Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 1. 2014 23:35

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12313

Upozornění

Vážení diskutující, i když tady tento příspěvek bude určen hlavně pár přispěvatelkám (převážně novějším), které si navíc velice rády povídají samy se sebou.....takže, myslím si, že není těžké na výpisu diskuzí zjistit, že toto fórum slouží pro komunikaci hlavně s moderátory a administrátory a je určeno hlavně  k řešení otázek a připomínek týkajících se Babinetu. V žádném případě toto není určeno pro dotazy typu "jakou hračku si mám koupit" a podobně, jistě víte, na co narážím. Je tady spousta jiných sekcí k tomu určených - viz pavlač, sexuologická a tak dále.
Takže abych byla konkrétní, milá Brrouk, LeontýnkaJ a další nicky, kterých se to týká, doporučuji si přečíst Pravidla tohoto serveru, kde se o tomto mimochodem i píše, bod 1.5.
Takže od této chvíle, veškeré dotazy, které budou umístěny v této sekci určené pro komunikaci s moderátory a administrátory, a nebude se jednat pochopitelně o dotaz, který zde patří, bez milosti mažu. Nemyslím si, že dá takovou práci, umístit dotaz tam, kam patří a neplevelit zbytek Babinetu.
Pochopitelně se může stát, že zde zabrousí nováček, neví a dotaz hodí sem, to se občas stane. Já ale hovořím o těch, kteří zásadně a bez rozmyslu vše dávají tady.
Toto téma slouží jako upozornění na nastalou skutečnost, nikoliv k diskuzi a jako takové ho rovnou uzavírám.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů