4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Také mě to mrzí, byla stále, v jakémkoliv věku, nesmírně půvabná. Jen mě teď zarazilo, když připomínali její televizní angažmá, jak jich bylo poměrně málo a jak byla vesměs podivná. Mám pocit, že v rozhlasu jsem ji slyšela v samých dobrých věcech.
Upravil(a) Barča (27. 1. 2021 7:42)
Není tady
Holky a baby tak kde jste???
Není tady
Petr100: Holky a baby tak kde jste???
Ja napríklad v lockdowne doma...
a dnes teda v service PC... najväčšie vzrúšo za posledný asi týždeň.
Není tady
Byla to opravdu Dáma v tom nejlepším slova smyslu. Noblesní, ale zároveň přirozená. Zaskočilo mě to.........
Není tady
Petr100 napsal(a):
já byla včera na milované Vysočině...............byli jsme 4 a báječně jsme si popovídali
Střítež.............a na zříceninu hradu...............pak Mitrov..............potkali jsme 1 turistu
tento týden 3x Vysočina
Není tady
Super. Znám. Je tam krásně - tak, jako všude na Vysočině. Někde po Mitrovem je výborná steaková restaurace, chovají si vlastní skot.
Vero, možná jsi tam už byla, ale nádherně je v údolí řeky Brtnice na Jihlavsku. Je tam zřícenina Rokštejn (pozor, existuje ještě Roštejn, ale ten je jinde). Je tam v Přímělkově dobrá trampská hospoda, občas tam i hrají. Pokud byste jeli vlakem z Brna, pak trasa Třebíč - Jihlava (na této trase je i zastávka Přímělkov či Dolní Smčné - obojí blízko zříceniny), je naprosto kouzelná.
https://www.hrady.cz/hrad-rokstejn-rukstejn-rokstyn
https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/hos … -zpravy_mv
https://www.vysocina.eu/vylety/1927-kan … e-rokstejn
Ale teď ne, je to docela konec světa. Tak až bude lepší počasí a otevřou hospody
Není tady
Judy, dík.................určitě využijeme.............a moc se těším
Není tady
vera napsal(a):
Petr100 napsal(a):
já byla včera na milované Vysočině...............byli jsme 4 a báječně jsme si popovídali
Střítež.............a na zříceninu hradu...............pak Mitrov..............potkali jsme 1 turistu
tento týden 3x Vysočina
Vero, jestlipak jste už byli na výletě také u nás v kraji?
Není tady
vera napsal(a):
Judy, dík.................určitě využijeme.............a moc se těším
Už se těším, až pak napíšeš, jak se vám tam líbilo .
Není tady
Zaskuhrám si. Občas přepouštím máslo a dělám ghí. Rutina, nic zvláštního. Dnes jsem dala rozpouštět 3 kostky a nestačím se divit. Samá syrovátka, nepatrně tuku! Kouzlila jsem nad kastrolem, abych zachytila aspoň trochu toho zlatavého tuku - a je to bída. Ze začátku ta rozteklá hmota dokonce prskala. Nikdy předtím jsem nezažila. Máslo bylo stejné, jako obvykle.
Jestli některá taky přepouštíte máslo, pro jistotu začněte s menším množstvím.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
Petr100 napsal(a):
tento týden 3x VysočinaVero, jestlipak jste už byli na výletě také u nás v kraji?
LENNNA......................nevím, který je Tvůj kraj...........
Není tady
vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
tento týden 3x VysočinaVero, jestlipak jste už byli na výletě také u nás v kraji?
LENNNA......................nevím, který je Tvůj kraj...........
Musím takto, lebo posratá odmietnutá reklama mi neodovolí poslať obyčajný príspevok (aj to je na Skuhry):
Nechala som dve verbeny citrónové prežiť pokusne zimu - jednu vonku na balkóne - tá sa netvári veľmi šťastne - a jednu v dome, na chodbe. Tej druhej sa celkom darilo, po prvom šoku sa oklepala a teraz už vyháňala lístky - a dnes mi ju nejaký debil (asi upratovačka) orezal tak, že je po nej!
Prsty by som tej svini odrezala, aby vedel(a), aké to je! Čo ich svrbí na cudzej nevinnej rastline...?
Není tady
Selima
Musím takto, lebo posratá odmietnutá reklama mi neodovolí poslať obyčajný príspevok dumbom (aj to je na Skuhry):
Nechala som dve verbeny citrónové prežiť pokusne zimu - jednu vonku na balkóne - tá sa netvári veľmi šťastne - a jednu v dome, na chodbe. Tej druhej sa celkom darilo, po prvom šoku sa oklepala a teraz už vyháňala lístky - a dnes mi ju nejaký debil (asi upratovačka) orezal tak, že je po nej! grater kapitulation Prsty by som tej svini odrezala, aby vedel(a), aké to je! Čo ich svrbí na cudzej nevinnej rastline...?
To je kruté, ale třeba ještě vypustí. Verbeny vydrží hodně.
Není tady
Seli, už víc lidí tu radilo posunout co nejvíc hore a pak jde citovat i odeslat.
Pro tu potvoru - . A držím palce, aby tě obě verbeny překvapily!
Není tady
Mne nešlo - nebolo vidno ani názov vlákna, ani meno prispievateľa nič - niečo sa fakt potentovalo... a vždy sa mi to stane po preskočení alebo odmietnutí reklamy.
Není tady
Mně sem už delší dobu lezou reklamy, které překrývají text a nejdou odstranit kliknutím na křížek, protože u nich žádný není.
Nastavení reklam jsem zatím nezkoušela.
Není tady
K ránu se mi zdál nějaký hodně zajímavý sen a mizera budík ho zahnal do nenávratna... Několik hodin (!) jsem se z toho nemohla vymanit.
Není tady
vrabčák napsal(a):
K ránu se mi zdál nějaký hodně zajímavý sen a mizera budík ho zahnal do nenávratna...
Několik hodin (!) jsem se z toho nemohla vymanit.
A prozradíš nám téma? Občas se mi stává, že když se probudím uprostřed snu a pak opět usnu, tak "pokračuje".. Třeba se dnes večer ještě vrátí, když na něj budeš usilovně myslet
Není tady
Vrabčáčko prozraď jak se jmenoval.
Není tady
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
K ránu se mi zdál nějaký hodně zajímavý sen a mizera budík ho zahnal do nenávratna...
Několik hodin (!) jsem se z toho nemohla vymanit.
A prozradíš nám téma?
Občas se mi stává, že když se probudím uprostřed snu a pak opět usnu, tak "pokračuje".. Třeba se dnes večer ještě vrátí, když na něj budeš usilovně myslet
Byl to, jak bývá často, cestovací. V noci jezdím výhradně vlaky, neustále přestupuju, a sny se odehrávají často v jiných městech. Zajímavé je, že vidím podrobnosti a úplné detaily na historických stavbách, rozkvetlý keř, stromy..., samozřejmě barevně. Někdy se tam pohybuju sama nebo s kamarádkou, jindy ve skupině lidí z různých etap mého života, případně cizích. Ale žádný Romeo tam dneska v noci nebyl.
Budík všechno totálně zlikvidoval, nepamatuju si už nic.
Pokračování snů jsem taky opakovaně zažila, když jsem si po jejich přerušení lehla do úplně stejné polohy.
Není tady
Jsou lidé, kteří mají u postele tužku a papír, jakmile se z nějakého snu probudí, okamžitě si ho zapíší, pak teprve pokračují dál v spaní.
Měla jsem takové ne úplně lehké období (zpětně vím, že nutné a užitečné proměny a sebepoznání), kdy jsem si několik snů pamatovala a ukázalo se, že jsou zásadní tlumočníci toho, co se děje, a ukazatelé, kam dál. Možná se mi takové zdají stále, jen nejsem připravená je přijmout....
Taky jsem teď už dlouho strašně unavená a probouzím se násilím z hlubin, naprosto bez energie na svůj vlastní samostatný život. Tak to ty sny z hlubin nevytáhnu. Možná, že je to tak dobře, třeba bych byla zděšená.
Není tady
Musím sa v duchu a aj tuná na vlákne ospravedlniť tej stvore, čo mi oholila citrónovú verbenu: zdanlivo mŕtvy minikrík vyháňa krásne, voňavé lístky.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Byl to, jak bývá často, cestovací. V noci jezdím výhradně vlaky, neustále přestupuju, a sny se odehrávají často v jiných městech. Zajímavé je, že vidím podrobnosti a úplné detaily na historických stavbách, rozkvetlý keř, stromy..., samozřejmě barevně.
Někdy se tam pohybuju sama nebo s kamarádkou, jindy ve skupině lidí z různých etap mého života, případně cizích. Ale žádný Romeo tam dneska v noci nebyl.
Budík všechno totálně zlikvidoval, nepamatuju si už nic.
Pokračování snů jsem taky opakovaně zažila, když jsem si po jejich přerušení lehla do úplně stejné polohy.
Sice už trošku s křížkem po funuse, ale dřív to nešlo. (Děkuji Andrejce za spravení diskuze ) Vrabčáku, než jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak jsem spala a taky jsem měla cestovací.. jela jsem výtahem nahoru a za každé patro jsem omládla o x let. Vystupovala jsem jako 12ti leté dítě - chlapec, protože jsem ve snu byla muž
O tom, že by sen pokračoval po zaujmutí stejné polohy slyším poprvé, resp. tenhle znak jsem u sebe nevypozorovala.. příště se zkusím zaměřit i na tu polohu
Není tady
včera.............ani jednou se mi nepodařilo se dostat na Babinet
samá Madeta
Není tady