1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny.
Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je astnej. Není to skvělý?
Moji známí bydlí v Pze a mají rd. Přiel k nim v pátek pejsek. Takovej zrzavej kudrnatej větí jakoby pudlik. pinavej, vyhublej, vysílenej. Tak ho vazali domů (mají 2 labradory), umyli, nakrmili a pak jeli do útulku, zda-li ho někdo nehledá..a nechali ho tam. Odjeli domů, celý víkend se obviňovali e ho tam nechali, tak pro něj v včera jeli a u je jejich. Je málo věcí, co mě takto zahřeje u
Není tady
My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...
Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 11:58)
Není tady
Dorka napsal(a):
My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...
povauju pejsky a vůbec zvířata za úasnej energetickej náboj. Pochopili to i v nemocnicích a ústavech. Slyela jsem, e Motol má prvního psího "zaměstnance" - retrívřici, která je u pacientů , oddělení si o ni poádají a pak jim ji přidělí. Je tam samozřejmě s paničkou.
Já z útulku pejska doma nemám a moc si váím lidí, kteří si vzali nechtěné pejska a li do toho jakéhosi rizika. Opravdu je to úctyhodné Dorko
Není tady
Modroočka napsal(a):
Selima napsal(a):
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny.
Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je astnej. Není to skvělý?
Není tady
Ku mne aj prvá jazvecová prila tka, e sme sa ujali jej paničky, bývalého dcéry, ale potom po čase, keď ona odila býva k babke, ktorá mala neznáanlivú fenku pica, jazvečica zostala u u nás - dlhých 12 rokov. Kokricu som u mala z útulku a asi aj ďalieho psa by som brala odtiaž - minimálne ak by som mala dvoch psov, jedne by bol z útulku.
Není tady
K těm zvířátkům
http://wimp.com/dogbeds/
Není tady
Hm,klikla jsem,a internet (v mobilu) mi vypadl,takze az vecer,doma...
Po shlednuti ve 22:12: http://wimp.com/dogbeds/
Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 22:13)
Není tady
helena napsal(a):
K těm zvířátkům
jéí to je dobrý!!! ti pejskové jsou takoví truhlíci
kočky jsou vyčúraný potvory
Není tady
Selima napsal(a):
Taktak.....
koda, e nie si bliie, Seli, zoznámila by som a s jedným trikolórnym koliáckym ampiónom - prekrásne zvieratko a vežmi zlaté (hoci je trikolórne )
Není tady
Tak ma napadlo, e asi má aj stránky a veru aj má ibae také chudobné....ale vidno ho tam.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já si a teď vimla, e (pro mě)Duička je Dusička. Asi fakt pracuje podvědomí. Pro mě odkjakiva Duička.
Asi bych měla být vímavějí....
Také jsem ten rozdíl nezaregistrovala.... musela jsem se kouknout..
Není tady
helena napsal(a):
K těm zvířátkům
musím to pustit mojí pejskový - tu druhou půlku, jak si poradili
Ná kocour jí to dělá taky a myslela jsem si, e ho razantně nevyrazí jen proto, e je prostě hodná mudla.....ale koukám, e je to veobecný psí trend
Není tady
Judyna napsal(a):
Já teda vůbec nemám problém s novým nickem - Evou. Ale souhlasím s Dorkou, e Majkafa Evě sluela víc. Ale moná je to jen o zvyku.
Majkafa mi vzdy pripominala Marfusu z Mrazika. A aj si ju tak nejak predstavujem ,
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vdycky. A jde domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá.
O (některém) partnerovi ano
raz za cas to kazdy vydrzi
Není tady
Eva. napsal(a):
e vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? e raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slunosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, kdy jsem prosila o akceptování mého nového nicku.
bez urazky, ty si nieco neuveritelne, to treba studovat
Není tady
Dorka napsal(a):
modrovous napsal(a):
Á, nausea ji pominula a majkafa je zpět v celé své dokonalosti.
Co to je, totok? Strejda guuugl rika: Nauzea, té nausea (latinsky, z řeckého nausiē, "mořská nemoc") je pocit nevolnosti a nepohodlí v aludku a hlavě, s nutkáním ke zvracení...
A z tohodle: "e vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? e raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slunosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, kdy jsem prosila o akceptování mého nového nicku." ja asik tu nauzeu dostanu, ne-li psotnik, nebo se aspon osypu, ci co...
Radosti, ze tady neni nuda (kdyz Majka tak trpelive pise...)
a ze pise tak milo a ludsky
Není tady
Eva. napsal(a):
Nerozumím, proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, e jsem k tomu, e jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně u nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspí jsem závislá), měla důvod a e bych neprosila o pochopení a pouívání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji jetě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.
neverim, ty a vdacna? Mam sa bat?
Není tady
Eva. napsal(a):
Úplně nejlepí je tady opakovat můj původní nick co nečastěji. Tak dík.
zmenou nicku sa nestavame inymi, lepsimi ci horsimi
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nerozumím, proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, e jsem k tomu, e jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně u nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspí jsem závislá), měla důvod a e bych neprosila o pochopení a pouívání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji jetě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.Majko, Majko, co k tomu dodat. Mně to Evo nejde přes pusu, kdy vím, e Eva nejsi
Ja s tým problém nemám - tu sa veža žudí volá úplne inak ne v reále... ale keďe Eva s bodkou furtumfurt píe konc ako Majkafa, fakt je dos aké uveri tejto reinkarnácii. Ale ak treba, môem kžudne oslovova aj "Ó, Prevzneená"... Ja u som otrlá.
si kde nechala?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
Taktak.....
koda, e nie si bliie, Seli, zoznámila by som a s jedným trikolórnym koliáckym ampiónom - prekrásne zvieratko a vežmi zlaté (hoci je trikolórne)
Pozdravuj ňufíka...
Není tady
Mňa dnes po otvorení výahu na naom poschodí privítal stredoázijský ovčiak Ale dohodli sme sa, po krátkom vzájomnom očuchaní a opoznaní.
Bol len na návteve.
Není tady
Eva. napsal(a):
Děkuji jetě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.
Majko, kdy namaluje koni pruhy, taky z něj zebra nebude.
Myslí, e ti to v něčem pomůe, kdy ti budeme říkat "Evo". Stejně vichni ví, e jsi Majkafa, ne Eva. Nezapomene na minulost, nezmění tím nic, jsi prostě Majkafa. Pro mě jsi a bude pořád Majkafa, promiň, ale na Evu si zvykat nebudu, stejně jsi to pořád ty. Zkus respektovat ty, e tě větina tady bere tak, jak jsou na tebe zvyklí, jako Majkafu.
Řekni sama, změní se tím něco,kdy ti budeme říkat Evo a ne Majko? A co se tím změní?
Není tady
Nezapomene na minulost
Zvlá kdy ji připomíná nejen sobě samý, ale příkladně i tady, jen v jiným vlákně.
Není tady
Protoe Majka občas zapomene na svou "dokonalost a vyrovnanost" a projeví se v ní normální enská, neastná, nevyrovnaná a nedokonalá. Se změnou jména tohle taky nepotlačí.
A to není nic ve zlým proti Majce, jen to tak vnímám a myslím si, e tady nejsem jediná.
Hrát člověk nevydrí věčně.
Není tady
Myslim,ze u Majky je to aj o necem jinem,nez jen o zmene nicku,ktery ji neslusi... Ja myslim,ze Majka dela jednu velkoz chybu:chce se od veci,ktere se ji na sobe nelibi,distancovat. Ba co vic,myslim,ze si tu,hm,neprijemnou minulost zpetne upravuje tak,aby vzdy vysla jako dokonala...Vpodstate je to legracni,pac to vsichni starousedlici vedi,a novi to veice rychle odhali.Jo,kdyz zmenit nick,tak treba na hadici,kuklu,nebo tak neco...
Upravil(a) Dorka (22. 1. 2014 8:54)
Není tady