|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To je prima, že ses do toho pustila. 
Není tady
Včera večer na Artu koncert Hanky a Petra Ulrychových - ze záznamu starého 10 let.

Není tady
Mám velkou radost, že je takhle teplo a že konečně po řadě pošmourných dní vykouklo i sluníčko. Dělám si pozvolna na zahradě, baví mě to, jak je to za mnou vidět. :-) A včera jsme už poseděli na sluníčku venku. Jaro začíná! 

Není tady
Niky123 napsal(a):
Mám velkou radost, že je takhle teplo a že konečně po řadě pošmourných dní vykouklo i sluníčko. Dělám si pozvolna na zahradě, baví mě to, jak je to za mnou vidět. :-) A včera jsme už poseděli na sluníčku venku. Jaro začíná!
jo, jo.........taky mě to hodně baví.......na jaře
v červenci je to už horší..........o hodně
Není tady
Věrko v červenci bude určitě hodně teplo, tak na tebe čeká nuda pláž na přehradě. A budeš spokojená.
Není tady
To já to miluju i v červenci, tím spíš, že všechno kvete. :-)
Není tady
Taky mám moc ráda předjaří. Nejvíc asi vzduch, jak voní.
Těším se na první projížďku na kole, ale ještě je na mě zima. Zatím jsme měli nejvíc 8 stupňů a to je na mě málo. (Je zajímavé, že když jsem chodila běhat, tak mě nevadil ani mírný mrazík. Asi to souvisí s rychlostí pohybu
)). Syn už teda na kole byl.
Není tady
Předjaří - těšení se na jaro.

Není tady
V patek se me narodil vnoucek Kristianek ,
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, moc moc gratuluji!
Užívej si babičkovství a ať se Kristiánkovi na světě líbí.
Není tady
Blahopřeju a hodně zdraví všem! 
Není tady
dekuji
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, velká gratulace! Hodně zdravíčka a štěstí do života! 
Není tady
Také mám nejvíce ráda ten úplný začátek jara, kdy ještě není větší teplo a vše začíná pučet a rašit! To je úplně balzám na duši - po té smutné zimě! Vím, že to není dobře pro přírodu, ale já jsem tak ráda, že je to letos tak brzy!
A zatím to vypadá, že zima už by se vrátit neměla. Strašně se těším na zahradu a procházky venku! Na sluníčko, které v zimě téměř nevidíme!
Není tady
Erem, moc vám všem blahopřeju! Ať je to zdravé, veselé a spokojené miminko. 
Není tady
U nás je takové teplo, prý jak v polovině dubna...........................tak toto je moc špatné, ano je to momentálně příjemné a tak......
ale když člověk domyslí kousek dál.......................co to znamená pro přírodu a pro lidstvo, tak mně běhá mráz po těle
Není tady
Věro, přesně tak. 
Dneska měl postarší pan řidič v autobusu puštěné rádio Klasik. Taky ho dost často poslouchám, tak mi to udělalo radost. 
Hlasitost tak do půlky autobusu. Bylo to trošku legrační, když cestující poslouchali ukázky z oper a zprávy z kultury. 
Před pár lety ho mívala puštěné mladá slečna v obchodě s pečivem. Projevila jsem nahlas svoje překvapení a ona prohlásila, že to má ráda.

Není tady
vrabčák napsal(a):
Erem, moc vám všem blahopřeju! Ať je to zdravé, veselé a spokojené miminko.
Připojuji se 
Není tady
vera napsal(a):
U nás je takové teplo, prý jak v polovině dubna...........................tak toto je moc špatné, ano je to momentálně příjemné a tak......
ale když člověk domyslí kousek dál.......................co to znamená pro přírodu a pro lidstvo, tak mně běhá mráz po těle
Vero, proč Tě to tak znepokojuje? Já osobně si myslím, že je to přirozená změna klimatu, jakých bylo v minulosti spousta...viz třeba extrémně doby ledové a pak zas oteplení. Taky sem někde četla, že podobné dlouhodobé oteplení bylo v Čechách za vlády Karla IV., a že vlastně toto bylo příčinou, proč se tu za jeho vlády začalo pěstovat víno, které do té doby nikdo nepěstoval....
Já si myslím, že tato změna k teplejšímu podnebí, kterou teď pozorujeme v posledních letech, je přirozená a neodvratná, a jestliže se na ni podílí i lidstvo, tak jenom malým podílem... Proto mě to nechává klidnou. 
Není tady
Niky123 napsal(a):
vera napsal(a):
ale když člověk domyslí kousek dál.......................co to znamená pro přírodu a pro lidstvo, tak mně běhá mráz po těleVero, proč Tě to tak znepokojuje? Já osobně si myslím, že je to přirozená změna klimatu, jakých bylo v minulosti spousta...viz třeba extrémně doby ledové a pak zas oteplení. Taky sem někde četla, že podobné dlouhodobé oteplení bylo v Čechách za vlády Karla IV., a že vlastně toto bylo příčinou, proč se tu za jeho vlády začalo pěstovat víno, které do té doby nikdo nepěstoval....
Já si myslím, že tato změna k teplejšímu podnebí, kterou teď pozorujeme v posledních letech, je přirozená a neodvratná, a jestliže se na ni podílí i lidstvo, tak jenom malým podílem... Proto mě to nechává klidnou.
Tak to ti závidím Niky.............................já si zase nemyslím, že je to malým podílem..............právě naopak
Ale jsem ráda, že někdo, koho ráda čtu............si toto myslí........opravdu
Není tady
Taky si myslím, že lidstvo má na tom hodně velký podíl... 
Ale Niky umí uklidnit, co? 
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ale Niky umí uklidnit, co?
To tedy jo, ještě, že tu je
Není tady
vera napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Ale Niky umí uklidnit, co?To tedy jo, ještě, že tu je

Není tady
Já tedy taky nijak nepanikařím z těch věčně zmiňovaných změn klimatu, co by nás měly zneklidňovat.....vidím to stejně jako Niki.....tyhle změny tady byly, jsou a budou.....byly i v dobách, kdy tu člověk ještě nebyl. Věřím, že si příroda poradí....nikdy nebylo jen dobře, byly roky bohaté i neúrodné.....jaký až vliv má lidská činnost neumím posoudit a ty různé odborníky na strašení lidí beru s rezervou.....samozřejmě jsou věci, které každý z nás může ovlivnit....hlavním problémem je ale asi přelidněnost planety a všechno s tím spojené, s tím ale nic nenaděláme.
U nás už kvetou fialky, odkvétají sněženky, probudili se brouci, berušky......vylézají žáby.....odpoledne jsem prostříhala keře, poté kafíčko a Jana Eyrová v TV.....to mi stačí ke štěstí, život je krásný 
Není tady
Nikdy bych netušila, že budu mít radost z toho, že jsem sehnala doktora! Myšleno doktora, který přijímá nové pacienty. A nikdy bych nevěřila, jaký je problém sehnat revmatologa 
Není tady