6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pedro napsal(a):
Jsem jednou dělal boršč asi tři hodiny.. a pak jsem tři hodiny uklízel bordel...
Ty se dokážeš zabavit
Není tady
Těší mě, že voda na venkovním koupališti už se prohřála na přijatelnou teplotu. Ještě včera to bylo pro drsné holky a kluky.
Není tady
Judyna napsal(a):
Pedro napsal(a):
Jsem jednou dělal boršč asi tři hodiny.. a pak jsem tři hodiny uklízel bordel...
Ty se dokážeš zabavit
Není tady
Viděla jsem na silnici projet velorex. Je tak maličký.... Krása
Není tady
Jsou to parádní vozítka. Naposled jsem ho viděla zaparkovaný v Novém Městě nad Metují na náměstí. Nemohla jsem od něj odtrhnout oči. Nedávno byl v televizi o jejich zajímavé historii dokument.
Není tady
Včera jsem si vzala kárku a jela do lesa.....nechala jsem si na pařezech oschnout odřezky, které zbyly po kácení.....tak sbírám dřevo a vidím...........do dálky svítily hlavy hřibů.........no našla jsem nové naleziště.......hned jsem ještě večer uvařila polívku, tu máme rádi..........dnes jdu znovu
Není tady
Věro, děláš mi chutě. Dejte si do nosu!
Není tady
Mňam, houbovou polívku jsem neměla, ani nepamatuju. Dělávali jsme ji často, ale to ještě když žil taťka, který jediný chodil na houby.
Není tady
polívka byla skvostná, dnes vařím zbytek
ale už jsem nikam nešla.............nechtělo se mi............vymluvila jsem se na vedro..............hm, už to tak bude.....škoda
Není tady
Hlavně, že se povedla. Odpočinek je taky důležitý.
Včera večer mi udělal radost koncert na podporu zámku Zelená hora (RZ, Černí baroni) na Artu. Zajímavý výběr skladeb a úžasný výkon koncertní mistryně za doprovodu Plzeňského symfonického orchestru.
Není tady
Projížďka na šlapadle, poprvé v životě na moři
Není tady
vrabčák napsal(a):
Hlavně, že se povedla. Odpočinek je taky důležitý.
Včera večer mi udělal radost koncert na podporu zámku Zelená hora (RZ, Černí baroni) na Artu. Zajímavý výběr skladeb a úžasný výkon koncertní mistryně za doprovodu Plzeňského symfonického orchestru.
vrabčáku......smekám
máš můj obdiv..................toto neumím a mrzí mě to
Není tady
Věro, neumíš odpočívat? Vůbec nesmekej, myslela jsem to jako obecnou platnost.
Já si třeba neumím ve dne lehnout, i když jsem hodně unavená. A přitom to doporučují i lékaři.
Není tady
Pollon napsal(a):
Šlapadlo mám taky ráda. Nejvíc jsem ho proháněla kdysi na Jesenické přehradě u Chebu.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Já si třeba neumím ve dne lehnout, i když jsem hodně unavená. A přitom to doporučují i lékaři.
vrabčáku...........smekám před tvou hudební zálibou a znalostí
nějak jsem se špatně vyjádřila......
Není tady
vrabčák napsal(a):
Pollon napsal(a):
Šlapadlo mám taky ráda. Nejvíc jsem ho proháněla kdysi na Jesenické přehradě u Chebu.
Jakékoli projíždědlo na vodě je
Není tady
vera napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Já si třeba neumím ve dne lehnout, i když jsem hodně unavená. A přitom to doporučují i lékaři.vrabčáku...........smekám před tvou hudební zálibou a znalostí
nějak jsem se špatně vyjádřila......
Zálibou ano, ale se znalostí to tedy není žádná sláva... Taky přece občas sleduješ a posloucháš to, co já.
Není tady
Po odeslání příspěvku se mi Diskuse nahoře zase objevila.
Není tady
Vrabčáku zdraví tě Brno.
Není tady
Včera jsem byla na houbách............jen holubinky...........večer jsem je povařila...........ráno ochutnala vývar-tak silný, chutný, lepší než z hřibů........
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vrabčáku zdraví tě Brno.
Tak to je od něj hezké. Já ho taky zdravím.
Není tady
Už mám na liště "Diskusi". Asi zásluha babinetích techniků. Děkuju!
A krásný letní den s procházkou a dobrým obědem v zahradní restauraci.
Upravil(a) vrabčák (2. 9. 2023 18:55)
Není tady
vera napsal(a):
Včera jsem byla na houbách............jen holubinky...........večer jsem je povařila...........ráno ochutnala vývar-tak silný, chutný, lepší než z hřibů........
vero, taky teď chodíme je to úžasná radost
Není tady
V sobotu jsem se dívala na "24" na Historii.cs (2016): "Náš chrám i naše tvrz" - dějiny národního jazyka od praslovanštiny až po "mějte pěkný večer" .
Několik vstupů tam měl i úžasný fejetonista Rudolf Křesťan (tehdy 73 let, dnes 80). Když jsem jako holka louskávala oblíbený časopis Mladý svět, hledala jsem pokaždé nejdřív fejeton od R. K.
V jednom ze vstupů mi obzvlášť mluvil z duše: Vadí mu, jak se rozmohlo nadměrné používání vulgarismů. On že vulgarismus taky někdy použije, když si chce opravdu ulevit, a ukázal objemný Slovník vulgarismů. Příliš častým používáním vulgárních slov se ovšem snižuje intenzita jejich původního významu.
Není tady
vrabčák napsal(a):
V sobotu jsem se dívala na "24" na Historii.cs (2016): "Náš chrám i naše tvrz" - dějiny národního jazyka od praslovanštiny až po "mějte pěkný večer" .
Několik vstupů tam měl i úžasný fejetonista Rudolf Křesťan (tehdy 73 let, dnes 80). Když jsem jako holka louskávala oblíbený časopis Mladý svět, hledala jsem pokaždé nejdřív fejeton od R. K.
V jednom ze vstupů mi obzvlášť mluvil z duše: Vadí mu, jak se rozmohlo nadměrné používání vulgarismů. On že vulgarismus taky někdy použije, když si chce opravdu ulevit, a ukázal objemný Slovník vulgarismů. Příliš častým používáním vulgárních slov se ovšem snižuje intenzita jejich původního významu.
Jo, "mlaďák" četli moji rodiče i já....díky za připomenutí
Není tady