|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ano...........a moc vám fandím.
Není tady
Má svůj věk, bydlí daleko a každá návštěva (u ní doma) ji stojí hodně energie.
Palomito, tomuhle rozumím.
Není tady
Evo, to je tak krásný, co píšeš, že už se snad začínám těšit na vnoučata
.
Krásné zážitky o prázdninách.
Není tady
Mám radost. Začaly jarní prázdniny a tak jsem vyrazila s kamarádkou, bývalou kolegyní, na kafíčko do cukrárny. Moc fajn jsme si popovídaly a zasmály se
Nedávno oslavila 82 let, ale je to stále čupr baba 
Není tady
Taky mám jarní prázdniny. Krásně si je užij! 
Já léčím dráždivý kašel; musím se rychle rozhodnout, jestli mám vyrazit k doktorovi. 
Není tady
Taky dnes super posezení s kámoškou.
Není tady
Judyno, doháníš, co?
Tak jen, děvčata, hezky debužírujte a hlavně si pěkně popovídejte. 
Zavítala jsem k doktorovi a je to viróza, bez teploty. V pátek mám jít na důležité vyšetření (CT), tak bych se buchcáku moc ráda hodně rychle zbavila. Nebo se budu muset přeobjednat bůhví na kdy...
Není tady
Včera seminář - základy chiromantie, dneska hodina soukromého zpěvu - mám radost, ráda se učím nové věci, i když už mi bylo 60 
Není tady
Ahoj Soleil, tak tu chiromantii jsem si musela vygooglit. Je skvělé, že se stále něčemu učíš
a objevuješ nové věci. Díky tomu bude Tvá čára života, věřím, hodně dlouhá. 
Není tady
Mám radost, že se mi včera podařila hlavní část projektu o ohrožených sklářských řemeslech. Ufff! Ještě na tom budeme s kamarádkou pokračovat dál, ale už ne v tak hektickém tempu.
A teď si jen surfuju internetem a užívám klidné ráno. 
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mám radost, že se mi včera podařila hlavní část projektu o ohrožených sklářských řemeslech. Ufff! Ještě na tom budeme s kamarádkou pokračovat dál, ale už ne v tak hektickém tempu.
A pro koho projekt připravujete?
Tak dnes mi stačilo k radosti sluníčko a moje dopoledne rozhodnutí, že nepojedu dnes do práce a budu jen trocha HO-ovat.
Není tady
Soleil napsal(a):
Včera seminář - základy chiromantie, dneska hodina soukromého zpěvu - mám radost, ráda se učím nové věci, i když už mi bylo 60
Soleil, jsi úžasně aktivní.

Není tady
Niky123 napsal(a):
Niky, vás taky obdivuju.

Není tady
Soleil napsal(a):
Tak chiromantie mě zaujala kdysi před léty, taky jsem se o to malinko zajímala. Ale soukromé hodiny zpěvu - no super! 
Upravil(a) Judyna (16. 2. 2024 21:53)
Není tady
Už jsem to sem kdysi psala, ale mé maminkce kdysi dávno předpověděla cikánka na pouti celý život, počet vnoučat i jejich pohlaví. A to jsme byli s bráchou předškoláčci v té době. Všechno z ruky.
Není tady

Překrásná oslava 50. narozenin našeho milovaného studentského rádia v Žilině, na kterou nás pozvali současní členové. Srdcové setkání. Ještě nikdy jsem neviděla tolik mužů plakat dojetím. Ne mít jenom slzy v očích. Skutečně plakat. O ženách nemluvě. Zúčastnil se i zakladatel, kterému je 71 let a část tehdejší party. 
Není tady
Evo, to je prima, že ses tam vypravila. Musel to být nádherný zážitek!

Do Žiliny jsem moc ráda jezdívala.
Není tady

vrabčáčku, na narozeniny našeho rádia nás zvou aktuální členové v tom roce každých 5 let.
Ale ta 50-ka byla silnější, než kdykoliv předtím. I proto, že nám běží hlavou myšlenky, jestlipak za dalších 5 let už nebudeme v rozhlase nebeském. Někteří už tam na nás čekají...
Není tady
Musí to být dobré rádio, že tak dlouho drží.
Není tady
Eva. napsal(a):
vrabčáčku, na narozeniny našeho rádia nás zvou aktuální členové v tom roce každých 5 let.
Ale ta 50-ka byla silnější, než kdykoliv předtím. I proto, že nám běží hlavou myšlenky, jestlipak za dalších 5 let už nebudeme v rozhlase nebeském. Někteří už tam na nás čekají...
Evi, na to vůbec nemysli! Máš silnou motivaci běhat po světě co nejdéle.

Není tady
Ve Folklorním okénku na Proglasu (středa od 16 h) zajímavé povídání o Petru Ulrychovi, o jeho vztahu k folkloru, zazněly jeho krásné písničky, ukázky z filmové hudby a jiných žánrů, kterým se věnoval.

Není tady
Judyna napsal(a):
Už jsem to sem kdysi psala, ale mé maminkce kdysi dávno předpověděla cikánka na pouti celý život, počet vnoučat i jejich pohlaví. A to jsme byli s bráchou předškoláčci v té době. Všechno z ruky.
Moji maminku jako mladou ženu oslovila cikánka v sámošce...Znaly se od vidění. Maminka k ní šla domů ochutnat koláč a při té příležitosti jí cikánka předpověděla budoucnost. Že budu bydlet daleko, že jí bude smutno, že se ještě podívá za "velikou louži", taky dědictví...Maminka na to tehdy nevěřícně hleděla, ale všechno se to splnilo.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Soleil napsal(a):
Soleil, jsi úžasně aktivní.
![]()
No, jak kdy...někdy ani moc neee. Ale šansony miluju odjakživa 
Není tady
Jako kdybych to napsala já. 
Není tady
Udělala mi radost včerejší hodina soukromého zpěvu. Prý můj pocit že ty výšky nevyzpívám je jen v mojí hlavě 
A že mám velký rozsah, víc jak 2 oktávy, vyzpívám minimálně G2...tak se těším na pokračování 
Není tady