6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Noo Viki, ale to je jiná................ona má sakramentskej důvod plakat, chuděrka; co kdybyste jí taky najednou umřeli, aha? Jak můe vědět, e ne? Myslím si, e přestane, a si zvykne, e hned tak neumřete Hlavně ji nezačni litovat, aby se to neprotahovalo.
Není tady
Eva. napsal(a):
...Mně nejde přes pusu dusička, protoe nemám pocit, e bys někoho dusila. Přijde mi to a no... takový morbidní. Přesto tvé přání akceptuji. I kdy dost nerada.
No, ja si uplne presne pamatuju, jak jsme tady po dost dlouhe dobe nejak spolecne prisly na to, ze Duička neni Duička, ze nema na s hacek, takze to je vlastne nejaka skrticka ci co... Myslim, ze vetsina ji tady vzala hned jako Du ičku, pac ji ten nick naramne slusi a taky sedi jak "ri na erbež", ako hovoria Slovaci...
Není tady
Ano, já to v duchu taky beru jako duička. To je moc hezký a hodí se mi to k ní. Ale nenutím jí to, kdy se tenkrát ohradila, e tam není .
Není tady
No vidis. A k tobe se hodi Majkafa a basta...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Noo Viki, ale to je jiná................ona má sakramentskej důvod plakat, chuděrka; co kdybyste jí taky najednou umřeli, aha? Jak můe vědět, e ne? Myslím si, e přestane, a si zvykne, e hned tak neumřete Hlavně ji nezačni litovat, aby se to neprotahovalo.
Teda Lupi, to me ale vubec nenapadlo. Ja nevim, proc jsme jenom uvazovali o tom, ze se boji, ze se nevratime, nebo ze ju nekde, treba u obchodu, nechame...
A to s tim litovanim nas nenapadlo, teda litovat ju...
Lituju sousedy, ptz. to jen tak lehce nevzdam, jak si oni mozna predstavujou, jeden takovej soudek nam dokonce rekl, ze ju "tyrame" (samotou) a ze na nas zavola policajty... tak to jsem chvilu vahala, jestli treba na to nema pravo, ale pak jsme to uzavreli s tim, ze mezi sestou ranni a desatou vecerni snad pes doma vyt muze bez toho, aby nas zabasli nebo popravili...
Není tady
Eva. napsal(a):
Ano, já to v duchu taky beru jako duička. To je moc hezký a hodí se mi to k ní. Ale nenutím jí to, kdy se tenkrát ohradila, e tam není .
Majko, já jsem se neohradila a je mi umák, jestli mi někdo napíe Dui nebo Dusi,k háček sem, háček tam. Taky dost lidí ani diakritiku nepíou,no, kdy jsem si dávala nick, říkám si,dva háčky to by bylo v jednom nicku hodně, a vůbec jsem ve slově dusička neviděla ,slovo dusit. Take at si to kadý přebere jak chce.
Mám kamarádky na FB, babinetky, a u nich sem Dui. U tebe jsem Dusi, vdyt je to fuk.
Ale to u jsme tu kdysi rozebírali, jak si správně pamatuje Viktorka, a tímto jí posílám
A taky si pamatuju,jak kdysi před lety si soudila lidi,který si přeměnili nick. Aříkala si, e si převlíkli kabat
Není tady
A mám radost, e se mi v háčkování konečně daří. O víkendu jsem dodělala holce neonovou melírovanou čepici a ted pletu nákrčník a vypadá to,e párat nebudu.
Upravil(a) dusička (20. 1. 2014 22:49)
Není tady
Taky mně jetě napadlo, e jestli jí minulá člověčice umřela, tak to moná byla starí paní, ne? Nebyla třeba v penzi? Co by znamenalo, e s ní byla pořád doma a čubina teď myslí, e ji trestáte tím, e ji opoutíte a ona chuděra neví proč.
Já bych jí to furt vysvětlovala, kdyby to lo, tak bych odcházela na různě dlouho (třeba i na chvilku a pak zase na nákup a podobně) aby viděla, e to nemá souvislost s nějakým jejím imaginárním pochybením. Do práce ji semtam vzít nemůe?
A jetě jedna moje zkuenost: psi rozeznávají čas, ale ne jako my - nevědí, co je "hodina, den" a podobně. Mně se velice osvědčilo říkat jim to jaksi po psím chápání - to znamená "přijdu na konci dne" a ne "přijdu večer"...."přijdu v půli dne/noci" a podobně. Dokonce jsme zvládli i "vrátí se, a bude nový kulatý měsíc"
Neptej se mně, jak to funguje, protoe netuím - ale funguje.
Není tady
Já si a teď vimla, e (pro mě)Duička je Dusička. Asi fakt pracuje podvědomí. Pro mě odkjakiva Duička.
Asi bych měla být vímavějí....
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
...Mně nejde přes pusu dusička, protoe nemám pocit, e bys někoho dusila. Přijde mi to a no... takový morbidní. Přesto tvé přání akceptuji. I kdy dost nerada.
No, ja si uplne presne pamatuju, jak jsme tady po dost dlouhe dobe nejak spolecne prisly na to, ze Duička neni Duička, ze nema na s hacek, takze to je vlastne nejaka skrticka ci co... Myslim, ze vetsina ji tady vzala hned jako Du ičku, pac ji ten nick naramne slusi a taky sedi jak "ri na erbež", ako hovoria Slovaci...
Jojo- taky mně v ivotě nenapadlo, e by byla krtička- dusička
Judy, taky nejsem vímavějí, jak vidí..................nebo vlastně jsme naopak vímavějí
Není tady
Eva. napsal(a):
e vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? e raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slunosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, kdy jsem prosila o akceptování mého nového nicku.
e a stále baví provokova - si ako tínederka.
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nerozumím, proč někdo není schopen (ochoten?) pochopit, e jsem k tomu, e jsem se znovu přihlásila pod jiným nickem, (by jsem původně u nechtěla psát na babinet, ale chybělo mi to, nejspí jsem závislá), měla důvod a e bych neprosila o pochopení a pouívání mého nového nicku, kdyby tomu tak nebylo.
Děkuji jetě jednou těm, kdo mou prosbu akceptovali. Jsem vám moc vděčná, opravdu.Majko, Majko, co k tomu dodat. Mně to Evo nejde přes pusu, kdy vím, e Eva nejsi
Ja s tým problém nemám - tu sa veža žudí volá úplne inak ne v reále... ale keďe Eva s bodkou furtumfurt píe konc ako Majkafa, fakt je dos aké uveri tejto reinkarnácii. Ale ak treba, môem kžudne oslovova aj "Ó, Prevzneená"... Ja u som otrlá.
Není tady
Dorka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
kdy se Dvounoec (častěji Dvounoka) cítí provinile a blbě, tak vlastně pláče s ní/m. Kdy odházíme v klidu a samozřejmě, tak nemají důvod naříkat.
Tak moja nova mala, cinska chocholouska labutenka z utulku, zatim ma duvod doma brecet furt, kdyz odejdeme. Byla zrejme 4 roky u stare pani, ktera zemrela. Ted je u nas, milovana a obletovana, hyckana (je totiz strasne roztomila ), ale halt chodime do prace, ja porad stejne, a muz na smeny, no ale stava se, ze na jeho ranni je tady teda 8 hodin sama... ojojoj!!!, tak tady breci pravdepodobne celou dobu... (sousedi rikali - tak musim porad nekoho prosit o trpelivost a omlouvat se, ze vsak ju ucime, ze se vzdy vratime a nemusi se bat, ze nekde zustane sama... ) Ona teda vlastne NEMA DUVOD narikat, anebo ma, takovej "psi", keremu my lidi jaksi nerozumime...
Jazvecová nás milostivo nechala chodi do práce, ale keď sme si dovolili ís preč VEČER, prípadne CEZ VÍKEND bez nej, dala nám to vyra - snaila sa strhnú a roztrha niečo z veiaku, zora čo najviac v kuchyni a celkovo demolova byt... Museli sme na ňu tvrdou prevýchovou.
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale to klidně komentuj, Modroočko.
Halt záleí na tom, jak vybírá.
Tys psala, e ani o chlapovi, a já mám zase jiné zkuenosti. Musí lépe vybírat...On a VÍTA doma? Vy máte spoločný domov? Niečo mi uniklo, kým som tu nebola?
Seli, Majka to nepobrala. Bylo to míněný jako vtip, e ani chlap ne
Jene Majkafa nemá smysl pro humor a za dalí, Majkafin dokonalý milý nadčlověk samozřejmě ano, ten ji nadeně ne-vítá doma. Vítá manelku. Ale kdyby il s Majkafou, KDYBY, určitě by ji nadeně vítal
Mně vítá doma můj partner, ne enatej chlap nějaké jiné manelky. Take na rozdíl od Majky jsem si vybrala vcelku dobře. Nemám sice nadčlověka (díky Bohu) jako Majkafa, ale "jen" obyčejnýho chlapa, nicméně bez manelky.
Upravil(a) Modroočka (21. 1. 2014 6:35)
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
e vás baví pořád mě rozebírat. Co byste dělaly, kdybych sem nepsala? e raději nerozebíráte své přístupy. Třeba aspoň mít trochu slunosti a po dlouhé době akceptovat můj nový nick, jako to děláte i u jiných, které se přejmenovaly. Navíc, kdy jsem prosila o akceptování mého nového nicku.
e a stále baví provokova - si ako tínederka.
Majkafa zůstane Majkafou. I kdy si převlíkla kabát.
Není tady
Třeba aspoň mít trochu slunosti
Tak tohle sedlo...
Kdepák, nejni nad slunost...
"Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní, jenome teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je sluný, byl sluný vdycky. Kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, e teď přila jeho chvíle, myslel vdy jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl dříve a vdycky. Kdo mění víru, neměl ádnou. Člověka nepředělá, jenom se ti vybarví." Karel Čapek
Není tady
Včera jsem se po dlouhé době dívala na televizi. Film Iluzionista. Vydrela jsem se dívat a do konce.
Není tady
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Orinka je kočička?Pejsek.
co to je za rasu?
Zlatá kolie.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
A jaká to je rasa ?
Skvělá
To taky
Není tady
Myslím, e kdy je člověk sám, logicky si pořídí zvíře, psa nebo kočku.Kočka se nemusí venčit, vydrí celej den v bytě. Se psem se zase dá chodit venku po vycházkách. Pes je astnej se svým pánem, v bytě nebo v baráku. Tomu psovi je to jedno.
Upravil(a) Modroočka (21. 1. 2014 8:27)
Není tady
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny.
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Pejsek.co to je za rasu?
Zlatá kolie.
Ja som snívala o trikolórnej - snáď sa ete niekedy zadarí.
Není tady
Selima napsal(a):
Nielen keď je sám - pre mňa je nejaké zviera, ideálne pes alebo mačka, súčasou ÚPLNEJ rodiny.
Jasně, chápu. Moje matka má psa, vzala si ho z útulku,aby nebyla sama a aby byla nucená chodit ven. Chodí 3x, 4x denně, je spokojená, útuláček taky. Je to hodnej kluk. Máti je spokojená a on je astnej. Není to skvělý?
Není tady
Tak ta moja malucka (vypada jak ten hodnej gremlin,vazne!,urcite mel tvurce toho hororu predlohu v tehle rase), byla zrejme fakt celou dobu se starou pani,jak rika Lupi,zvykla na soustavnou pritomnost,no ale co muzeme delat...,jo,nekdo mi to uz rikal,at si ju vemu seboum,ozna by to aj slo,ale zatim na to nemam dost chochmesu... Ona je teda potvurka,pac kdyz jsme doma,tak porad jen spi, tak jsem si rikala,ze by treba mohla vyspavat aj kdyz odejdeme,ale to ona radsi fnuka,abychom se rychle vratili. A vite co provadi ze zalu? Je jako kocka,umi vyskocit na zidlu aj na stul,a shazuje,co tam najde:svicku,popelnik,kytku,prostirani,tuhle jsem si koupila takove sladoucke kalhotky a cely vecer jsem je mela na stole a tesila se z nich...,no tak ty musela taky zhodit a "zahrabat" pod stul,ale Iona moc dobre vi,ze se zlobim,pac kdyz nahidou nic neprovede,yak vita az k zblazneni,ale kdyz zas neco demolovala,je schoulena v p:hjarta:elisku a dela. ity "psim voci",aze je ma! Jak dva kulate drahokamy.
Upravil(a) Dorka (21. 1. 2014 9:37)
Není tady
Selima napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
co to je za rasu?Zlatá kolie.
Ja som snívala o trikolórnej - snáď sa ete niekedy zadarí.
to jsou krásní psi! A chytří.
Není tady