18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Mám radost, e vás tady vidím. Mám radost, e mě u dnes nebolí tak hlava. A mám radost, e to ve finále "dobře dopadlo", co se o naem autě bohuel říct nedá. Měli jsme v pátek dopravní nehodu, to je tak, kdy se potkáte cestou s někým, kdo má papíry omylem.
Díkybohu, e jste v pořádku.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vrabčáčku, skleněná střecha byl perfektní nápad a je perfektně udělaná.
Není tady
Taky jsem spoustu let chodila darovat krev, ale teď u by ji ode mne nechtěli...
I já přeju vám vem hezkou a klidnou druhou polovinu listopadu.
Není tady
Milé holčičky tak kde dnes jste e jste nic nenapsali? Někde na výletě?
Není tady
Radost mi udělala krásná oslava 35. výročí Sametové revoluce v Praze. Rozhovory u Blanických rytířů s přímými účastníky demonstrace na Národní v roce 1989. Moc zajímavé přímo na místě. A Milion chvilek na Staroměstském náměstí.
Dokonce jsme tam byly v době, kdy přiel k památníku na Národní Babi ufňukanec. Vypískali a vykřičeli jsme estébáka. A bylo nás moc.
Není tady
Eva. napsal(a):
Radost mi udělala krásná oslava 35. výročí Sametové revoluce v Praze. Rozhovory u Blanických rytířů s přímými účastníky demonstrace na Národní v roce 1989. Moc zajímavé přímo na místě. A Milion chvilek na Staroměstském náměstí.
Dokonce jsme tam byly v době, kdy přiel k památníku na Národní Babi ufňukanec. Vypískali a vykřičeli jsme estébáka. A bylo nás moc.
Není tady
.
Upravil(a) mia (28. 11. 2024 19:43)
Není tady
vera napsal(a):
dnes budu mořit česnek.........60 strouků...........poprvé, tak si čtu návod......jo, jo, to zvládnu.....a bude to patřit sem na radost
na preventivní prohlídce.....e ověří kognitivní schopnosti......tak mj. a nakreslím hodiny...... za 10 minut 11.....aji jsem se zapotila
U JE TO TADY
Óóó jak ti rozumím .....sice jetě nejsem v té fázi, ale u kdy to slyím od jiných, tak lehce znejistím, co mě to jednou čeká.....nebo i moná nečeká, to nikdo nevíme.
Jedna moje babi bystré mylení a do smrti (85), druhá (90) poslední léta ivota popletená.....tak uvidíme, od koho mám ty moje geny
Není tady
Eva. napsal(a):
To jsem měla radost, kdy jsem to slyela.......protoe člověk bohuel vude kolem vidí spoustu křiklounů, kterým není nic dobré....přestoe si sluně ijí, netrpí nedostatkem a jinak vypadají spokojeně, ijí ve funkčním státě.....neuvědomují si, s čím si zahrávají.....
Není tady
Moc mě potěily dokumenty myslím v neděli večer v TV na dvojce.....o Václavu Havlovi a Karlu Schwarzenbergovi......Václav Havel v době, kdy u byl nemocný....jak obtíné pro něho bylo vykonávat funkci prezidenta se vemi jeho státnickými povinnostmi.....obyčejný, velmi unavený, nemocný a vyčerpaný člověk, přesto stále vstřícný.....bylo mi ho líto.
Karel Schwarzenberg.......ten kdyby el naklonovat......člověk s mnohými lidskými nedostatky, jaké máme my vichni......stále noblesní, skromný, lidský.....problémy s jeho dcerou, jako v mnohých jiných rodinách.....nic nezamlčovali....moc mě ty dokumenty oslovily.
Není tady
Dneska večer na ČT art v ArtZóně rozhovor s Jarmilou tukovou, úasnou fotografkou, fotoreportérkou a dokumentaristkou. Jezdí hlavně do zemí zasaených válkou, ale aktivně se věnuje různým oblastem i u nás - děti a mladiství s popáleninami, dokument o Martině Izingové, její obličej polil bývalý partner kyselinou.
Upravil(a) vrabčák (19. 11. 2024 21:49)
Není tady