6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vera napsal(a):
zdává se mi často o bývalém manelovi.....bohuel......je 2 roky po smrti..............nic hezkého............ani jeden sen nebyl hezký
Jo, to mě se takhle občas zdává o bývalém manelovi (jetě ije ). Větinou je to o tom, e se máme brát, já nechci, ale nikdo mě neslyí, přípravy jedou pořád dál a já se hrůzou probudím .
Upravil(a) Judyna (1. 4. 2023 20:25)
Není tady
Niky123 napsal(a):
Obávám se, e je to horí, ne e by rinu někdo vytočil. Ona ani při vytočení nevydrela dlouho bez babinetu.
Taky si myslím.... Mám spí obavy o to, e přila o střechu nad hlavou, ona bydlela v nájmu a má velice nízký předčasný důchod (moná u teď starobní, ale stejně nízký).
Není tady
Celá zima bola teplá - a teraz, keď u vetko kvitne, má by mrazivá Vežká noc....!
Není tady
Selima napsal(a):
Celá zima bola teplá - a teraz, keď u vetko kvitne, má by mrazivá Vežká noc....!
Tak to jsme asi v chladnějí kotlině. Zrovna dnes jsem říkala, e takhle chladnou zimu u dlouho nepamatuju. Hlavně předjaří bylo vdycky na krátký rukáv, slunění a sucho. Letos je to u nás právě naopak. Pořád kosa a dé. I sníh se drel dlouho. Vechno jetě spí a mráz máme taky pořád. Léto naopak předvídají horké a suché. U teď se na to netěím a to jsem se jetě pořádně na sluníčku neohřála
Není tady
Léto naopak předvídají horké a suché. U teď se na to netěím a to jsem se jetě pořádně na sluníčku neohřála
Mám to stejně.
Není tady
Teda to je ale zima!
Není tady
Dneska po vyučování porada a pak třídní schůzky...jsem úplně grogy
Není tady
Krásných -8 nejhorí je, e u se člověk nechce oblékat jak v zimě Soleil, snad jsi to nepřetáhla a dobře se spalo
Není tady
Soleil napsal(a):
Dneska po vyučování porada a pak třídní schůzky...jsem úplně grogy
ano, vzpomínám na to, strané...................
ale od začátku jsem vtěpovala studentům do hlavy, e..................za 2 se chválí, 3 je jetě dobrá a 4 je dostačující
aby byli spokojeni za 2 a 3 a aby se rodiče v tomto případě nechodili informovat.................my měli poradu a pak informační hodinu, kdy rodiče chodili individuálně
nakonec to fungovalo....
ale pak jsme li do hospody a domů kolem půlnoci a jednou...............v červnu jsme ani domů nedoli a přespali u hřitě na lavičkách
to byl úasný záitek
Není tady
Závidím... moji kolegovia sa rozpŕchnu aj organizovaného predvianočného večierku a vlastne dos skoro aj zo stukovej, nieto aby sme li do krčmy spolu a spontánne... U ani učitežovanie asi nie je to, čo bývalo...
Není tady
Palomita napsal(a):
Krásných -8 nejhorí je, e u se člověk nechce oblékat jak v zimě Soleil, snad jsi to nepřetáhla a dobře se spalo
Tak u nás také -8. Vhledem k tomu, e ráno jdu 3 km pěky, zimní oblečení jsem jetě nesundala.
Není tady
Selima napsal(a):
Závidím... moji kolegovia sa rozpŕchnu aj organizovaného predvianočného večierku a vlastne dos skoro aj zo stukovej, nieto aby sme li do krčmy spolu a spontánne... U ani učitežovanie asi nie je to, čo bývalo...
přesně tak.......to bývalo................jsem v důchodu 13.rok............tedy to bylo před 20 lety
teď ne..............a jak to popisuje Selimo..................tak to teď je, bohuel........koda
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak u nás také -8. Vhledem k tomu, e ráno jdu 3 km pěky, zimní oblečení jsem jetě nesundala.
Já také ne, ale u se těím na jarní i kdy si asi jetě chvíli počkám.. od rána sněí
Není tady
Palo bě si zalyovat.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Palo bě si zalyovat.
A můu se vrátit s magnetkama, ejo Dala jsem přednost lívanečkům a kávě s výhledem na bílé kopečky..
Není tady
Dobrá přednost. Tak si to uívej a a tě někdo v pondělí jen trochu pomlátí. Tak přeji větině místních a si velikonoce dobře uívají.
Není tady
A tobě pěknou výsluku
Není tady
Včera som večer u bola unavená - po krásnej galérii som sa vracala domov otrasným spôsobom: vlak z Viedne najprv pol hodiny mekal, len aby nás v Marcheggu vysadil úplne - vraj sa musí obráti spä do Viedne a my máme ís nasledujúcim.... No, aj ten mekal, take som prila do Bratislavy skoro o dve hodiny neskôr. lo som rovno tancova - aj bez vecí na prezlečenie - lebo inak by ani nemalo zmysel tam ís a domov som sa dovliekla úplne vyavená. No a na záver som sa obarila skoro vriacou vodou s čajom. Hrozne to bolelo, ale po hádam dobrom oetrení to snáď bude OK. Chodím s aloe vera a obväzom na chodidle, ale chodím...
Není tady
Seli, a jsi brzy v pořádku!
Není tady
Vďaka aloe je to u dnes lepie... celkovo teda som to nejako zvládla, okrem úplne prvých hodín.
Není tady
No tos teda měla den... Snad má nejhorí za sebou. musí to bolet pekelně.
Není tady
A se to rychle hojí
Není tady
Tak nevím, jestli nás to nevyplaví... Myslím nai oblast, já osobně jsem na kopci.
Není tady
Judyno, napi, jak se to vyvíjí.
Není tady
Taky mi při pohledu z okna není nejlíp, jsem na břehu Sázavy cca 10 m od řeky, kterou se řítí vechno moný včetně zahradního nábytku. Kachny u se schovaly u nás na zahradě.
Není tady