6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska večer na Artu Jakub Hrůa úasně rozebral Smetanovu Vltavu. Je to opravdu mistr.
Není tady
Mám radost, e naprelo................jsem přízemní
Není tady
Proč přízemní? Vdy je to taky důvod k radosti.
Není tady
Včera příjemná procházka po Stromovce - po deti za slunečného počasí. Dneska se taky raduju z detě.
Není tady
Dé je super Mně teď potěily návtěvy banky. Ač je to k neuvěření, ale kdy se kápne na toho správného člověka, je jedno kdy a kde
Není tady
Niky123 napsal(a):
ano, ano...............já jen, e vedle příspěvku vrabčáka.......to tak vypadá...
má vzpomínka na nedávnou cestu do paněl..............jsme v Pradu před obrazem H. Bosche Zahrada rajských potěení - slavný triptich.........kolem obrazu nejvíce lidí....koukám na 3. část-Peklo a hledám...............lotický pohár............Lotice-severní Morava-tvarůky, ale i slavná keramika, dnes bohuel skoro zapomenuta.............ale ve středověku velice ceněná, zvlát u bohatých v celé Evropě!!.......dbány a poháry pokryté "bradavicemi" a takový pohár umístil Bosch na svůj obraz...........koukám, hledám a nenacházím..............a ho objeví kamarádka...v pravé části....tmavě hnedý......málem jsem zařvala
tak tento okamik se mi vyjeví 1x denně
Není tady
Palomita napsal(a):
Dé je super Mně teď potěily návtěvy banky. Ač je to k neuvěření, ale kdy se kápne na toho správného člověka, je jedno kdy a kde
Není tady
vera napsal(a):
Niky123 napsal(a):
ano, ano...............já jen, e vedle příspěvku vrabčáka.......to tak vypadá...
má vzpomínka na nedávnou cestu do paněl..............jsme v Pradu před obrazem H. Bosche Zahrada rajských potěení - slavný triptich.........kolem obrazu nejvíce lidí....koukám na 3. část-Peklo a hledám...............lotický pohár............Lotice-severní Morava-tvarůky, ale i slavná keramika, dnes bohuel skoro zapomenuta.............ale ve středověku velice ceněná, zvlát u bohatých v celé Evropě!!.......dbány a poháry pokryté "bradavicemi" a takový pohár umístil Bosch na svůj obraz...........koukám, hledám a nenacházím..............a ho objeví kamarádka...v pravé části....tmavě hnedý......málem jsem zařvala
tak tento okamik se mi vyjeví 1x denně
Věro, kdyby nebylo detě, Jakub Hrůa by těko rozebíral Vltavu...
Z Lotic jsem kdysi měla kamarády, jednou jsem je tam navtívila. Tehdy se tam tvarůky jetě dělaly... Netuila jsem, e jsou Lotice tak slavné. Díky za obohacující informace.
Není tady
Tak jsem se dneska brzy ráno stala babičkou. Máme holčičku.
Není tady
vrabčák napsal(a):
jééééééééééé, moc gratuluju
Není tady
Věro, moc děkuju!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Moc moc gratuluji. A vám vem malé vrabčátko dělá radost a a se mu líbí na světě!
Není tady
Niky, moc děkuju za vtipné a hezké přání!
Není tady
vrabčáku
a jsi hezky hopká po tomhle světě a dělá vám jen radost
Není tady
Dalí originální a hezké přání. Petro, moc děkuju!
Není tady
a jak se jmenuje holčička ?
Není tady
Karin (důvěrně Kotrmelína ).
Není tady
vrabčák napsal(a):
Karin (důvěrně Kotrmelína ).
Karin.........hezké
Není tady
Věro, děkuju.
Není tady
dnes ne, ale o víkendu Budějovický Bambifest - přes est tisíc lidí, docela záhul, ale nádherná akce
Není tady
Vrabčáčku, blahopřeji k vnučce. Celé rodině přeji hodně zdraví.
Uívej si ji, co to půjde.
Ony tak rychle vyrostou...
Není tady
Evi, moc Ti děkuju! Na i celé Vaí rodině a vem tady na babi.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Jéééé, jak mi toto mohlo uniknout? Vrabčáčku, z celého srdce gratuluji k oficiálnímu a nejkrásnějímu stavu "babička" a malé princezně přeji hodně zdraví, těstí, lásky, a a je jí na tomto světě krásně. Tobě přeji, a si tuto novou roli uije - ví jak, hezky pomuchlat, hýčkat, dělat blbosti, rozdovádět, rozmazlit ... a vrátit rodičům
Není tady
Andrejko, díky moooooooooccc za nádherné přání.
Není tady
Včerejí koncert skupiny Srdečná arytmie - folk, country.
Není tady