1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tenkrát jsem napsala, e jsem se nejdříve úplně odhlásila a pak mi babinet chyběl, tak jsem se přihlásila pod novým nickem proto, e mě tady četla nová manelka mého BM, tak jsem doufala, e kdy si dám jiný nick a začnu psát po nějaké pauze, u ji neuhodí do oka můj nick a snad se tomu nevěnuje natolik, aby zkoumala, jestli tady nejsem pod jiným nickem.
Děkuji vem, kdo mou změnu nicku respektovali.
A o ostatních si myslím své, ale psát to tady nebudu, nebo za ban mi to nestojí.
Není tady
A mně se u nohy povaluje ná icin, ráno jsme se oňuchtali, pomuckali, pochovala jsem ho ( v náručí ),protoe se doadoval, olízal mi bradu a ucho. Jsem ráda, e ho máme, dědka psího. Kdo nemá vztah ke zvířatům, nepochopí. vdycky, kdy mi bylo ovej, chovala jsem a hladila psa, bylo to uklidňující, ten pes byl se mnou, nevadilo mu, e jsem byla ubrečená, otravná a klidně jsem se mu mohla vykecávat ze svejch bolístek. Prostě byl se mnou. Není to jen pes, je to prostě můj kamarád.
Není tady
Majko,mysli si, co chce, alety jsi tak čitelná, e i kdyby ses přejmenovala na Pannu orleánskou, kadej tě pozná. Já si zase myslím, e kdy jsi tak vyrovnaná, tak ti můe být umák, co si tady čte manelka tvého BM.
U nás to bylo stejný, dokonce sem i chodila, moná jetě i chodí, psala sem, četla si moje příspěvky. A ví co,bylo a je mi to jedno. Já nemám potřebu se za něco schovávat.Proč ty ano, to při tom, jak se tady prezentuje, dost dobře nechápu. A nebudu si opravdu myslet, e kůň s namalovanýma pruhama je zebra. Je to pořád kůň. Tak, jako ty jsi pořád Majka. A mysli si o mně, co chce. Mě to netrápí. Spí nechápu, proč se pořád tak čílí nad Majkafou.
Není tady
Modroočka napsal(a):
A mně se u nohy povaluje ná icin, ráno jsme se oňuchtali, pomuckali, pochovala jsem ho ( v náručí
),protoe se doadoval, olízal mi bradu a ucho. Jsem ráda, e ho máme, dědka psího. Kdo nemá vztah ke zvířatům, nepochopí. vdycky, kdy mi bylo ovej, chovala jsem a hladila psa, bylo to uklidňující, ten pes byl se mnou, nevadilo mu, e jsem byla ubrečená, otravná a klidně jsem se mu mohla vykecávat ze svejch bolístek. Prostě byl se mnou. Není to jen pes, je to prostě můj kamarád.
Mám to stejně s kočičákem. Naopak mám pocit,e kdy je mi mizerně, tak je u mě víc, ne obvykle.
Není tady
tak jsem doufala, e... nad se tomu nevěnuje natolik, aby zkoumala
To bys musela komplet změnit styl a informace... a moná i potom by si tě nala, kdyby o to jó stála.
Není tady
Modroočko, mně to jedno je. Jsem v pohodě a v pořádku.
Ale není mi jedno, e pak různými nesmyslnými konstrukcemi otravovala mé blízké.
Ale to ty a někteří dalí evidentně nepochopíte.
Poučení pro mě.
Upravil(a) Eva. (22. 1. 2014 9:28)
Není tady
Selima napsal(a):
Dorka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
kdy se Dvounoec (častěji Dvounoka) cítí provinile a blbě, tak vlastně pláče s ní/m. Kdy odházíme v klidu a samozřejmě, tak nemají důvod naříkat.
Tak moja nova mala, cinska chocholouska labutenka z utulku, zatim ma duvod doma brecet furt, kdyz odejdeme. Byla zrejme 4 roky u stare pani, ktera zemrela. Ted je u nas, milovana a obletovana, hyckana (je totiz strasne roztomila
), ale halt chodime do prace, ja porad stejne, a muz na smeny, no ale stava se, ze na jeho ranni je tady teda 8 hodin sama... ojojoj!!!, tak tady breci pravdepodobne celou dobu... (sousedi rikali - tak musim porad nekoho prosit o trpelivost a omlouvat se, ze vsak ju ucime, ze se vzdy vratime a nemusi se bat, ze nekde zustane sama...
) Ona teda vlastne NEMA DUVOD narikat, anebo ma, takovej "psi", keremu my lidi jaksi nerozumime...
Jazvecová nás milostivo nechala chodi do práce, ale keď sme si dovolili ís preč VEČER, prípadne CEZ VÍKEND bez nej, dala nám to vyra - snaila sa strhnú a roztrha niečo z veiaku, zora čo najviac v kuchyni a celkovo demolova byt...
Museli sme na ňu tvrdou prevýchovou.
Ha ha ha - tak to bych ráda věděla JAK se dělá u Selimů tvrdá převýchova čokla. Moc ráda bych se přiučila.
Není tady
různými nesmyslnými konstrukcemi otravovala mé blízké
Aha... a v tom jí zabrání změna nicku, jo?
Není tady
to bych ráda věděla JAK se dělá u Selimů tvrdá převýchova čokla
Jednodue - přestali chodit "preč VEČER, prípadne CEZ VÍKEND bez nej"
Není tady
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A mně se u nohy povaluje ná icin, ráno jsme se oňuchtali, pomuckali, pochovala jsem ho ( v náručí
),protoe se doadoval, olízal mi bradu a ucho. Jsem ráda, e ho máme, dědka psího. Kdo nemá vztah ke zvířatům, nepochopí. vdycky, kdy mi bylo ovej, chovala jsem a hladila psa, bylo to uklidňující, ten pes byl se mnou, nevadilo mu, e jsem byla ubrečená, otravná a klidně jsem se mu mohla vykecávat ze svejch bolístek. Prostě byl se mnou. Není to jen pes, je to prostě můj kamarád.
Mám to stejně s kočičákem. Naopak mám pocit,e kdy je mi mizerně, tak je u mě víc, ne obvykle.
Vdy je to to samý vude- kde maj rádi zvířata... kdo to nezail o straně moc se ochudí. Já kdy přijdu domů, převlíknu se, tak první co udělám je, e vyhlasím "mazlení". Někam sednu, lehnu a čtvrt hodiny jsem opravdu tastná. Oni se můou přetrhnout, abych se věnovala zrovna tomu jednomu. Skáčou, lezou po mně, okusujou mě..Nejraději mám debilní pózu naí retroky, kdy sedím na zemi - vrazí mi skloněnou hlavu do klína (do břicha)a opírá se o mě vlastně temenem hlavy - a tak drí 2 minuty. A musí se dret neustále za tlapu. Pořád mi dává packu. Kdysi jsem s ní jela na veterinu a měla stehy, tak jsem si ji dala na sedadlo spolujezdce, abych ji měla pod kontrolou a musela jsem se s ní dret celou cestu za tlapu.
nebo alespoň mi dávala tlapu na ruku, rameno, volant.
Není tady
helena napsal(a):
to bych ráda věděla JAK se dělá u Selimů tvrdá převýchova čokla
Jednodue - přestali chodit "preč VEČER, prípadne CEZ VÍKEND bez nej" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
aha - ano. Take vlastně VLASTNÍ tvrdá převýchova
Moná jí řekla, a uklidila zničenej byt - "..ale ty nae zlobidlo, copak jsi tady udělala? Ale to se nesmí, ty ty ty čumáčku jeden..."
Upravil(a) Wikina (22. 1. 2014 10:03)
Není tady
ty ty ty čumáčku jeden
Jen počkej, jak nás čumáček srovná, a dorazí...
Není tady
Wikina napsal(a):
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mám to stejně s kočičákem. Naopak mám pocit,e kdy je mi mizerně, tak je u mě víc, ne obvykle.Vdy je to to samý vude- kde maj rádi zvířata...
kdo to nezail o straně moc se ochudí. Já kdy přijdu domů, převlíknu se, tak první co udělám je, e vyhlasím "mazlení". Někam sednu, lehnu a čtvrt hodiny jsem opravdu tastná. Oni se můou přetrhnout, abych se věnovala zrovna tomu jednomu. Skáčou, lezou po mně, okusujou mě..Nejraději mám debilní pózu naí retroky, kdy sedím na zemi - vrazí mi skloněnou hlavu do klína (do břicha)a opírá se o mě vlastně temenem hlavy - a tak drí 2 minuty. A musí se dret neustále za tlapu. Pořád mi dává packu. Kdysi jsem s ní jela na veterinu a měla stehy, tak jsem si ji dala na sedadlo spolujezdce, abych ji měla pod kontrolou a musela jsem se s ní dret celou cestu za tlapu.
![]()
Dceřina fenečka mě vítá, kdy přijdu tak, e se točí do kolečka a "zpívá". Kdy chce, abych se jí věnovala, tak na mě pokládá tlapku. Někdy jí ale mazlení u vadí - omezuje její osobnost (je introvertka jako já i dcera - holt to máme v rodině ), take se sebere a jde si lehnout do pelíku, kde se stočí do klubíčka s hlubokým povzdechem.
Není tady
helena napsal(a):
ty ty ty čumáčku jeden
Jen počkej, jak nás čumáček srovná, a dorazí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Frigo napsal(a):
Mám to stejně s kočičákem. Naopak mám pocit,e kdy je mi mizerně, tak je u mě víc, ne obvykle.Vdy je to to samý vude- kde maj rádi zvířata...
kdo to nezail o straně moc se ochudí. Já kdy přijdu domů, převlíknu se, tak první co udělám je, e vyhlasím "mazlení". Někam sednu, lehnu a čtvrt hodiny jsem opravdu tastná. Oni se můou přetrhnout, abych se věnovala zrovna tomu jednomu. Skáčou, lezou po mně, okusujou mě..Nejraději mám debilní pózu naí retroky, kdy sedím na zemi - vrazí mi skloněnou hlavu do klína (do břicha)a opírá se o mě vlastně temenem hlavy - a tak drí 2 minuty. A musí se dret neustále za tlapu. Pořád mi dává packu. Kdysi jsem s ní jela na veterinu a měla stehy, tak jsem si ji dala na sedadlo spolujezdce, abych ji měla pod kontrolou a musela jsem se s ní dret celou cestu za tlapu.
![]()
Dceřina fenečka mě vítá, kdy přijdu tak, e se točí do kolečka a "zpívá". Kdy chce, abych se jí věnovala, tak na mě pokládá tlapku. Někdy jí ale mazlení u vadí - omezuje její osobnost (je introvertka jako já i dcera - holt to máme v rodině
), take se sebere a jde si lehnout do pelíku, kde se stočí do klubíčka s hlubokým povzdechem.
Já mám přesně to samé v jednom psovi - on je nepochovatelný. e se bojí cizích lidí, to bych jetě pochopila, ale on nechce ani mě. Kdy mi vyskočí na klín (na křeslo) - tak vichni sedí, strnulí, nikdo se nesmí ani pohnout, aby se nevyplail a já ani nedýchám. A kdy je to "mazlení" tak přiběhne a lehne si metr ode mě. To je dobrovolné maximum. Fuj jetě bych na něj mohla sáhnout. A čím víc on nechce - tím víc chci já. Říkala jsem si (páč jsem taky fyzicky nekontaktní k lidem), e mi to vrací za vechny ty chlapy, ke kterým jsem se chovala podobně.
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Frigo napsal(a):
![]()
Dceřina fenečka mě vítá, kdy přijdu tak, e se točí do kolečka a "zpívá". Kdy chce, abych se jí věnovala, tak na mě pokládá tlapku. Někdy jí ale mazlení u vadí - omezuje její osobnost (je introvertka jako já i dcera - holt to máme v rodině
), take se sebere a jde si lehnout do pelíku, kde se stočí do klubíčka s hlubokým povzdechem.
ná kocour musí mít taky sám od sebe náladu na mazlení, kdy nemá, kale na nás. ale kdy jo, tak to on se zase vnutit umí
a taky aluje
Upravil(a) PPavlaa (22. 1. 2014 11:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
Tenkrát jsem napsala, e jsem se nejdříve úplně odhlásila a pak mi babinet chyběl, tak jsem se přihlásila pod novým nickem proto, e mě tady četla nová manelka mého BM, tak jsem doufala, e kdy si dám jiný nick a začnu psát po nějaké pauze, u ji neuhodí do oka můj nick a snad se tomu nevěnuje natolik, aby zkoumala, jestli tady nejsem pod jiným nickem.
A o ostatních si myslím své, ale psát to tady nebudu, nebo za ban mi to nestojí.
ty vole, ty jsi snad padlá na hlavu. co to pořád má s tím svým "myslím si své, psát to nebudu, za ban mi nestojí"
jdi se s tím u bdonout a nedělej ze sebe pořád hvězdu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ale to klidně komentuj, Modroočko.
Halt záleí na tom, jak vybírá.![]()
Tys psala, e ani o chlapovi, a já mám zase jiné zkuenosti. Musí lépe vybírat...
Jses si jista?
Ty sis moc dobre teda nevybrala. Prestan tady urazet.
Není tady
co to pořád má s tím svým "myslím si své, psát to nebudu, za ban mi nestojí"
Chová se dospěle...
Na rozdíl od dítěte, který by to klidně řeklo nahlas...
Není tady
Proc se tady porad hadate ,nechapu...
Není tady
Eva. napsal(a):
a keby som ja na plne usta napisala, ako na mna posobis, dostala by som nejmenej tucet banov. Na mna nemas ak si bola takato aj v dectve, vobec sa tym detom nedivim
Není tady
Já to Evino vysvětlení teda beru. Mně ta anonymita taky vyhovuje, kór kdyby lo o novou enu BM. Nedivím se.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Vdy je to to samý vude- kde maj rádi zvířata...kdo to nezail o straně moc se ochudí. Já kdy přijdu domů, převlíknu se, tak první co udělám je, e vyhlasím "mazlení". Někam sednu, lehnu a čtvrt hodiny jsem opravdu tastná. Oni se můou přetrhnout, abych se věnovala zrovna tomu jednomu. Skáčou, lezou po mně, okusujou mě..Nejraději mám debilní pózu naí retroky, kdy sedím na zemi - vrazí mi skloněnou hlavu do klína (do břicha)a opírá se o mě vlastně temenem hlavy - a tak drí 2 minuty. A musí se dret neustále za tlapu. Pořád mi dává packu. Kdysi jsem s ní jela na veterinu a měla stehy, tak jsem si ji dala na sedadlo spolujezdce, abych ji měla pod kontrolou a musela jsem se s ní dret celou cestu za tlapu.
![]()
ná kocour musí mít taky sám od sebe náladu na mazlení, kdy nemá, kale na nás. ale kdy jo, tak to on se zase vnutit umí
a taky aluje
No jo, to jsou ti zrzaví samuelové
Není tady
Dorka napsal(a):
Myslim,ze u Majky je to aj o necem jinem,nez jen o zmene nicku,ktery ji neslusi... Ja myslim,ze Majka dela jednu velkoz chybu:chce se od veci,ktere se ji na sobe nelibi,distancovat. Ba co vic,myslim,ze si tu,hm,neprijemnou minulost zpetne upravuje tak,aby vzdy vysla jako dokonala...Vpodstate je to legracni,pac to vsichni starousedlici vedi,a novi to veice rychle odhali.Jo,kdyz zmenit nick,tak treba na hadici,kuklu,nebo tak neco...
Prostě i kdy se změní nick,osoba sama zůstane stejná - její vyjadřování,mylení...
ale nechápu proč se totady furt řeí a není to poprvé co se na vlákně stále a často řeí právě tato pořisoivatelka:dumbom:
Není tady
helena napsal(a):
různými nesmyslnými konstrukcemi otravovala mé blízké
Aha... a v tom jí zabrání změna nicku, jo?
Taky jsem nad tim premyslela... ... kdyz jsem zenska, ktera ma sve ZDRAVE ego, a vim, ze nekeri lidicky kolem mne udelali CHYBY..., (ac treba byly FATALNI!!!...)
... kurnik!!!, za co se mam stydet?
... kdyz me chodej spehovat..., proc me to ma deptat? Dyk jsou ubozi...
... Majko, myslim, ze nekteri "uzivatele" Babi stejne, ajko ty, vedi, ze nejaci jejich, hm, rikejme jim "nepratele", sem chodi "spehovat"...
Kdo se za sebe stydi, dava si sakra bacha, co sem napise
Kdo je bez viny, asi problem nema a je mu fuk, kdo ho tady lustruje
Kdo ma jine (falesne, podle... a pod.) umysly, toz ten musi dal pouzivat intriky, podrazy, uskoky...
..., no? tak at se snazi, bujonek...
Není tady