|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasťou ÚPLNEJ rodiny.
Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je šťastnej. Není to skvělý?
Moji známí bydlí v Pze a mají rd. Přišel k nim v pátek pejsek. Takovej zrzavej kudrnatej větší jakoby pudlik. Špinavej, vyhublej, vysílenej. Tak ho vazali domů (mají 2 labradory), umyli, nakrmili a pak jeli do útulku, zda-li ho někdo nehledá..a nechali ho tam. Odjeli domů, celý víkend se obviňovali že ho tam nechali, tak pro něj v včera jeli a už je jejich.
Je málo věcí, co mě takto zahřeje u 
Není tady

My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...
Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 11:58)
Není tady
Dorka napsal(a):
My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...
považuju pejsky a vůbec zvířata za úžasnej energetickej náboj. Pochopili to i v nemocnicích a ústavech. Slyšela jsem, že Motol má prvního psího "zaměstnance" - retrívřici, která je u pacientů , oddělení si o ni požádají a pak jim ji přidělí. Je tam samozřejmě s paničkou.
Já z útulku pejska doma nemám a moc si vážím lidí, kteří si vzali nechtěné pejska a šli do toho jakéhosi rizika. Opravdu je to úctyhodné Dorko 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasťou ÚPLNEJ rodiny.
Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je šťastnej. Není to skvělý?

Není tady

Ku mne aj prvá jazvecová prišla tka, že sme sa ujali jej paničky, bývalého dcéry, ale potom po čase, keď ona odišla bývať k babke, ktorá mala neznášanlivú fenku špica,
jazvečica zostala už u nás - dlhých 12 rokov. Kokricu som už mala z útulku a asi aj ďalšieho psa by som brala odtiaľ - minimálne ak by som mala dvoch psov, jedne by bol z útulku.
Není tady
K těm zvířátkům
http://wimp.com/dogbeds/
Není tady

Hm,klikla jsem,a internet (v mobilu) mi vypadl,takze az vecer,doma... 
Po shlednuti ve 22:12: http://wimp.com/dogbeds/

Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 22:13)
Není tady
helena napsal(a):
K těm zvířátkům
jéžíš to je dobrý!!!
ti pejskové jsou takoví truhlíci 
kočky jsou vyčúraný potvory 
Není tady
Selima napsal(a):
Taktak.....
Škoda, že nie si bližšie, Seli, zoznámila by som ťa s jedným trikolórnym koliáckym šampiónom - prekrásne zvieratko a veľmi zlaté (hoci je trikolórne
)
Není tady
Tak ma napadlo, že asi má aj stránky a veru aj má ibaže také chudobné....ale vidno ho tam.
Není tady

Judyna napsal(a):
Já si až teď všimla, že (pro mě)Dušička je Dusička. Asi fakt pracuje podvědomí. Pro mě odkjakživa Dušička.
Asi bych měla být všímavější....
Také jsem ten rozdíl nezaregistrovala.... musela jsem se kouknout..
Není tady
helena napsal(a):
K těm zvířátkům

musím to pustit mojí pejskový - tu druhou půlku, jak si poradili
Náš kocour jí to dělá taky a myslela jsem si, že ho razantně nevyrazí jen proto, že je prostě hodná mudla.....ale koukám, že je to všeobecný psí trend 
Není tady

Judyna napsal(a):
Já teda vůbec nemám problém s novým nickem - Evou. Ale souhlasím s Dorkou, že Majkafa Evě slušela víc. Ale možná je to jen o zvyku.
Majkafa mi vzdy pripominala Marfusu z Mrazika. A aj si ju tak nejak predstavujem
,
Není tady

Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. Ať jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá.
O (některém) partnerovi ano
raz za cas to kazdy vydrzi 

Není tady

Eva. napsal(a):
Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku.
bez urazky, ty si nieco neuveritelne, to treba studovat 
Není tady

Dorka napsal(a):
modrovous napsal(a):
Á, nausea již pominula a majkafa je zpět v celé své dokonalosti.
Co to je, totok? Strejda guuugl rika: Nauzea, též nausea (latinsky, z řeckého nausiē, "mořská nemoc") je pocit nevolnosti a nepohodlí v žaludku a hlavě, s nutkáním ke zvracení...
A z tohodle: "Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku." ja asik tu nauzeu dostanu, ne-li psotnik, nebo se aspon osypu, ci co...
Radosti, ze tady neni nuda (kdyz Majka tak trpelive pise...)
a ze pise tak milo a ludsky 
Není tady

Eva. napsal(a):
Nerozumím, proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, že jsem k tomu, že jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (byť jsem původně už nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspíš jsem závislá), měla důvod a že bych neprosila o pochopení a používání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.
neverim, ty a vdacna? Mam sa bat? 
Není tady

Eva. napsal(a):
Úplně nejlepší je tady opakovat můj původní nick co nečastěji. Tak dík.
zmenou nicku sa nestavame inymi, lepsimi ci horsimi 
Není tady

Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nerozumím, proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, že jsem k tomu, že jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (byť jsem původně už nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspíš jsem závislá), měla důvod a že bych neprosila o pochopení a používání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.Majko, Majko, co k tomu dodat. Mně to Evo nejde přes pusu, když vím, že Eva nejsi
Ja s tým problém nemám - tu sa veľa ľudí volá úplne inak než v reále... ale keďže Eva s bodkou furtumfurt píše konc ako Majkafa, fakt je dosť ťažké uveriť tejto reinkarnácii. Ale ak treba, môžem kľudne oslovovať aj "Ó, Prevznešená"... Ja už som otrlá.
si kde nechala? 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
Taktak.....
Škoda, že nie si bližšie, Seli, zoznámila by som ťa s jedným trikolórnym koliáckym šampiónom - prekrásne zvieratko a veľmi zlaté (hoci je trikolórne)
Pozdravuj ňufíka...
Není tady

Mňa dnes po otvorení výťahu na našom poschodí privítal stredoázijský ovčiak
Ale dohodli sme sa, po krátkom vzájomnom očuchaní a opoznaní.
Bol len na návšteve.
Není tady

Eva. napsal(a):
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.
Majko, když namaluješ koni pruhy, taky z něj zebra nebude.
Myslíš, že ti to v něčem pomůže, když ti budeme říkat "Evo". Stejně všichni ví, že jsi Majkafa, ne Eva. Nezapomeneš na minulost, nezměníš tím nic, jsi prostě Majkafa. Pro mě jsi a budeš pořád Majkafa, promiň, ale na Evu si zvykat nebudu, stejně jsi to pořád ty. Zkus respektovat ty, že tě většina tady bere tak, jak jsou na tebe zvyklí, jako Majkafu.
Řekni sama, změní se tím něco,když ti budeme říkat Evo a ne Majko? A co se tím změní?
Není tady
Nezapomeneš na minulost
Zvlášť když ji připomíná nejen sobě samý, ale příkladně i tady, jen v jiným vlákně.
Není tady

Protože Majka občas zapomene na svou "dokonalost a vyrovnanost" a projeví se v ní normální ženská, nešťastná, nevyrovnaná a nedokonalá. Se změnou jména tohle taky nepotlačí.
A to není nic ve zlým proti Majce, jen to tak vnímám a myslím si, že tady nejsem jediná.
Hrát člověk nevydrží věčně.
Není tady

Myslim,ze u Majky je to aj o necem jinem,nez jen o zmene nicku,ktery “ji neslusi“... Ja myslim,ze Majka dela jednu velkoz chybu:chce se od veci,ktere se ji na sobe nelibi,distancovat. Ba co vic,myslim,ze si tu,hm,neprijemnou minulost zpetne upravuje tak,aby vzdy vysla jako dokonala...Vpodstate je to legracni,pac to vsichni starousedlici vedi,a novi to veice rychle odhali.Jo,kdyz zmenit nick,tak treba na “hadici“,kuklu,nebo tak neco...
Upravil(a) Dorka (22. 1. 2014 8:54)
Není tady