6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Njn, ja u túto hudbu vežmi nepočúvam, tak nie som v obraze. Teda, Druhú trávu (a aj Poutníkov) občas áno, ale práve u len staré veci.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně u ta odpolední vedra lezou krkem teda. Ve vlaku je na padnutí a ne pak dolezu domů, tak jsem hotová.
U jsem z toho nějaká unavená.
Vím, e jsem na radosti, jen reaguji na vae příspěvky.
U nás sú práve u celkom chladivé noci - a cez deň krásnych 24-26 stupňov, to je pre mňa nie "vedro", ale značka ideál...
Není tady
Selima napsal(a):
Njn, ja u túto hudbu vežmi nepočúvam, tak nie som v obraze. Teda, Druhú trávu (a aj Poutníkov) občas áno, ale práve u len staré veci.
Občas poslouchám Country rádio, a tak Roberta Křesana s Druhou trávou slýchávám docela často.
Seli, vy začínáte ve kole později?
Není tady
U nás se různě střídají teplé noci s chladnějími. Podzim u se k nám dere... i se svými ranními mlhami. Ideální teplota pro mě byla dneska. Podle předpovědi měla být vyí.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Selima napsal(a):
Občas poslouchám Country rádio, a tak Roberta Křesana s Druhou trávou slýchávám docela často.
Seli, vy začínáte ve kole později?
Na strednej, kde učím, tvrtého septembra, na pedagogickom minime, kde sa učím, o deň neskôr... Ale máme (teda, na naej kole) taký pomalí rozbeh, aby sme si vetci po prázdninách zvykli...
Není tady
Seli, díky.
Tak to je rozumné.
Není tady
Krásne babie leto trvá... Pravda, kazí ho vyhliadka na pozajtrajie vožby, ale to u je na celkom iné vlákno.
Není tady
U nás je taky pořád krásně. Jsem ráda, e u nejsou ty ílený vedra, podzim u je cítit ve vzduchu.
Přechodně se má ochladit, ale pár dnů s letními teplotami nás jetě čeká.
Před chvílí jsem si na internetu četla o babím létě a dostala jsem se i k indiánskému létu v Americe a Kanadě - bývá a na konci podzimu.
Není tady
Mám radost, e po včerejí megaoslavě kamarádů narozenin mi nic není. I tak oceňuji, e dnes nic nemusím, co je paráda.
Není tady
Judy, je vidět, e má natrénováno.
Uij si dnení lenoení!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judy, je vidět, e má natrénováno.
Uij si dnení lenoení!
Není tady
Tento víkend ma poteilo pekné počasie, prechádzka so sesternicou (na návteve z Londýna), vlastne aj druhou, bratislavskou, vydarená Biela noc a včerajie divadelné predstavenie (o mladých a s mladými) aj diskusiou... S výrečným titulkom. Sused, ktorého nechcem.
Není tady
Kdy jsem se sem chtěla přihlásit, bylo právě náhodou 22. 22. Ovem opakovaně mi sem lezla dotěrná reklama, a tak čas trochu poskočil.
Moc se mi líbily dva koncerty na Artu: Doupě (praský klub) Radůzy - Radůza, Milo těpánek a Josef Dvořáček (2023)
CNSO STUDIO LIVE - REVIENS BÉBEL! Z roku 2022, dnes premiéra ve Smetanově síni Obecního domu, dirigent Marcello Rota.
Nejznámějí melodie z filmů, které proslavil Jean - Paul Belmondo.
Není tady
Po neskutečně dlouhých letech jsem rodinu vzala na Jesus Christ Superstar. Byla jsem jetě na tom původním zpracování Střihavka/Bárta a byl to celoivotní záitek. Mám radost, e Václav Noid Bárta je fenomenální Jeí a u nejsem v rodině jediná vyinutá na tento muzikál
Není tady
Taky musím jít................si říkám několik let
Radost mi dělá práce na zahradě a řezání dřeva, včera jsem si brousila pilníkem elektrickou pilu a o zub jsem se řízla a z konečku prstu to teda teče................kapky vedly a ke dveřím..............ty řeči potom, co jsem si vyslechla
Není tady
Se výborná řezačka.
Není tady
Věro, pořád říkám, e jsi pracovitá a pilná včelička. Palomita to samé!
Není tady
vera napsal(a):
Taky musím jít................si říkám několik let
Radost mi dělá práce na zahradě a řezání dřeva, včera jsem si brousila pilníkem elektrickou pilu a o zub jsem se řízla a z konečku prstu to teda teče................kapky vedly a ke dveřím..............ty řeči potom, co jsem si vyslechla
Bě, kdy jde člověk bez předsudků, má to asi větí grády
S tím řezáním chápu obě strany.. kdy děti začínaly típat dříví (cca 11 letí), nemohla jsem to vidět, ani slyet Ale pak ta jejich hrdost, e to zvládly a moje radost, e jim zůstaly vechny okončetiny Btw, v jejich věku jsem si na icím stroji proila bříko prstu.. a ano, má pravdu, teče to hodně
Není tady
Začaly brzy a v ivotě se jim to bude moc hodit.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Začaly brzy a v ivotě se jim to bude moc hodit.
Jo, jejich sebevědomí bych chtěla mít Ale nebudu je ubíjet vlastními strachy.. vdycky jen upozorním na rizika, a ví, do čeho jdou a ony do toho pak skočí po hlavě
Není tady
V současné době je zdravé sebevědomí nezbytné. Jde na to dobře a nechává jim dostatek vlastního prostoru.
Není tady
Udělala jsem si včera adventní výlet do Prahy. Vechno bylo nádherně posněené, na Karlově mostě s pouličními muzikanty úasná pohoda, a ten rozhled! Pak má kadoroční srdeční záleitost - Vánoční výstava v podzemí Betlémské kaple. Letos s velkými sklářskými mistry a designéry, jako je Pačinek, Večovský a Lhotský. (Ale upřímně - líbily se mi spí exponáty od méně známých jmen). Bylo mi tam milo, mimo jiné i proto, e jsem se na výstavě malinkou částí podílela...
Odpoledne pak sama (!) v nádherně zasněených Vojanových sadech a pak bohém Petr Brandl (výstava). Byla to nádhera a doporučuji.
Není tady
já jsem upekla perníčky s povidly a ořechy, dělají se straně karedě, těsto se lepí a tak, ale výsledek stojí za to
nakonec budu péct jen toto
Není tady
A já byla pozvaná na vynikající oběd a protoe jsme li pěky do sousední vesnice, byla to i krásná procházka.
jetě nepeče, ale ty perníčky musí být joc dobré.
Niky - krásný výlet.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Udělala jsem si včera adventní výlet do Prahy. Vechno bylo nádherně posněené, na Karlově mostě s pouličními muzikanty úasná pohoda, a ten rozhled! Pak má kadoroční srdeční záleitost - Vánoční výstava v podzemí Betlémské kaple. Letos s velkými sklářskými mistry a designéry, jako je Pačinek, Večovský a Lhotský. (Ale upřímně - líbily se mi spí exponáty od méně známých jmen). Bylo mi tam milo, mimo jiné i proto, e jsem se na výstavě malinkou částí podílela...
Odpoledne pak sama (!) v nádherně zasněených Vojanových sadech a pak bohém Petr Brandl (výstava). Byla to nádhera a doporučuji.
Niky, kráááááásně sis to vymyslela i uila! Díky za doporučení. Co jsi vystavovala?
Není tady