29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se, že to píši sem, ale nevěděla jsem kam jinam to zařadit.
Můj partner má problém, přes který se nemůže přenést. Je mu 19 a je nižší než já (cca 170cm), já mám 175cm. Vidím jak trpí a že ho to štve, ale nevím jak mu pomoci. Mně jeho výška nevadí, ale vidím, že on se za to stydí.
Nevíte zda existují nějaké léky, které by mu pomohly vyrůst? Nebo něco jiného?
Není tady
Gabca napsal(a):
Dobrý den,
omlouvám se, že to píši sem, ale nevěděla jsem kam jinam to zařadit.
Můj partner má problém, přes který se nemůže přenést. Je mu 19 a je nižší než já (cca 170cm), já mám 175cm. Vidím jak trpí a že ho to štve, ale nevím jak mu pomoci. Mně jeho výška nevadí, ale vidím, že on se za to stydí.
Nevíte zda existují nějaké léky, které by mu pomohly vyrůst? Nebo něco jiného?
Pomohly by mu jedině léky na sebedůvěru a sebevědomí. A ty opravdu v syntetické podobě nejsou.
Pokud on svůj postoj nepřehodnotí, tak to budeš muset udělat ty...
Není tady
Pomohla by mu len psychoterapia . Bi. Poznám páry, kde je muž nižší (napr. Al Pacino alebo Danny de Vito mali určite VŠETKY ženy vyššie), ale nevadí im to. A vôbec nevidím, čo by si s tým mohla urobiť ty (iné ako milovať ho a prijímať takého, aký je...).
Není tady
Se mu nedivim
Není tady
eremuruss napsal(a):
Se mu nedivim
já taky ne....
Není tady
taky by mi to přišlo zvláštní, koukat na chlapa dolů.
Není tady
Mne nie, ja som nervózna, keď je vyšší, hlavne o hodne... Môže byťť menší a ideál je, keď je rovnako vysoký. Teda, pre mňa.
Není tady
když je stejně velkej, tak zas pak si nemůžeš vzít podpatky. nebo můžeš, ale pak jsi holt větší
mě se vysocí chalpi líbí
Není tady
Mne nie - alebo povedzme, nie je to pre mňa podstatné. Keď je hodne fajn, odpustím mu aj to, že je vysoký ... Ale s jedným (dnes sme kamoši) sme sa rozišli o.i. preto, že mal dve metre a mňa znervózňoval, keď len pristúpil bližšie. Je hrozný dobrák, strašne fajn a tak, ale z tej výšky a sily (robil vtedy ochrankára) som bola nesvoja.
Opätky nosím málokedy, už ma z nich bola nohy
, holt starnem. Ale aj keby som bola v nich vyššia, nezbláznim sa z toho. Nikdy som to neprežívala, len raz v tanečnej mi bolo nepríjemne, keď na mňa, skoro najvyššiu, vyšiel najnižší chalan z triedy a pri mazurke sme sa spolu natrápili.
Ale nakoniec sme si z toho robili srandu, až som sa skoro počurala (tancmajster nás chcel vykázať) a stala sa z toho nezabudnuteľná príhoda našej triedy...
Není tady
Selima napsal(a):
Mne nie, ja som nervózna, keď je vyšší, hlavne o hodne... Môže byťť menší a ideál je, keď je rovnako vysoký.
Teda, pre mňa.
ani stejně velký mě neláká.... potřebuji rozdíl minimálně 10 cm
Není tady
Selima napsal(a):
Mne nie - alebo povedzme, nie je to pre mňa podstatné. Keď je hodne fajn, odpustím mu aj to, že je vysoký
... Ale s jedným (dnes sme kamoši) sme sa rozišli o.i. preto, že mal dve metre a mňa znervózňoval, keď len pristúpil bližšie. Je hrozný dobrák, strašne fajn a tak, ale z tej výšky a sily (robil vtedy ochrankára) som bola nesvoja.
Opätky nosím málokedy, už ma z nich bola nohy
, holt starnem. Ale aj keby som bola v nich vyššia, nezbláznim sa z toho. Nikdy som to neprežívala, len raz v tanečnej mi bolo nepríjemne, keď na mňa, skoro najvyššiu, vyšiel najnižší chalan z triedy a pri mazurke sme sa spolu natrápili.
Ale nakoniec sme si z toho robili srandu, až som sa skoro počurala (tancmajster nás chcel vykázať) a stala sa z toho nezabudnuteľná príhoda našej triedy...
vidíš a ve mně zase vyskoej chlap vzbuzuje tak jako pocit bezpečí. takže většinou jsem chodila s těmi nad 180 cm.
ne že bych si je vybírala podle výšky ale tak něják se to prostě sešlo.
Není tady
Hm, a nie ste vy hobbitky? Podľa mojej skúsenosti bažia po vysokých chlapoch buď trpaslíčky alebo potom - skôr pod tlakom okolia a "predsudkov" - veľmi vysoké ženy. Ja mám 172 cm a neprežívam to ani tak, ani onak. (BM bol o cca 12.15 cm vyšší a OK, ale nevadilo by mi, ani keby bol nižší ).
Není tady
kdepak sel. já mám tak 165 - 167 cm. to je tak průměr, řekla bych. ale prostě vysocí chlapi mě vždycky brali
Není tady
Selima napsal(a):
Mne nie, ja som nervózna, keď je vyšší, hlavne o hodne... Môže byťť menší a ideál je, keď je rovnako vysoký.
Teda, pre mňa.
pro mně je rozhodně výška a k tomu příslušná figura hodně přitažlivá
Není tady
Selima napsal(a):
Hm, a nie ste vy hobbitky? Podľa mojej skúsenosti bažia po vysokých chlapoch buď trpaslíčky alebo potom - skôr pod tlakom okolia a "predsudkov" - veľmi vysoké ženy. Ja mám 172 cm a neprežívam to ani tak, ani onak. (BM bol o cca 12.15 cm vyšší a OK, ale nevadilo by mi, ani keby bol nižší
).
taky nejsem trpaslice a ani obryně.....ale chlap má být chlap a žádné "božatko" na které se budu dívat zhora
Není tady
Selima napsal(a):
Teda, pre mňa.
tak já bych byla hodně nervozní, kdyby byl stejný , menšího vůbec neberu do úvahy , ale jsem prcek ,tak těch menších tolik není naštěstí
Není tady
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
Hm, a nie ste vy hobbitky? Podľa mojej skúsenosti bažia po vysokých chlapoch buď trpaslíčky alebo potom - skôr pod tlakom okolia a "predsudkov" - veľmi vysoké ženy. Ja mám 172 cm a neprežívam to ani tak, ani onak. (BM bol o cca 12.15 cm vyšší a OK, ale nevadilo by mi, ani keby bol nižší
).
taky nejsem trpaslice a ani obryně.....ale chlap má být chlap a žádné "božatko" na které se budu dívat zhora
já teda znám páry, kde je žena vyšší, ale jim to nevadí a vyhovuje, tak proč ne
Není tady
Kdysi jsem si myslela, že se můžu cítit dobře jen s hodně vysokým chlapem. Přítel je jen o 8 cm vyšší, možná o míň, a je to lepší než s hodně vysokým.
Pokud má tvůj kluk problém s tím, že jsi o 5 cm vyšší, tak nejspíš bude asi hledat časem jinde. Ale jestli si pamatuji, jste ještě hodně mladí, tak máte spoustu času na hledání toho, kdo k vám patří i na zkušenost, že když se dva lidé milují a mají zdravé sebevědomí, na rozdílu ve výšce nezáleží.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
).
ano, pokud jim to vyhovuje, ale mě by to nevyhovovalo a pravděpodobně výškový rozdíl nevyhovuje ani příteli tazatelky.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
).
no ono dneska , kdy má kolikrát žena i 180 , tak to musí brát trochu jinak
Není tady
Já tedy malý chlapy neee - brrrrr! Pro mě musí mít nad 180 cm, aby se mi líbil. Sama mám 163. Kdysi pro mě v tanečních chodil kluk, co měl tak o 5 cm víc než já a já jsem měla pocit, že jsem dva trpaslíci, bylo mi to hrozně nepříjemné.
Malých mužů je mi hrozně líto. Nikdo nemůže za to, kolik naroste, a tohle se nedá ovlivnit. Ale jsou asi i ženy, kterým to nevadí. Tak pokud to nevadí Gabče, je to pro jejího partnera fajn.
Není tady
Výška chlapa nedělá. Moje zkušenost. V mládí jsem koukala jen po těch vyšších, páč jsem vysoká, ale moc se mi to neosvědčilo, mnozí dlouháni jsou plaší, neprůbojní, pasivní….vedle některých jsem si připadala, že je musím vodit za ručičku. Jiní byli zase suverénní až moc…a jakoby jim jejich krásná výška a svaly stačily a víc už se nesnažili a bývala s nimi nuda….
A chodila jsem i s menšími, zvlášť jeden - sportovec, takový pořez ramenatý, měl krásný sytý hlas a vždycky byl dobře naloženej a měla jsem z něj pocit, že si ví se vším rady. Prostě chlap. Na něm bylo od začátku vidno, že nějaké pochybnosti a nejistoty ohledně výškového rozdílu ani nezná. Byl samozřejmý a sebejistý a měl takový přidrzlý modrý pohled, kterýmu prostě nešlo odolat Vedle něj jsem se cítila jako princezna.
A zase jsou jiní, kteří jsou z menší výšky zamindrákovaní a mindrák je pro vztah jedovatý, ať už se týká čehokoliv.
Tak nevím, Gabčo. Jemu to vadí, tobě vadí, že mu to vadí….. na to žádná medicína asi není
Který muž v sobě tu přirozenou chlapáckost nemá nebo doposud nenašel , pro toho bude vyšší partnerka prostě problém. Já bych ho vykurýrovala tím, že bych ho přenechala nějaké menší a poohlídla bych se jinde.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já tedy malý chlapy neee - brrrrr! Pro mě musí mít nad 180 cm, aby se mi líbil. Sama mám 163. Kdysi pro mě v tanečních chodil kluk, co měl tak o 5 cm víc než já a já jsem měla pocit, že jsem dva trpaslíci, bylo mi to hrozně nepříjemné.
Malých mužů je mi hrozně líto. Nikdo nemůže za to, kolik naroste, a tohle se nedá ovlivnit. Ale jsou asi i ženy, kterým to nevadí. Tak pokud to nevadí Gabče, je to pro jejího partnera fajn.
gabče ne, ale jemu ano a to už problém je.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Malých mužů je mi hrozně líto. Nikdo nemůže za to, kolik naroste, a tohle se nedá ovlivnit. Ale jsou asi i ženy, kterým to nevadí. Tak pokud to nevadí Gabče, je to pro jejího partnera fajn.gabče ne, ale jemu ano a to už problém je.
Jenže s tím nemůže nic udělat, v 19ti už nevyroste. Takže musí být rád, že má partnerku, které to nevadí a se svojí výškou se smířit.
Není tady
nebo si najít menší ženskou :-)))
Není tady