18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na procházce po parku s dcerou jsme potkaly dvě cizinky s mrňavým chlapečkem Kiko (japonské jméno). Metelil si to (v jakoby klaunských kalhotách) po irím obrubníku. Kadou chvíli spadl a vdycky tak neastně, e hlavičkou dopadl na hranu obrubníku. Ale ani jedna slza neukápla, jen si se zájmem vdy prohlédl dlaně. Pokadé rychle vstal a pokračoval v rychlochůzi.
Zapředla jsem krátký rozhovor s jeho maminkou. Prý ho vechno zajímá a z ničeho si nic nedělá. astná povaha!
Není tady
Canal Turf en Directo Gratis https://geniduturf.com/
Upravil(a) Geni (5. 9. 2024 19:17)
Není tady
Včera večer na Artu zahajovací koncert festivalu Dvořákova Praha:
Violoncellový koncert - německý cellista Julian Steckel a Bambertí symfonikové pod vedením éfdirigenta Jakuba Hrůi.
Novosvětská symfonie.
Upravil(a) vrabčák (7. 9. 2024 13:21)
Není tady
Opět včera večer na Artu: Záznam opery Carmen z veronské Arény (2022).
Reie a výprava - Franco Zeffirelli, dirigent - Marco Armiliato, Carmen - Elina Garanča.
Není tady
Udělalo mi radost, e Linkin Park opět ijí. A vydají album From Zero.
Za zemřelého Chestera Benningtona, který si vzal ivot (jako moje dcerka), bude s nimi zpívat zpěvačka.
Písničku od LP One more light (sloenou pro přítele Chestera, který si vzal ivot stejně jako Chester), jsme nechávali hrát dcerce na pohřebním obřadu jako poslední, poslední rozloučení.
Mám radost a takovou (nepochopitelnou) naději, e to nevzdali a pokračují, naději v ivot.
https://www.youtube.com/watch?v=Tm8LGxTLtQk One more light
https://www.youtube.com/watch?v=Fm4EmlixEVk The Emtiness Machine
A u jedou
https://www.youtube.com/watch?v=IL1nlWOciL0
Upravil(a) Eva. (9. 9. 2024 7:55)
Není tady
Eva. snaím se sdílet s Tebou tuto radost..............moc zdravím
jám mám takovou přízemní radost.................konečně prí..............u nás v lese jsou 40cm hluboké pukliny, nikdy jsem to neviděla
prí, takový zahradní dé a ochladilo se..............dokonce je mlha
Není tady
Evi, taky tě zdravím. Tu radost ti moc přeju.
Věro, radost z detě po tak dloooooouhé době úmorného vedra ve dne v noci vůbec není přízemní. I já se z ochlazení a detě upřímně raduju.
Není tady
Radost mi udělal astný návrat z dovolené.
Z léta rovnýma nohama do detivého podzimu.
Není tady
Niky, doufám, e podzimní dny nebudou jen detivé, ale e nás překvapí i příjemné babí léto.
Andrejko, trochu pozdě, ale přece: VECHNO NEJLEPÍ k dnenímu svátku, hlavně dobré zdraví!!!
Není tady
Ve čtvrtek jsem byla v kostele sv. imona a Judy na koncertě dvou chlapeckých sborů - Collegium iuvenum Stuttgart (s doprovodem varhan) a Pueri gaudentes - Radostní chlapci (s doprovodem klavíru). Oba sbory zpívaly moc krásně , pojetí se dost liilo. Zajímavý výběr skladeb u obou sborů. Na konci zazpívaly pod vedením českého sbormistra moc pěkně dohromady. A sopránky malých kluků - úasné! V obou sborech bylo i několik mániček. Celkově parádní záitek!
Upravil(a) vrabčák (6. 10. 2024 11:58)
Není tady
Jsem moc ráda, e jsem se dneska celkem rychle dostala na babi. Měla jsem s tím delí dobu problém...
Není tady
Vrabče ty sis koupila nové počítadlo aby to fungovalo?
Není tady
Nekoupila, Petře. Asi nějaký zázrak!
Není tady
Vrabče tak to je dobrá zpráva.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ve čtvrtek jsem byla v kostele sv. imona a Judy na koncertě dvou chlapeckých sborů - Collegium iuvenum Stuttgart (s doprovodem varhan) a Pueri gaudentes - Radostní chlapci (s doprovodem klavíru). Oba sbory zpívaly moc krásně , pojetí se dost liilo. Zajímavý výběr skladeb u obou sborů. Na konci zazpívaly pod vedením českého sbormistra moc pěkně dohromady. A sopránky malých kluků - úasné! V obou sborech bylo i několik mániček. Celkově parádní záitek!
Moc závidím. U nás byl jejich koncert asi před měsícem v jednom kostele na českokrumlovsku. Bohuel jsem se to dověděla pozdě a u jsme to s manelem organizačně nedali.
Není tady
Ahoj Petro, to je fajn, e ses zas vyskytla.
Drím palce, abyste se na některý z jejich dalích koncertů dostali.
Český sbor působí při Z Praha 7, imáčkova, sbormistři: Libor Sládek a Jan Kyjovský.
Německý sbor: www.collegium - iuvenum.de nebo www.facebook.com/KnabenchorStuttgart
Není tady
Minulý týden moc hezky udělaný dokument o Ondřeji Havelkovi.
Dneska dopoledne na rozhlasové stanici DDUR 1. díl rozhovoru Lukáe Hurníka s Adamem Viktorou, vedoucím plzeňského barokního vokálně - instrumentálního souboru Ensemble Inégal, o hudbě Jana Dismase Zelenky a o barokní hudbě vůbec. Samozřejmě se spoustou nádherných hudebních ukázek. 2. díl bude hned zítra, asi opět dopoledne.
Není tady