18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vera napsal(a):
jsem sluncový člověk...............kdy svítí, tak jsem v jakési euforii, ve mi jde pěkně od ruky, ale dnes............chodím od ničeho k ničemu.............za necelý měsíc je slunovrat, to oiju
před měsícem mě típl komár v Malaze....do tváře......mám pořád pupenec, zatvrdlý.....nevíte, co na to?
Buď čajovníkový olej (ak je to zapálené alebo tak) alebo aloe vera...
Není tady
dobře, vyzkouím..................dnes si u syna utrhnu aloe vera a budu natíra
čajovníkový olej si koupím v úterý, to jedu do Brna, na Radnické
Není tady
Včera sme boli prvý raz od covidu online - v utorok niekto poslal výhrané emaily niektorým stredným kolám v naom kraji, pre istotu väčina v stredu zavrela a učila online... Naastie dnes sme spä a ete priiel aj Mikulá so sladkosami.
Není tady
Včera odpoledne mě přepadla hrozná únava, tak jsem si večer udělala test a zjistila jsem, e mám opět covid - počtvrté.......
Není tady
kam se podívám, vichni mají kovid
Není tady
Okolo mňa teda nie - ale nechcem to zakríknu, aby sa to nezmenilo a nezostali sme zasa doma....
Není tady
U nás taky covidu hodně. Natěstí myslím u dnes neplní nemocnice (a márnice :-( ), stává se tak troku těí chřipkou, u jsme asi promoření.
Není tady
Tak a na nikoho z vás neskočí!
Není tady
V poslední době pozoruju na babi dost zvlátní příspěvky. Jestli ona nám sem nepronikla ta umělá inteligence!?!!
Není tady
Zdravím vás a přeji ve dobré v novém roce , co nejmíň příspěvků na skuhracím vlákně.
Ale proč píu: Znechutilo mě masové pouití pyrotechniky. Vadí mi to nejen kvůli zvířatům, ale i kvůli chybějící pietě k obětem střelby na FFUK. Kdy jsem poslouchala to bouchání, myslela jsem na pozůstalé po obětech, jak jim v tu chvíli asi je...
Není tady
Niky, dávám ti zcela za pravdu.
Mnozí argumentovali tím, e ivot jde dál, ale nemuseli na to tolik spěchat.......
Není tady
Dnes máme takový smutný den. U od vánočních svátků jezdím co týden na veterinu s jednou holčičkou, furt jí něco bylo, začalo to bolestma o svátcích a táhne se to doteď... chvíli se léčilo to, chvíli to... dnes mi řekl diagnózu rakovina lymfatických uzlin Prognóza bohuel ta nejhorí
Není tady
Lennno, to je mi moc líto...
Není tady
Lennno, to mě mrzí Hodně sil
Není tady
Lennno, taky mě to mrzí. I kdy je to "jen pejsek", je to zkrátka rodinný přísluník. Myslím na Tebe i na ni.
Není tady
Ach jo, Lennnno.... drte se obě.
Není tady
Přezdívky, pod kterými sem na Babinet přicházejí noví přispěvatelé, jsou často nevyslovitelné a "neoslovitelné"...........
Moc nechápu , k čemu je to dobré.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Dnes máme takový smutný den. U od vánočních svátků jezdím co týden na veterinu s jednou holčičkou, furt jí něco bylo, začalo to bolestma o svátcích a táhne se to doteď... chvíli se léčilo to, chvíli to... dnes mi řekl diagnózu rakovina lymfatických uzlin Prognóza bohuel ta nejhorí
Lennno, co Tvůj pejsek, myslím na vás.
Není tady
Niky123 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Lennno, co Tvůj pejsek, myslím na vás.
Bylo to bohuel hodně rychlé (co prý u tohoto druhu rakoviny větinou bývá) - 23.2. jsem se to dozvěděla a 12.3. jsem ji musela nechat uspat (měla kolem krku 4 obrovské boule, začala se u dusit). Měla jsem jí jen 3 roky - beru si z útulků starí pejsky, větinou takové ty zachráněné z mnoíren (víckrát bylo v TV vidět), byla moje druhá taková, jsou to ti nejlepí psi, tak neskutečně hodní a vděční , jen nám je bohuel dopřáň vdy moc krátký čas
Není tady
Lennno, tohle je vdycky hrozně smutné.......
Zaili jsme to s pejsky dvakrát, vím, co to je.
Myslím na tebe.
Není tady
Děkuji, holky. Vichni pejskaři to známe, jsou to prostě členové rodiny
Není tady
Lennno,
Není tady
Simona Postlerová.......
Není tady
vrabčák napsal(a):
Simona Postlerová.......
Ta mi taky vyrazila dech. Ale zaplakala jsem a u té holčičky, do které najelo auto, kdy byla na procházce s babičkou a sestrou. Zemřela v nemocnici a rodiče souhlasili, aby její orgány pomohly k ivotu jiným 3 dětem.
Není tady