|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
máme 4 roční období.............velká výhra, vrátila jsem se ze Sicílie, kde bylo 40 ve stínu, hrůza.............a to jsme dělali celodenní výlety, už jsem oznámila, že už ne............jen ve stínu u moře v takovém vedru
a tak to tam mají skoro 5 měsíců...........
Není tady
Lennno, ta zarostlá zahrada - ráj pro pejsky, co? Jak je tam najdeš a přivoláš, když je lákáš k odchodu? 
Není tady
vera napsal(a):
máme 4 roční období.............velká výhra, vrátila jsem se ze Sicílie, kde bylo 40 ve stínu, hrůza.............a to jsme dělali celodenní výlety, už jsem oznámila, že už ne............jen ve stínu u moře v takovém vedru
a tak to tam mají skoro 5 měsíců...........
Máš můj obdiv, v takových teplotách přestávám fungovat a jen čekám, až bude chladněji. Jako třeba dnes a to se teploměr ke 40 ani nepřiblížil 
Není tady
vrabčák napsal(a):
Lennno, ta zarostlá zahrada - ráj pro pejsky, co? Jak je tam najdeš a přivoláš, když je lákáš k odchodu?
Je to ráj pro nás všechny, opravdu jo! Tak moc zarostlé to není, abych je nenašla
, navíc ony si mě hlídají. Hlavně ta jedna. Jezdíme tam často a moc rády.
Není tady

Není tady
Po půl roce trvajících bolestech ramene dnes konečně došlo i na návštěvu ortopeda (čekací doby jsou fakt něco strašného), mezitím mě měl v péči obvoďák a neurolog a mám teda konečně diagnózu. Dostala jsem obstřik, už ani nevím který v pořadí, ovšem dneska to po něm fakt bolí jak kráááva
Někde na netu jsem našla jedno motto, které vtipně napsal lékař a musím teda souhlasit ...
MOTTO: " přijďte k nám na ortopedii.....my vám vyrobíme takovou bolest, že na tu původní budete s láskou vzpomínat...." 🙂
Není tady
Andrejko, to motto je v tvém případně opravdu trefné. 
I já chodím s ramenem na ortopedii... Pan doktor došel k závěru, že bude nejspíš potřeba operace. Měl mi to dělat on a domlouvali jsme se předběžně na červen. Ale říkal, ať se do operace neženu, kdyby se to náhodou zlepšilo. Obstřik mi skutečně tak pomohl, že je to už několik měsíců celkem dobré. Ovšem teď pro změnu bojuju s kotníkem..., asi v něm mám zánět. Kvůli čekání na termín na ortopedii jsem na radu jejich sestřičky navštívila zatím chirurgii. Paní doktorka mou nohu ponechala zatím v celku.
Napsala mi na artrózu magnety, tak jen doufám, že se tím nezhorší zánět. Večer mívám kotník pěkně nateklý... 
Jak se má Oliver? Doufám, že už je to lepší. 
Není tady
Holky zdražte svou práci a bude pohoda.

Inflaci a zdražování pociťují i prostitutky, nejhorší je to v Ústeckém kraji
Také nejstarší řemeslo značně pocítilo současnou energetickou krizi a rostoucí inflaci. Podle informací Spolku pro ochranu žen momentálně v Česku působí zhruba 13 tisíc žen, které si „vydělávají na chleba“ prostřednictvím vlastního těla. Jejich zákazníci však šetří čím dál tím více a současně roste tlak na cenu za vykonávané služby....
https://www.prahain.cz/byznys/inflaci-a … -6887.html
Není tady

Možno zmodernizujú a prejdú na online... 
Není tady
Selima napsal(a):
Možno zmodernizujú a prejdú na online...
Které nezaspaly, už dávno rýžují online 
Není tady

Není tady
Silně a už dlouho.......... tu chybí Judyna................., ale i jiní... 
Není tady

Jj, je to ako v tej Lasicovej/Filipovej pesničke "Bolo nás 11, už je nás len 10"...
Není tady
Tak tak... 
Není tady

Selima napsal(a):
Jj, je to ako v tej Lasicovej/Filipovej pesničke "Bolo nás 11, už je nás len 10"...
Měla bych vhodnější:
Bylo něco ještě vhodnější
Není tady
Dneska jsem viděla na trávníku dvě už trochu povyrostlá ptáčata obalená mouchami........... 
Není tady

Nejsou mouchy už jako odrostlejší supi?
Není tady
Ne. Byly to malé mouchy se zelenkavými křidélky blýskajícími se na slunci. O to byl ten kontrast větší........ 
Není tady
Reklamy mi už asi 3 dny lezou i přes přihlašovací rámečky.
Včera na mě vyskočilo doporučení, že si mám změnit mailovou adresu, heslo a nevím co ještě. 
Není tady

Kde je Serigala?3
Není tady
Dnes se me dostalo do ruky parte me prvni lasky kterou jsem prozivala v 15 letech.Chodila jsem s nim do ucnaku,pouze do prvaku,protoze on propadl a sel na jiny ucnak ktery byl vzdaleny.Nas vztah tak nejak vysumel......od te doby jsem ho nevidela,at ted na fotce na parte. Tenkrat byl strasne podobny Vencovi ze Slunce seno.....za ty leta se strasne zmenil jen ty krasne hnede oci mu zustali. Tak nejak jsem s toho rozhozena cely den
Není tady

Chápem ťa... ja som takto našla náhodou (ešte pred GDPR) náhrobok mojej kamošky zo základky a aj keď sme sa v dospelosti už kontaktovali málo, dostalo ma to...
A zmierilo ma to so starnutím (a zdôraznilo, aké je šťastie byť ešte nažive).
Není tady
, první lásky
, ty s námi se všemi určitě pořádně zacloumaly a zůstávají v paměti napořád.
Erem, ten můj měl taky hnědé oči. Fešák a mužný typ, hodně se podobal Old Shatterhandovi.
Syn ředitele podniku, kde pracovali naši. Potkali jsme se na zimním táboře. Další rok to kdosi z organizátorů zařídil tak, abychom byli každý na jiném turnusu!!! (To mi skutečně někdo vyslepičil.)
Taky ho vyhodili... Kvůli nějakému průšvihu, ze ZDŠ! 
Není tady
Selima napsal(a):
Chápem ťa... ja som takto našla náhodou (ešte pred GDPR) náhrobok mojej kamošky zo základky a aj keď sme sa v dospelosti už kontaktovali málo, dostalo ma to...
A zmierilo ma to so starnutím (a zdôraznilo, aké je šťastie byť ešte nažive).

Není tady
vrabčák napsal(a):
, první lásky
, ty s námi se všemi určitě pořádně zacloumaly a zůstávají v paměti napořád.
Erem, ten můj měl taky hnědé oči. Fešák a mužný typ, hodně se podobal Old Shatterhandovi.![]()
Syn ředitele podniku, kde pracovali naši. Potkali jsme se na zimním táboře. Další rok to kdosi z organizátorů zařídil tak, abychom byli každý na jiném turnusu!!! (To mi skutečně někdo vyslepičil.)
Taky ho vyhodili... Kvůli nějakému průšvihu, ze ZDŠ!
Ja mam slabost pro hnedooke .Jen muj pritel hnede oci nema 
Není tady