Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#151 21. 1. 2014 10:48

Wikina
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 25

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny. stolt

Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je šastnej. Není to skvělý?

Moji známí bydlí v Pze a mají rd. Přišel k nim v pátek pejsek. Takovej zrzavej kudrnatej větší jakoby pudlik. Špinavej, vyhublej, vysílenej. Tak ho vazali domů (mají 2 labradory), umyli, nakrmili a pak jeli do útulku, zda-li ho někdo nehledá..a nechali ho tam. Odjeli domů, celý víkend se obviňovali že ho tam nechali, tak pro něj v včera jeli a už je jejich. smile  Je málo věcí, co mě takto zahřeje u  hjarta

Není tady

#152 21. 1. 2014 11:55

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...

Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 11:58)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#153 21. 1. 2014 12:18

Wikina
♥♥♥♥♥--

Dorka napsal(a):

My,krome te prvni jezevcice,kt.se narodila u kamaradu deti,a byla s nama 14 let,jsme vsechny ostatni zviratka meli,co k nam prisly samy,nebo nekdo se jich chtel nejak skarede zbavit,nebo z utulku,a vzdycky se hned staly pravoplatnymi cleny rodiny se svymi pravy a povinnostmi taky,samo...,no,nekdy ten pejsek ci kocicka byl stkrat lepsim balzamem na poranenou detskou dusicku nwz naruc maminky ci sourozence...

považuju pejsky a vůbec zvířata za úžasnej energetickej náboj. Pochopili to i v nemocnicích a ústavech. Slyšela jsem, že Motol má prvního psího "zaměstnance" - retrívřici, která je u pacientů , oddělení si o ni požádají a pak jim ji přidělí. Je tam samozřejmě s paničkou.
Já z útulku pejska doma nemám a moc si vážím lidí, kteří si vzali nechtěné pejska a šli do toho jakéhosi rizika. Opravdu je to úctyhodné Dorko smile

Není tady

#154 21. 1. 2014 12:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny. stolt

Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je šastnej. Není to skvělý?

tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#155 21. 1. 2014 12:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ku mne aj prvá jazvecová prišla tka, že sme sa ujali jej paničky, bývalého dcéry, ale potom po čase, keď ona odišla býva k babke, ktorá mala neznášanlivú fenku špica, tongue jazvečica zostala už u nás - dlhých 12 rokov. Kokricu som už mala z útulku a asi aj ďalšieho psa by som brala odtiaž - minimálne ak by som mala dvoch psov, jedne by bol z útulku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#156 21. 1. 2014 12:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

K těm zvířátkům
http://wimp.com/dogbeds/

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#157 21. 1. 2014 12:48

Dorka
Zablokovaný

Hm,klikla jsem,a internet (v mobilu) mi vypadl,takze az vecer,doma... styrka

Po shlednuti ve 22:12: http://wimp.com/dogbeds/

tummenupp godlike gloria rock tongue

Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 22:13)

Není tady

#158 21. 1. 2014 16:55

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

K těm zvířátkům

jéžíš to je dobrý!!! lol  ti pejskové jsou takoví truhlíci big_smile
kočky jsou vyčúraný potvory lol

Není tady

#159 21. 1. 2014 17:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Selima napsal(a):

tummenupp Taktak.....
Škoda, že nie si bližšie, Seli, zoznámila by som a s jedným trikolórnym koliáckym šampiónom - prekrásne zvieratko a vežmi zlaté (hoci je trikolórne cool)

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#160 21. 1. 2014 17:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ma napadlo, že asi má aj stránky a veru aj má ibaže také chudobné....ale vidno ho tam.

Není tady

#161 21. 1. 2014 19:53

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Já si až teď všimla, že (pro mě)Dušička je Dusička. Asi fakt pracuje podvědomí. Pro mě odkjakživa Dušička.
Asi bych měla být všímavější....

Také jsem ten rozdíl nezaregistrovala.... musela jsem se kouknout..cool

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#162 21. 1. 2014 20:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

K těm zvířátkům

lollol musím to pustit mojí pejskový - tu druhou půlku, jak si poradili lol Nᚠkocour jí to dělá taky a myslela jsem si, že ho razantně nevyrazí jen proto, že je prostě hodná mudla.....ale koukám, že je to všeobecný psí trend cool

Není tady

#163 21. 1. 2014 21:16

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Judyna napsal(a):

Já teda vůbec nemám problém s novým nickem - Evou. Ale souhlasím s Dorkou, že Majkafa Evě slušela víc. Ale možná je to jen o zvyku.

Majkafa mi vzdy pripominala Marfusu z Mrazika. A aj si ju tak nejak predstavujem kapitulation ,

Není tady

#164 21. 1. 2014 21:22

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Wikina napsal(a):

To zvířátko tě vítá a raduje se z tvé přítomnosti vždycky. A jdeš domů kdykoliv, v jakýkoliv náladě. To se o dětičkách říct nedá. big_smile

O (některém) partnerovi ano big_smile

raz za cas to kazdy vydrzi big_smilebig_smile

Není tady

#165 21. 1. 2014 21:30

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku.

bez urazky, ty si nieco neuveritelne, to treba studovat godlike

Není tady

#166 21. 1. 2014 21:33

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Dorka napsal(a):

modrovous napsal(a):

Á, nausea již pominula a majkafa je zpět v celé své dokonalosti. lol

Co to je, totok? Strejda guuugl rika: Nauzea, též nausea (latinsky, z řeckého nausiē, "mořská nemoc") je pocit nevolnosti a nepohodlí v žaludku a hlavě, s nutkáním ke zvracení...

A z tohodle: "Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku." ja asik tu nauzeu dostanu, ne-li psotnik, nebo se aspon osypu, ci co... skurt
Radosti, ze tady neni nuda (kdyz Majka tak trpelive pise...) reta

a ze pise tak milo a ludsky tummenupp

Není tady

#167 21. 1. 2014 21:54

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Nerozumím,  proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, že jsem k tomu, že jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně už nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspíš jsem závislá), měla důvod a že bych neprosila o pochopení a používání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu. hjarta

neverim, ty a vdacna? Mam sa bat? butter

Není tady

#168 21. 1. 2014 21:59

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Úplně nejlepší je tady opakovat můj původní nick co nečastěji. Tak dík. sad

zmenou nicku sa nestavame inymi, lepsimi ci horsimi pussa

Není tady

#169 21. 1. 2014 22:05

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Nerozumím,  proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, že jsem k tomu, že jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně už nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspíš jsem závislá), měla důvod a že bych neprosila o pochopení a používání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu. hjarta

Majko, Majko, co k tomu dodat. Mně to Evo nejde přes pusu, když vím, že Eva nejsi

Ja s tým problém nemám - tu sa veža žudí volá úplne inak než v reále... ale keďže Eva s bodkou furtumfurt píše konc ako Majkafa, fakt je dos ažké uveri tejto reinkarnácii. Ale ak treba, môžem kžudne oslovova aj "Ó, Prevznešená"... Ja už som otrlá.

godlike godlike si kde nechala? vissla

Není tady

#170 21. 1. 2014 22:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Selima napsal(a):

tummenupp Taktak.....
Škoda, že nie si bližšie, Seli, zoznámila by som a s jedným trikolórnym koliáckym šampiónom - prekrásne zvieratko a vežmi zlaté (hoci je trikolórne cool)

Pozdravuj ňufíka...

Brita

Není tady

#171 21. 1. 2014 22:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mňa dnes po otvorení výahu na našom poschodí privítal stredoázijský ovčiak va Ale dohodli sme sa, po krátkom vzájomnom očuchaní a opoznaní. stolt Bol len na návšteve.

Brita

Není tady

#172 22. 1. 2014 7:44

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Majko, když namaluješ koni pruhy, taky z něj zebra nebude.
Myslíš, že ti to v něčem pomůže, když ti budeme říkat "Evo". Stejně všichni ví, že jsi Majkafa, ne Eva. Nezapomeneš na minulost, nezměníš tím nic, jsi prostě Majkafa. Pro mě jsi a budeš pořád Majkafa, promiň, ale na Evu si zvykat nebudu, stejně jsi to pořád ty. Zkus respektovat ty, že tě většina tady bere tak, jak jsou na tebe zvyklí, jako Majkafu.
Řekni sama, změní se tím něco,když ti budeme říkat Evo a ne Majko? A co se tím změní?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#173 22. 1. 2014 7:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nezapomeneš na minulost
Zvl᚝ když ji připomíná nejen sobě samý, ale příkladně i tady, jen v jiným vlákně.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#174 22. 1. 2014 8:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Protože Majka občas zapomene na svou "dokonalost a vyrovnanost" a projeví se v ní normální ženská, nešastná, nevyrovnaná a nedokonalá. Se změnou jména tohle taky nepotlačí.
A to není nic ve zlým proti Majce, jen to tak vnímám a myslím si, že tady nejsem jediná.
Hrát člověk nevydrží věčně.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#175 22. 1. 2014 8:52

Dorka
Zablokovaný

Myslim,ze u Majky je to aj o necem jinem,nez jen o zmene nicku,ktery “ji neslusi“... Ja myslim,ze Majka dela jednu velkoz chybu:chce se od veci,ktere se ji na sobe nelibi,distancovat. Ba co vic,myslim,ze si tu,hm,neprijemnou minulost zpetne upravuje tak,aby vzdy vysla jako dokonala...Vpodstate je to legracni,pac to vsichni starousedlici vedi,a novi to veice rychle odhali.Jo,kdyz zmenit nick,tak treba na “hadici“,kuklu,nebo tak neco...stolt

Upravil(a) Dorka (22. 1. 2014 8:54)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí