Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 20. 1. 2014 22:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 25

Noo Viki, ale to je jiná................ona má sakramentskej důvod plakat, chuděrka; co kdybyste jí taky najednou umřeli, aha? va Jak může vědět, že ne? Myslím si, že přestane, až si zvykne, že hned tak neumřete lol Hlavně ji nezačni litovat, aby se to neprotahovalo.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#127 20. 1. 2014 22:16

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Eva. napsal(a):

...Mně nejde přes pusu dusička, protože nemám pocit, že bys někoho dusila. Přijde mi to až no... takový morbidní. Přesto tvé přání akceptuji. I když dost nerada.

No, ja si uplne presne pamatuju, jak jsme tady po dost dlouhe dobe nejak spolecne prisly na to, ze Dušička neni Dušička, ze nema na s hacek, takze to je vlastne nejaka skrticka ci co... Myslim, ze vetsina ji tady vzala hned jako Du š ičku, pac ji ten nick naramne slusi a taky sedi jak "ri na šerbež", ako hovoria Slovaci... wink tongue

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#128 20. 1. 2014 22:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, já to v duchu taky beru jako dušička. To je moc hezký a hodí se mi to k ní. Ale nenutím jí to, když se tenkrát ohradila, že tam není š.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#129 20. 1. 2014 22:21

Dorka
Zablokovaný

No vidis. A k tobe se hodi Majkafa a basta... stolt kapitulation

Není tady

#130 20. 1. 2014 22:26

Dorka
Zablokovaný

lupina montana napsal(a):

Noo Viki, ale to je jiná................ona má sakramentskej důvod plakat, chuděrka; co kdybyste jí taky najednou umřeli, aha? va Jak může vědět, že ne? Myslím si, že přestane, až si zvykne, že hned tak neumřete lol Hlavně ji nezačni litovat, aby se to neprotahovalo.

Teda Lupi, to me ale vubec nenapadlo. Ja nevim, proc jsme jenom uvazovali o tom, ze se boji, ze se nevratime, nebo ze ju nekde, treba u obchodu, nechame...
A to s tim litovanim nas nenapadlo, teda litovat ju...
Lituju sousedy, ptz. to jen tak lehce nevzdam, jak si oni mozna predstavujou, jeden takovej soudek nam dokonce rekl, ze ju "tyrame" (samotou) a ze na nas zavola policajty... tak to jsem chvilu vahala, jestli treba na to nema pravo, ale pak jsme to uzavreli s tim, ze mezi sestou ranni a desatou vecerni snad pes doma vyt muze bez toho, aby nas zabasli nebo popravili...

Není tady

#131 20. 1. 2014 22:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

Ano, já to v duchu taky beru jako dušička. To je moc hezký a hodí se mi to k ní. Ale nenutím jí to, když se tenkrát ohradila, že tam není š.

Majko, já jsem se neohradila smile a je mi šumák, jestli mi někdo napíše Duši nebo Dusi,k háček sem, háček tam. Taky dost  lidí ani diakritiku nepíšou,no, když jsem si dávala nick, říkám si,dva háčky to by bylo v jednom nicku hodně, a vůbec jsem ve slově dusička neviděla ,slovo dusit. Takže at si to každý přebere jak chce.
Mám kamarádky na FB, babinetky, a u nich sem Duši. U tebe jsem Dusi, vždyt je to fuk.
Ale to už jsme tu kdysi rozebírali, jak si správně pamatuje Viktorka, a tímto jí posílám pussa
A taky si pamatuju,jak kdysi před lety si soudila lidi,který si přeměnili nick. Aříkala si, že si převlíkli kabat usch

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#132 20. 1. 2014 22:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A mám radost, že se mi v háčkování konečně daří. O víkendu jsem dodělala holce neonovou melírovanou čepici a ted pletu nákrčník a vypadá to,že párat nebudu.

Upravil(a) dusička (20. 1. 2014 22:49)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#133 20. 1. 2014 22:50

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Taky mně ještě napadlo, že jestli jí minulá člověčice umřela, tak to možná byla starší paní, ne? Nebyla třeba v penzi? Což by znamenalo, že s ní byla pořád doma a čubina teď myslí, že ji trestáte tím, že ji opouštíte a ona chuděra neví proč.
Já bych jí to furt vysvětlovala, kdyby to šlo, tak bych odcházela na různě dlouho (třeba i na chvilku a pak zase na nákup a podobně) aby viděla, že to nemá souvislost s nějakým jejím imaginárním pochybením. Do práce ji semtam vzít nemůžeš?
A ještě jedna moje zkušenost: psi rozeznávají čas, ale ne jako my - nevědí, co je "hodina, den" a podobně. Mně se velice osvědčilo říkat jim to jaksi po psím chápání - to znamená "přijdu na konci dne" a ne "přijdu večer"...."přijdu v půli dne/noci" a podobně. Dokonce jsme zvládli i "vrátí se, až bude nový kulatý měsíc" lol
Neptej se mně, jak to funguje, protože netuším - ale funguje.

Není tady

#134 20. 1. 2014 22:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já si až teď všimla, že (pro mě)Dušička je Dusička. Asi fakt pracuje podvědomí. Pro mě odkjakživa Dušička.
Asi bych měla být všímavější....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#135 20. 1. 2014 22:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Eva. napsal(a):

...Mně nejde přes pusu dusička, protože nemám pocit, že bys někoho dusila. Přijde mi to až no... takový morbidní. Přesto tvé přání akceptuji. I když dost nerada.

No, ja si uplne presne pamatuju, jak jsme tady po dost dlouhe dobe nejak spolecne prisly na to, ze Dušička neni Dušička, ze nema na s hacek, takze to je vlastne nejaka skrticka ci co... Myslim, ze vetsina ji tady vzala hned jako Du š ičku, pac ji ten nick naramne slusi a taky sedi jak "ri na šerbež", ako hovoria Slovaci... wink tongue

Jojo- taky mně v životě nenapadlo, že by byla škrtička- dusička lol
Judy, taky nejsem všímavější, jak vidíš..................nebo vlastně jsme naopak všímavější lol

Není tady

#136 20. 1. 2014 23:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku.

Že a stále baví provokova - si ako tínedžerka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#137 20. 1. 2014 23:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Nerozumím,  proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, že jsem k tomu, že jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně už nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspíš jsem závislá), měla důvod a že bych neprosila o pochopení a používání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji ještě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu. hjarta

Majko, Majko, co k tomu dodat. Mně to Evo nejde přes pusu, když vím, že Eva nejsi

Ja s tým problém nemám - tu sa veža žudí volá úplne inak než v reále... ale keďže Eva s bodkou furtumfurt píše konc ako Majkafa, fakt je dos ažké uveri tejto reinkarnácii. Ale ak treba, môžem kžudne oslovova aj "Ó, Prevznešená"... Ja už som otrlá.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#138 20. 1. 2014 23:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

lupina montana napsal(a):

když se Dvounožec (častěji Dvounožka) cítí provinile a blbě, tak vlastně pláče s ní/m. Když odházíme v klidu a samozřejmě, tak nemají důvod naříkat.

Tak moja nova mala, cinska chocholouska labutenka z utulku, zatim ma duvod doma brecet furt, kdyz odejdeme. Byla zrejme 4 roky u stare pani, ktera zemrela. Ted je u nas, milovana a obletovana, hyckana (je totiz strasne roztomila rodna ), ale halt chodime do prace, ja porad stejne, a muz na smeny, no ale stava se, ze na jeho ranni je tady teda 8 hodin sama... ojojoj!!!, tak tady breci pravdepodobne celou dobu... (sousedi rikali - tak musim porad nekoho prosit o trpelivost a omlouvat se, ze vsak ju ucime, ze se vzdy vratime a nemusi se bat, ze nekde zustane sama... grater ) Ona teda vlastne NEMA DUVOD narikat, anebo ma, takovej "psi", keremu my lidi jaksi nerozumime... va

Jazvecová nás milostivo nechala chodi do práce, ale keď sme si dovolili ís preč VEČER, prípadne CEZ VÍKEND bez nej, dala nám to vyžra - snažila sa strhnú a roztrha niečo z vešiaku, zožra čo najviac v kuchyni a celkovo demolova byt... dumbom Museli sme na ňu tvrdou prevýchovou.

Brita

Není tady

#139 21. 1. 2014 6:34

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ale to klidně komentuj, Modroočko.
Halt záleží na tom, jak vybíráš. big_smile
Tys psala, že ani o chlapovi, a já mám zase jiné zkušenosti. Musíš lépe vybírat... winkbig_smile

On a VÍTA doma? Vy máte spoločný domov? Niečo mi uniklo, kým som tu nebola?

Seli, Majka to nepobrala. Bylo to míněný jako vtip, že ani chlap ne lol
Jenže Majkafa nemá smysl pro humor a za další, Majkafin dokonalý milý nadčlověk samozřejmě ano, ten ji nadšeně ne-vítá doma. Vítá manželku. Ale kdyby žil s Majkafou, KDYBY, určitě by ji nadšeně vítal wink

Mně vítá doma můj partner, ne ženatej chlap nějaké jiné manželky. Takže na rozdíl od Majky jsem si vybrala vcelku dobře. Nemám sice nadčlověka (díky Bohu) jako Majkafa, ale "jen" obyčejnýho chlapa, nicméně bez manželky.

Upravil(a) Modroočka (21. 1. 2014 6:35)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#140 21. 1. 2014 6:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Že vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? Že raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slušnosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, když jsem prosila o akceptování mého nového nicku.

Že a stále baví provokova - si ako tínedžerka.

Majkafa zůstane Majkafou. I když si převlíkla kabát.

Není tady

#141 21. 1. 2014 6:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Třeba aspoň mít trochu slušnosti
Tak tohle sedlo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/godlike.gif
Kdepák, nejni nad slušnost...

"Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní, jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky. Kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslel vždy jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl dříve a vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví." Karel Čapek

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#142 21. 1. 2014 6:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Včera jsem se po dlouhé době dívala na televizi. Film Iluzionista. Vydržela jsem se dívat až do konce.

Není tady

#143 21. 1. 2014 8:23

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Wikina napsal(a):

Ivana napsal(a):

Wikina napsal(a):

big_smile
Orinka je kočička?

Pejsek.

co to je za rasu?

Zlatá kolie.

Není tady

#144 21. 1. 2014 8:24

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

dusička napsal(a):

A jaká to je rasa ? big_smile

Skvělá lol

To taky big_smile

Není tady

#145 21. 1. 2014 8:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že když je člověk sám, logicky si pořídí zvíře, psa nebo kočku.Kočka se nemusí venčit, vydrží celej den v bytě. Se psem se zase dá chodit venku po vycházkách. Pes je šastnej se svým pánem, v bytě nebo v baráku. Tomu psovi je to jedno.

Upravil(a) Modroočka (21. 1. 2014 8:27)

Není tady

#146 21. 1. 2014 8:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny. stolt

Brita

Není tady

#147 21. 1. 2014 8:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Wikina napsal(a):

Ivana napsal(a):

Pejsek.

co to je za rasu?

Zlatá kolie.

Ja som snívala o trikolórnej - snáď sa ešte niekedy zadarí.

Brita

Není tady

#148 21. 1. 2014 8:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny. stolt

Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je šastnej. Není to skvělý?

Není tady

#149 21. 1. 2014 9:25

Dorka
Zablokovaný

Tak ta moja malucka (vypada jak ten hodnej gremlin,vazne!,urcite mel tvurce toho hororu predlohu v tehle rase), byla zrejme fakt celou dobu se starou pani,jak rika Lupi,zvykla na soustavnou pritomnost,no ale co muzeme delat...,jo,nekdo mi to uz rikal,at si ju vemu seboum,ozna by to aj slo,ale zatim na to nemam dost chochmesu... Ona je teda potvurka,pac kdyz jsme doma,tak porad jen spi, tak jsem si rikala,ze by treba mohla vyspavat aj kdyz odejdeme,ale to ona radsi fnuka,abychom se rychle vratili. A vite co provadi ze zalu? Je jako kocka,umi vyskocit na zidlu aj na stul,a shazuje,co tam najde:svicku,popelnik,kytku,prostirani,tuhle jsem si koupila takove sladoucke kalhotky a cely vecer jsem je mela na stole a tesila se z nich...,no tak ty musela taky zhodit a "zahrabat" pod stul,ale  Iona moc dobre vi,ze se zlobim,pac kdyz nahidou nic neprovede,yak vita az k zblazneni,ale kdyz zas neco demolovala,je schoulena v p:hjarta:elisku a dela. ity "psim voci",aze je ma! Jak dva kulate drahokamy.

Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 9:37)

Není tady

#150 21. 1. 2014 10:44

Wikina
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Ivana napsal(a):

Wikina napsal(a):

co to je za rasu?

Zlatá kolie.

Ja som snívala o trikolórnej - snáď sa ešte niekedy zadarí.

to jsou krásní psi! A chytří.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí