29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nějak nám tu v poslední době převládá angličtina........
Není tady
Přispívají sem ještě vůbec nějací Češi? Kde to žijeme?!!???
Není tady
vrabčák napsal(a):
Přispívají sem ještě vůbec nějací Češi? Kde to žijeme?!!???
![]()
Vrabčáčku, snažím se ty spamy mazat, ale bohužel nejsem schopna tady být 24 hodin denně. Ale hned jak je vidím, mažu.
Není tady
Andrejko, vím, že je mažeš, a moc děkuju.
Není tady
Skuhry, skuhry...................skoro nikdo na Babi nechodí......ani Petr.....je tu neveselo, truchlivo....škoda
U nás je dnes depkoidní počasí, z okna jsem zahlédla houbaře s plným košíkem, hned se ve mně probudila lovecká vášeň.....a jdu
Čtu si Juráčkovy deníky.....to je taky morda
Není tady
Věrko zdravím a běž lovit houby.
Není tady
Věro, taky zdravím. Já sem chodím denně a většinou tu "potkám" jen sama sebe... Ty, co se tu předvádějí v angličtině, do toho nepočítám. Ale jsem optimista a doufám a věřím, že nás zas bude víc.
Není tady
Věrko tak kolik kilo houbiček jsi našla?
Není tady
Šla jsem se jen projít..............mám místo 2 min. od baráku, vidím střechu.............holubinky, bedle, babky atd. už neberu, takže nic, jdu zpět, když tu hříbeček a druhý................a vedle janek s červenou hlavou......byla omáčka
teď jdu zase...............na 30 min...mám tolik práce na zahradě, v baráku.......jaksi nic nestihám, nechce se mi, hromadí se to
nejsou lidi..............děti výletují-asi jsem je to naučila.............přemýšlím, co s tím
Petře, dám vědět, co jsem ulovila
Není tady
nic, naprosto nic.....škaredé babky a václavky
Není tady
Věrko těším se na tvou zprávu co jsi ulovila.
Není tady
no, vždyť píšu, že...................nic, naprosto nic.........ale to neva, život je přesto krásný
Není tady
Jdu si sem zaskuhrat. Je mi dnes smutno.
Sešlo se mi více nepodařených věcí a navíc mě zlobí zdraví. A tím, že jsem doma (v část. invalidním důchodu) se mi nedaří zaplašit chmurné myšlenky. Potřebovala bych víc mezi lidi, tak jdu aspoň mezi ty virtuální, sem.
Není tady
Niky, dobře jsi udělala, že sis tu zaskuhrala.
Pokud budeš moct, určitě se zúčastníš nějakých adventních koncertů a jiných akcí, kde pookřeješ.
Tak HLAVNĚ TO ZDRAVÍ!!!!!!!
Není tady
Niky123 napsal(a):
Jdu si sem zaskuhrat. Je mi dnes smutno.
![]()
Sešlo se mi více nepodařených věcí a navíc mě zlobí zdraví. A tím, že jsem doma (v část. invalidním důchodu) se mi nedaří zaplašit chmurné myšlenky. Potřebovala bych víc mezi lidi, tak jdu aspoň mezi ty virtuální, sem.
Niky, však o víkendu bude zase líp. Ve vašem krásném křišťálovém údolí začnou Vánoce.
Není tady
Nemám nic proti angličtině jako takové ani proti Velké Británii a jiným zemím, kde se mluví anglicky.
Ale proč lidi přispívají anglicky na Babinet.cz? Může mi to prosím někdo vysvětlit?
Není tady
Mně připadá, že ty anglické příspěvky generuje umělá inteligence nebo nějaký robot.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mně připadá, že ty anglické příspěvky generuje umělá inteligence nebo nějaký robot.
Ano, jsou to roboti. Snažím se to mazat, ale jsou rychlejší
Není tady
Andrejko a Niky, moc děkuju za vysvětlení. Hned jsem klidnější.
Není tady
Ještě se tu objevují takové divné příspěvky v češtině. Autor (autoři) to podává (podávají) nepřirozeně, mluví jako kniha, působí to rádoby dokonale.
Taky je to dílo AI, stáda robotů?
Není tady
Asi ano. Já jen nechápu, kdo a proč je naprogramoval, aby "diskutovali" na Babinetu.
Není tady
Niky, děkuju. Ani já to nechápu...
Není tady
Milé holčičky tak kde jste že v neděli nic nepíšete.
Není tady