6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně taky.
Není tady
......i mně
Není tady
Niky123 napsal(a):
Taky moc gratuluji. Tak tohoto vnoučátka si uije častěji.
No a to je prave to,co vadi synovi.Zarli,ze na jeho deti zapomenu a ze se budu vsimat jenom dcery ditete.Pritom on zadny vstricny krok neudela.Auto nema,ale prijede tak 3x za dva roky a to jeste s premlouvanim,aby muj otec alespon videl pravnuka.Ja se snazim jezdit kazde 3 mesice.Pri praci v supermarketu to jde tezko,mam nepravidelne vikendy a prodlouzeny vikend se tezko domlouva
Není tady
Radost pro nemilovníky Buree.
Agrofert má smůlu, ve sporech o dotace pro malé a střední podniky neuspěl. Musel vrátit miliony
https://www.forum24.cz/agrofert-ma-smul … it-miliony
Není tady
Erem, to je jasný, e kdy bydlí tak daleko a dcera blízko, e se bude vídat častěji s vnoučátkem od dcery. To by měl pochopit.
Není tady
Dceřino mimino se jetě nevyklubalo a on u árlí?
Je to hlavně na něm a jeho eně, jak často se uvidíte a uslyíte.
Není tady
Přesně.
Není tady
Příjemné setkání s kamarádkou z gymplu.
Není tady
CD Poutníků od Country rádia - odměna za příspěvek do Ranního otazníku.
Není tady
Mně udělalo radost, e mám za sebou zase na pár dní klid od zubaře.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dceřino mimino se jetě nevyklubalo a on u árlí?
Je to hlavně na něm a jeho eně, jak často se uvidíte a uslyíte.
Ano,uz zarli.protoze pro ne to znamena,ze by jejich deti nemeli zadnou babicku.Protoze od pritelkyne matky zadny zajem neni.Tak jak nikdy nezarlili moje deti na sebe,vzdy meli hezky vztah,tak ted syn zarli jeste na nenarozene dite. Pritom on zadny vstricny krok neudela.On nezavola,nenapise.Komunikuju nez z jeho pritelkyni.Syn zavola jen,kdyz se neco deje,treba,ze cekaji miminko,nebo je jejich syn nemocny.
Není tady
Dobrá zpráva udělá radost. Bure bě do důchodu.
Senát kývl na úpravu lex Babi. Zpřísnil zákaz vlastnictví médií
https://www.lidovky.cz/domov/senat-zmen … ntent=main
Není tady
Erem, moc drím palce, aby se to zlepilo a byli jste v kontaktu co nejčastěji.
Není tady
Smaený sýr a Plzeň
Není tady
Judy, v první chvíli jsem si myslela, e sis na něj zajela do Plzně.
"Audrey" na Artu.
Není tady
vrabčák napsal(a):
"Audrey" na Artu.
To fakt ne.
Není tady
vrabčák napsal(a):
"Audrey" na Artu.
jo...............a včera Amy Winehouse
Není tady
Zkouela jsem Pajerský koláč - kdysi dávno ho dělávala babička. A snad se i povedl.
Není tady
Ty jsi ikovná!
Není tady
Koukám z okna na nááádherné červánky. U dlouho jsem je neviděla...
Není tady
Nejsi tu sama, vrabčáku, ale musím s tím sem............na radost.............nala jsem 2 hříbečky, roztomilé 4 cm ............ale co je bomba.............5 minut od domu, půjdu tam jetě jednou dnes..............kolem 18.hod., to povyrostou
Není tady
Věro, to je ! Doufám, e je nestihne sklidit jiný houbař.
Tak a si pochutná!
Kamarádka la vyvenčit psa a na kraji města nala prý 20 hřibů a hříbků. Zdá se, e porostou.
Není tady
nenala jsem nic, vůbec nic..................a včera jsem se prodírala trním k mým místům...............a nic
Není tady
Potvory kradačský!
Přítě radi skliď i ty mení.
Není tady
Jsem jednou dělal borč asi tři hodiny.. a pak jsem tři hodiny uklízel bordel...
Není tady