6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
dala jsem si matjesy a asi mě bude bolet lučník
Jak já ti rozumím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngu si vařím osvědčený lučníkový čaj....
Hoď tip - aj keď, neviem či to funguje aj na kamene...
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
dala jsem si matjesy a asi mě bude bolet lučník
Jak já ti rozumím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngu si vařím osvědčený lučníkový čaj....
Hoď tip - aj keď, neviem či to funguje aj na kamene...
asi funguje i na kameny (ty mi diagnostikovali cca před deseti lety). a po celou dobu mám v podstatě klídek, jenom občas (nepravidelně) se mi lučník ozve, abych na něj nezapomněla.
čaj je namíchaný z bylin - máta, řepík, třezalka, jablečník, dobromysl, řebříček, meduňka, pelyněk a dobromysl. Je chuově po*ný, ale účinný.
Není tady
leze na mě rýma:-(
Není tady
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
u si vařím osvědčený lučníkový čaj....Hoď tip - aj keď, neviem či to funguje aj na kamene...
asi funguje i na kameny (ty mi diagnostikovali cca před deseti lety). a po celou dobu mám v podstatě klídek, jenom občas (nepravidelně) se mi lučník ozve, abych na něj nezapomněla.
čaj je namíchaný z bylin - máta, řepík, třezalka, jablečník, dobromysl, řebříček, meduňka, pelyněk a dobromysl. Je chuově po*ný, ale účinný.
Dík, skúsim v naej zelenej lekárni, tam aj mieajú... Mne pomohol bodliakový olej, ale tie sa občas, svine, ozvú...
Není tady
Dozvěděla jsem se o problému v práci, který mohu začít řeit a v pondělí, (zítra jám dovolenou). Take toho budu mít a do pondělka plnou hlavu. Ach jo. A to jsem se tak těila na volné dny.
Není tady
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
Plus jalovec , ale nejlepsi je zlucnik amputovat, doporucuji...
néééééééééééééééééééééééééééééééé. nikdo mi nebude dělat do břicha díru.......
tak na tom asi jetě nejsi tak patně, kdy odolává. kamarádka byla loni, u to jinak nelo, bralo ji to u i z věcí, u kterých by to nikdo nečekal.
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
Hoď tip - aj keď, neviem či to funguje aj na kamene...asi funguje i na kameny (ty mi diagnostikovali cca před deseti lety). a po celou dobu mám v podstatě klídek, jenom občas (nepravidelně) se mi lučník ozve, abych na něj nezapomněla.
čaj je namíchaný z bylin - máta, řepík, třezalka, jablečník, dobromysl, řebříček, meduňka, pelyněk a dobromysl. Je chuově po*ný, ale účinný.Dík, skúsim v naej zelenej lekárni, tam aj mieajú... Mne pomohol bodliakový olej, ale tie sa občas, svine, ozvú...
kdy vás slyím, jsem ráda, e tohle neznám.
asi holky, málo upoutíte páru
Není tady
Jo, na tom něco bude - ale představ si, e by Aprill upoutěla páru třeba v práci (předpokládám, e se tam natlakuje nejvíc) by ji rychle vyprovodili. Chtělo by to domácího boxovacího panáka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
Plus jalovec , ale nejlepsi je zlucnik amputovat, doporucuji...
néééééééééééééééééééééééééééééééé. nikdo mi nebude dělat do břicha díru.......
tak na tom asi jetě nejsi tak patně, kdy odolává. kamarádka byla loni, u to jinak nelo, bralo ji to u i z věcí, u kterých by to nikdo nečekal.
Mně lučník chytne tak třikrát do roka, vdycky slíbím, e si ho nechám vyndat, ale jak to poleví, pochopitelně nikam nejdu.
Jinak jsem si dnes při krájení rohlíků do knedlí ukrojila pičku prstu,u po několikátý. típe to a furt mi to krvácí. No nejsem holka ikovná? Jsem
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jo, na tom něco bude - ale představ si, e by Aprill upoutěla páru třeba v práci (předpokládám, e se tam natlakuje nejvíc) by ji rychle vyprovodili. Chtělo by to domácího boxovacího panáka
tak v práci asi ne, ale chce to prostě vykompenzovat. kdo z nás si můe upustit páru v práci ? to si nedovolí snad nikdo.
ale já kdysi chodila na box (vůbec mi to nelo ) ale vymlátila jsem ze sebe vechno, co mě tenkrát straně bolelo a tvalo.
ono je asi jedno, co si člověk najde a jak to udělá, hlavně, kdy to pomůe.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak v práci asi ne, ale chce to prostě vykompenzovat. kdo z nás si můe upustit páru v práci ? to si nedovolí snad nikdo.
ale já kdysi chodila na box (vůbec mi to nelo ) ale vymlátila jsem ze sebe vechno, co mě tenkrát straně bolelo a tvalo.
ono je asi jedno, co si člověk najde a jak to udělá, hlavně, kdy to pomůe.
pavli, myslím, e pohybu mám aa... úasný je fitbox
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
néééééééééééééééééééééééééééééééé. nikdo mi nebude dělat do břicha díru.......tak na tom asi jetě nejsi tak patně, kdy odolává. kamarádka byla loni, u to jinak nelo, bralo ji to u i z věcí, u kterých by to nikdo nečekal.
Mně lučník chytne tak třikrát do roka, vdycky slíbím, e si ho nechám vyndat, ale jak to poleví, pochopitelně nikam nejdu.
Jinak jsem si dnes při krájení rohlíků do knedlí ukrojila pičku prstu,u po několikátý. típe to a furt mi to krvácí. No nejsem holka ikovná? Jsem
má tu zelenou vodičku (jak se sakra jmenuje? ) e by sis to tím zaplácla ?
Není tady
aprill napsal(a):
pavli, myslím, e pohybu mám aa... úasný je fitbox
tak to musím omrknout, jestli je to i tady, zkusila bych to. jen jestli by mi to lo. na některý věci jsem děsný dřevo.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ono je asi jedno, co si člověk najde a jak to udělá, hlavně, kdy to pomůe.pavli, myslím, e pohybu mám aa... úasný je fitbox
A i přesto lučnk? No sákry Já takhle občas típu dříví - taky dobrý, s tou sekerou v ruce
Není tady
no moná, e kdy u nepomáhá pohyb, tak se z toho leda u pořádně vyřvat :-)))
Není tady
No to musí současně: postaví polínko na palek, představí si....no toho někoho, seřve ho a majzne Doporučuji zjistit si, jestli jsou sousedi doma, nebo mít obrovský pozemek
Není tady
tenhle postup by mi neel, já bych se u toho řechtala sama sobě, co to tam dělám
soused od vedle by se smál taky a ten z druhé strany, by měl asi chu kolem mě točit virgulí a vyhánět zlýho ducha
Není tady
No co..............vztek by v takový situaci určitě přeel kadýho, zejména, kdybyste na to li i s virgulí
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
néééééééééééééééééééééééééééééééé. nikdo mi nebude dělat do břicha díru.......tak na tom asi jetě nejsi tak patně, kdy odolává. kamarádka byla loni, u to jinak nelo, bralo ji to u i z věcí, u kterých by to nikdo nečekal.
Ja na takéto vdy urvem kúsok chudáka aloe vera... naastie to nebýva a tak často a tak rastlinka prospieva.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak na tom asi jetě nejsi tak patně, kdy odolává. kamarádka byla loni, u to jinak nelo, bralo ji to u i z věcí, u kterých by to nikdo nečekal.Mně lučník chytne tak třikrát do roka, vdycky slíbím, e si ho nechám vyndat, ale jak to poleví, pochopitelně nikam nejdu.
Jinak jsem si dnes při krájení rohlíků do knedlí ukrojila pičku prstu,u po několikátý. típe to a furt mi to krvácí. No nejsem holka ikovná? Jsemmá tu zelenou vodičku (jak se sakra jmenuje? ) e by sis to tím zaplácla ?
Novikov nemám, stejně bych si ho na to nedala, bych se pochcajdila, típe to jako sviňa
Hodil by se mi Hemagel, ale ten jsem někde potratila, ten zaceluje a hojí rychle.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja na takéto vdy urvem kúsok chudáka aloe vera... naastie to nebýva a tak často a tak rastlinka prospieva.
Aloe taky nemám, ale hlavně e včera jsem sena to dívala v Obi a přemýlela jsem, e si tu kytku koupím. Nekoupila, blbec, hodila by se mi.
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jinak jsem si dnes při krájení rohlíků do knedlí ukrojila pičku prstu,u po několikátý. típe to a furt mi to krvácí. No nejsem holka ikovná? Jsemmá tu zelenou vodičku (jak se sakra jmenuje? ) e by sis to tím zaplácla ?
Novikov nemám, stejně bych si ho na to nedala, bych se pochcajdila, típe to jako sviňa
Hodil by se mi Hemagel, ale ten jsem někde potratila, ten zaceluje a hojí rychle.
tak típe, to je pravda. ale já jsem s ním spokojená - jen kdyby to nemělo tak ílenou barvu a člověk nevypadal jako pako.
ale vydezinfikovala sis to, viď ? a se ti to nepodebere.
Není tady
Jasně, Pavli,pustila jsem si na to studenou vodu a pak jsem si tam dala antiseptický krém, aby se mi nepřilepil ten poltářek náplasti k ráně. Večer jsem si to přelepovala, byla jsem líná si tam ten krém dát a samoe se mi to přilepilo. Mám strach to odlepit
Není tady
jé očko, tak to je blbé .. já bych to ale nestrhávala, oupla bych to pod proud vlaný vody, aby se mi to odmočilo. ono je to taky na prd, kdy to jetě není zacelený a je to v podstatě jetě čerstvý, ale přijde mi to schůdnějí, jak to strhnout dolů. z toho se mi jeí chlupy, jen si to představím.
Není tady
Odmočený, odlepený
Stejně mi ta náplast zavazí, nechám to u pěkně odlepený, a se tohojí pěkně na vzduchu.
Jinak teda jsem la tady kousek do sámoky pro jogurt na buchtu a málem jsem se válela po zemi. Kloue to parádně. Já jsem u viděla prasklou čéku a zlomený zápěstí, ten můj poklad u viděl pojistný plnění
Ale ustála jsem to.
A jetě mi jde pomalu net, nějakej patnej signál či co.
Není tady