3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Palomito, mám být v izolaci do 15.11., na testy jít nemám...
Není tady
Lennno, uívala jsem si prvních pár dní...ale teď....nic se mi nechce, nic mě nebaví, chci jít ven
Není tady
Soleil napsal(a):
Palomito, mám být v izolaci do 15.11., na testy jít nemám...
To u je za pár
Není tady
Soleil, vydra!
Není tady
Zemřel Miro birka 😥
Není tady
Soleil napsal(a):
Mě u to doma nebaví
Buď ráda, e jsi v pořádku
Není tady
Není tady
Vzala mě zpráva ze Seznamu: Řidič na Kolínsku narazil do mámy se dvěma malými holčičkami, jedna to nepřeila....... Pořád jsou nějaká netěstí, často kvůli mikrospánku...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Vzala mě zpráva ze Seznamu: Řidič na Kolínsku narazil do mámy se dvěma malými holčičkami, jedna to nepřeila.......
Pořád jsou nějaká netěstí, často kvůli mikrospánku...
Jo. Teď u to řeit nejde. 😰
Není tady
Na babi je nějak pusto a prázdno.....................
Není tady
Mám zaplacený zájezd na adventní trhy v jednom německém městě. Dopoledne se na Seznamu objevil článek Německé adventní trhy zrueny.... :-(
(Ale teď ten článek nemůu najít, chtěla jsem ho poslat kamarádce, co měla jet se mnou...)
Není tady
U kluka ve třídě 50 % pozitivních. Dosud, za celou dobu covidu a po dobu testování to bylo 0 %. Ale to vlastně ani neskuhrám, jen konstatuji.. Dnes článek, jak v nemocnicích chybí personál (nejen zdravotníci), který je buď nakaený, nebo v karanténě a nebo na oetřovačce s dítětem v karanténě.. u aby bylo líp
Není tady
vrabčák napsal(a):
![]()
Mono Advent, mono nejaké starosti... Ja aktuálne problémy v kole (ale nič tragické, skôr chýbajúci tudenti, priebené zmeny plánov apod.), plus mi dáva zabra MOJA kola, aj keď zatiaž je to celkom zaujímavé. Len je toho veža, take prakticky máločo iné stíham. A ete sa pridala rtaká nejaká novembrová apatia a únava
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mám zaplacený zájezd na adventní trhy v jednom německém městě. Dopoledne se na Seznamu objevil článek Německé adventní trhy zrueny.... :-(
(Ale teď ten článek nemůu najít, chtěla jsem ho poslat kamarádce, co měla jet se mnou...)
U nás se u také ruí... alespoň u nás v kraji, větina okolních měst (i nae) u to zruili.
Není tady
Palomita napsal(a):
U kluka ve třídě 50 % pozitivních. Dosud, za celou dobu covidu a po dobu testování to bylo 0 %. Ale to vlastně ani neskuhrám, jen konstatuji.. Dnes článek, jak v nemocnicích chybí personál (nejen zdravotníci), který je buď nakaený, nebo v karanténě a nebo na oetřovačce s dítětem v karanténě.. u aby bylo líp
To nejhorí nás teprve čeká ... během 2-3 týdnů kolaps nemocnic... dle některých predikcí stejný - a spíe horí ne na jaře. Nic to nebrzdí
Není tady
Selima napsal(a):
vrabčák napsal(a):
![]()
Mono Advent, mono nejaké starosti... Ja aktuálne problémy v kole (ale nič tragické, skôr chýbajúci tudenti, priebené zmeny plánov apod.), plus mi dáva zabra MOJA kola, aj keď zatiaž je to celkom zaujímavé. Len je toho veža, take prakticky máločo iné stíham. A ete sa pridala rtaká nejaká novembrová apatia a únava
![]()
Hlásím se do týmu Advent, práce mi u začíná - vrhnám se pomalu do pečení
Do toho jetě poslední dárky, ve zabere nějaký čas.... ale těím se moc!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
(Ale teď ten článek nemůu najít, chtěla jsem ho poslat kamarádce, co měla jet se mnou...)U nás se u také ruí... alespoň u nás v kraji, větina okolních měst (i nae) u to zruili.
U nás zatiaž obmedzený počet očkovaných - ale aj to sa môe zmeni zo dňa na deň...
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
(Ale teď ten článek nemůu najít, chtěla jsem ho poslat kamarádce, co měla jet se mnou...)U nás se u také ruí... alespoň u nás v kraji, větina okolních měst (i nae) u to zruili.
U nás zatiaž obmedzený počet očkovaných
- ale aj to sa môe zmeni zo dňa na deň...
![]()
Asi ano.... zrovna teď jsem četla, e vae prezidentka volá po lockdownu, e stav u vás je kritický. Nesleduji to tolik, ale prý jste nejhorí v počtech? Těká doba, u a to je za námi!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Asi ano.... zrovna teď jsem četla, e vae prezidentka volá po lockdownu, e stav u vás je kritický. Nesleduji to tolik, ale prý jste nejhorí v počtech?
Těká doba, u a to je za námi!
A to je teprve rozjezd.. chjo.
Není tady
Selima napsal(a):
vrabčák napsal(a):
![]()
![]()
Selimo, a se to zlepí.
Klidný a příjemný advent vem, hlavně hodně zdraví!!!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
U nás se u také ruí... alespoň u nás v kraji, větina okolních měst (i nae) u to zruili.U nás zatiaž obmedzený počet očkovaných
- ale aj to sa môe zmeni zo dňa na deň...
![]()
Asi ano.... zrovna teď jsem četla, e vae prezidentka volá po lockdownu, e stav u vás je kritický. Nesleduji to tolik, ale prý jste nejhorí v počtech?
Těká doba, u a to je za námi!
Máme (alebo sme donedávna mali) NAJVIAC nových prípadov na 1000 obyvatežov na svete!
Myslím, e tento rekord by sme mohli prenecha niekomu inému. Njn, ale so zdravotníctvom, aké máme, + tretia najhoria krajina v EÚ čo sa týka preočkovanosti . čo sa čudujeme?
Není tady
Selima napsal(a):
Tak u je jasné, e ideme do lockdownu, otázka je len do akého...
![]()
Tady zase řeí, e by děckám prodlouili vánoční prázdniny.. říkám si, e od listopadu do března by to mohlo klapnout
Není tady
Palomita napsal(a):
Selima napsal(a):
Tak u je jasné, e ideme do lockdownu, otázka je len do akého...
![]()
Tady zase řeí, e by děckám prodlouili vánoční prázdniny.. říkám si, e od listopadu do března by to mohlo klapnout
Jo, u nás se prostě nepoučili a OPĚT nebudou dělat téměř nic, dokud to nebude v pr... úplně a pak to bude zase zavřené ve do května
Není tady