29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vera napsal(a):
Také přeji všem klidné a krásné Vánoce.
No, nedá mi to............dnes nakupuji a hledám prací prostředek na vlnu a ne ho najít, oslovím zaměstnankyni a hledáme obě....při tom hledání mi 3x řekla vole..............musela jsem to sem napsat, ještě teď se směju
poprvé jsem se na ni významně podívala a když jsem viděla, že nic............tak jsem tomu dala volný průběh
V Brně svítí, už bude brzy jaro.............hurrrá
Není tady
Za sebe děkuju za všechna přání.
A připojuju se: Hezký a klidný konec adventu, krásné a pohodové Vánoce a v novém roce jen to dobré a nejlepší, hlavně zdraví!
Není tady
vera napsal(a):
Také přeji všem klidné a krásné Vánoce.
No, nedá mi to............dnes nakupuji a hledám prací prostředek na vlnu a ne ho najít, oslovím zaměstnankyni a hledáme obě....při tom hledání mi 3x řekla vole..............musela jsem to sem napsat, ještě teď se směju
poprvé jsem se na ni významně podívala a když jsem viděla, že nic............tak jsem tomu dala volný průběh
V Brně svítí, už bude brzy jaro.............hurrrá
Krásné Vánoce, vole.
Není tady
Přeji krásné Vánoce všem, ať máte ve zdraví hojnost radosti, smíchu a pohody
Není tady
Dneska jsem si úplnou náhodou vzpomněla na svého dědečka. Přemýšlím, kdy se narodil... 17. 1. 1875. Tak by mu dnes bylo 150 let!
Zapnu počítač a vidím 17. 1., 17. 17.
Není tady
Fíha. Tak nějak se narodil můj pradědeček. Dědeček se narodil v roce 1900.
Není tady
Můj táta byl totiž benjamínek; měl sourozence starší o 18 a 16 let.
Upravil(a) vrabčák (6. 2. 2025 10:14)
Není tady
Zdá se mi, že sem na Babinet už skoro nikdo nechodí....
Ale kdyby přeci jen ano, chci dát tip na opravdu dobrý seriál. Jmenuje se Náhradníci, je od Alice Nellis a byl teď na iprimě. V hlavních rolích excelentní Plodková, Hádek, Janžurová. Fakt doporučuju shlédnout, vzalo mě to za srdce.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Zdá se mi, že sem na Babinet už skoro nikdo nechodí....
![]()
Ale kdyby přeci jen ano, chci dát tip na opravdu dobrý seriál. Jmenuje se Náhradníci, je od Alice Nellis a byl teď na iprimě. V hlavních rolích excelentní Plodková, Hádek, Janžurová. Fakt doporučuju shlédnout, vzalo mě to za srdce.
Kde se na to dá podívat? Anebo jen na placené iprima? Tam mi to podívat se nedovolí a v programu televize jsem to nenašla.
Není tady
Ano, já to viděla na placené iprima.
Není tady
Dnes už bylo ve vzduchu cítit předjaří. Tak jsem na zahradě stříhala keře. Po dlouhé době zas příjemný pobyt na zahradě.
Není tady
Taky jsem ho před několika dny už zavětřila, i když bylo zrovna docela chladno...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Ano, já to viděla na placené iprima.
Aha, tak to nic. Oni to dají jednou i v běžné televizi, tak se podívám.
Není tady
Velikou radost mi v pátek udělal koncert Elánu se symfonickým orchestrem v O2 aréně. Nechápu, kde jsem měla v hlavě uložené všechny ty texty písniček. Netušila jsem, že tam něco takového mám. Tak jsem to všechno poctivě vyzpívala. Ještě ani teď nemůžu mluvit. Jen šeptám.
a 6.6.2026 se s Elánem uvidíme v Edenu. Vstupenku už mám.
Není tady