3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Bublino, dočetla jsem to a do konce, neboj a je mi Tě upřímně líto. Nezlob se na mě, ale boj s partnerovými dětmi a BM je jako boj s větrnými mlýny a já se obávám, e tento boj nakonec jednoho krásného dne vzdá. Láska sice hory přenáí, ale přes vechno se prostě nedá přenést, obzvlá, kdy Ti takový vztah nepřináí ádnou radost, ale pravidelné nerváky, deprese a vyčerpání
Nevykládej si to ve zlém, ale mě - kromě jiných líbezností - pratila hned ze začátku do očí věta: "Kdy přítel viděl, kolik mám peněz, tak navrhnul, abychom dětem koupili draí hračky (xbox, tablet, pc hry, spoustu oblečení) s tím, e vechno budou mít u něj a budou si s tím hrát, a přijedou k němu." Svoje vydělané peníze bys měla vydávat předevím na svoje vlastní potřeby, nikoliv na potřeby cizích dětí a pokud Tvůj partner seznává, e jeho děti potřebují určitý nadstandard, měl by ho jako chlap a otec zafinancovat výhradně z vlastních zdrojů a nikoliv o něj ádat svoji přítelkyni V ten moment, kdy by byla mým partnerem podobná ádost vyřčena by mi začalo někde vzadu v hlavě blikat varovné červené světýlko, protoe normální a sluný chlap si takovou ádost vůči své partnerce rozhodně nedovolí, ten potřeby svých dětí dotuje výhradně ze svého a hanba by ho fackovala si svojí přítelkyni vůbec o něco takového říci
O přespávání bývalky raději nehovořím, to je taková nehoráznost, ke které se raději vyjadřovat vůbec nebudu a opět to signalizuje přinejmením to, e Tvůj partner se na Tvoje pocity vůbec neohlíí a nejsi pro něj ani rovnoprávnou partnerkou, na její přání a připomínky by se měl brát nějaký zřetel nebo nedejboe nějaké ohledy.
Nezlob se na mě, ale nedá mi to se Tě na rovinu zeptat, co od takového partnera vůbec očekává, proč s ním vůbec ije a proč si raději místo takových nerváků nenajde partnera, který si Tě bude váít a se kterým bude ít úměrně svému věku a ivot proívat, nikoliv ivořit ve stínu cizích dětí Ty se má o víkendech chodit bavit s vrstevníky nebo s kamarádkami, má chodit do kina, jezdit na výlety nebo si jít večer zatancovat a ne dělat náhradní matku rodince, která - a to se nebojím napsat - Tě jenom vyuívá, zneuívá a vysává jak finančně, tak i psychicky
A já si jenom přeji, aby Ti Tvé růové brýle spadly z nosu, Ty jsi konečně prozřela a zařídila sis svůj ivot podle svého a tak, jak to vyhovuje předevím Tobě ...
Drím palce ...
Není tady
bubli, pro takovýho blba je tě koda.
Není tady
bublina.xp napsal(a):
Wikina napsal(a):
Kdy jsou partnerovy děti u nás, s mojí dcerou - tak jsou pro vechny stejný pravidla. Kdy něco řeknu, tak to platí pro vechny. Partner - toté. Stejně cenově mají vechno. Kdy koupím kníku, tak vem. Kdy dovolená, tak vichni.
U vás je to troku jinak. Kdy tam jen dojídí- tak jsi vlastně jako na návtěvě a on rozhoduje
Pokud byste spolu bydleli - s partnerem- a mívali o víkendech děti - tak se musíte sjednotit. Jinak to nejde. U vás to ale nejsou drobnosti, ale naprosto zásadní věci.S tím dojíděním to bylo myleno jako v minulosti, to bylo 8 měsíců, kdy jsem po více jak půl roce bydlení s přítelem odjela na 8 měsíců do zahraničí. Ale neustále jsem tam jakoby bydlela, byl to můj domov. Od příjezdu bydlím s přítelem přes půl roku kadý den
. Děti máme o víkendech, hlavně tedy dceru.
Take jsi paní domu! Nebo ne? Hospodaříte spolu?
Jestli jo, tak se musíte sjednotit u kadého rozhodnutí - KADÉHO- .
Vím, e pokud máme na nějakou věc (třeba jestli koupit či platit nějakému dítěti něco..), i kdy je to blbost, rozdílný názor, je to obrovský problém.
A on tě v roli paní domů nerespektuje....
Já se cítila a byla jako "paní domu," a jsme bydleli v mém bytě, či jeho bytě. Vyplynulo to naprosto automaticky pro oba. Jinak bych tam nebyla.
A pokud byste spolu hospodařili, tak bych povaovala za samozřejmé, e se ze společných peněz vyhradí část pro děti. Nejen alimenty - ty samozřejmě.
Pokud nehospodaříte spolu - tak je to jeho.
Není tady
Wikina napsal(a):
bublina.xp napsal(a):
Wikina napsal(a):
Kdy jsou partnerovy děti u nás, s mojí dcerou - tak jsou pro vechny stejný pravidla. Kdy něco řeknu, tak to platí pro vechny. Partner - toté. Stejně cenově mají vechno. Kdy koupím kníku, tak vem. Kdy dovolená, tak vichni.
U vás je to troku jinak. Kdy tam jen dojídí- tak jsi vlastně jako na návtěvě a on rozhoduje
Pokud byste spolu bydleli - s partnerem- a mívali o víkendech děti - tak se musíte sjednotit. Jinak to nejde. U vás to ale nejsou drobnosti, ale naprosto zásadní věci.S tím dojíděním to bylo myleno jako v minulosti, to bylo 8 měsíců, kdy jsem po více jak půl roce bydlení s přítelem odjela na 8 měsíců do zahraničí. Ale neustále jsem tam jakoby bydlela, byl to můj domov. Od příjezdu bydlím s přítelem přes půl roku kadý den
. Děti máme o víkendech, hlavně tedy dceru.
Vím, e pokud máme na nějakou věc (třeba jestli koupit či platit nějakému dítěti něco..), i kdy je to blbost, rozdílný názor, je to obrovský problém.
Já se cítila a byla jako "paní domu," a jsme bydleli v mém bytě, či jeho bytě. Vyplynulo to naprosto automaticky pro oba. Jinak bych tam nebyla.
A pokud byste spolu hospodařili, tak bych povaovala za samozřejmé, e se ze společných peněz vyhradí část pro děti. Nejen alimenty - ty samozřejmě.
Pokud nehospodaříte spolu - tak je to jeho.
Hospodaříme spolu, na placení jsme domluvení, potraviny nakupujeme dle domluvy. Myslím,e je normální, e se vyhradí část peněz pro děti, ale jsou to jeho děti, tudí je jen moje věc, jestli já budu dětem chtít něco koupit. Nemusím jim dát tedy vůbec nic. Myslím, e jsem se pro děti obětovala dost, nakoupila jim dost a nakonec je to pro dobrotu na ebrotu. Odteď budu dělat radost u jen sama sobě, stejně si dárků neváí a já jsem si za ty peníze mohla koupit spoustu jiných věcí.
Není tady
Jinak co se jetě týče hospodaření. I kdy jsem byla v zahraničí, tak jsem měsíčně nějaké peníze na bydlení poslala, podporovala jsem ho, aby to doma vechno zvládl. Má díky svojí hlouposti s bývalou přítelkyní dluh, který měsíčně splácí.
Není tady
bublina.xp napsal(a):
Hned na začátku mi bylo od bývalé manelky řečeno, e mě mají poslouchat. Nesnaím se je nějak peskovat, ale kdy jsem s dcerou sama doma, tak musím dohlídnout, aby si zuby vyčistila, aby se převlékla, atd. Sama to neudělá. Kdy chce dcera, abych s ní la ven, spousta lidí na nás kouká, jako bych byla její matka, kdy začne sprostě nadávat dětem na hřiti, maminky se na mě potom divně koukají. Jetě při tom, e řekla chlapečkovi s ekzémem, e je po*ný, to mě prostě vytočilo. Od tý doby jsem s ní byla akorát v obchodním centru a koukala jsem, abych byla honem rychle pryč, protoe jsem jí měla vyzvednout a dopravit k otci. Nejsem člověk, který by na děti křičel, nebo jim nakazoval, umím toho docílit po dobrém. To samé pokud mi dá nemocnou dceru na hlídání, tak mě přeci poslouchat má. Můu jí nechat dělat vechno moné a co kdy se jí potom něco přihodí, tak to budou mít vichni mně za vinu, e jsem jí to třeba nezakázala.
Prosim te, mam pocit, ze jsi tam za baby-siter. Proc tohle delas? Ty deti, kdyz uz patri k otci a k matce. POkud jsou u otce, proc se o ne tak intnzivne staras ? To prose nemas zapotrebi. Ostatni to berou jako samozrejmost. Proc OTEC nerekne dceri, ze si ma vycistit zuby? CHapes me?
I kdy jsem byla v zahraničí, tak jsem měsíčně nějaké peníze na bydlení poslala, podporovala jsem ho, aby to doma vechno zvládl. Má díky svojí hlouposti s bývalou přítelkyní dluh, který měsíčně splácí.
Bublino pozor! Ten praporek by mel byt CERVENY.
Usporadej si svuj zivot trochu pohodlneni. Mam pocit, ze se snazis, abys dikazala, ze jsi lepsi nez BM. Ze jsi dokonala matka a partnerka. Al eto je spatne, nesnaz se tolik!!!!
Ne nene eeeenenenneneeeee. Nedelej to.
Upravil(a) sahleb (25. 1. 2014 15:39)
Není tady
bublina.xp napsal(a):
Wikina napsal(a):
bublina.xp napsal(a):
S tím dojíděním to bylo myleno jako v minulosti, to bylo 8 měsíců, kdy jsem po více jak půl roce bydlení s přítelem odjela na 8 měsíců do zahraničí. Ale neustále jsem tam jakoby bydlela, byl to můj domov. Od příjezdu bydlím s přítelem přes půl roku kadý den. Děti máme o víkendech, hlavně tedy dceru.
Pokud nehospodaříte spolu - tak je to jeho.Hospodaříme spolu, na placení jsme domluvení, potraviny nakupujeme dle domluvy. Myslím,e je normální, e se vyhradí část peněz pro děti, ale jsou to jeho děti, tudí je jen moje věc, jestli já budu dětem chtít něco koupit. Nemusím jim dát tedy vůbec nic. Myslím, e jsem se pro děti obětovala dost, nakoupila jim dost a nakonec je to pro dobrotu na ebrotu. Odteď budu dělat radost u jen sama sobě, stejně si dárků neváí a já jsem si za ty peníze mohla koupit spoustu jiných věcí.
Nevím, jestli vae hospodaření - je to hospodaření, které jsem myslela. Jestli hospodaříte spolu, tím myslím e oba dají peníze na hromadu, pak je naprosto logické (mně teda), e část je i pro děti.
Vy ale zřejmě máte kadý svoje peníze a ty mu jen něco přispívá a střídáte se v nákupu potravit. To je pak ale něco jiného - to je ale pak jasné, e dětem nemusí nic dát.
Chápu tvůj postoj o obětování - chápu. Ale pokud se skutečně obětuje v tomto souití, tak vztah nemá smysl.
Není tady
bublina.xp napsal(a):
Wikina napsal(a):
bublina.xp napsal(a):
S tím dojíděním to bylo myleno jako v minulosti, to bylo 8 měsíců, kdy jsem po více jak půl roce bydlení s přítelem odjela na 8 měsíců do zahraničí. Ale neustále jsem tam jakoby bydlela, byl to můj domov. Od příjezdu bydlím s přítelem přes půl roku kadý den. Děti máme o víkendech, hlavně tedy dceru.
Pokud nehospodaříte spolu - tak je to jeho.Hospodaříme spolu, na placení jsme domluvení, potraviny nakupujeme dle domluvy. Myslím,e je normální, e se vyhradí část peněz pro děti, ale jsou to jeho děti, tudí je jen moje věc, jestli já budu dětem chtít něco koupit. Nemusím jim dát tedy vůbec nic. Myslím, e jsem se pro děti obětovala dost, nakoupila jim dost a nakonec je to pro dobrotu na ebrotu. Odteď budu dělat radost u jen sama sobě, stejně si dárků neváí a já jsem si za ty peníze mohla koupit spoustu jiných věcí.
ty bys měla přemýlet nad tím ho poslat k ípku, co z toho, e si bude dělat radost sama, kdy jsi u něj doma pro vechny za krávu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bubli, pro takovýho blba je tě koda.
Líp se to vyjádřit nedá
Není tady
bublina.xp napsal(a):
Hospodaříme spolu, na placení jsme domluvení, potraviny nakupujeme dle domluvy. Myslím,e je normální, e se vyhradí část peněz pro děti, ale jsou to jeho děti, tudí je jen moje věc, jestli já budu dětem chtít něco koupit. Nemusím jim dát tedy vůbec nic. Myslím, e jsem se pro děti obětovala dost, nakoupila jim dost a nakonec je to pro dobrotu na ebrotu. Odteď budu dělat radost u jen sama sobě, stejně si dárků neváí a já jsem si za ty peníze mohla koupit spoustu jiných věcí.
bublino, koda není jenom těch peněz, u Tebe je koda Tvého mládí a drahocenného času, který naprosto zbytečně marní s takovým člověkem, proboha!!! Místo, aby sis nala mladého a svobodného chlapce, se kterým si zaloí svoji rodinu a bude vychovávat svoje děti, investuje svoje peníze, mládí a čas někam, kde jsi jenom za "oslíčku, otřep se!!!" a dělá sponzora chlapovi, který si Tě vůbec neváí.
Uvědom si, e peníze si vydělá vdycky, ale promrhané mládí u Ti nikdo nevrátí a jakmile propase vhodnou dobu k nalezení svobodného partnera a k zaloení rodiny, po třicítce u na Tebe zbydou u jenom chroničtí neenáčí nebo muí se závazky. Myslím, e má na víc, ne někde hrát celý ivot druhé housle, podřizovat se bývalkám a dětičkám, věčně brát nějaké ohledy a sama ivořit ...
Není tady
Cetla jsem to, a porad premyslela, co bych ti jako napsala, kdyz VSICHNI mi brali slova z ust... Jo-o, kdosi napsal, ze takhle podobne, jako ty, "zariskoval" (nechce se mi to hledat, promin ) a melo to smysl... , ale myslim, ze to byla jenom jedna holcina a v ponekud DALEKO LEPSI situaci, nez jsi ty...
Ja sem nechci psat zadnou radu ani navod..., jenom JEDEN DOTAZ:
CO tobe osobne HEZKEHO, prijemneho, prinosneho..., dava tento vztah, tahle situace? Citis nekdy nejaky prival prijemnych pocitu, stesti, naplneni, radosti... a pod.?
Vis, mozna ani nechci slyset odpoved..., mozna by jsi mela svoji odpoved na me otazky dat spis sama sobe...
Není tady
Kiara napsal(a):
bublina.xp napsal(a):
bublino, koda není jenom těch peněz, u Tebe je koda Tvého mládí a drahocenného času, který naprosto zbytečně marní s takovým člověkem, proboha!!! Místo, aby sis nala mladého a svobodného chlapce, se kterým si zaloí svoji rodinu a bude vychovávat svoje děti, investuje svoje peníze, mládí a čas někam, kde jsi jenom za "oslíčku, otřep se!!!" a dělá sponzora chlapovi, který si Tě vůbec neváí.
Uvědom si, e peníze si vydělá vdycky, ale promrhané mládí u Ti nikdo nevrátí a jakmile propase vhodnou dobu k nalezení svobodného partnera a k zaloení rodiny, po třicítce u na Tebe zbydou u jenom chroničtí neenáčí nebo muí se závazky. Myslím, e má na víc, ne někde hrát celý ivot druhé housle, podřizovat se bývalkám a dětičkám, věčně brát nějaké ohledy a sama ivořit ...
Dobre napsane,precti si to nekolikrat.
Není tady
Dorka napsal(a):
Cetla jsem to, a porad premyslela, co bych ti jako napsala, kdyz VSICHNI mi brali slova z ust... Jo-o, kdosi napsal, ze takhle podobne, jako ty, "zariskoval" (nechce se mi to hledat, promin
) a melo to smysl... , ale myslim, ze to byla jenom jedna holcina a v ponekud DALEKO LEPSI situaci, nez jsi ty...
Ja sem nechci psat zadnou radu ani navod..., jenom JEDEN DOTAZ:
COtobe osobne HEZKEHO, prijemneho, prinosneho..., dava tento vztah, tahle situace? Citis nekdy nejaky prival prijemnych pocitu, stesti, naplneni, radosti... a pod.?
Vis, mozna ani nechci slyset odpoved..., mozna by jsi mela svoji odpoved na me otazky dat spis sama sobe...![]()
Joo, to jsem napsala ja, ale Dorka ma pravdu, ze jsem byla v daleko lepsi situaci. Pritel byl prevazne na me strane, kdyz jsme si otevrene promluvili o tom, co mi vadilo (chovani byvale zeny jako by nebyli rozvedeni), tak se tyto situace snazil eliminovat. Nikdo ode me neocekaval, ze se budu starat o finance pro jeho rodinu a vychovavat jeho deti. V pripade Bubliny bohuzel taky moc pozitivni potencial do budoucna nevidim.
Není tady