6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, hodně zdraví.
Není tady
Díky. Všem tady, ale i jinde, hodně zdraví!!!
Není tady
Je toho teď hodně. Byla jsem pozvaná k přátelům na oběd a padlo to, jsou nemocní.
Není tady
Pokročilý podzim. Stromům a keřům ztěžkly listy, za pár dní budou trčet k obloze jen holé větve...
Čas rýmiček, kašlíčků a horkých čajíčků.......
Není tady
vrabčák napsal(a):
Pokročilý podzim. Stromům a keřům ztěžkly listy, za pár dní budou trčet k obloze jen holé větve...
Čas rýmiček, kašlíčků a horkých čajíčků.......
....s rumíčkem
Není tady
Judyno, to se dalo čekat. Ale proč ne?
Není tady
No jasný,tekutý svetr navíc, ne?
Není tady
Zahřeje a nekouše!
Není tady
Ještě že to nečte Pekarová a nový Nepomuk
Není tady
Petro před chvílí jsem četla na Seznamu, že v Africe na golfovém hřišti byla kobra. Přesně taková, jakou máš na obrázku. Tak jsem si na tebe hned vzpomněla, a hle - ty tady .
Není tady
Niky, takové věci se mi stávají často.
Dneska mi přijelo metro č. 13. Chvilku jsem váhala, jestli nemám počkat na další. "13" moc nemusím. Ale odvážně jsem nastoupila a sedla si. Koukám na mobil, kolik je hodin, a ono 13. 13.......
Není tady
Tak to by mě ani nenapadlo vybírat si dopravní prostředek podle čísla. Já jsem ráda, že aspoň něco jede, pokud jede .
Není tady
Pod to sa podpisujem... respektíve, ak príde "moje číslo" autobusu, nasadám a nič ďalšie neriešim... Hlavne, aby som sa odviezla tam, kam treba!
Není tady
Inak, neviem ako u vás, ale nás už nastupuje skoro pravá zima... Mrazy v noci, chladno, hmla a fičák cez deň...
Není tady
"13" se mi sice moc nelíbila, ale nastoupila jsem.
Tady je taky hodně chladno. Podle předpovědi má večer a v noci foukat hodně silný vítr, ale ten si pospíšil a fučí tu už celé odpoledne.
Není tady
už se těším na jaro...............
Není tady
Věro, úplně tě chápu. Jak už jsem tu opakovaně psala, jaro je moje nejmilejší roční období.
Podzim je taky krásný , ale tento pokročilý tedy už nic moc...
Není tady
Ale zase když se o víkendu nikam nemusí, tak doma je tak dobře...
Není tady
jsem sluncový člověk...............když svítí, tak jsem v jakési euforii, vše mi jde pěkně od ruky, ale dnes............chodím od ničeho k ničemu.............za necelý měsíc je slunovrat, to ožiju
před měsícem mě štípl komár v Malaze....do tváře......mám pořád pupenec, zatvrdlý.....nevíte, co na to?
Není tady
Judyna napsal(a):
Ale zase když se o víkendu nikam nemusí, tak doma je tak dobře...
Mít tak doma ještě vyhřátou pec!
Není tady
Věro, zašla bych s tím radši na kožní.
Není tady
vera napsal(a):
jsem sluncový člověk...............když svítí, tak jsem v jakési euforii, vše mi jde pěkně od ruky, ale dnes............chodím od ničeho k ničemu.............za necelý měsíc je slunovrat, to ožiju
před měsícem mě štípl komár v Malaze....do tváře......mám pořád pupenec, zatvrdlý.....nevíte, co na to?
Asi bych zašla na kožní, s tímto zkušenost nemám,ale jinak se mi osvědčuje černá mast nebo mast s bílým ichtamolem na štípance všeho druhu, ale ty už to tam máš měsíc...
Není tady
díky za radu, na kožní se mi ještě nechce......
Není tady
Věro, neváhej! Měsíc je dost dlouhá doba. Nebo bych se aspoň zeptala v lékárně.
Není tady
vera napsal(a):
už se těším na jaro...............
Není tady