29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vera napsal(a):
zdává se mi často o bývalém manželovi.....bohužel......je 2 roky po smrti..............nic hezkého............ani jeden sen nebyl hezký
Jo, to mě se takhle občas zdává o bývalém manželovi (ještě žije ). Většinou je to o tom, že se máme brát, já nechci, ale nikdo mě neslyší, přípravy jedou pořád dál a já se hrůzou probudím
.
Upravil(a) Judyna (1. 4. 2023 20:25)
Není tady
Niky123 napsal(a):
Obávám se, že je to horší, než že by rinu někdo vytočil. Ona ani při vytočení nevydržela dlouho bez babinetu.
Taky si myslím.... Mám spíš obavy o to, že přišla o střechu nad hlavou, ona bydlela v nájmu a má velice nízký předčasný důchod (možná už teď starobní, ale stejně nízký).
Není tady
Celá zima bola teplá - a teraz, keď už všetko kvitne, má byť mrazivá Veľká noc....!
Není tady
Selima napsal(a):
Celá zima bola teplá - a teraz, keď už všetko kvitne, má byť mrazivá Veľká noc....!
![]()
![]()
Tak to jsme asi v chladnější kotlině. Zrovna dnes jsem říkala, že takhle chladnou zimu už dlouho nepamatuju. Hlavně předjaří bylo vždycky na krátký rukáv, slunění a sucho. Letos je to u nás právě naopak. Pořád kosa a déšť. I sníh se držel dlouho. Všechno ještě spí a mráz máme taky pořád. Léto naopak předvídají horké a suché. Už teď se na to netěším a to jsem se ještě pořádně na sluníčku neohřála
Není tady
Léto naopak předvídají horké a suché. Už teď se na to netěším a to jsem se ještě pořádně na sluníčku neohřála
Mám to stejně.
Není tady
Teda to je ale zima!
Není tady
Dneska po vyučování porada a pak třídní schůzky...jsem úplně grogy
Není tady
Krásných -8 nejhorší je, že už se člověk nechce oblékat jak v zimě
Soleil, snad jsi to nepřetáhla a dobře se spalo
Není tady
Soleil napsal(a):
Dneska po vyučování porada a pak třídní schůzky...jsem úplně grogy
ano, vzpomínám na to, strašné...................
ale od začátku jsem vštěpovala studentům do hlavy, že..................za 2 se chválí, 3 je ještě dobrá a 4 je dostačující
aby byli spokojeni za 2 a 3 a aby se rodiče v tomto případě nechodili informovat.................my měli poradu a pak informační hodinu, kdy rodiče chodili individuálně
nakonec to fungovalo....
ale pak jsme šli do hospody a domů kolem půlnoci a jednou...............v červnu jsme ani domů nedošli a přespali u hřiště na lavičkách
to byl úžasný zážitek
Není tady
Závidím... moji kolegovia sa rozpŕchnu aj organizovaného predvianočného večierku a vlastne dosť skoro aj zo stužkovej, nieto aby sme šli do krčmy spolu a spontánne... Už ani učiteľovanie asi nie je to, čo bývalo...
Není tady
Palomita napsal(a):
Krásných -8
nejhorší je, že už se člověk nechce oblékat jak v zimě
Soleil, snad jsi to nepřetáhla a dobře se spalo
Tak u nás také -8. Vhledem k tomu, že ráno jdu 3 km pěšky, zimní oblečení jsem ještě nesundala.
Není tady
Selima napsal(a):
Závidím... moji kolegovia sa rozpŕchnu aj organizovaného predvianočného večierku a vlastne dosť skoro aj zo stužkovej, nieto aby sme šli do krčmy spolu a spontánne...
Už ani učiteľovanie asi nie je to, čo bývalo...
přesně tak.......to bývalo................jsem v důchodu 13.rok............tedy to bylo před 20 lety
teď ne..............a jak to popisuješ Selimo..................tak to teď je, bohužel........škoda
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak u nás také -8. Vhledem k tomu, že ráno jdu 3 km pěšky, zimní oblečení jsem ještě nesundala.
Já také ne, ale už se těším na jarní i když si asi ještě chvíli počkám.. od rána sněží
Není tady
Palo běž si zalyžovat.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Palo běž si zalyžovat.
A můžu se vrátit s magnetkama, žejo Dala jsem přednost lívanečkům a kávě s výhledem na bílé kopečky..
Není tady
Dobrá přednost. Tak si to užívej a ať tě někdo v pondělí jen trochu pomlátí. Tak přeji většině místních ať si velikonoce dobře užívají.
Není tady
A tobě pěknou výslužku
Není tady
Včera som večer už bola unavená - po krásnej galérii som sa vracala domov otrasným spôsobom: vlak z Viedne najprv pol hodiny meškal, len aby nás v Marcheggu vysadil úplne - vraj sa musí obrátiť späť do Viedne a my máme ísť nasledujúcim.... No, aj ten meškal, takže som prišla do Bratislavy skoro o dve hodiny neskôr.
Šlo som rovno tancovať - aj bez vecí na prezlečenie - lebo inak by ani nemalo zmysel tam ísť a domov som sa dovliekla úplne vyšťavená. No a na záver som sa obarila skoro vriacou vodou
s čajom. Hrozne to bolelo, ale po hádam dobrom ošetrení to snáď bude OK. Chodím s aloe vera a obväzom na chodidle, ale chodím...
Není tady
Seli, ať jsi brzy v pořádku!
Není tady
Vďaka aloe je to už dnes lepšie... celkovo teda som to nejako zvládla, okrem úplne prvých hodín.
Není tady
No tos teda měla den... Snad máš nejhorší za sebou. musí to bolet pekelně.
Není tady
Ať se to rychle hojí
Není tady
Tak nevím, jestli nás to nevyplaví... Myslím naši oblast, já osobně jsem na kopci.
Není tady
Judyno, napiš, jak se to vyvíjí.
Není tady
Taky mi při pohledu z okna není nejlíp, jsem na břehu Sázavy cca 10 m od řeky, kterou se řítí všechno možný včetně zahradního nábytku. Kachny už se schovaly u nás na zahradě.
Není tady