27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chtěla jsem jet na zahradu a leje...
Není tady
Já chci vyrazit na Vyehrad, paraple radi s sebou.
Není tady
Jedni moji známí vyloeně hledali pejska, který se narodil v den nebo dny následující po smrti jejich předchozího psa. Věří v reinkarnaci.
Já bych to Erem brala jako moc pěkné znamení.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jedni moji známí vyloeně hledali pejska, který se narodil v den nebo dny následující po smrti jejich předchozího psa. Věří v reinkarnaci.
Já bych to Erem brala jako moc pěkné znamení.
Jenomze ona v ten datum jeste zila.V datum jejiho narozeni nam fenka prestala jist a my zjistili jak moc nemocna je.
Není tady
Jo, má pravdu. Já to popletla. A jak si pejsek vede?
Není tady
Judyna napsal(a):
Silene divoke stene,meli jsme tri pejsky od stenete,ale zadny nebylo tak divoke.Jsme z nej uplne nestastny. Vsechno nici,kdyz mu vynadame tak je jeste vzteklejsi.
Není tady
Bude potřebovat hodně pohybu a her, dobře zvládnout základní povely.
Erem, a se vám povede ho trochu zklidnit.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
Silene divoke stene,meli jsme tri pejsky od stenete,ale zadny nebylo tak divoke.Jsme z nej uplne nestastny. Vsechno nici,kdyz mu vynadame tak je jeste vzteklejsi.
Je to rebel... Ale vy máte zkuenosti, určitě ho zvládnete
Není tady
Jste zkuení pejskaři, ale přesto... Nezapomeňte! Hlavně jednotné povely!!!
Není tady
skuhrám na počasí.................A je v Chorvatsku u týden, neustále prí, tahem třeba 18 hod. , nemají dostatek zimního oblečení, tak mrznou, vichni turisti odjeli.................jeli tam výletovat, ale ani toto nemůou, max výlet na 3 hodiny, píou, e toto jetě nezaili
já jedu 26.8. do Apulie v Itálii, dívala jsem se na místní počasí............nic moc, 20st., ale čerstvý vítr..........a takový vítr u moře, pocitová teplota bude 15st.hm...........tak si přibalím čepici. Loni zač. června jsme tam měli 40 st.
Není tady
vera napsal(a):
skuhrám na počasí.................A je v Chorvatsku u týden, neustále prí, tahem třeba 18 hod. , nemají dostatek zimního oblečení, tak mrznou, vichni turisti odjeli.................jeli tam výletovat, ale ani toto nemůou, max výlet na 3 hodiny, píou, e toto jetě nezaili
já jedu 26.8. do Apulie v Itálii, dívala jsem se na místní počasí............nic moc, 20st., ale čerstvý vítr..........a takový vítr u moře, pocitová teplota bude 15st.hm...........tak si přibalím čepici. Loni zač. června jsme tam měli 40 st.
spletla jsem se..............má to být 26.5.
a nejde mi to upravit
Není tady
Věro, třeba má sv. Petr připravené překvapení a převeze vechny meteorology. Drím palce!
Není tady
normálně topím...............se picnu
Není tady
Je fakt chladno.
Není tady
Vero, vrátila jsem se v pátek z Itálie z okolí Janova, a bylo tam kromě jednoho půldenního detě krásně. Dokonce jsme se i koupali. Moc jsme si ten poznávací zájezd uili.
Mimochodem - i my topíme, je chladno, ale přítí týden má být u tepleji.
Není tady
Moje dcerka v pondělí 8.5.2023 zemřela.
Vnukovi je 13 a vnučce 10 a půl roku.
Chtěla jsem vám to napsat.
Není tady
Evo, dr se, vichni se drte, je mi to líto.
Není tady
Evo, to je strané, úplně mě mrazí.... Co se jí stalo?
Přijmi prosím moji upřímnou soustrast a dr se, vnoučata Tě potřebují. Myslím na Tebe.
Není tady
Eva. ................to je strané
upřímnou soustrast...............nevím, co napsat
Není tady
Evi, za ty roky na Babinetu jsem u četla tisícovky příspěvků, ale tento tvůj dnení patří k těm úplně nejtěím. Kadá máma pochopí, e tady jsou vekerá slova zbytečná. Je mi to moc líto. Mnoho sil nejen tobě, ale také vnoučatům. Myslím na vás.
Není tady
Evi, to je moc dobře, e jsi nám to sem napsala. Myslím na tebe, na celou rodinu a budu na vás myslet.........
Není tady
Evo, vůbec, ale vůbec si nedokáu představit něco tak hrozného. Mohu jen tuit. Je mi to opravdu moc líto, není pro matku těí situace. Snad Ti paradoxně právě vnoučata pomohou - vzájemně si moc pomůete - celou situaci nějak zvládnout. Přeji hodně sil .
Není tady
Niky123 napsal(a):
Evo, to je strané, úplně mě mrazí.... Co se jí stalo?
Přijmi prosím moji upřímnou soustrast a dr se, vnoučata Tě potřebují. Myslím na Tebe.
Dlouhodobá těká deprese.
U neměla sílu jít dál.
Miluji tě, holčičko a objímám. Navdy.
Není tady
Děkuji za projevenou soustrast.
Není tady
Ufff, to je hrozné. Mám za sebou čerstvo dva pohreby, ale boli to u starí žudia a zomreli tak akosi "v súlade s behom ivota", hoci chýba u budú samozrejme navdy aj tak... Ale toto si neviem ani predstavi, to je strané, elám veža síl a veža lásky a pomoci Tebe aj vnúčatám aj vetkým smútiacim....
Není tady