29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, přeju vám, abyste si při pohledu na řeku nemusely říkat "samá voda, samá voda".
Svas, nestačí Modrajda, co?
Není tady
Modrajda mě hrozně překvapila. Je to papoušek narozený v ČR, ale instinkty má. Od rána se z okna kouká na vodu, bojí se a pláče, jinak se to napsat nedá, to je prostě pláč. Věděla to dřív, než se ta voda začala řítit. Teď už je v klidu a povídá si, taky už se Sázava uklidnila, jenom rychle teče.
Není tady
U nás už je taky klid. Ale kousek od nás byl druhý povodňový stupeň. Vody bylo opravdu hodně. Jsme na jedničce, kačeny se držely na břehu. A toho nepořádku, co voda přinesla...
Není tady
Svas napsal(a):
Modrajda mě hrozně překvapila. Je to papoušek narozený v ČR, ale instinkty má. Od rána se z okna kouká na vodu, bojí se a pláče, jinak se to napsat nedá, to je prostě pláč. Věděla to dřív, než se ta voda začala řítit. Teď už je v klidu a povídá si, taky už se Sázava uklidnila, jenom rychle teče.
Není tady
Svas a Judy, tak to aspoň u vás dobře dopadlo.
Držím palce i všem ostatním!
Není tady
Umira nam nas milovany labrador.Bude mu 10 let.Ze dne na den prestala jist,nalez na slinivce a na jatrech.Jsme strasne smutny,protoze je jako nase dite.Kazdy rok jsme s ni jezdili na dovolenou.......letos nepojedeme nikam,bez ni to nebude ono
Není tady
To je mi moc líto, erem. Taky jsem mívala labradora, jsou to zlatí psi. A taky se nedožil moc, tito psi bohužel nejsou dlouhověcí
Není tady
Niky123 napsal(a):
To je mi moc líto, erem. Taky jsem mívala labradora, jsou to zlatí psi. A taky se nedožil moc, tito psi bohužel nejsou dlouhověcí
Kamaradka take mela labradorku,krmila ji granulema z marketu a dozila se ji 15 let.
Není tady
Erem, to je mi líto. Ten nález je fakt blbý. Tak se držte.
Není tady
Erem, myslím na tebe.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Umira nam nas milovany labrador.Bude mu 10 let.Ze dne na den prestala jist,nalez na slinivce a na jatrech.Jsme strasne smutny,protoze je jako nase dite.Kazdy rok jsme s ni jezdili na dovolenou.......letos nepojedeme nikam,bez ni to nebude ono
Psi žijú nespravodlivo krátko....
Není tady
Zemrela nam nase labradorka,zemrela v nakoze.Strasne to boli.Mela obri nador v zaludku.
Není tady
Erem, je mi to moc líto.
Zažili jsme to už dvakrát a vím, co to je. Potřebujete hodně času, abyste to přijali.
Ale když měla obrovský nádor, měla nejspíš i velké bolesti a ty by se ještě zvětšovaly, kdybyste se pokoušeli její život prodloužit.
Držte se!!!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Erem, je mi to moc líto.
Zažili jsme to už dvakrát a vím, co to je.Potřebujete hodně času, abyste to přijali.
Ale když měla obrovský nádor, měla nejspíš i velké bolesti a ty by se ještě zvětšovaly, kdybyste se pokoušeli její život prodloužit.
Držte se!!!
Není tady
Pre vás šok a smútok, ale pre ňu úľava - asi by sa už len trápila a to nikto milovanému zvieraťu neželá. Mmch, môj toec závidel psom, že je možné ich uspať, keď už to zlé preváži nad dobrým - tvrdil, že aj u ľudí by mohlo niečo také fungovať lepšie, než to funguje.
Není tady
Selima napsal(a):
Pre vás šok a smútok, ale pre ňu úľava - asi by sa už len trápila a to nikto milovanému zvieraťu neželá. Mmch, môj toec závidel psom, že je možné ich uspať, keď už to zlé preváži nad dobrým - tvrdil, že aj u ľudí by mohlo niečo také fungovať lepšie, než to funguje.
Ano. Jen by se chudák trápila. Souhlasím i s ostatním.
Není tady
ja vim,ze by se trapila.Jen me nejde do hlavy,ze pred mesicem jsem se rozcilovala na pritele,at ji prestane porad davat jidlo od stolu,mela svoje jidlo,on ji porad neco daval,ona porad jedla.Byla obezni.Dalsi den,uz za pritelem ke stolu neprisla,kdyz ji privolal a dal ji maso ona ho vyplivla.Na to pritel reagoval tak,ze jede na veterinu,ze neji.
Moje reakce byla ,jestli se nezblaznil,ze si od nej jednou nevezme a on to hned resi takto........kdybych jen tusila,ze je to tak vazny,to ale netusil nikdo z nas.Veterinar ji nasadil antibiotika,ty ji pomohli po 4 dnech ji je veterinar vysadil,tyden byla fit a zacalo to nanovo. Veterinar znova nasadil antibiotikove injekce ty puvodni nefugovali,tyden trvalo nez nasel ty ktere fungovat budou ,tyden nejedla,pak injekce zabrali ,ona se dostala na puvodni hmotnost.Veterinar nam rikal,ze ji mame porad nabizet jidlo. Po 3 tydnech opet nejedla,dohodli jsme se na otevreni. Mela obrovsky nador v zaludku,kde bylo misto tak na tri piskoty. A me stale nejde do hlavy,jak pred mesicem totalne rozezranej pes kdy jeho porce byla treba trictvrte pytliku ryze ,tim myslim varne sacky ´a porce masa,to dokazal snist a hned potom zase loudila.To ten nador vyrostl za mesic ??Stale si kladu tuto otazku,vzdyd to jidlo je nejakou dobu v zaludku nez putuje do strev,ze se ji to tam veslo. No je to pro nas sok,meli jsme ji jako dite,hyckanou,vsude s nama jezdila i na nakup.
Upravil(a) eremuruss (20. 4. 2023 6:17)
Není tady
Nakonec jsme se rozhodli koupit si novou fenecku labradora ,bude s PP .Ja puvodne papirovou nechtela,protoze znam 3 lidi co jim pes s PP odesel do 3 let.Ale jinou jsme nesehnali a ja cekat nechci,pes nam tu strasne chybi. Za tyden si pro ni jedeme.
Není tady
Erem, to je osvědčená cesta, jak se dostat ze smutku po chybějícím pejskovi. Tak ať vám nová labradorka dělá jen samou radost!
Není tady
eremuruss napsal(a):
Nakonec jsme se rozhodli koupit si novou fenecku labradora ,bude s PP .Ja puvodne papirovou nechtela,protoze znam 3 lidi co jim pes s PP odesel do 3 let.Ale jinou jsme nesehnali a ja cekat nechci,pes nam tu strasne chybi. Za tyden si pro ni jedeme.
Není tady
Já myslím, že je dobře, že budete mít pejska s PP. Aspoň nebudete podporovat nějaké množírny. Kolegyně se nedávno vypekla. jeli si pro pejska přes půl republiky (bez PP) a byl to podvod.
AŤ je fenečka zdravá a dělá vám radost.
Není tady
I já vám přeju, aby byla zdravá a s novými páníčky spokojená. A přítel ať jí nedává už nic od stolu, nebo
!!!
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zjisteni,ze nase labradorka je nemocna bylo 9.3,vcera jsem se dozvedela,ze stenatko pro ktere si jedeme se narodilo 9.3........nevim co si mam o tom myslet.Snad jen to,ze nase milovana fenecka musela zemrit,aby se k nam do rodiny dostalo stene narozene ve stejny datum ,kdy jsme zjistili jak vazne nemocna je nase fenka.
Není tady
Erem, to je mi líto, že Tě vzpomínka na původní fenečku zas doběhla a rozlítostnila....
Ber to spíš pozitivně....labradorky u vás navazují. Prostě u vás má pořád nějaká zdravá labradorka žít.
Není tady
Niky, neřekla bych to líp.
Erem, vaši milovanou fenku přemohla nemoc... , ale vzpomínky zůstanou navždycky. Štěňátko jen převzalo štafetu a určitě už si získalo vaše
. Ať se vám všem daří!
Není tady