mi tvrdila, že u ní to bylo také tak.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí