6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hlava ma bolí tie - a o zuboch som písala....
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Selima napsal(a):
uj klinček alebo alviu...
mi nadává?
Překlad: výkej hřebíček nebo alvěj.
Wiki, ty neumí slovensky? Kde jsi ila před rokem 1992?
uj klinček bylo na mě prostě moc.
A to doma koukám převáně na slováky a jejich jojky atd. a řeím takové věci jako "nástočivý"
A na zub- resp. na dáseň jsem si nalila koncentrovaný Herbadent. 2x denně jsem to zvládla.Bylo to dost drastické, ale pomohlo to. Zubař je na horách, take jsem ráda, e vydrím ne přijede.
Upravil(a) Wikina (24. 1. 2014 18:04)
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Selima napsal(a):
uj klinček alebo alviu...mi nadává?
Wiki, ty neumí slovensky? Kde jsi ila před rokem 1992?
Teda e se vám pletu do diskuse , ale já to také nepřeloila, ačkoliv jsem tu ila :-)
Není tady
Nojo - ale kolik let před tím 92?
Ale uznám, e ujklinček je dost vysoká slovenčinárska.....
Není tady
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
mi nadává?
Wiki, ty neumí slovensky? Kde jsi ila před rokem 1992?uj klinček bylo na mě prostě moc.
A to doma koukám převáně na slováky a jejich jojky atd. a řeím takové věci jako "nástočivý"
A na zub- resp. na dáseň jsem si nalila koncentrovaný Herbadent. 2x denně jsem to zvládla.Bylo to dost drastické, ale pomohlo to. Zubař je na horách, take jsem ráda, e vydrím ne přijede.
uvačka je výkačka a klince jsou hřebíky, take uj klinček je pro mě jasný, jene já bych klinček neula, jeliko bych po něm asi grcala
Upravil(a) Modroočka (24. 1. 2014 18:26)
Není tady
Wikina napsal(a):
Asi jsi myslela nástojčivý.
Jak vás tak čtu, jsem váně ráda, e u ádné vlastní zuby nemám. Ale ne jsem k tomu nala odvahu, to trvalo spoustu let.
Není tady
Nasazovací jetě nechci tak velký trable se zubama zatím natěstí nemám
Není tady
Já jsem měla, srazilo mě auto, kdy mi bylo 5 let a pokodily se mi zárodky druhých zubů. Trvalo mi dlouho, ne jsem se odhodlala řeit to. Bála jsem se bolesti. Ale stálo to za to, konečně se můu smát. Tak si toho u skoro 7 let uívám.
Není tady
A má vyndávací nebo implantáty?
Jeden zub mi chybí, implantát mi dát nechtějí.
Není tady
Vyndavací. Implantáty nemůu mít kvůli kostem.
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
A na zub- resp. na dáseň jsem si nalila koncentrovaný Herbadent. 2x denně jsem to zvládla.Bylo to dost drastické, ale pomohlo to. Zubař je na horách, take jsem ráda, e vydrím ne přijede.Asi jsi myslela nástojčivý.
Jak vás tak čtu, jsem váně ráda, e u ádné vlastní zuby nemám. Ale ne jsem k tomu nala odvahu, to trvalo spoustu let.
Jasně - nástojčivý - děkuju
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já mám moudráky vecky neprořezaný, ale jeden vlevo dole mi pod dásní tlačí do stoličky vedle. Zubař řekl, e si ho rozhodně musím nechat odstranit a já se toho straně bojím Budu muset na chirurgii a představa, e mi to budou řezat, se mi tedy vůbec nelíbí.tak to teda čučím. já je mám prořezaný vechny, cca od 15. a pořád je jetě mám.
Od patnácti? Mě bude 35 a jetě nemám 2 moudráky prořezané.
jo no, mě se začaly prořezávat někdy na konci základky, začátku střední .. myslela jsem původně, e to tak mají vichni, e je to normo. ale je pravda, e jsem to nikdy s nikým nerozebírala a takhle, abych věděla, e to tak není.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně bude zanedlouho 50 a dvy zuby moudrosti se mi jetě neprořezaly. Ty dva dolní - prý v dásni "leí", ale zatím dávají pokoj... A k tomu "drolení" - jeden moudrák se paní doktorce při trhání rozlomil a tahala ho ven po kouskách. Hodinu to trvalo - s vytřetěným zrakem jsem sledovala hodiny na věi..... Postupně jsem dostala tři injekce na umrtvení. Byla to síla.
Jé, to by bylo super, kdybych jednou dostávala třetí zuby a do toho se klubaly moudráky
jéj judy, já myslela, e jsme věkově tak něják stejně
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Mně bude zanedlouho 50 a dvy zuby moudrosti se mi jetě neprořezaly. Ty dva dolní - prý v dásni "leí", ale zatím dávají pokoj... A k tomu "drolení" - jeden moudrák se paní doktorce při trhání rozlomil a tahala ho ven po kouskách. Hodinu to trvalo - s vytřetěným zrakem jsem sledovala hodiny na věi..... Postupně jsem dostala tři injekce na umrtvení. Byla to síla.
Jé, to by bylo super, kdybych jednou dostávala třetí zuby a do toho se klubaly moudrákyjéj judy, já myslela, e jsme věkově tak něják stejně
No a ne? samý mladý holky tady jsme
Není tady
Modroočka napsal(a):
Bolí mě hlava, od rána, práek zabere na chvilku a pak to začne nanovo, to je den.
Osmičky mám jen dole, ale tak nějak podobně jako Ivana, schovaný v takové kapse, nemají tam místo, nahoře je nemám vůbec, tam nemám místo ani na těch 14 zubů, jeden mi museli vytrhnout u jako děcku, nevely se mi tam, mám celkově dost malou dutinu ústní. U těch spodních osmiček se mi udělal občas zánět dásní, protoe ty osmičky nejdou pořádně vyčistit, take čas od času injekční stříkačkou se zahnutou tupou jehličkou si ty dásně musím vyplachovat, abych tam ten zánět nedostala znovu, myslela jsem tenkrát, e umřu, jak to straně bolelo.
Aby mi je mohli vytrhnout, museli by mi rozříznout pusu, normálně vytrhnout nepůjdou.
ach boe- modrýoko, - vzpomínám si na jeden debilní film, kde se hlavní hrdina (v parodii) svěřil, e mu dělali něco na sítnici v oku novou metodou - etrně přes konečník , tak mi to , ani nevím proč , naskočilo.
No neboj - mně sklapne. Myslím, e a přijdu na řadu se svou etkou, e bych byla jetě za tuto metodu vděčná..
Prostě, jak říká klasik Jára Cimrman - zuby pohroma huby
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jé, to by bylo super, kdybych jednou dostávala třetí zuby a do toho se klubaly moudrákyjéj judy, já myslela, e jsme věkově tak něják stejně
No a ne? samý mladý holky tady jsme
o tom vůbec nepochybuju
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tak to mě těí
Není tady
Dnes je divný den. Za oknem svítilo sluníčko, nebe bez mráčku, bohuel mi to náladu nezvedlo. Právě naopak mám mizernou náladu. Přijde mi vechno zbytečné, ivot a příli sloitý, nic se mi nechce dělat.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Dnes je divný den. Za oknem svítilo sluníčko, nebe bez mráčku, bohuel mi to náladu nezvedlo. Právě naopak mám mizernou náladu. Přijde mi vechno zbytečné, ivot a příli sloitý, nic se mi nechce dělat.
tak nic nedělej... neděle je přeci od slova nedělat
Není tady
dala jsem si matjesy a asi mě bude bolet lučník ( jak stará, tak blbá)
Není tady
dala jsem si matjesy a asi mě bude bolet lučník
Jak já ti rozumím...
Není tady
helena napsal(a):
dala jsem si matjesy a asi mě bude bolet lučník
Jak já ti rozumím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
u si vařím osvědčený lučníkový čaj....
Není tady
Plus jalovec , ale nejlepsi je zlucnik amputovat, doporucuji...
Není tady
Dorka napsal(a):
Plus jalovec , ale nejlepsi je zlucnik amputovat, doporucuji...
néééééééééééééééééééééééééééééééé. nikdo mi nebude dělat do břicha díru.......
Není tady
Ja mela zachvat i z jednoho kolecka papriky, lzicky vlasskeho salatu a pod., po amputaci muzu sezrat, co chcu. Trpela jsem deset let, nez jsem se rozmyslela, uplne zbytecne...
Není tady