29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ani já k němu nemám slov. Ale nedělá to jen on, těch hnusných, křivých, prolhaných, krutých........ potvor je tam víc. Určitě by se ihned našel ochotný pokračovatel těch šílených záměrů..............
Není tady
Při pojídání kapří polévky se mi podařilo vlivem povídání spolknout kostičku, která se mi zasekla kdesi o patro níž...
PŘÍSNÝ ZÁKAZ MLUVENÍ PŘI KONZUMACI POKRMŮ OBSAHUJÍCÍCH KOSTI A KOSTIČKY!!!
Není tady
Jejda, ještěže už je to lepší, jak píšeš na vedlejším vlákně. Nikdy se mi to teda nestalo, ale musí to být nepříjemné. Já budu rybí polévku dělat a ž v sobotu, na Štědrý den jsem nebyla moc ve formě, tak mám zamraženo. A budu si teda dávat pozor.
Není tady
Judyno, to si tedy dávej!
Situace na Ukrajině je podle mě neřešitelná.
Ani jedna z válčících stran neustoupí ze svých požadavků, které jdou zcela proti sobě.
Zajímala by mě diskuse skutečných odborníků z obou těchto zemí. Historiků, geografů, právníků, politiků, politologů.............., kteří by dokázali objektivně a spravedlivě posoudit, které z válčících zemí konkrétní území patří. Vím, že to působí hodně naivně, ale lepší nápad nemám. A pokud jedna ze znepřátelených zemí dostala v minulosti od státníka druhé země nějaké území darem, mělo by to tak podle mého názoru zůstat.
Upravil(a) vrabčák (29. 12. 2022 17:44)
Není tady
Také mi to příjde neřešitelné. Myslím, že to bude mít ještě dlouhé trvání. Obávám se, že několik let, až se některá země naprosto vyčerpá. A na Rusko to bohužel nevidím....
Je to strašné, co se děje.
Není tady
Je to strašné, co se děje. Vnímám to tak, že Ukrajinci bojují i za nás: Kdyby se bez boje vzdali, Putin by pokračoval v zabírání zemí dál, byli bychom asi třetí na řadě....
Není tady
Tak, tak, po nás a Poľsku... Darovanie územia - no neviem, možno ako ono slávne "pozvanie sovietskej armády do Československa", vynútené únosom, vydieraním a vyhrážkami... (reálnymi, stačí sa pozrieť do dejín a súčasnosti Ruska.... )
Není tady
No já měla na mysli: Co se dá, to se z pekla nevydá!
Třeba v nějaké vánoční pohádce: Pan král dá své dceři, která si bere za manžela panovníka sousední země, věnem kousek ze svého království...
Není tady
V súvislosti s reálnou vojnou mi rozprávkové motívy ani nenapadli, to priznávam bez mučenia.
Není tady
Máš pravdu, k pohádce to má nekonečně daleko................
O svátcích jsem se na pohádky nekoukala, jen jsem ovlivněna tím, že běžela jedna za druhou.
Ale zajímalo by mě, jak historici, právníci a geografové posuzují vlastnictví částí nějakých území v minulosti někomu darovaných.
Není tady
Já si myslím, že bohužel - a teď mluvím obecně - záleží na okolnostech. Kdo daroval, kdo o co usiluje, jaké je zrovna rozpoložení a tak.... Všechno je takové nějaké pružné.
Není tady
Judyna napsal(a):
Také mi to příjde neřešitelné. Myslím, že to bude mít ještě dlouhé trvání. Obávám se, že několik let, až se některá země naprosto vyčerpá. A na Rusko to bohužel nevidím....
Je to strašné, co se děje.
A dodala bych: než se vyčerpá a vyždímá především EU.
Není tady
Já myslím (a doufám), že se vyčerpá nejdřív Rusko. Je podle mě nepravděpodobné, že by se vyčerpaly normálně běžící ekonomiky mnoha zemí dohromady. Rusko je v tom (skoro) samo, snad má jen drony z Íránu, nikdo jiný ho dodávkami zbraní pokud vím nepodporuje. Včera proběhla informace, že má rakety jen na 1 - 2 útoky.
Není tady
Škoda je ta, že Putin, člen KGB, nepojede na výlet do Haagu. Sem tam se objeví zprávy, že má raka a zdechne. A potom bude veselo.
Není tady
Určitě by se jeho nohsledi postarali o krví napsanou další kapitolu............
Není tady
Niky123 napsal(a):
Já myslím (a doufám), že se vyčerpá nejdřív Rusko. Je podle mě nepravděpodobné, že by se vyčerpaly normálně běžící ekonomiky mnoha zemí dohromady. Rusko je v tom (skoro) samo, snad má jen drony z Íránu, nikdo jiný ho dodávkami zbraní pokud vím nepodporuje. Včera proběhla informace, že má rakety jen na 1 - 2 útoky.
Tak to si bohužel opravdu nemyslím. Rusové vydrží hodně a hlavně - je jich hodně a na lidských životech tam moc nezáleží.
Není tady
Lenže materiálne na tom nie sú najlepšie a chytrosťou a prakom sa dá bojovať alebo dokonca zvíťaziť len v rozprávkach či Biblii.
Není tady
Kéž bys měla pravdu. Zní to logicky.
Není tady
Život je obrovský nádherný neopakovatelný dar, i když mnohdy není lehký.
Ve 21. století, po dobu války na Ukrajině, ale i v jiných zemích, pro mnohé platí, že životy druhých mají za bezvýznamné........
Není tady
Já si tady trochu zaskuhrám....bolí mě to, svědí mě to, nemůžu nic dělat (háčkovat, plést, nemůžu si třeba otevřít minerálku, nemůžu řídit auto), štve mě to už hrozně! To je taková bezmoc!
Zítra mám kontrolu, tak se modlím, aby mi už ty sádry sundali - mám slíbený ortézy, když bude rentgen OK...
Není tady
Soleil, ať to dobře dopadne!!!
Není tady
Soleil, tak jak to dopadlo?
Není tady
Andrejko, přečetla jsem si tvůj dotaz ohledně zamrzlého ramene a vypotila jsem svou reakci, i když onen syndrom neznám. Při odesílání to na mě vybaflo: "Nemáte oprávnění...", moje odpověď zmizela neznámo kam a vytratilo se i tvoje zamrzlé rameno...... Kéž by tě problémy také opustily takto náhle!
Nevím, kde jedno i druhé hledat.
Není tady
taky to vlákno nevidím................ale k zamrzlému ramenu...............měl to můj bývalý manžel...........od 30 let, bývaly roky, kdy nemohl zvednout ruku,neřešil to............ objevili jsme článek.............a tam byl přesně popsán jeho stav...............zamrzlé rameno bylo "novum"............toto pojmenování se neznalo.............našel si odborného fyzioterapeuta, tehdy mu platil 300 kč na hodinu-před 30 lety, chodil na cvičení několikrát do týdne.............pak pauza a lehce cvičil doma..............zase fyzioterapeut............a měl pokoj
už NAPOŘÁD.............občas ho rameno zabolelo a to okamžitě řešil a cvičil..............10 let bez velkých problémů
špatné držení těla, lehával na zádech u tv na tvrdém, dlaně obrácené vzhůru a tlačil do lopatek
Není tady