6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petře, myslím si, že Rina má mobil, snad i tablet, a mám pocit, že tu kdysi psala i o počítači.
Mám dojem, že jsme se jí spíš znelíbili nebo ji někdo konkrétní hodně vytočil. Ale nepřestávej věřit a doufat.
Není tady
Obávám se, že je to horší, než že by rinu někdo vytočil. Ona ani při vytočení nevydržela dlouho bez babinetu.
Není tady
Zdravotně na tom snad není tak špatně a řekla bych, že je odolná.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Mně chybí protože mě stále buzerovala. A byla to radost.
Celkom chápem, hoci... ja mám radšej vecnejšiu diskusiu, pravda.
Není tady
Kde jste kdo?!?????
Není tady
My maturujeme - a mimoriadne napínavo, lebo okrem zverencov (jednej skupiny angličtinárov a dvoch skupín nemčinárov) mi maturuje aj neterka... Včerajšia slovenčina vraj bola mimoriadne ťažká - teda test, lebo zo slohov malo naopak veľký úspech rozprávanie "Vtedy som len valila oči". Dnes ide angličtina, môj predmet.... som napätá ako struna.
Není tady
Seli, dobrý průběh maturit a neteři držím palce! ""
Není tady
Tak maturity za nami... Angličtina vraj lepšia ako SJ, ale teda celková úroveň (opravovala som predbežne) nič moč. Snáď haranti aspoň ako-tak prešli.
Není tady
Aspoň že to máte za sebou.
Není tady
Ráno se mi zdál příšerný sen. Byla jsem sama v dřevěném vlaku couráku, právě jsme přijeli do stanice a já jsem se usilovně snažila vyndat ven spoustu věcí patřících naší rodině. (Další členové rodiny někam zmizeli...) Nestíhala jsem to, proti mně už nastupovali tři lidi. Vzala jsem do rukou poslední věc - smaltovanou mísu s vodou, ve které plavaly kousky meruněk... Sen byl barevný a plný detailů. Snad prvně v životě jsem přivítala opakované zvonění budíku.
Není tady
vrabčáku, úplně ti rozumím!! já takhle občas nestíhám vyndat děti.. Naštěstí se umím probudit sama, protože bych do budíku taky nemusela vydržet
Není tady
Palomito, díky, jsi moje spřízněná duše! Neusínám úplně nejlépe a budím se, když nechci, ale sen byl tak živý, že jsem opravdu všemu věřila.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Palomito, díky, jsi moje spřízněná duše! Neusínám úplně nejlépe a budím se, když nechci, ale sen byl tak živý, že jsem opravdu všemu věřila.
Není nad živé sny Ale i ty můžeme zkrotit
Není tady
Jak kdo...
Není tady
už dlouho jsem neměla sen.......jdu něco koupit a mám jen krátké triko, pořád si ho vytahuju dopředu a zadek mám holý, schovávám se, ale pořád jdu dál..........
Není tady
Věro zadci jsou krásní. Kdyby jsi chtěla s trikem něco udělat tak přijeď, mám pár šicích strojů a spoustu všelijakých látek tak to triko spolu prodloužíme.
Není tady
vera napsal(a):
už dlouho jsem neměla sen.......jdu něco koupit a mám jen krátké triko, pořád si ho vytahuju dopředu a zadek mám holý, schovávám se, ale pořád jdu dál..........
Věro, to byl opakovací? Nebo jsi myslela, že se ti už dlouho nezdál žádný? Opakovací se mi občas zdály, ale častěji stále nové. Kdysi se mi zdál i nějaký trochu podobný tvému. Nejsem sice zrovna ten nejpovolanější vykladač snů, ale řekla bych podle toho tvého, že jsi vytrvalá a otrlá. A nebo prostě sen musí pokračovat, i když spáč zažívá trapné chvilky...
Není tady
vrabčák napsal(a):
vera napsal(a):
Věro, to byl opakovací? Nebo jsi myslela, že se ti už dlouho nezdál žádný? Opakovací se mi občas zdály, ale častěji stále nové. Kdysi se mi zdál i nějaký trochu podobný tvému. Nejsem sice zrovna ten nejpovolanější vykladač snů, ale řekla bych podle toho tvého, že jsi vytrvalá a otrlá. A nebo prostě sen musí pokračovat, i když spáč zažívá trapné chvilky...
to byl opakovací sen..................ale po 60 se mi už nezdává, hm.......
Není tady
Díky. No a co Petrův návrh?
Není tady
Petrův návrh není špatný, budu o tom uvažovat
Není tady
Není tady
vrabčák napsal(a):
Aspoň že to máte za sebou.
Tak ono ešte máme budúci týždeň odborné maturity a v máji ústne, pravda...
Není tady
Mne sa snívalo veľmi živo o mŕtvej mame, komunikovala s kamoškinou rodinou, do mňa furt rýpala kvôli nejakému receptu - proste dosť ako zaživa . Ale budila som sa skôr potešená, pravda...
Není tady
zdává se mi často o bývalém manželovi.....bohužel......je 2 roky po smrti..............nic hezkého............ani jeden sen nebyl hezký
Není tady
Chybí tu spousta lidí........... Už dlouho tu nebyla třeba Lennna.
Není tady